A vůbec by mi nevadilo, kdyby po tom třeba za pár let sáhlo HBO a udělalo miniserii z věcí, které se do filmu nevešly. AudioBookZone
Hrozně moc doporučuju Forresta Gumpa v podání Hatla. Docela jsem se toho bál jakojenom natahované verze filmu a také toho, že mám Forresta nesmazatelně hlasově zapsaného prakticky rovným dílem jako Vladimíra Dlouhého i Toma Hankse. A neskutečně mne to posadilo na prdel jak Hartlovým podáním, tak i tím jak moc je to jiné než film. Nechci si vybírat mezi (audio) knižním podání nebo filmovým z hlediska toho, co je lepší, protože každé má něco. Asi jako u Švejka a podobných adaptací, které jsou jiné, hodně jiné, ale tak skvělé, že se na ně nedá zlobit. Některý ve filmu vynechaný věci bych hrozně rád viděl. Jenom to moc nedoporučuju poslouchat ze sluchátek na veřejnosti, třeba v metru nebo tak, já se u toho pořád tlemil jako debil
A vůbec by mi nevadilo, kdyby po tom třeba za pár let sáhlo HBO a udělalo miniserii z věcí, které se do filmu nevešly.
A vůbec by mi nevadilo, kdyby po tom třeba za pár let sáhlo HBO a udělalo miniserii z věcí, které se do filmu nevešly. |
reagovat
|

Žánrová diverzifikace tu prakticky neexistuje a nikdo už se o ní zdá se ani nesnaží mimo pionýrů jako je Prušinovský, Pachl (no dobrá ten je u kriminálek), Mádl, Jákl a právě Strach, kterýho mám tak rád, právě protože má tu tvorbu tak rozmanitou a i s TV podmínkama dokázal natočit parádní pohádku pro celou rodinu (Anděl Páně), válečný film (Operace Silver A), mysteriozní atmosferický kirmi (Dáblova lest, Ztracená brána) a moc fajn dramedie jako Osmy nebo Brainstorm. 
link