Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 5001 - 5020 Napsat příspěvek
reaguje na: shluky
a ja myslel, ze jsou to ufouni...
915354
a ja myslel, ze jsou to ufouni...
915351
0 0
reagují: shluky
reagovat
Kuny jsou hrozný kurvy, zvlášt když ti začnou lítat po v noci po střeše. To je velká paráda.
915351
Kuny jsou hrozný kurvy, zvlášt když ti začnou lítat po v noci po střeše. To je velká paráda.
3 0
reagují: speta.jr
reagovat
JInak ještě jsme teďka řešili v práci a on bude ten největší problém kuny a lišky. Můžete mít dokonce kurník na fotobuňku, kterej jak je svítání, slepice pustí, ale než se to i ta drůbež naučí, může bejt pozdě.

Stejně tak prej existujou automatická krmítka. Slepice si šlápne a dá jí to krmivo. Ta automatizace dokáže dost ulevit. Ale ten risk, že člověk o slepice přijde kvůli predátorům, je prej značný. Pokud to nemá u baráku a není u toho furt.
915349
JInak ještě jsme teďka řešili v práci a on bude ten největší problém kuny a lišky. Můžete mít dokonce kurník na fotobuňku, kterej jak je svítání, slepice pustí, ale než se to i ta drůbež naučí, může bejt pozdě. Stejně tak prej existujou automatická krmítka. Slepice si šlápne a dá jí to krmivo. Ta automatizace dokáže dost ulevit. Ale ten risk, že člověk o slepice přijde kvůli predátorům, je prej značný. Pokud to nemá u baráku a není u toho furt.
1 0
reagují: Demonic8, l-e-t-o
reagovat
reaguje na: esmo
I tu sekačku bych přežil, za speciální reservé v pekle považuju gurmány, co mi pouští třeba Blaník z repro bedny právě v těch 10 dopo v sobotu, kdy jsem prostě jen unavenej. A že už jsme tu v rámci „hobby Djů“ měli leccos. Třeba chlapíka, co nedával, že si člověk na zahradě pustí rádio. Ne neúměrně, prostě že tam vůbec něco hraje, tak nám to chtěl vytmavit. Nahrál si něco ... to nebyla dechovka, ale jakože nám to má znepříjemnit den, vážná hudba. To bylo ale milé na poslech. Pustil to na repeat, volume na max. a třeba odjel na půl dne do města :D Akorát si už nedopočítal, že ten reprák mířil pouze z tý jeho vyvýšeniny k nám do vchodu, kde to každýmu bylo úplně jedno.
Ten aktuální s tím Blaníkem z repro sloupu, to už je něco jinýho, tam trpí i les :D
915348
I tu sekačku bych přežil, za speciální reservé v pekle považuju gurmány, co mi pouští třeba Blaník z repro bedny právě v těch 10 dopo v sobotu, kdy jsem prostě jen unavenej. A že už jsme tu v rámci „hobby Djů“ měli leccos. Třeba chlapíka, co nedával, že si člověk na zahradě pustí rádio. Ne neúměrně, prostě že tam vůbec něco hraje, tak nám to chtěl vytmavit. Nahrál si něco ... to nebyla dechovka, ale jakože nám to má znepříjemnit den, vážná hudba. To bylo ale milé na poslech. Pustil to na repeat, volume na max. a třeba odjel na půl dne do města *:D* Akorát si už nedopočítal, že ten reprák mířil pouze z tý jeho vyvýšeniny k nám do vchodu, kde to každýmu bylo úplně jedno. Ten aktuální s tím Blaníkem z repro sloupu, to už je něco jinýho, tam trpí i les *:D*
915343
2 0
reagovat
Neměl bych tě rád. Všední dny je mi to u prdele, co kdo ráno dělá. To vstávám do práce brzo. Ale sobota a neděle má bejt podle mě do 10h klid, to prostě člověk chce dospat náročnej tejden. A ne, nejsem každej pátek a sobotu zlitej, abych vyspával opici. Už dlouho ne :D  Prostě sem unavenej a mám lehkej spánek.

Lidem, kteří v 8 ráno (ale i dřív tvl) v sobotu nebo v neděli vytáhnou sekačku, chci ublížit.

A lidem, kteří v tu dobu pustí cirkulárku přeju, aby si uřízli nějakej prst a sežral jim ho kolem pobíhající kohout.
915346
Neměl bych tě rád. Všední dny je mi to u prdele, co kdo ráno dělá. To vstávám do práce brzo. Ale sobota a neděle má bejt podle mě do 10h klid, to prostě člověk chce dospat náročnej tejden. A ne, nejsem každej pátek a sobotu zlitej, abych vyspával opici. Už dlouho ne :D  Prostě sem unavenej a mám lehkej spánek. Lidem, kteří v 8 ráno (ale i dřív tvl) v sobotu nebo v neděli vytáhnou sekačku, chci ublížit. A lidem, kteří v tu dobu pustí cirkulárku přeju, aby si uřízli nějakej prst a sežral jim ho kolem pobíhající kohout.
915343
8 0
reagovat
To přijde, neboj...?)?)?):D
915344
To přijde, neboj...*?)**?)**?)**:D*
915343
3 0
reagovat
Co vy tady popisujete, tak mi přijde, že by jste mě neměli rádi ... kohouta sice nemám, ale uštěkanýho psa jo, kterej prostě čumí na oblohu a štěká na ptáky, já pak na něj řvu ať drží hubu, potom jdu po ránu nastartovat sekačku abych mohl posekat trávu dokud není teplo a nakonec sednu do hlasitýho auta a vzbudím ten zbytek, kterej do té doby vzbuzenej nebyl.
Aspoň teda nechlastám no ...
915343
Co vy tady popisujete, tak mi přijde, že by jste mě neměli rádi ... kohouta sice nemám, ale uštěkanýho psa jo, kterej prostě čumí na oblohu a štěká na ptáky, já pak na něj řvu ať drží hubu, potom jdu po ránu nastartovat sekačku abych mohl posekat trávu dokud není teplo a nakonec sednu do hlasitýho auta a vzbudím ten zbytek, kterej do té doby vzbuzenej nebyl. Aspoň teda nechlastám no ...
2 0
reagovat
U nás většinou ještě před kohoutem řve jeden pán z nedalekého domu, protože jim jako hodinky přesně, zdrhá pravidelně pes. Nebo se spíš rafinovaně schovává a baví se tím. Vždycky si představuju toho Bena Afflecka, jak se takhle lišácky schovává před rodinou na zahradě, protože se tu nejdřív ozve: „Bene ... kde jsi, prosímtě?". No a po chvilce už dojde na: „Kurva doprdele, tak Beneeeeeeeee?", což probouzí jak mě, tak i toho kohouta v dalším domku. Jinak za pazvuky bych spíš bral to, co popisuje Demonic8, ten kokrhel k tomuhle koloritu nějak patří (ale možná je to tim, že když už fakt usnu, nevim i neslyšim nic ... ani spuštěnej alarm na návštěvě, ani příjezd bezpečáků, ale to už je jinej příběh :)
915342
U nás většinou ještě před kohoutem řve jeden pán z nedalekého domu, protože jim jako hodinky přesně, zdrhá pravidelně pes. Nebo se spíš rafinovaně schovává a baví se tím. Vždycky si představuju toho Bena Afflecka, jak se takhle lišácky schovává před rodinou na zahradě, protože se tu nejdřív ozve: „Bene ... kde jsi, prosímtě?". No a po chvilce už dojde na: „Kurva doprdele, tak Beneeeeeeeee?", což probouzí jak mě, tak i toho kohouta v dalším domku. Jinak za pazvuky bych spíš bral to, co popisuje Demonic8, ten kokrhel k tomuhle koloritu nějak patří (ale možná je to tim, že když už fakt usnu, nevim i neslyšim nic ... ani spuštěnej alarm na návštěvě, ani příjezd bezpečáků, ale to už je jinej příběh :)
3 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Děkuji za zkušenosti a tvůj dobře formulovaný názor. Získal jsem i díky němu nový náhled na slepice.
915340
Děkuji za zkušenosti a tvůj dobře formulovaný názor. Získal jsem i díky němu nový náhled na slepice.
915337
3 0
reagovat
My máme kohouta od sousedů. Ráno si vždycky pěkně vstane, doběhne si k nám, dělá společnost těm našim krasolínám a pak jde chrápat pěkně domů. Kokrhání pod oknem už mě ze spánku fakt nevyrthne. Ale že je to pěkný zmetek, protože chceme vajíčka a ne malé kuřátka, je snad jasné.
Když už byla řeč o nevychovanosti slepic... ty naše jsou pěkně nevděčné mrchy. Bereme vysloužilé ubožačky, takže vždy v katastrofálním stavu a dopřejeme jim druhou šanci. Takže si užijí volný odchov, pestrou stravu, celodenní zábavu v zeleni a nově narostlé peří a zdvojnásobení váhy.
Pokaždé, když na jaro přivezeme novou várku ubožaček, tak ty staré šikanatérky do nových jedou takovým způsobem, že jim máme sto chutí zakroutit krkem. A přitom by si člověk řekl, že po tom, co samy byly takové posery, takové jezinky z nich nebudou...
Nicméně Tede, jestli se chystáš realizovat ten tvůj nápad, tak počítej, že tě spíš sežerou, než že bys večer jen nasypal trochu zrní a posbíral vejce... ;)
915337
My máme kohouta od sousedů. Ráno si vždycky pěkně vstane, doběhne si k nám, dělá společnost těm našim krasolínám a pak jde chrápat pěkně domů. Kokrhání pod oknem už mě ze spánku fakt nevyrthne. Ale že je to pěkný zmetek, protože chceme vajíčka a ne malé kuřátka, je snad jasné. Když už byla řeč o nevychovanosti slepic... ty naše jsou pěkně nevděčné mrchy. Bereme vysloužilé ubožačky, takže vždy v katastrofálním stavu a dopřejeme jim druhou šanci. Takže si užijí volný odchov, pestrou stravu, celodenní zábavu v zeleni a nově narostlé peří a zdvojnásobení váhy. Pokaždé, když na jaro přivezeme novou várku ubožaček, tak ty staré šikanatérky do nových jedou takovým způsobem, že jim máme sto chutí zakroutit krkem. A přitom by si člověk řekl, že po tom, co samy byly takové posery, takové jezinky z nich nebudou... Nicméně Tede, jestli se chystáš realizovat ten tvůj nápad, tak počítej, že tě spíš sežerou, než že bys večer jen nasypal trochu zrní a posbíral vejce... ;)
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Demonic8
Tak závodní vytuněná vozidla nejsou snad každý den a řvoucí alkoholici pevně doufám taky ne.

Kohouti se narodili pro to, aby znásilňovali slepice a srali lidi. Každej den, jako hodinky. To je totální zlo.
915334
Tak závodní vytuněná vozidla nejsou snad každý den a řvoucí alkoholici pevně doufám taky ne. Kohouti se narodili pro to, aby znásilňovali slepice a srali lidi. Každej den, jako hodinky. To je totální zlo.
915333
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Kdyby mi řval pod oknem, tak mě to také štve. Ale mě tam už o víkendech řvou alkoholici, a rádoby závodní vytunene vozidla. :D
915333
Kdyby mi řval pod oknem, tak mě to také štve. Ale mě tam už o víkendech řvou alkoholici, a rádoby závodní vytunene vozidla. *:D*
915328
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tušil jsem, že ty taky nebudeš chtít vstoupit.
915332
Tušil jsem, že ty taky nebudeš chtít vstoupit.
915331
10 0
reagovat
Zrovna v tomto případě je angličtina velmi kouzelná. :D
915331
Zrovna v tomto případě je angličtina velmi kouzelná. *:D*
915328
0 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
No jak tě tak poslouchám, tak proti kohoutům vlastně nic moc nemáš.

Tím pádem asi nebudeš chtít do mojí a Liftyho nově založené diskuzní skupiny: "We hate cocks"... :(
915328
No jak tě tak poslouchám, tak proti kohoutům vlastně nic moc nemáš. Tím pádem asi nebudeš chtít do mojí a Liftyho nově založené diskuzní skupiny: "We hate cocks"... :(
915299
6 0
reagují: Demonic8, Disketa1
reagovat
Moc se mi po ránu nechtělo brečet, ale co se dá dělat ?)
The Grand Tour: One For The Road | Official Trailer
915302
Moc se mi po ránu nechtělo brečet, ale co se dá dělat *?)* [url=https://www.youtube.com/watch?v=YjDjaZ5-Ie4]The Grand Tour: One For The Road | Official Trailer[/url]
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
André je super. Jeho nadšení pro slepice bylo dlouho pověstné. Ale hlavně je ujetý na jídlo, pivo a alkohol. Divím se, že si zatím drží dobrou figuru, když furt jen žere. Pro něj to přestěhování z británie do česka bylo vysvobození. :D
915300
André je super. Jeho nadšení pro slepice bylo dlouho pověstné. Ale hlavně je ujetý na jídlo, pivo a alkohol. Divím se, že si zatím drží dobrou figuru, když furt jen žere. Pro něj to přestěhování z británie do česka bylo vysvobození. *:D*
915282
3 0
reagovat
Nevím, zda by ti to krmení večer ty slepice schválily. Ony mají největší hlad ráno. Večer už by jim to bylo naprd, když jdou spát :D.

Kohout je dobrý jen na to, že ty slepice možná ochrání a drží ti nějakou tu rodovou linii. Jinak tím kokrháním všechny serou, hlavně ty, kteří se přestěhují z města na vesnici. Taťkovi takhle sousedi zlikvidovali chovné kohouty, protože je budili. 

Jo a slepice se jakž takž snesou, když jsou spolu od malička. Jinak to jsou závistivé, rasistické, xenofobní mrchy a klovou se. 
915299
Nevím, zda by ti to krmení večer ty slepice schválily. Ony mají největší hlad ráno. Večer už by jim to bylo naprd, když jdou spát *:D*. Kohout je dobrý jen na to, že ty slepice možná ochrání a drží ti nějakou tu rodovou linii. Jinak tím kokrháním všechny serou, hlavně ty, kteří se přestěhují z města na vesnici. Taťkovi takhle sousedi zlikvidovali chovné kohouty, protože je budili.  Jo a slepice se jakž takž snesou, když jsou spolu od malička. Jinak to jsou závistivé, rasistické, xenofobní mrchy a klovou se. 
915252
4 0
reagovat
915296
[url=https://youtu.be/Qm-fdvpMh1E?si=VkS39P2wQFOtIBJE]I tried to walk my pet chicken[/url]
3 0
reagovat
915288
[url=https://www.facebook.com/share/p/ASdiBbsv2zTCCWEn/]Lolík[/url]
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist