Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47721 - 47740 Napsat příspěvek

pepo

to ma byt jako drama o tom, kterak tricetileta panna chce prijit o venecek? :D
641677
to ma byt jako drama o tom, kterak tricetileta panna chce prijit o venecek? *:D*
pepo
0 0
reagovat
Sarger: V Česku ne. Tady je oficiálně 15000 rytířů Jedi a jen 3000 muslimů.
641676
Sarger: V Česku ne. Tady je oficiálně 15000 rytířů Jedi a jen 3000 muslimů.
0 0
reagovat

Slováci sa roztočili

641675
https://www.youtube.com/watch?v=22bpCvLRrHI
Slováci sa roztočili
0 0
reagovat

Sarger

Nenech si kazit svátky těmahle myšlenkama ;) o to jim totiž jde. Imho největším strachem teroristy není vlastní smrt, ale představa, že nikoho nezajímá a pro zbytek světa je neviditelný, stejně tak jako jeho činy.

Ale když už jsme u té Star Wars premiéry, kdo jde v kostýmu a kdo jde alespoň s nějakou replikou světelného meče? :)

641672
Nenech si kazit svátky těmahle myšlenkama *;)* o to jim totiž jde. Imho největším strachem teroristy není vlastní smrt, ale představa, že nikoho nezajímá a pro zbytek světa je neviditelný, stejně tak jako jeho činy. Ale když už jsme u té Star Wars premiéry, kdo jde v kostýmu a kdo jde alespoň s nějakou replikou světelného meče? *:)*
Sarger
0 0
reagovat

Sarger

Proto si nezapomeň světelný meč! :D
641671
Proto si nezapomeň světelný meč! *:D*
Sarger
0 0
reagovat

Sarger

Mimochodem. napriklad v USA behem SW projekci (a nejen, proste obecne, vzhledem k minulym zkusenostem) je zakazano mit masku na hlave a k tomu povinnost mit viditelne oznacene cokoliv, co vypada jako realna zbran.
641670
Mimochodem. napriklad v USA behem SW projekci (a nejen, proste obecne, vzhledem k minulym zkusenostem) je zakazano mit masku na hlave a k tomu povinnost mit viditelne oznacene cokoliv, co vypada jako realna zbran.
Sarger
0 0
reagovat
Napadlo, ale co s tím naděláš. Když se podle toho budeš chovat, tak vyhrajou. Větší šance je, že tě na přechodu přejede auto.
641669
Napadlo, ale co s tím naděláš. Když se podle toho budeš chovat, tak vyhrajou. Větší šance je, že tě na přechodu přejede auto.
0 0
reagovat
Napadlo niekomu, že niečo podobné ako v Paríži sa môže stať aj pri "najväčšej filmovej udalosti roka"? Dokonalý čas, plné kiná. Koniec OT.
641668
Napadlo niekomu, že niečo podobné ako v Paríži sa môže stať aj pri "najväčšej filmovej udalosti roka"? Dokonalý čas, plné kiná. Koniec OT.
0 0
reagovat
Nonstop je pecka, Skleník ma už tak nebavil.
641663
Nonstop je pecka, Skleník ma už tak nebavil.
0 0
reagovat
Gateway je úúúžasná. I Nonstop a Skleník.
641660
Gateway je úúúžasná. I Nonstop a Skleník.
0 0
reagovat

Gonzi

Mě dostal Gateway. Perfektní space opera s brilatní pointou. A o oněco svižnější je třeba sága Stahovač. To bych opravdu ráda někdy viděla sfilmovaný. To by bylo žrádlo...
641656
Mě dostal Gateway. Perfektní space opera s brilatní pointou. A o oněco svižnější je třeba sága Stahovač. To bych opravdu ráda někdy viděla sfilmovaný. To by bylo žrádlo...
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Tu Hvězdnou pěchotu zkus. Film vlastně popírá to, že v knize má jeden pěšák vybavení a palebnou sílu celý armády, ve filmu jsou ty tisíce pěšáků jen potrava pro emzáky. Hrozná degradace. Ale asi producentům nezbyly prachy na triky pěšáků skákajících 100 metrů vysoko. :)
641653
Tu Hvězdnou pěchotu zkus. Film vlastně popírá to, že v knize má jeden pěšák vybavení a palebnou sílu celý armády, ve filmu jsou ty tisíce pěšáků jen potrava pro emzáky. Hrozná degradace. Ale asi producentům nezbyly prachy na triky pěšáků skákajících 100 metrů vysoko. *:)*
Gonzi
0 0
reagovat
Keď tu máte už tu debatu o knihách, je český preklad Ready player one dobrý? Alebo radšej čítať v origináli? :)
641652
Keď tu máte už tu debatu o knihách, je český preklad Ready player one dobrý? Alebo radšej čítať v origináli? *:)*
0 0
reagovat

Gonzi

Budu asi za debila, ale některý díla z Expanded Universe jsou hrozná pecka.
641651
Budu asi za debila, ale některý díla z Expanded Universe jsou hrozná pecka.
Gonzi
0 0
reagovat
Pod Vecnu valku sa podpisujem. Vyborna vec :+
641649
Pod Vecnu valku sa podpisujem. Vyborna vec *:+*
0 0
reagovat
Ender byl super, tož dám asi šanci těm pokračováním, Hvězdná brána by mě fakt nenapadla, vše si tedy píšu a dík.
641647
Ender byl super, tož dám asi šanci těm pokračováním, Hvězdná brána by mě fakt nenapadla, vše si tedy píšu a dík.
0 0
reagovat

departed

OK, zasmál jsem se. Ale asi to bude za hranou...
641645
OK, zasmál jsem se. Ale asi to bude za hranou...
departed
0 0
reagovat

Gonzi

Znáš sérii Expanze? V Čechách vyšly tři knihy a další dvě se chystají. Minimálně první díl je dobrej...zbytek jak už to tak bývá trochu kulhá, ale pořád se to dá...
641643
Znáš sérii Expanze? V Čechách vyšly tři knihy a další dvě se chystají. Minimálně první díl je dobrej...zbytek jak už to tak bývá trochu kulhá, ale pořád se to dá...
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Mě se třeba hodně líbil knižní Ender (tři hlavní knihy z této série) a pak mám hodně rád Věčnou válku (jak knihu tak komiks). Doporučuju zkusit Hvězdnou pěchotu kniha je na míle vzdálena filmu a film si z ní vlastně bere jen premisu a akci.
641641
Mě se třeba hodně líbil knižní Ender (tři hlavní knihy z této [link="http://www.databazeknih.cz/serie/enderova-saga-1004"]série[/link]) a pak mám hodně rád [link="http://www.databazeknih.cz/knihy/vecna-valka-vecna-valka-21804"]Věčnou válku[/link] (jak knihu tak komiks). Doporučuju zkusit Hvězdnou pěchotu kniha je na míle vzdálena filmu a film si z ní vlastně bere jen premisu a akci.
Gonzi
0 0
reagovat
641640
[link="http://zvratenyhumor.sk/24-obrazkov-test-zvratenej-mysle/"][link][/link] *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se