Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47581 - 47600 Napsat příspěvek

popicek

Tenhle příspěvek ospravedlňuje celou tvoji existenci na MZ, upřímně díky. :+
642069
Tenhle příspěvek ospravedlňuje celou tvoji existenci na MZ, upřímně díky. *:+*
popicek
0 0
reagovat

popik

Tak o tom žádná, hlavní je že se natáčí dvojka a začíná se tam kde jednička skončila.
642068
Tak o tom žádná, hlavní je že se natáčí dvojka a začíná se tam kde jednička skončila.
popik
0 0
reagovat

popik

Keanu je mega borec link 8)
642067
Keanu je mega borec http://uberhumor.com/having-a-dog-means-responsibility *8)*
popik
0 0
reagovat

Spazz

Pokud by utrpěl ráfek nebo výplet tak bys to poznal hned (dost viditelně by ti házelo kolo), spíš sis jen skřípnul duši.
Jinak mě štveš a asi si budu muset pořídit zimáka na dojíždění do práce. Na Endurku je po nábřeží to dost o ničem a jen ho tím ničím.
642064
Pokud by utrpěl ráfek nebo výplet tak bys to poznal hned (dost viditelně by ti házelo kolo), spíš sis jen skřípnul duši. Jinak mě štveš a asi si budu muset pořídit zimáka na dojíždění do práce. Na Endurku je po nábřeží to dost o ničem a jen ho tím ničím.
Spazz
0 0
reagovat

star wars everywhere

Dneska jsem byl po dlouhé době v Tescu v Letňanech a co nevidim, 2 stormtroopeři v životní velikosti :+
642063
Dneska jsem byl po dlouhé době v Tescu v Letňanech a co nevidim, 2 stormtroopeři v životní velikosti *:+*
star wars everywhere
0 0
reagovat

studo

Tak to teraz dáva väčší zmysel :D , ale keďže nechcem spoilerovať, tak si jednu uštipačnú poznámku nechám pre seba 8)
642060
Tak to teraz dáva väčší zmysel *:D* , ale keďže nechcem spoilerovať, tak si jednu uštipačnú poznámku nechám pre seba *8)*
studo
0 0
reagovat

kubqo

No to uskupení Smosh (reprezentovaný tím klukem, co dělal rozhovor s J Law) dělalo už několik takovejchhle prank-interview (viz YouTube), kdy tomu klukovi do sluchátka našeptávaj různý absurdní otázky a pokyny, co při tom interview dělat, s tím že ta zpovídaná celebrita nic netuší a je vtipný sledovat, jak se zachovaj v takovýmhle nevšedně pojatým rozhovorem.

No a tentokrát si ti ze Smosh mysleli, že to bude zas to samý, a že si udělaj srandu z J Law, jenže jí dopředu jiný lidi řekli, že se na ní chystá prank a co od něj má čekat a dávali jí sluchátkem taky pokyny, jak v podstatě překazit ten původně plánovanej prank na ní. Takže i když normálně by celebrita přistoupila na tu jejich hru a snažila se nějak rozumně a diplomaticky reagovat na ty WTF situace a nečekaný otázky, tak teď dostala za úkol, aby se ničemu nesmála a donutila toho kluka myslet si, že jeho trolling totálně selhal.

Zas tak vtipný to není a upřímně lituju času strávenýho psaním týhle odpovědi. :D
642046
No to uskupení Smosh (reprezentovaný tím klukem, co dělal rozhovor s J Law) dělalo už několik takovejchhle prank-interview ([link="https://www.youtube.com/results?search_query=smosh+prank+interview&page=&utm_source=opensearch"]viz YouTube[/link]), kdy tomu klukovi do sluchátka našeptávaj různý absurdní otázky a pokyny, co při tom interview dělat, s tím že ta zpovídaná celebrita nic netuší a je vtipný sledovat, jak se zachovaj v takovýmhle nevšedně pojatým rozhovorem. No a tentokrát si ti ze Smosh mysleli, že to bude zas to samý, a že si udělaj srandu z J Law, jenže jí dopředu jiný lidi řekli, že se na ní chystá prank a co od něj má čekat a dávali jí sluchátkem taky pokyny, jak v podstatě překazit ten původně plánovanej prank na ní. Takže i když normálně by celebrita přistoupila na tu jejich hru a snažila se nějak rozumně a diplomaticky reagovat na ty WTF situace a nečekaný otázky, tak teď dostala za úkol, aby se ničemu nesmála a donutila toho kluka myslet si, že jeho trolling totálně selhal. Zas tak vtipný to není a upřímně lituju času strávenýho psaním týhle odpovědi. *:D*
kubqo
0 0
reagovat
No ja som si ten celý článok prečítal, a ak som pochopil tak sa prankovali navzájom :D Ale nejak nechápem čo mal byť ten prank, alebo či to nebodaj má byť aj vtipné :))
642043
No ja som si ten celý článok prečítal, a ak som pochopil tak sa prankovali navzájom *:D* Ale nejak nechápem čo mal byť ten prank, alebo či to nebodaj má byť aj vtipné *:))*
0 0
reagovat
Spazz: Chlape, dělej si deníček... Až ho budeš předčítat vnoučatům, bude to krásně suplovat "Řadu nešťastných příhod" :o;).
JInak doufám, že se vede líp.
642042
Spazz: Chlape, dělej si deníček... Až ho budeš předčítat vnoučatům, bude to krásně suplovat "Řadu nešťastných příhod" *:o**;)*. JInak doufám, že se vede líp.
0 0
reagovat

verbst

642037
http://www.youtube.com/watch?v=FylOWdEtHvU
verbst
0 0
reagovat
Vím, že se poslední dobou zvedá alergie na The Girl on Fire, ale mě pořád přijde hrozně v poho.
642036
Vím, že se poslední dobou zvedá alergie na The Girl on Fire, ale mě pořád přijde [link="http://aplus.com/a/jennifer-lawrence-pranks-smosh?utm_content=inf_10_459_2&c=2547&utm_campaign=i2984&utm_source=a86232&ts_pid=314&tse_id=INF_941d8826aec64ac3a5830a35c268febe"]hrozně v poho[/link].
0 0
reagovat

Axis

Ja si vercajk zrovna zapomnel, nebylo to vedome rozhodnuti... Na druhou stranu bych asi tak jako tak jel dal, protoze mi chcipala baterka v telefonu (a.k.a navigaci), a bez nej bych domu nedojel uz vubec.. Bylo to zkratka vesele, kazdopadne po praci nemam vubec chut se tu s tim prat, takze uz to do konce tydne odjezdim MHD a v sobotu mrknu, kolik skody jsem napachal... Podle vseho jsem to prorazil o obrubnik, tak se trochu bojim, aby ta pichla duse nebyla dusledek neceho, co by se muselo spravovat "trochu" nakladneji...
642035
Ja si vercajk zrovna zapomnel, nebylo to vedome rozhodnuti... Na druhou stranu bych asi tak jako tak jel dal, protoze mi chcipala baterka v telefonu (a.k.a navigaci), a bez nej bych domu nedojel uz vubec.. Bylo to zkratka vesele, kazdopadne po praci nemam vubec chut se tu s tim prat, takze uz to do konce tydne odjezdim MHD a v sobotu mrknu, kolik skody jsem napachal... Podle vseho jsem to prorazil o obrubnik, tak se trochu bojim, aby ta pichla duse nebyla dusledek neceho, co by se muselo spravovat "trochu" nakladneji...
Axis
0 0
reagovat

KarelR

To uz je ovsem paradox...
642032
To uz je ovsem paradox...
KarelR
0 0
reagovat

pozvánka do kina na december

642031
https://www.youtube.com/watch?v=zGMu2JmVycE
pozvánka do kina na december
0 0
reagovat

departed

Localization QA tester, na vyvoji se bohuzel nijak nepodilim :)
642029
Localization QA tester, na vyvoji se bohuzel nijak nepodilim :)
departed
0 0
reagovat
Stejně by nová Ski Academy nebyla vůbec od věci.
642026
Stejně by nová Ski Academy nebyla vůbec od [link="https://youtu.be/MUCyjpKAy6I"]věci[/link].
0 0
reagovat

Axis

A na jeho novinách bude Tommy Lee Jones s novinama! :D
642025
A na jeho novinách bude Tommy Lee Jones s novinama! *:D*
Axis
0 0
reagovat
A zejtra nám všem příjdou noviny a na hlavní stránce bude Tommy Lee Jones s novinama :)
642024
A zejtra nám všem příjdou noviny a na hlavní stránce bude Tommy Lee Jones s novinama *:)*
0 0
reagovat
Ted
Tak se vrat v case.. a prohrajes zase :D Copak jsme se nic nenaucili o cestovani v case za ty leta ;)
642023
[b]Ted[/b] Tak se vrat v case.. a prohrajes zase *:D* Copak jsme se nic nenaucili o cestovani v case za ty leta ;)
0 0
reagovat

Axis

"Padají hlášky o nulový návaznosti na komiks a podivný artovosti."

LOL :D:+
642022
"Padají hlášky o nulový návaznosti na komiks a podivný artovosti." LOL *:D**:+*
Axis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se