Mně třeba ti pavouci prošli, i když si někdo stěžoval, protože i když šlo o gastro obor, tak alespoň v rámci vánočních večírků, povedlo se mi tam propašovat něco z filmu. Jednou šli lidi přímo za film postavy, protože už pozvánka bylo rozevírající přání, kdy se na titulce dočetli, že je čeká bohatý program a jméno hlavní hvězdy večera číhá uvnitř (a tam byla chodníková hvězda s jejich jménem a nalepené kapesní zrcátko, takže byl „každý tou hvězdou“). A pavouci, to už byl ryze horor, kdy jsem roztrousil po baráku tyhle blbinky a právě ve wc kabinkách, vždy na úrovni očí, když si člověk sedl, byly vzkazy. Třeba „Být vámi, nekoukám se nad sebe". A všechno to mířilo k týhle legraci (snad to půjde zobrazit, listuj fotkami do stran, víceméně většina věcí je lepená na koleně, jako ten Pennywise, tak i vchod do márnice, tak aby to nebylo poznat, že jde o xxx papírů :)
. My v jedné kanceláři měli různé hlášky z porad, které se nám líbily, ale rozumněli tomu jen ti z provozu (např "Já vlastně můžu zastavit výrobu. - Ano, ale to by byl tvůj poslední hrdinský čin" nebo na jedné poradě se šéf furt na něco ptal a pak pověděl "To byl asi blbý dotaz, co?" odpověď "Ano, a nebyl jediný.").

A zaráža ma aj to že Nolan tu definitívne pôjde linkou mýtickou a nebude sa držať akože "reálneho vykreslenia" ako to každý čakal či? Inak ak by toto vyšlo pár rokov po Interstellarovi odpočítaval by som každý deň do premiéry keďže historické filmy a v tomto prípade veľkofilm zbožňujem, ALE...Nolan ma už 2x slušene sklamal takžee, uvidí sa čo z toho bude