Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49701 - 49720 Napsat příspěvek
Pro příští Bondovku by si mohli objednat Dannyho.
642758
Pro příští Bondovku by si mohli objednat [link="https://youtu.be/GL0rbxB9Lqg"]Dannyho[/link].
0 0
reagovat

speta.jr

Jo, podobný mám už nějakou dobu v košíku, protože mě přestává bavit, když mi po koncertě ještě tři dny píská v uších :) Akorát škoda, že je to tak strašně nepředvídatelný, že člověk musí tyhle věci řešit.
642752
Jo, podobný mám už nějakou dobu v košíku, protože mě přestává bavit, když mi po koncertě ještě tři dny píská v uších :) Akorát škoda, že je to tak strašně nepředvídatelný, že člověk musí tyhle věci řešit.
speta.jr
0 0
reagovat

TrDLo

642751
http://www.etymotic.com/er20.html
TrDLo
0 0
reagovat

speta.jr

Zvuk tak nahlas, že se všechny nástroje slívají do monotónního hluku a občas z toho až fyzicky bolí ušní bubínky :)

Ale podle toho videa, co sem dával RmR, tak to vepředu asi bylo o dost jiný, i z toho mizernýho záznamu jde rozeznat, co hrajou :D

Jinak já naopak doufám, že Floor se do starých písniček už moc pouštět nebude. Ever Dream a Ghost Love Score byly docela utrpení, už podruhé. A hlavně k tomu nevidím důvod, když se stylem už posunuli někam úplně jinam a funguje to dobře - Endless Forms je úžasný album, mám tam jen 2 trochu nezapadající písničky, ale jinak ho můžu poslouchat pořád dokola.
642755
Zvuk tak nahlas, že se všechny nástroje slívají do monotónního hluku a občas z toho až fyzicky bolí ušní bubínky :) Ale podle toho videa, co sem dával RmR, tak to vepředu asi bylo o dost jiný, i z toho mizernýho záznamu jde rozeznat, co hrajou *:D* Jinak já naopak doufám, že Floor se do starých písniček už moc pouštět nebude. Ever Dream a Ghost Love Score byly docela utrpení, už podruhé. A hlavně k tomu nevidím důvod, když se stylem už posunuli někam úplně jinam a funguje to dobře - Endless Forms je úžasný album, mám tam jen 2 trochu nezapadající písničky, ale jinak ho můžu poslouchat pořád dokola.
speta.jr
0 0
reagovat

popik

Existuje nějaká webovka na výměnu her?
Chtěl bych vyměnit PC verzi FIFA16 za PS4ovou.
642750
Existuje nějaká webovka na výměnu her? Chtěl bych vyměnit PC verzi FIFA16 za PS4ovou.
popik
0 0
reagovat

TedGeorge

Máš dobrý vkus Tede. :+
642748
Máš dobrý vkus Tede. *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Seru na vas, jdu poslouchat prvni country alba Taylor Swift a premyslet o lesbickach. TedGeorge out.
642747
Seru na vas, jdu poslouchat prvni country alba Taylor Swift a premyslet o lesbickach. TedGeorge out.
0 0
reagovat
Hledam novejsi kvalitni film na noc, neco doporucte...
642746
Hledam novejsi kvalitni film na noc, neco doporucte...
0 0
reagovat
642739
[link="https://vimeo.com/147173661"]tame impala - the less i know the better[/link] [link="https://soundcloud.com/6131ecords/sets/julien-baker-sprained-ankle"]julien baker - sprained ankle[/link] (85%) [link="https://youtu.be/SuWdggpr3Os"]hop along - painted shut[/link] (75%) [link="https://youtu.be/MdSB_PcBW3k"]susanne sundfor - ten love songs[/link] (80%)
0 0
reagovat
snad se nekdy dokopou k Best Ofce starejch hitu v podani Floor. Zpevacka je to skvela, ale posledni 2 alba od Nightwish se mi v podstate vubec nelibi (vzdycky tak 2 dobry songy na cedo). U starejch alb to bylo naopak... Storytime bylo snad jeste horsi nez Imaginarium a to jsem si myslel, ze to uz nejde. Smutním.
642737
snad se nekdy dokopou k Best Ofce starejch hitu v podani Floor. Zpevacka je to skvela, ale posledni 2 alba od Nightwish se mi v podstate vubec nelibi (vzdycky tak 2 dobry songy na cedo). U starejch alb to bylo naopak... Storytime bylo snad jeste horsi nez Imaginarium a to jsem si myslel, ze to uz nejde. Smutním.
0 0
reagovat

TrDLo

Cemu rikas prepaleny zvuk? Ja stal asi v 10. rade a celou dobu jsme se s kamaradama divili, ze je to nejak "potichu". Nakonec jsme usoudili, ze je to kvuli Prazakum a kauze "ztiste kina " :D:D
642735
Cemu rikas prepaleny zvuk? Ja stal asi v 10. rade a celou dobu jsme se s kamaradama divili, ze je to nejak "potichu". Nakonec jsme usoudili, ze je to kvuli Prazakum a kauze "ztiste kina " *:D**:D*
TrDLo
0 0
reagovat

TrDLo

na hoře měli zavěšený repráky do boku směrem k tribunám, asi to bylo málo a nebo se to míchalo se zvukem co šel z předních repráků. těžko říct. nejsem v tomle odborník. videa co jsem si dělal přes mobil jsou nepoužitelný na poslech. resp. 1 je a to když Marco hraje solo na začátku Islanders, protože tam nemá bicí ,ale videa co jsem viděl z tribun a z pod podiem jsou poslouchatelný :-)

např.
link
642732
na hoře měli zavěšený repráky do boku směrem k tribunám, asi to bylo málo a nebo se to míchalo se zvukem co šel z předních repráků. těžko říct. nejsem v tomle odborník. videa co jsem si dělal přes mobil jsou nepoužitelný na poslech. resp. 1 je a to když Marco hraje solo na začátku Islanders, protože tam nemá bicí ,ale videa co jsem viděl z tribun a z pod podiem jsou poslouchatelný :-) např. https://youtu.be/NWgHTNC05Zc?list=FLRAQJFQjhBrrneCQ0mhtQFg
TrDLo
0 0
reagovat

RainMakeR

Mně zvuk přišel dost přepálenej a třeba konkrétně klávesy až nepřirozeně vytáhlý do popředí. Ale vzhledem k tomu, kolik různých lidí ten koncert zvukově chválí, tak to nejspíš bylo místem v aréně - holt to nazvučili primárně pro lidi na place, což je v zásadě dobře. Akorát na tribuně to pak nebyl takovej zážitek, jak jsem možná čekal.
642731
Mně zvuk přišel dost přepálenej a třeba konkrétně klávesy až nepřirozeně vytáhlý do popředí. Ale vzhledem k tomu, kolik různých lidí ten koncert zvukově chválí, tak to nejspíš bylo místem v aréně - holt to nazvučili primárně pro lidi na place, což je v zásadě dobře. Akorát na tribuně to pak nebyl takovej zážitek, jak jsem možná čekal.
RainMakeR
0 0
reagovat

Nightwish Praha 7.12

můj 1. koncert této super kapely. Floor Jansen se mě na posledním albu a živáku moc líbí. S jejími staršími kapely jsem ji na živo neslyšel.
Přesto jsem pořád ještě v totálním úžasu z toho koncertu. Předkapely byly fajn. NE můj žánr úplně. Zpěvačka z Arch enemy byla hodně brutální. Ta mě zaujala.
Ale playlist co hráli Nightwish byl famozní. A zvuk ? Ja stál u zvukaře a abslutně jsem neměl žádnej problém. Tak čistej krystalickej zvuk jsem slyšel snad u Whitesnake v 02 areně když hrali před Judas Priest a to bylo někdy v roce 2012 ?
8x jsem byl na Iron Maiden a ne vždy měli skvělej zvuk. Ale Nigthwish byly naprosto perfektní!
642728
můj 1. koncert této super kapely. Floor Jansen se mě na posledním albu a živáku moc líbí. S jejími staršími kapely jsem ji na živo neslyšel. Přesto jsem pořád ještě v totálním úžasu z toho koncertu. Předkapely byly fajn. NE můj žánr úplně. Zpěvačka z Arch enemy byla hodně brutální. Ta mě zaujala. Ale playlist co hráli Nightwish byl famozní. A zvuk ? Ja stál u zvukaře a abslutně jsem neměl žádnej problém. Tak čistej krystalickej zvuk jsem slyšel snad u Whitesnake v 02 areně když hrali před Judas Priest a to bylo někdy v roce 2012 ? 8x jsem byl na Iron Maiden a ne vždy měli skvělej zvuk. Ale Nigthwish byly naprosto perfektní!
Nightwish Praha 7.12
0 0
reagovat

GuidoA

Magic Mike nechápu, ale jinak je to hodně zajímavej žebříček plnej tipů.
642725
Magic Mike nechápu, ale jinak je to hodně zajímavej žebříček plnej tipů.
GuidoA
0 0
reagovat
My bad, asi som to fakt zamenil s tym 4Dx. Najlepsie osobne vyskusat.
642723
My bad, asi som to fakt zamenil s tym 4Dx. Najlepsie osobne vyskusat.
0 0
reagovat
Možná se to nešťastně zaměňuje za 4Dx (což je razantně něco jiného), kde se krom jiného pohybuje i konzole, na které je sedadlo připevněno, takže s člověkem to prej hodně háže...
Jinak Blava má Cinemaxu asi tři sály, kde má právě D-Box sedačky v jedné řadě.
642675
Možná se to nešťastně zaměňuje za 4Dx (což je razantně něco jiného), kde se krom jiného pohybuje i konzole, na které je sedadlo připevněno, takže s člověkem to prej hodně háže... Jinak Blava má Cinemaxu asi tři sály, kde má právě D-Box sedačky v jedné řadě.
0 0
reagovat
mno, s tim nesouhlasim. d-box jsem zkoušel před lety, když ho přiváděli na trh a jednak jsou ty sedačky ohromně pohodlný, druhak je ten "track" dělanej výborně. možná to u novejch titulů neni to, co bejvalo, ale rozhodně to nevyrušovalo nebo nebylo necitlivý. zkoušel jsem teda "home" variantu, třeba budou ty kinařský (jsou vůbec někde?) horší ...
642720
mno, s tim nesouhlasim. d-box jsem zkoušel před lety, když ho přiváděli na trh a jednak jsou ty sedačky ohromně pohodlný, druhak je ten "track" dělanej výborně. možná to u novejch titulů neni to, co bejvalo, ale rozhodně to nevyrušovalo nebo nebylo necitlivý. zkoušel jsem teda "home" variantu, třeba budou ty kinařský (jsou vůbec někde?) horší ...
0 0
reagovat

Balder

Nemaju a vraj neoplati, skor to vyrusuje a film to vyuziva velmi necitlivo.
642719
Nemaju a vraj neoplati, skor to vyrusuje a film to vyuziva velmi necitlivo.
Balder
0 0
reagovat
V Imaxe maju tiez nejake D-Box pohyblive sedadla ci co to ma ako byt? Oplati sa to za tie prachy?
642718
V Imaxe maju tiez nejake D-Box pohyblive sedadla ci co to ma ako byt? Oplati sa to za tie prachy?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se