Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 50301 - 50320 Napsat příspěvek
A ono mu to pri tom muselo prijit tak strasne vtipne... :D
635058
A ono mu to pri tom muselo prijit tak strasne vtipne... *:D*
0 0
reagovat

Sarger

Pokud to bylo na mě, byla Tvá inzultace neúspěšná; já vůbec nejsem zpomalený - ba právě naopak. Ale Ty asi budeš jeden z místních mamlasů, které by to mohlo naučit rozeznávat spoilery. Inteligentní člověk by to totiž se smíchem přešel a příspěvek by brzy skončil v propadlišti dějin (nebo smazaný administrátorem). ;)
635055
Pokud to bylo na mě, byla Tvá inzultace neúspěšná; já vůbec nejsem zpomalený - ba právě naopak. Ale Ty asi budeš jeden z místních mamlasů, které by to mohlo naučit rozeznávat spoilery. Inteligentní člověk by to totiž se smíchem přešel a příspěvek by brzy skončil v propadlišti dějin (nebo smazaný administrátorem). *;)*
Sarger
0 0
reagovat
... minimálně na pár týdnů zamáváme Rodannovi. Nezajímá mě, jestli to byl reálnej drb nebo si to vymyslel, varován byl x-krát a tohle bylo daleko přes čáru.
635054
... minimálně na pár týdnů zamáváme Rodannovi. Nezajímá mě, jestli to byl reálnej drb nebo si to vymyslel, varován byl x-krát a tohle bylo daleko přes čáru.
0 0
reagovat
Dajte tomu retardovi už konečne ban. :)
635057
Dajte tomu retardovi už konečne ban. :)
0 0
reagovat

Rodann

635056
http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/11/Ross-Why-Would-You-Do-That.gif
Rodann
0 0
reagovat

Vary

2 dotazy pro festivalově zdatné - předpokládám správně, že na jeden Festival Pass můžu koupit více vstupenek na jedno představení? Trochu mě mate ten formát sms rezervace, kde zadávám číslo karty 1 a následně číslo karty 2.

dotaz druhý - má nějaký význam zkoušet online rezervaci na konci června? Zatím si představuji, že se to ten den spustí, všichni se nahrnou na ty internety, webovky spadnou a hotovo.

Díky předem
635050
2 dotazy pro festivalově zdatné - předpokládám správně, že na jeden Festival Pass můžu koupit více vstupenek na jedno představení? Trochu mě mate ten formát sms rezervace, kde zadávám číslo karty 1 a následně číslo karty 2. dotaz druhý - má nějaký význam zkoušet online rezervaci na konci června? Zatím si představuji, že se to ten den spustí, všichni se nahrnou na ty internety, webovky spadnou a hotovo. Díky předem
Vary
0 0
reagovat

RainMakeR

Já teda nemám pocit, že by Lucasfilm zrovna tohle úzkostlivě tajil link
635049
Já teda nemám pocit, že by Lucasfilm zrovna tohle úzkostlivě tajil http://www.moviezone.cz/images/27/1430717498.jpg
RainMakeR
0 0
reagovat
užasný spoilerodiní fotky na uvodní stránce MZ ke SW E7. fakt díky !:-:(
635048
užasný spoilerodiní fotky na uvodní stránce MZ ke SW E7. fakt díky !*:-**:(*
0 0
reagovat
635037
[link="https://youtu.be/dhvjL98MJEU"]jessy lanza - you never show your love (ft. dj spinn, taso)[/link]
0 0
reagovat
Ori jsem chtěl taky, ale teď toho mám tolik že do Vánoc bez problémů vydržím a to půjde už asi na 50%.
635034
Ori jsem chtěl taky, ale teď toho mám tolik že do Vánoc bez problémů vydržím a to půjde už asi na 50%.
0 0
reagovat

Vardant

Vzhledem k tomu, že na prázdniny plánuju nového Zaklínače tak nic moc,
ale stejně Wolfensteinovi a Ori and the Blind Forest nešlo odolat 8)
635033
Vzhledem k tomu, že na prázdniny plánuju nového Zaklínače tak nic moc, ale stejně Wolfensteinovi a Ori and the Blind Forest nešlo odolat *8)*
Vardant
0 0
reagovat
Akorát Bastion (měl jsem chuť na nějakou mlátičku s upgradama) a Prison Architect. Nenávidim early access, ale Introversion vydali pár skvělejch her a v nejhorším případě ty tři ojra odepíšu.8)
635032
Akorát Bastion (měl jsem chuť na nějakou mlátičku s upgradama) a Prison Architect. Nenávidim early access, ale Introversion vydali pár skvělejch her a v nejhorším případě ty tři ojra odepíšu.*8)*
0 0
reagovat

Vardant

The Walking Dead Season 2 som kupoval už takmer pred rokom na kinguine a to ešte za nižšiu cenu akú tam má teraz Steam. :D Len ma tak zaujalo, že tie ich zľavy sú tento rok naozaj tragické až na pár výnimiek.
635031
The Walking Dead Season 2 som kupoval už takmer pred rokom na kinguine a to ešte za nižšiu cenu akú tam má teraz Steam. *:D* Len ma tak zaujalo, že tie ich zľavy sú tento rok naozaj tragické až na pár výnimiek.
Vardant
0 0
reagovat

Steam Summer Sale

No tak od posledně jsem ještě koupil Castlevania 2, The Walking Dead Season 2 a Transistor.

Nějaké další tipy? Co jste mezitím přidali do sbírky vy?
635030
No tak od posledně jsem ještě koupil Castlevania 2, The Walking Dead Season 2 a Transistor. Nějaké další tipy? Co jste mezitím přidali do sbírky vy?
Steam Summer Sale
0 0
reagovat

Axis

neviděl, píšu si..
635028
neviděl, píšu si..
Axis
0 0
reagovat
Tak ňák. Potřetí na to samý už fakt nemám náladu. Na lepší grafiku sere pes.
635024
Tak ňák. Potřetí na to samý už fakt nemám náladu. Na lepší grafiku sere pes.
0 0
reagovat
Super by bylo, kdyby tam byly dva batmobily. link
635023
Super by bylo, kdyby tam byly dva batmobily. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/705/640/673.gif
0 0
reagovat

Batman: Arkham Knight

Batmobile skáče po strechách! link Moja reakcia link :D
635022
Batmobile skáče po strechách! http://youtu.be/JotV7RbcbwQ?t=6m7s Moja reakcia http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2163/3458/original.jpg *:D*
Batman: Arkham Knight
0 0
reagovat

dreamy

Není to zlý, ale v Únoscích je větší (film který většina návštěvníků MZ bojkotuje).
635010
Není to zlý, ale v Únoscích je větší (film který většina návštěvníků MZ bojkotuje).
dreamy
0 0
reagovat
Tak už to nahodte, moc diskuze na trailer bez traileru.
635008
Tak už to nahodte, moc diskuze na trailer bez traileru.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se