Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49021 - 49040 Napsat příspěvek

OSA si nás podá!

Tak prej podle Spáčilky a Markéty Prchalové z České protipirátské unie nemají legální VOD služby proti nekalé konkurenci úložišť žádnou šanci. Už to někdo Netflixu/Amazonu/Googlu a dlašímu zástupu klasických TV řekl?
Prostě duo k pohledání. Škoda že se Spáčilka nezeptala, proč třeba platím poplatek za čistý papír do tiskárny, catrige, prázdné CD/DVD/BR/flashku/hard disk, proč funguje kolektivní vina, nebo jakým způsobem se nakonec předavají poplatky k umělcům nebo vlastníkům práv a na základě jakého klíče, proč musí hudebník oznamovat dopředu jaké vlastní písně na koncertě zahraje? A proč vlastně stále mluví o trestném činu, když hovoří o stahování (nic takového naše právo nezná). A vyčíslená škoda ztrát: "Škody z filmového pirátství v Česku přesáhly v loňském roce tři miliardy korun." Vycucaná z křišťálové koule.
A takovejhle keců mají v seriálu článků na celý týden. O co jde? No přeci o lobbing, palebnou přípravu, chtějí i z pořízení jedné kopie pro vlastní použití udělat trestný čin. Nic jiného mi z toho nevychází. :(:(:(
Nu nic zase jsem trochu nasral a jdu zabít pár potvor do Diabla.
638347
Tak prej podle [link="http://kultura.zpravy.idnes.cz/serial-pirati-rozhovor-0v6-/filmvideo.aspx?c=A150913_124557_filmvideo_spm"]Spáčilky a Markéty Prchalové z České protipirátské unie[/link] nemají legální VOD služby proti nekalé konkurenci úložišť žádnou šanci. Už to někdo Netflixu/Amazonu/Googlu a dlašímu zástupu klasických TV řekl? Prostě duo k pohledání. Škoda že se Spáčilka nezeptala, proč třeba platím poplatek za čistý papír do tiskárny, catrige, prázdné CD/DVD/BR/flashku/hard disk, proč funguje kolektivní vina, nebo jakým způsobem se nakonec předavají poplatky k umělcům nebo vlastníkům práv a na základě jakého klíče, proč musí hudebník oznamovat dopředu jaké vlastní písně na koncertě zahraje? A proč vlastně stále mluví o trestném činu, když hovoří o stahování (nic takového naše právo nezná). A vyčíslená škoda ztrát: "Škody z filmového pirátství v Česku přesáhly v loňském roce tři miliardy korun." Vycucaná z křišťálové koule. A takovejhle keců mají v seriálu článků na celý týden. O co jde? No přeci o lobbing, palebnou přípravu, chtějí i z pořízení jedné kopie pro vlastní použití udělat trestný čin. Nic jiného mi z toho nevychází. *:(**:(**:(* Nu nic zase jsem trochu nasral a jdu zabít pár potvor do Diabla.
OSA si nás podá!
0 0
reagovat

kok_KOk

Já celebrity co zakrývají svou orentaci nevyhledávám, takže je mi to vcelku jedno. Jen Franko je pořád (úmyslně) v centru pozornosti a veškerou svou sebeprezentací se tak jeví.
638346
Já celebrity co zakrývají svou orentaci nevyhledávám, takže je mi to vcelku jedno. Jen Franko je pořád (úmyslně) v centru pozornosti a veškerou svou sebeprezentací se tak jeví.
kok_KOk
0 0
reagovat

TonyClifton

jj, ale v principu mi to ty zombies dost připomělo.
638345
jj, ale v principu mi to ty zombies dost připomělo.
TonyClifton
0 0
reagovat

Jeržík

panečku, nejsi ty ale odborník. co Tom Hardy?
638344
panečku, nejsi ty ale odborník. co Tom Hardy?
Jeržík
0 0
reagovat
Určitě ne, možná si tak pamatuješ extrémně vyhládlé, co se plouží krajinou a napadnou jim pole s obilím
638343
Určitě ne, možná si tak pamatuješ [spoiler]extrémně vyhládlé, co se plouží krajinou a napadnou jim pole s obilím[/spoiler]
0 0
reagovat

TonyClifton

Malevil jsem kdysi četl... a pokud si pamatuju, tak tam přece "něco jako zombie" stejně je, ne?
638341
Malevil jsem kdysi četl... a pokud si pamatuju, tak tam přece "něco jako zombie" stejně je, ne?
TonyClifton
0 0
reagovat
Franco je naprosto typický "Closet Homosexual". Nic proti, jen si myslím, že by měl prostě přestat předstírat. :)
638340
Franco je naprosto typický "Closet Homosexual". Nic proti, jen si myslím, že by měl prostě přestat předstírat. *:)*
0 0
reagovat

BookZone

Jak mne v nedávné době hrozně zklamal Bradbury (Marťanská kronika i Fahrenheit), tak jsem neskutečně nadšený z Malevil od Merleho :+ Už jsem unavený z toho, že dneska jakékoliv postapo musí mít zombíky, jinak není trendy, tohle je dobrodružně zábavný i když řádně depresivní román, něco mezi Cestou od McCarthyho, Dnem Trifidů a filmovými Vlákny. :+
638339
Jak mne v nedávné době hrozně zklamal Bradbury (Marťanská kronika i Fahrenheit), tak jsem neskutečně nadšený z Malevil od Merleho *:+* Už jsem unavený z toho, že dneska jakékoliv postapo musí mít zombíky, jinak není trendy, tohle je dobrodružně zábavný i když řádně depresivní román, něco mezi Cestou od McCarthyho, Dnem Trifidů a filmovými Vlákny. *:+*
BookZone
0 0
reagovat
Aha. Tak tady: link
638337
Aha. Tak tady: http://www.youtube.com/watch?v=w3R4Jd1kW1g
0 0
reagovat

Disketa1

Odkaz nefunguje. 8)
638336
Odkaz nefunguje. *8)*
Disketa1
0 0
reagovat

bookzone

V lese visí anděl.. Čtu samou chválu, tak jestli má někdo přečteno??
638335
V lese visí anděl.. Čtu samou chválu, tak jestli má někdo přečteno??
bookzone
0 0
reagovat
...jsem na to kliknul zvědavej, co obměkčilo xxendxxovo srdce, že něco normálně pochválil... a ona je to ironire :-D
638334
...jsem na to kliknul zvědavej, co obměkčilo xxendxxovo srdce, že něco normálně pochválil... a ona je to ironire :-D
0 0
reagovat
supr odkaz
638330
supr odkaz
0 0
reagovat
James Franco dokáže zkombinovat nemožné. Dejte to prosím do Výplachu. :D:+
638329
James Franco dokáže zkombinovat [link="http://url_odkazu"]nemožné[/link]. Dejte to prosím do Výplachu. *:D**:+*
0 0
reagovat
:( A já se chtěl zrovna pobavit o této klasice...
638315
*:(* A já se chtěl zrovna pobavit o této [link="http://www.csfd.cz/film/2302-uprchlik/"]klasice...[/link]
0 0
reagovat
Taky prosím to tu nezavádět, díky :+
638314
Taky prosím to tu nezavádět, díky *:+*
0 0
reagovat
všude jinde v tom jedu až po uši, ale tuhle stránku jsem v posledních týdnech používal, když jsem NECHTĚL diskutovat o uprchlících. Myslím, že byla poslední na internetu... škoda.
638313
všude jinde v tom jedu až po uši, ale tuhle stránku jsem v posledních týdnech používal, když jsem NECHTĚL diskutovat o uprchlících. Myslím, že byla poslední na internetu... škoda.
0 0
reagovat

Memphis, Disketa1

Je jen otázka času než nějaký nácek policii nezavolá a začne domnělé migranty nějak likvidovat. :-
638311
Je jen otázka času než nějaký nácek policii nezavolá a začne domnělé migranty nějak likvidovat. *:-*
Memphis, Disketa1
0 0
reagovat
Korunu tomu nasazují chmeloví brigádníci ze Slovenska. :D
638306
Korunu tomu nasazují [link="https://www.facebook.com/1417509708564233/photos/a.1418811788434025.1073741829.1417509708564233/1490864827895387/?type=1&theater"]chmeloví brigádníci ze Slovenska[/link]. *:D*
0 0
reagovat

Disk

Ty vole :D:D:D
638305
Ty vole *:D**:D**:D*
Disk
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se