reaguje na:
pepo
O výzdobu pracovišť, Tonyho ponuku o přesun na FB skupinu a že Disk nemá rád Barbara Conana.
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagují:
Disketa1
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
pokud v rámci sebe vidím toho psa, jak okolo něj vše hoří + o víkendech běháme po lesích, protože mi přišlo jako super výzva „Udělat sci-fi spot bez dukátů“ (a od té doby to připomíná spíš počínání Quichota), tak firma se slepicemi a flashjacky, ok 
a koukám, Lifty tomu byznysu už vymyslel i název. To se na vizitkách bude líbit. |
reagovat
|
Já si vždycky říkal, že práci udělám, jak nejlíp umim, ale zároveň zkusim, aby ze mě nekapal takovej ten „škrob“
- kór když si z různejch fleků vybavim takový to, že se třeba někdo objeví ve dveřích ne v 7:00, ale v 7:01 a už se kvůli tomu někam ihned volá atd. (možná proto se mi tak moc líbily ty „Dokonalé dny“ od Wenderse). Což mi připomíná (a to sem asi do kecárny házel, když jsem tam dělal), někdy z toho uděláš takový malý kardio pro půl baráku, všichni se proběhnou. Každý ústředí si drželo pevný linky, byť už se nepoužívaly a tenhle telefon zvonil leda 2x do měsíce. Tak jsem koukl na dílny a odtah v okolí, založil jeden mail přes Seznam a nejdřív jsem napsal ajťákovi, že jako Odtahovka Plíhal dobrý den, po dohodě s vedením bylo vaše vozidlo (typ, SPZ) odtaženo k ekologické likvidaci. Podepsal jsem se jako Plíhal i s logem, dal tam tu pevnou a z okna pak viděl toho běžícího ajťáka k velkýmu parkovišti. Po chvilce zvoní telefon a bylo dobrý, že když už tam ten člověk běžel, proklel mě do x kolen, nakonec mile rád nadiktoval SPZ třeba někoho z účtárny. Tak to bylo takový malý kardio a i ty pevný linky nebyly konečně nadarmo a zvonily :)|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
|