Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4721 - 4740 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
A co teprve čtyřhodinový Brutalist, kolik ten měl asi šancí :D:-

Už se nedivím že vyhrála Anora - ta je délkou a pacingem šitá na míru Tik Tok generaci a do té evidentně mentálně zapadají i členové akademie.
941065
A co teprve čtyřhodinový Brutalist, kolik ten měl asi šancí *:D**:-* Už se nedivím že vyhrála Anora - ta je délkou a pacingem šitá na míru Tik Tok generaci a do té evidentně mentálně zapadají i členové akademie.
941062
4 0
reagují: AndyKaufman, pepo
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Pokud bude na Netflixu, tak se na něj rád podívám.
941064
Pokud bude na Netflixu, tak se na něj rád podívám.
941063
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Zvládneš aspoň ten Shameless? 
941063
Zvládneš aspoň ten Shameless? 
941042
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Čtyři anonymní voliči prozradili, že nezhlédli druhý díl sci-fi Duna, protože je původní film nebavil a nechtěli ztrácet další tři hodiny u jeho pokračování.

Nevěděl jsem, že je Hlad v komisi.
941062
[i]Čtyři anonymní voliči prozradili, že nezhlédli druhý díl sci-fi Duna, protože je původní film nebavil a nechtěli ztrácet další tři hodiny u jeho pokračování. [/i] Nevěděl jsem, že je Hlad v komisi.
941057
3 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Chtělo by to zavést něco jako v Mechanickém pomeranči :D
941060
Chtělo by to zavést něco jako v Mechanickém pomeranči *:D*
941057
1 0
reagovat

Hlasování na Oscarech

Docela jsem se pobavil, to je ale novinka, ale jsem rád, ze se o tom víc píše a teď ještě ty storky o lobbingu jednotlivých projektů, defakto úplatků Harvey Weinstein by moh vyprávět 
941057
Docela jsem se pobavil, to je ale [url=https://www.novinky.cz/clanek/kultura-filmy-serialy-zapnuli-prehravani-filmu-a-odesli-do-prace-jak-se-podvadelo-pri-oscarech-40519437#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest218_mobil_bez_boxiku_firem_varDD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz]novinka[/url], ale jsem rád, ze se o tom víc píše a teď ještě ty storky o lobbingu jednotlivých projektů, defakto úplatků Harvey Weinstein by moh vyprávět 
Hlasování na Oscarech
2 0
reagují: Cinefil, Demonic8
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jasně, nikdy neříkej nikdy 😉
941052
Jasně, nikdy neříkej nikdy 😉
941051
0 0
reagovat
reaguje na: Gacy
A tak třeba bude :)
941051
A tak třeba bude :)
941050
2 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pustil jsem to zrovna synkovi, a docela mě mrzi jestli nebude dvojka, přál bych si trilogii, pak hlavně doma ve Steelbooku 🤡 ono je to uplně na pohodu film 
941050
Pustil jsem to zrovna synkovi, a docela mě mrzi jestli nebude dvojka, přál bych si trilogii, pak hlavně doma ve Steelbooku 🤡 ono je to uplně na pohodu film 
941048
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Snipsley
To jsi sem klidně mohl dát celý ten skeč8)
941049
To jsi sem klidně mohl dát [url=https://www.youtube.com/watch?v=-WXBFilTiE8&ab_channel=Sodaarchiv%C3%A1tor]celý ten skeč[/url]. *8)*
941045
2 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
V tom případě bych vynechal Reevesova Batmana.
941048
V tom případě bych vynechal Reevesova Batmana.
941045
3 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: Filmovekladelko
Tvl, teď mi to došlo. :o Hodně černý humor. :D
941047
Tvl, teď mi to došlo. *:o* Hodně černý humor. *:D*
941044
3 0
reagovat
Uf, no držím palce, ať to vše dobře dopadne. ;)
941046
Uf, no držím palce, ať to vše dobře dopadne. *;)*
941042
2 0
reagovat
Je dulezite nevidet vse cerne
941045
Je dulezite nevidet vse cerne
941042
3 0
reagují: Disketa1, TedGeorge
reagovat
Fajn, tak aspon pisnicku.
941044
Fajn, tak [url=https://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I]aspon pisnicku[/url].
941042
8 0
reagují: Disketa1
reagovat
Vidím čím dál hůř. Dnes na koncertě jsem prakticky neviděl vůbec na noty a své party jsem musel odehrát de facto zpaměti. Nejen že vidím zkresleně, ale mám k tomu mžitky před očima. Takže jsem hrál fakticky téměř poloslepý. Ambulantní zákrok, který by tohle měl odstranit (vpravení léku do oka pomocí injekce), mě čeká až v pondělí. Mám celý uplynulý den naprosto šílené pocity. Nemožnost číst delší a souvislejší texty ve mně vyvolává pocit naprosté bezmoci. 

Hlavně mi prosím nepište odpovědi s lítostivým obsahem, to mi vůbec nepomáhá. 
941042
Vidím čím dál hůř. Dnes na koncertě jsem prakticky neviděl vůbec na noty a své party jsem musel odehrát de facto zpaměti. Nejen že vidím zkresleně, ale mám k tomu mžitky před očima. Takže jsem hrál fakticky téměř poloslepý. Ambulantní zákrok, který by tohle měl odstranit (vpravení léku do oka pomocí injekce), mě čeká až v pondělí. Mám celý uplynulý den naprosto šílené pocity. Nemožnost číst delší a souvislejší texty ve mně vyvolává pocit naprosté bezmoci.  Hlavně mi prosím nepište odpovědi s lítostivým obsahem, to mi vůbec nepomáhá. 
6 0
reagovat
reaguje na: verbst
je to super, z fleku by to mohlo bejt na nakym OST
Kdyby chtěl klip at napíše:)
941037
je to super, z fleku by to mohlo bejt na nakym OST Kdyby chtěl klip at napíše*:)*
941033
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Hlavně doufáme, že se vám u nás líbí :D:D:D
941036
Hlavně doufáme, že se vám u nás líbí *:D**:D**:D*
941034
1 0
reagovat
A je to tady... 

"Doufáme, že vás to na Disney+ baví.

Rádi bychom vás informovali o tom, že měníme ceny. Pokud se rozhodnete nechat si svůj současný tarif Disney+ Premium, jeho cena se od 14. června 2025 zvýší na 2 990,00 Kč ročně, pokud ho do té doby nezrušíte."
941034
A je to tady...  "Doufáme, že vás to na Disney+ baví. Rádi bychom vás informovali o tom, že měníme ceny. Pokud se rozhodnete nechat si svůj současný tarif Disney+ Premium, jeho cena se od 14. června 2025 zvýší na 2 990,00 Kč ročně, pokud ho do té doby nezrušíte."
2 0
reagují: House5
reagovat

MusicZone

Kamarád vypustil novej singl! Nesedne to každýmu, je to furt vlastně amatérský, ale za mě teda super.
A neříkám to jen proto, že jsem mu s tím pomohl :D
A taky se konečně odhodlal přejít z YouTube na Spotify. 

link
941033
Kamarád vypustil novej singl! Nesedne to každýmu, je to furt vlastně amatérský, ale za mě teda super. A neříkám to jen proto, že jsem mu s tím pomohl *:D* A taky se konečně odhodlal přejít z YouTube na Spotify.  https://open.spotify.com/track/6O9wc6Ehy7julwuIaHdC0h?si=Yc4yej2USWyjzym5GeVniQ
MusicZone
4 0
reagují: verbst, dreamy
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se