|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 47501 - 47520
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2375
- 2376
- 2377
- .
- 7040
- 7041
DarkSith
Tak s ohledem na to s kým a z jakejcjh míst má fotky na Fb,tak není pochyb o tom,ze ma v Afghánistánu opravdu obří kontakty....coz ale nemění nic na tom,ze nemocnej je a tím je to desivejsi
|
reagovat
|
Disketa1
Já bych mu to, co říká i věřil. Byla by sranda ho vidět, jak bojuje proti ISIL v Afghánistánu. 
Jeržik: Podle mě není nemocnej možná trochu sebestřednej ale jinak ví přesně, čeho chce dosáhnout.

Jeržik: Podle mě není nemocnej možná trochu sebestřednej ale jinak ví přesně, čeho chce dosáhnout.

|
reagovat
|
Disketa1
To jsem nepoznal jenom já. Proč si myslíš, že na té konferenci bylo tolik médií? Všichni čekali, že z něj zase vypadně nějaký chorý nesmysl, který vzbudí pozornost a zvedně jim sledovanost/čtenost. Až to Landa za pár let sám přizná, bude to pro všechny stejné překvapení, jako když se Ellen Page přiznala ke své sexuální orinetaci.
|
reagovat
|
TedGeorge
V práci mě taky sem tak kamarád zdraví hláškou: "Zase máš to sprostý tričko?"
|
reagovat
|
Se mi rano podarilo slusny faux pas. Sem si nechal sako v praci a pres noc nechal prat skoro vsechny hadry. Rano sem si uvedomil, ze mam sice volno v praci, ale musim na kurz do cesky narodni na rozpoznani padelanejch penez. Jediny cisty triko bylo to MZ s hlaskama. Usmivali se, č_ráci...
|
reagovat
|
Jeržik
Kdyby jenom DVTV. Po tom rozhovoru proběhla tahle tiskovka, kde se sešlo slušné množství médií. Ale nedá se na to koukat, natož poslouchat. link
Btw. Jak poznáš, že je Landa nemocný? Tím, že si žádá pozornost?
Btw. Jak poznáš, že je Landa nemocný? Tím, že si žádá pozornost?
|
reagovat
|
Disketa1
On je nemocnej, nedokáže posoudit, že by to neměl dělat. To by měli novináři a média obecně. Taky přece nerozesíláš pozvánky do diskuzních pořádků po Bohnicích - protože máš dost soudnosti a víš, že by z toho rozhovoru pak vyšly akorát nesmysly mentálně chorých lidí. Podle mě je to těžký profesní fail DVTV.
|
reagovat
|
už na to koukám 20 minut a pořád čekám na to, až se přizná, do jakýho hrnečku schoval babičce řetízek
|
reagovat
|
Jeržik
Ale no tak, vždyť přece to pozvání mohl klidně odmítnout. Nevěřím, že by ho někam nutili, šel do toho pořadu zcela dobrovolně a takhle se prezentoval. Evidentně jen touží po pozornosti.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
62Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23První dojmy: třetí Avatar 13The Sheep Detectives: Trailer 12Deník shopaholičky: Recenze 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara 54Odyssea: KINORIP Prolog