Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49701 - 49720 Napsat příspěvek

Vincent

Vždyť to svědomitě na FB popírá a vzkazuje

‪#‎Dumb‬ People Should Have to Wear Scarlet D's :D
636679
Vždyť to svědomitě na FB popírá a vzkazuje ‪#‎Dumb‬ People Should Have to Wear Scarlet D's *:D*
Vincent
0 0
reagovat

Vardant

Nejsem ždnej velkej GreenPissák ale tohle mi už příjde hodně ujetý. Doma na rybníku, u sebe v bazéně proč ne....ovšem v takové nádheře bych mu asi strčil pádlo do předního kola.
636628
Nejsem ždnej velkej GreenPissák ale tohle mi už příjde hodně ujetý. Doma na rybníku, u sebe v bazéně proč ne....ovšem v takové nádheře bych mu asi strčil pádlo do předního kola.
Vardant
0 0
reagovat
Začalo to pekne a potom sa objavila motorka
636625
Začalo to pekne a potom sa objavila motorka
0 0
reagovat
636626
http://www.youtube.com/watch?v=lDi9uFcD7XI *:o* http://imgur.com/Fpup5kS *:))*
0 0
reagovat

18 filmových pravdoplakátů

636599
http://cilichili.cz/blog/18-filmovych-pravdoplakatu/
18 filmových pravdoplakátů
0 0
reagovat

UFC190

Ty vole, Ronda Rousey je neskutecne zvire... dalsi TKO v ramci vterin. Ty srovnani s Tysonem jsou fakt na miste :+:+:+
636596
Ty vole, Ronda Rousey je neskutecne zvire... dalsi TKO v ramci vterin. Ty srovnani s Tysonem jsou fakt na miste *:+**:+**:+*
UFC190
0 0
reagovat

Cmd.Shepard

Mňa žiaľ tie plot holes veľmi štvali. Mńa tiež celá hra bavila, dokonca veľmi, preto som dúfal v podobne super koniec (nemyslím tým iba happyend, ale koniec ktorý by bol na kvalitatívnej úrovni celej hry, čo som bohužiaľ vo svojom prípade nedostal) Problém so zlým koncom je hlavne ten, že je to posledná vec ktorú v tej hre zažiješ, a ak je zlý (kvalitatívne) zanecháva to strašnú pachuť na celej hre.
No áno, ale nemáš povedané, že práve jej štastie má primý vplyv na koniec príbehu, respektíve celého sveta. (ak áno tak som si to nevšimol). Ale súhlasím že Marigold a Zoltán, tam mohli byť lepšie použitý. A nevravím, že koniec Zaklínača bol dokonalý, iba že lepší ako koniec ME3, aj keď mal svoje chyby.
636591
Mňa žiaľ tie plot holes veľmi štvali. Mńa tiež celá hra bavila, dokonca veľmi, preto som dúfal v podobne super koniec (nemyslím tým iba happyend, ale koniec ktorý by bol na kvalitatívnej úrovni celej hry, čo som bohužiaľ vo svojom prípade nedostal) Problém so zlým koncom je hlavne ten, že je to posledná vec ktorú v tej hre zažiješ, a ak je zlý (kvalitatívne) zanecháva to strašnú pachuť na celej hre. [spoiler]No áno, ale nemáš povedané, že práve jej štastie má primý vplyv na koniec príbehu, respektíve celého sveta. (ak áno tak som si to nevšimol). Ale súhlasím že Marigold a Zoltán, tam mohli byť lepšie použitý. A nevravím, že koniec Zaklínača bol dokonalý, iba že lepší ako koniec ME3, aj keď mal svoje chyby. [/spoiler]
Cmd.Shepard
0 0
reagovat

Kamy

Asi tak, souhlasím, že měli vydat hru, která by měla v základu Extended Cut, je o mnohem lepší, ale i ten originální konec nebyl vyloženě špatný, když jsi nehledal jen plot holes...a řekněme si to jak to je, každé fiktivní dílo je má, čím je dílo větší, tím jich bude více a podle mě je ME jedno z vůbec největších děl co kdy bylo vytvořeno. Já třeba dlouho nadával na Indoctrination theory, ale teď si zase říkám, proč ne...pokud by s tím pokračovali a třeba Andromeda by byla zasazena do doby kdy je ještě válka s Reapery a vše co se stalo na konci ME3 je jen iluze tak by to byl asi nejlepší konec co jsem kdy viděl.

Jinak pro mě je celý ME3 jeden velký konec a ne jen blbých 15 minut na konci, když něco hodnotím tak si nenechám zkazit 100+ hodin perfektního zážitku 15 minutami, i kdybych ten konec nesnášel, což u mě neplatí, tak bych něco takového nikdy neudělal...ale každý je jiný.

Zaklínač 3
A co se týče konce Zaklínače 3...ano konec je lépe zvládnutý, zato Act 3 ne, ale mám trochu pocit, že když víš, že tvým úkolem je udělat Ciri šťastnou, aby měla hezké vzpomínky na Geralta, tak se mi to zdá trochu nepřirozené...jasně bude mít vůli žít, ale i tak, co víc udělá?...neříkám, že je to vyloženě špatné ale pro mě je to trochu diskutabilní. A třeba polovina postav jako Zoltan a Dandelion se finále ani neúčastní, co se stalo s čarodějkami mimo Triss a Yennefer nevíš a mohl bych pokračovat, tohle je první co mi přijde na rozum.
636589
Asi tak, souhlasím, že měli vydat hru, která by měla v základu Extended Cut, je o mnohem lepší, ale i ten originální konec nebyl vyloženě špatný, když jsi nehledal jen plot holes...a řekněme si to jak to je, každé fiktivní dílo je má, čím je dílo větší, tím jich bude více a podle mě je ME jedno z vůbec největších děl co kdy bylo vytvořeno. Já třeba dlouho nadával na Indoctrination theory, ale teď si zase říkám, proč ne...pokud by s tím pokračovali a třeba Andromeda by byla zasazena do doby kdy je ještě válka s Reapery a vše co se stalo na konci ME3 je jen iluze tak by to byl asi nejlepší konec co jsem kdy viděl. Jinak pro mě je celý ME3 jeden velký konec a ne jen blbých 15 minut na konci, když něco hodnotím tak si nenechám zkazit 100+ hodin perfektního zážitku 15 minutami, i kdybych ten konec nesnášel, což u mě neplatí, tak bych něco takového nikdy neudělal...ale každý je jiný. Zaklínač 3 [spoiler] A co se týče konce Zaklínače 3...ano konec je lépe zvládnutý, zato Act 3 ne, ale mám trochu pocit, že když víš, že tvým úkolem je udělat Ciri šťastnou, aby měla hezké vzpomínky na Geralta, tak se mi to zdá trochu nepřirozené...jasně bude mít vůli žít, ale i tak, co víc udělá?...neříkám, že je to vyloženě špatné ale pro mě je to trochu diskutabilní. A třeba polovina postav jako Zoltan a Dandelion se finále ani neúčastní, co se stalo s čarodějkami mimo Triss a Yennefer nevíš a mohl bych pokračovat, tohle je první co mi přijde na rozum.[/spoiler]
Kamy
0 0
reagovat

Cmd.Shepard

Rozdiel v Zaklínačovi vidím v tom, radšej do spoileru že aj keď tie konce sú podobne vystavené, dospeješ k ním vo viacerých rozhodnutiach (celkovo v piatich) pričom dopredu ani nevieš, ktoré rozhodnutia to sú. V ME3 ťa postavia pred výber z troch možností a potom už máš len záverečné animačky. V Zaklínačovi ani nevieš že si robil nejaké rozhodnutia až do chvíľe kým nevidíš Cirine spomienky., čo mne osobne príde ako výrazne lepší spôsob, a tak nejako som si predstavoval koniec ME3
Problém s Hackettovým rozkazom je ten, že ten pridali až v DLCčku, ktoré vytvorili práve kvôli sťažnostiam fanúšikov. V pôvodnom konci, ktorý si videl pred týmto DLC a na ktorý sa najviac fanúšikov sťažovalo, nič také nebolo. Navyše tam neboli ani žiadné správy o tom, čo sa v galaxi stalo, videl si len výbuchy relay (pričom v hre je povedané že výbuch jedného relay je taký veľký že zničí celú slnečnú sústvau, takže všetko kde bol nejaký relay je zničené, vrátene Zeme), zábery na Reaperov ktorý odlietaju alebo vybuchujú a scénu s Jokerom ako sa snaží zdrhnúť a havaruje na planéte.Všetko ostatné prinieslo až DLC Extended Ending Cut, ktoré Bioware vytvorilo kvôli naštavtým fanúšikom.
636588
Rozdiel v Zaklínačovi vidím v tom, radšej do spoileru [spoiler]že aj keď tie konce sú podobne vystavené, dospeješ k ním vo viacerých rozhodnutiach (celkovo v piatich) pričom dopredu ani nevieš, ktoré rozhodnutia to sú. V ME3 ťa postavia pred výber z troch možností a potom už máš len záverečné animačky. V Zaklínačovi ani nevieš že si robil nejaké rozhodnutia až do chvíľe kým nevidíš Cirine spomienky., čo mne osobne príde ako výrazne lepší spôsob, a tak nejako som si predstavoval koniec ME3 [/spoiler] Problém s Hackettovým rozkazom je ten, že ten pridali až v DLCčku, ktoré vytvorili práve kvôli sťažnostiam fanúšikov. V pôvodnom konci, ktorý si videl pred týmto DLC a na ktorý sa najviac fanúšikov sťažovalo, nič také nebolo. Navyše tam neboli ani žiadné správy o tom, čo sa v galaxi stalo, videl si len výbuchy relay (pričom v hre je povedané že výbuch jedného relay je taký veľký že zničí celú slnečnú sústvau, takže všetko kde bol nejaký relay je zničené, vrátene Zeme), zábery na Reaperov ktorý odlietaju alebo vybuchujú a scénu s Jokerom ako sa snaží zdrhnúť a havaruje na planéte.Všetko ostatné prinieslo až DLC Extended Ending Cut, ktoré Bioware vytvorilo kvôli naštavtým fanúšikom.
Cmd.Shepard
0 0
reagovat

Kamy

Tak já už dávno nevěřím tomu, co někdo řekne v rozhovorech...beru to, že ty konce mohly být trochu rozmanitější, ale zase si vezmi třeba konec Zaklínače 3, který je v podstatě úplně stejně vystavěný a nikdo na něj výrazně nenadává, jen pro upřesnění Zaklínače 3 mám v Top 5 hrách co jsem kdy hrál, aby někdo neřekl, že srovnávám něco co nemám rád s něčím co miluji. Uznávám, že synthesis konec je trochu divný ale ty dva, control a destroy jsou skvělé. Dále k tomu, že relaye jsou zničené...v control ani synthesis endingu by to nemělo vadit, protože je Reapeři mohou opravit a v destroy to udělají lidé nebo jiné rasy časem...taky si člověk musí uvědomit, že velké množství populace je zničeno takže na kterékoliv planetě hladem všichni neumřou
Joker odlétá na rozkaz Hacketta, nevím jak ty, ale já pokud bych velel flotile a nevěděl bych co zařízení udělá, tak bych taky asi nařídil aby odletěli, zvlášť, když už mám jen několik málo lodí, které proti Reaparům nemají šanci a Joker nechce moc odletět, ale je to člen Alliance ( posádka Normandy taky), tak musí plnit rozkazy.
636587
Tak já už dávno nevěřím tomu, co někdo řekne v rozhovorech...beru to, že ty konce mohly být trochu rozmanitější, ale zase si vezmi třeba konec Zaklínače 3, který je v podstatě úplně stejně vystavěný a nikdo na něj výrazně nenadává, jen pro upřesnění Zaklínače 3 mám v Top 5 hrách co jsem kdy hrál, aby někdo neřekl, že srovnávám něco co nemám rád s něčím co miluji. Uznávám, že synthesis konec je trochu divný ale ty dva, control a destroy jsou skvělé. Dále k tomu, že relaye jsou zničené...v control ani synthesis endingu by to nemělo vadit, protože je Reapeři mohou opravit a v destroy to udělají lidé nebo jiné rasy časem...taky si člověk musí uvědomit, že velké množství populace je zničeno takže na kterékoliv planetě hladem všichni neumřou Joker odlétá na rozkaz Hacketta, nevím jak ty, ale já pokud bych velel flotile a nevěděl bych co zařízení udělá, tak bych taky asi nařídil aby odletěli, zvlášť, když už mám jen několik málo lodí, které proti Reaparům nemají šanci a Joker nechce moc odletět, ale je to člen Alliance ( posádka Normandy taky), tak musí plnit rozkazy.
Kamy
0 0
reagovat

Cmd.Shepard

Beriem, že koniec nemusí vždy končiť happy endom, ale problém bol v tom, že Bioware sľubovali v rozhovoroch, že koncov bude viac a že budú rozmanité, budú mať na ne vplyv rozhodnutia behom všetkých hier, a že to nebude formou, kde na konci spravíš rozhonutie a budeš mať koniec A, B alebo C, čo nakoniec presne spravili. Navyše žiaden z tých originálnych koncov nedával zmyseľ. Pri všetkých sa neopraviteĺne zničili tie relaye, čo znamenalo, že armády všetkých rás ostali, natrvalo na zničenej zemi, kde logicky všetci museli zomrieť, je tam aj záber, kde Joker s takmer celou posádkou zdrhá od výbuchu, z čoho vyplývalo, že behom záverečného boja sa zrazu všetci rozhodli, že zdrhnú, čo nedávalo zmyseľ a nikto z posádky by to nespravil.
636586
Beriem, že koniec nemusí vždy končiť happy endom, ale problém bol v tom, že Bioware sľubovali v rozhovoroch, že koncov bude viac a že budú rozmanité, budú mať na ne vplyv rozhodnutia behom všetkých hier, a že to nebude formou, kde na konci spravíš rozhonutie a budeš mať koniec A, B alebo C, čo nakoniec presne spravili. Navyše žiaden z tých originálnych koncov nedával zmyseľ. Pri všetkých sa neopraviteĺne zničili tie relaye, čo znamenalo, že armády všetkých rás ostali, natrvalo na zničenej zemi, kde logicky všetci museli zomrieť, je tam aj záber, kde Joker s takmer celou posádkou zdrhá od výbuchu, z čoho vyplývalo, že behom záverečného boja sa zrazu všetci rozhodli, že zdrhnú, čo nedávalo zmyseľ a nikto z posádky by to nespravil.
Cmd.Shepard
0 0
reagovat
Já si zase myslím, že ten konec je skvělý, protože to prostě nikdy není happy end, ať už si člověk vybere co chce, a to že někdo zmíní, že až do úplného konce není nic naznačeno tak je buď hluchý a slepý nebo ignorant. Pokud vím tak už na Marsu zmíní jeden konec Illusive Man (control), dále Anderson a Hackett celou 3 chtějí Reapery zničit (destroy) a jediné co není zmíněno, je právě ten prostřední konec (synthesis), ale ten se jde dozvědět až je zapojena Crucible do Citadely...a to, že nikdo nic neví o Catalystu je taky trochu blábol...pokud vím tak na Thessii to zmíní Prothean VI.
Andromeda podle mě bude fungovat jednoduše, že jen zmíní co se děje v naší galaxii...pokud nejsou Reapeři zničeni tak, že pomáhají a obnovují civilizace a pokud jsou zničeni tak, že se jejich vyspělá technologie používá pro obnovu galaxie (stejně jak Cerberus využil zbytky Sovereigna na EDI).
636585
Já si zase myslím, že ten konec je skvělý, protože to prostě nikdy není happy end, ať už si člověk vybere co chce, a to že někdo zmíní, že až do úplného konce není nic naznačeno tak je buď hluchý a slepý nebo ignorant. Pokud vím tak už na Marsu zmíní jeden konec Illusive Man (control), dále Anderson a Hackett celou 3 chtějí Reapery zničit (destroy) a jediné co není zmíněno, je právě ten prostřední konec (synthesis), ale ten se jde dozvědět až je zapojena Crucible do Citadely...a to, že nikdo nic neví o Catalystu je taky trochu blábol...pokud vím tak na Thessii to zmíní Prothean VI. Andromeda podle mě bude fungovat jednoduše, že jen zmíní co se děje v naší galaxii...pokud nejsou Reapeři zničeni tak, že pomáhají a obnovují civilizace a pokud jsou zničeni tak, že se jejich vyspělá technologie používá pro obnovu galaxie (stejně jak Cerberus využil zbytky Sovereigna na EDI).
0 0
reagovat
Mě zajímá z jakého konce bude vycházet právě Andromeda (jestli vůbec).

Vůbec, s novou galaxií se hezky vykašlali na události v původní trilogii.:D Nobody cares anymore.
636584
Mě zajímá z jakého konce bude vycházet právě Andromeda (jestli vůbec). Vůbec, s novou galaxií se hezky vykašlali na události v původní trilogii.*:D* Nobody cares anymore.
0 0
reagovat
Nie nieste. :)
636583
Nie nieste. *:)*
0 0
reagovat
Asi budem jediný komu sa ten koniec páčil :D
636582
Asi budem jediný komu sa ten koniec páčil *:D*
0 0
reagovat

markspuks

srovnej si konec ME 1, pak jeho vylepšenou verzi v ME2 a pak konec v ME3. V předchozích dílech porazíš zlo o kterém celou dobu víš, že ty konce jsou završení daných dějů atd. zatímco konec ve 3 je nějaký zezadkuvytaženec. Mě to zabilo celou sérii. Nemám chuť hrát jedničku ani dvojku, protože proč bych měl (abych na konci stejně prohrál...)
V ~90ti hodinové sérii je 15minut, kde se něco objeví z ničeho nic (do té doby není starbrat ani naznačen) které všechno postaví na hlavu (znehodnotí antagonisty série, znehodnotí Sheppardovo snažení...) a zlikviduje stávající vesmír. Yeah. Představ si, že by tohle bylo kdekoli jinde (třeba Star Wars sága).

PS: Bioware od té doby nenávidím (nepřeháním, ten konec je pro mě definice trollingu) a jejich další produkt si možná zahraju až podle množství hate na netu.
636580
srovnej si konec ME 1, pak jeho vylepšenou verzi v ME2 a pak konec v ME3. V předchozích dílech porazíš zlo o kterém celou dobu víš, že ty konce jsou završení daných dějů atd. zatímco konec ve 3 je nějaký zezadkuvytaženec. Mě to zabilo celou sérii. Nemám chuť hrát jedničku ani dvojku, protože proč bych měl (abych na konci stejně prohrál...) V ~90ti hodinové sérii je 15minut, kde se něco objeví z ničeho nic (do té doby není starbrat ani naznačen) které všechno postaví na hlavu (znehodnotí antagonisty série, znehodnotí Sheppardovo snažení...) a zlikviduje stávající vesmír. Yeah. Představ si, že by tohle bylo kdekoli jinde (třeba Star Wars sága). PS: Bioware od té doby nenávidím (nepřeháním, ten konec je pro mě definice trollingu) a jejich další produkt si možná zahraju až podle množství hate na netu.
markspuks
0 0
reagovat

beast of no nation

netflix :+ fukunaga :+ elba :+
636568
netflix *:+* fukunaga *:+* elba *:+*
beast of no nation
0 0
reagovat

beasts of no nation

kto este nevidel nova fukunagovka link
636567
kto este nevidel nova fukunagovka https://www.youtube.com/watch?v=zy2nm5HCDq4
beasts of no nation
0 0
reagovat

markspuks

To video už popřeli lidi přímo z Valve...

A ten poprask kolem ME3 fakt nebyl hate, ale oprávněný nesouhlas s tím, jak naslibovali plno věcí, nic z nich nesplnili a ještě přišli s Deus Ex Machina koncem, který byl naprosto debilní. Úplně tím popřeli všechny volby z předchozích dílů, včetně těch z trojky.

Jak si může někdo stěžovat na to, že zákazníci vysloví nesouhlas s výsledným produktem? Kdyby se jim jen nelíbilo, že se příběh ubral jiným směrem, tak bych to bral jako hate, ale tohle bylo úplně někde jinde.
636566
To video už popřeli lidi přímo z Valve... A ten poprask kolem ME3 fakt nebyl hate, ale oprávněný nesouhlas s tím, jak naslibovali plno věcí, nic z nich nesplnili a ještě přišli s Deus Ex Machina koncem, který byl naprosto debilní. Úplně tím popřeli všechny volby z předchozích dílů, včetně těch z trojky. Jak si může někdo stěžovat na to, že zákazníci vysloví nesouhlas s výsledným produktem? Kdyby se jim jen nelíbilo, že se příběh ubral jiným směrem, tak bych to bral jako hate, ale tohle bylo úplně někde jinde.
markspuks
0 0
reagovat

xxendxx

Ďakujem, teraz ešte viac nenávidím všetkých tých rozmaznaných hajzlov, ktorí nadávali na ME3. Doteraz nechápem, čím si tá hra zaslúžila taký pekelný hate. :-
636563
Ďakujem, teraz ešte viac nenávidím všetkých tých rozmaznaných hajzlov, ktorí nadávali na ME3. Doteraz nechápem, čím si tá hra zaslúžila taký pekelný hate. *:-*
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se