Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47661 - 47680 Napsat příspěvek

KARLOS

Ja tu mam notebook a disk s filmama. Asi si pustim na ukraceni dlouhe chvile Ice Storm od Anga Leeho, at sem tematickej. A prvni pruser objetej. Tedka stojime u dalsiho...
641876
Ja tu mam notebook a disk s filmama. Asi si pustim na ukraceni dlouhe chvile Ice Storm od Anga Leeho, at sem tematickej. A prvni pruser objetej. Tedka stojime u dalsiho...
KARLOS
0 0
reagovat
Doufám, že Axis požívá stejného komfortu... aby nám taky neumrlznul.8)
641875
Doufám, že Axis požívá stejného komfortu... aby nám taky neumrlznul.*8)*
0 0
reagovat
A uz mi donesli i susenky, kafe a deku ;))
641874
A uz mi donesli i susenky, kafe a deku ;))
0 0
reagovat
U nás v Sudetech je taky sníh.
641873
U nás v Sudetech je taky sníh.
0 0
reagovat
Proto z Ostravy do Prahy vlakem :-) A nebo jeste pres Hradec Kralove, ale tam zase od Mohelnice do Hradce neschytat pomaly kamion.
641870
Proto z Ostravy do Prahy vlakem :-) A nebo jeste pres Hradec Kralove, ale tam zase od Mohelnice do Hradce neschytat pomaly kamion.
0 0
reagovat
Lidi uz vylezli z aut a prede mnou se koulujou, tak se asi pridam. Typek z feldy opodal rikal, ze je to x km pred nama totalne v prdeli ( kamiony prprazili svodidla, plno aut v nich, vazne zraneny) takze se jeste nejakou hodku rozhodne nikam nehneme. Ale lidi kolem jsou fajn :)
641869
Lidi uz vylezli z aut a prede mnou se koulujou, tak se asi pridam. Typek z feldy opodal rikal, ze je to x km pred nama totalne v prdeli ( kamiony prprazili svodidla, plno aut v nich, vazne zraneny) takze se jeste nejakou hodku rozhodne nikam nehneme. Ale lidi kolem jsou fajn :)
0 0
reagovat

TedGeorge

Tak to tě moc nepotěší že je D1 ucpaná až po sjezd na Loket....čekačka 106 minut dle D1 infa.
641868
Tak to tě moc nepotěší že je D1 ucpaná až po sjezd na [link="http://www.dopravainformace.cz/stav-dalnice-d1.aspx"]Loket[/link]....čekačka 106 minut dle D1 infa.
TedGeorge
0 0
reagovat
Civalku, kde je každopondělní přehled tržeb? Ted by to určitě ocenil, aby mu nebyla dlouhá chvíle a já taky. :)
641867
Civalku, kde je každopondělní přehled tržeb? Ted by to určitě ocenil, aby mu nebyla dlouhá chvíle a já taky. :)
0 0
reagovat

axis

Jako takhle mi za dve hodiny dojde benzin. Jsem na D1 3 hodiny, z toho tedka 2 stojim na miste. Totalni peklo za tou prehradou ze ktery pijou vsichni Prazaci.
641866
Jako takhle mi za dve hodiny dojde benzin. Jsem na D1 3 hodiny, z toho tedka 2 stojim na miste. Totalni peklo za tou prehradou ze ktery pijou vsichni Prazaci.
axis
0 0
reagovat

TedGeorge

Politoval bych tě, ale nám zase v práci stávkuje topení, takže buď rád že jseš aspoň v teple. Brrrrr.
641864
Politoval bych tě, ale nám zase v práci stávkuje topení, takže buď rád že jseš aspoň v teple. Brrrrr.
TedGeorge
0 0
reagovat
A uz stoji i druhej smer. Fuuuuuuuuuuuck, not today...
641863
A uz stoji i druhej smer. Fuuuuuuuuuuuck, not today...
0 0
reagovat
Klasika. Po mesici se odhodlam znova na D1 a ona prijde snehova vanice a zase to stoji. To uz si snad nekdo dela...
641862
Klasika. Po mesici se odhodlam znova na D1 a ona prijde snehova vanice a zase to stoji. To uz si snad nekdo dela...
0 0
reagovat
Hned bych to bral jako samostatnou hru. :+
641850
Hned bych to bral jako samostatnou hru. *:+*
0 0
reagovat
641823
[link="https://www.youtube.com/watch?v=c847aVIBTkQ"]Star Wars: The Force Awakens Trailer (8-bit edition)[/link] *:+*
0 0
reagovat
Tesim se dost link
641812
Tesim se dost http://deadline.com/2015/11/a-very-murray-christmas-review-miley-cyrus-bill-murray-george-clooney-netflix-1201629402/
0 0
reagovat
U japonců většinou dávám tři nálevy cca 20-30/40/50 sekund (krásně se to poznává i podle odstínu zbarvení vody po zalití) a zalívám na max. 65-70°C (pokud to není Genmaicha kde je pražená rýže takže by měl být zalívaný na 99°). Ale i dva stejné druhy čaje se od sebe kolikrát dost chuťově liší takže se nedá jinak než trochu zaexperimentovat a zjistit co tobě nejvíc chutná protože žádný "přesně správný" způsob neexistuje.

Jo a ledový čaj zvlášť v létě rozhodně doporučuji. Dělám si ho většinou z Banchy nebo Senchy do 2L konvice, zaliju studenou vodou, vrch konvice zadělám sáčkem a gumičkou aby neunikalo aroma a dám do lednice na cca 2 hodiny louhovat. Perfektní na celodenní popíjení. :+
641810
U japonců většinou dávám tři nálevy cca 20-30/40/50 sekund (krásně se to poznává i podle odstínu zbarvení vody po zalití) a zalívám na max. 65-70°C (pokud to není Genmaicha kde je pražená rýže takže by měl být zalívaný na 99°). Ale i dva stejné druhy čaje se od sebe kolikrát dost chuťově liší takže se nedá jinak než trochu zaexperimentovat a zjistit co tobě nejvíc chutná protože žádný "přesně správný" způsob neexistuje. Jo a ledový čaj zvlášť v létě rozhodně doporučuji. Dělám si ho většinou z Banchy nebo Senchy do 2L konvice, zaliju studenou vodou, vrch konvice zadělám sáčkem a gumičkou aby neunikalo aroma a dám do lednice na cca 2 hodiny louhovat. Perfektní na celodenní popíjení. *:+*
0 0
reagovat

JohnyD

:+
641806
*:+*
JohnyD
0 0
reagovat
aaaaa proto jsem se radši zeptal. Díky moc. :+
641804
aaaaa proto jsem se radši zeptal. Díky moc. *:+*
0 0
reagovat

Spazz

jo, 20 sekund dává větší smysl než tři minuty.
641799
jo, 20 sekund dává větší smysl než tři minuty.
Spazz
0 0
reagovat
tak ono i 3m na 95 bude slušnej zabiják. Na návod bych se vyprd a lil tam max 80 a louhoval 1,5. Možná že japonci to rádi hořký...
641798
tak ono i 3m na 95 bude slušnej zabiják. Na návod bych se vyprd a lil tam max 80 a louhoval 1,5. Možná že japonci to rádi hořký...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se