Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47221 - 47240 Napsat příspěvek

scroochy

Dřív nebo pozdějc není za jeden, slovy jeden měsíc. Ale jo chyba je ve mě....?)
642970
Dřív nebo pozdějc není za jeden, slovy jeden měsíc. Ale jo chyba je ve mě....*?)*
scroochy
0 0
reagovat

Axis

To se fakt rozčiluješ nad tím, že nějaká SW hra před Vánocema a v době premiéry novejch SW zlevnila? A vůbec, i bez ohlídnutí k těmhle okolnostem, každá hra (ať už úspěšná, nebo neúspěšná) dřív nebo pozdějc zlevní, buď dočasně nebo i permanentně. To je přece úplně normální.

Když si koupíš mobil a za půl roku ho o pár tisíc zlevněj, tak jsi taky nasranej? To teda nevím, jak v dnešní společnosti dokážeš přežít :)
642969
To se fakt rozčiluješ nad tím, že nějaká SW hra před Vánocema a v době premiéry novejch SW zlevnila? A vůbec, i bez ohlídnutí k těmhle okolnostem, každá hra (ať už úspěšná, nebo neúspěšná) dřív nebo pozdějc zlevní, buď dočasně nebo i permanentně. To je přece úplně normální. Když si koupíš mobil a za půl roku ho o pár tisíc zlevněj, tak jsi taky nasranej? To teda nevím, jak v dnešní společnosti dokážeš přežít *:)*
Axis
0 0
reagovat

Axis

Keby som si tú hru kúpil za 60 tak som rád, lebo najdôležitejšou čas´tou online hry je playerbase.
642968
Keby som si tú hru kúpil za 60 tak som rád, lebo najdôležitejšou čas´tou online hry je playerbase.
Axis
0 0
reagovat

kubqo

Bejt člověk co si tu hru před pár měsíci koupil za šedesát, tak si od EA zase brzo nějakou další supr hru koupím.....takhle to myslím.
642967
Bejt člověk co si tu hru před pár měsíci koupil za šedesát, tak si od EA zase brzo nějakou další supr hru koupím.....takhle to myslím.
kubqo
0 0
reagovat
pozerám zápas z doty a zrazu proste típkovia začnú vypisovať celý dej TFA v chate. Ja len wtf? :D musel som to vypnúť. Myslel som si, že to zvládnem keď mi kamoši povedali, že do kina ideme až v pondelok, ale neviem no. Zajtra som v Brne aj Blave, asi to niekde sneaknem do kina 8)
642966
pozerám zápas z doty a zrazu proste típkovia začnú vypisovať celý dej TFA v chate. Ja len wtf? *:D* musel som to vypnúť. Myslel som si, že to zvládnem keď mi kamoši povedali, že do kina ideme až v pondelok, ale neviem no. Zajtra som v Brne aj Blave, asi to niekde sneaknem do kina *8)*
0 0
reagovat

do_Od

Já si jdu na tři hodiny lehnout, náročnej den. :D
642965
Já si jdu na tři hodiny lehnout, náročnej den. *:D*
do_Od
0 0
reagovat

Axis

Nechápem. Si z toho smutný? Vadí ti to? Alebo čo?
Lebo podľa všetkého je to hra, ktorá nemá hĺbku a úplne sa nepodarila, a zľavnením sa snažia zamerať na filmových fanúšikov/vianočné nákupy.
642964
Nechápem. Si z toho smutný? Vadí ti to? Alebo čo? Lebo podľa všetkého je to hra, ktorá nemá hĺbku a úplne sa nepodarila, a zľavnením sa snažia zamerať na filmových fanúšikov/vianočné nákupy.
Axis
0 0
reagovat
A proto si děti kupujte hry.....:-
642963
A proto si děti [link="http://www.eurogamer.cz/articles/2015-12-16-star-wars-battlefront-neekan-brzy-zlevnno"]kupujte hry[/link].....*:-*
0 0
reagovat
642962
[link="https://youtu.be/ZTLAx3VDX7g"]Jimmy Fallon, The Roots & "Star Wars: The Force Awakens" Cast Sing "Star Wars" Medley (A Cappella)[/link] meh *:)*
0 0
reagovat
Já se chystám až na páteční večer, ale na fb jsem četl, že MZ live bude opravdu v pátek??
642961
Já se chystám až na páteční večer, ale na fb jsem četl, že MZ live bude opravdu v pátek??
0 0
reagovat
mě čeká ještě útrpných více jak 24 hodin (IMAX v 17:10), takže si raději vypnu zítra internet a dneska se půjdu ožrat do hospody, aby mě v práci bolela hlava a abych nemusel myslet na SW :-D

Přes víkend jsem si dal celou starou trilogii + teď si pouštím na spotify všech 6 dílů od Williamse ;)
642960
mě čeká ještě útrpných více jak 24 hodin (IMAX v 17:10), takže si raději vypnu zítra internet a dneska se půjdu ožrat do hospody, aby mě v práci bolela hlava a abych nemusel myslet na SW :-D Přes víkend jsem si dal celou starou trilogii + teď si pouštím na spotify všech 6 dílů od Williamse ;)
0 0
reagovat
Jak se kdo chystáte na večer? Já teď projíždím celou trilogii, vyzobávám top momenty a k tomu mám puštěnej Williamsův soundtrack z ESB. A zoufale se snažím vyhýbat facebooku a všem dalším, protože ta nálož recenzí, reakcí a dojmů je smrtelná .. dokonce i ten krátkej Civalův status mi přišel jako příliš informativní :D
642959
Jak se kdo chystáte na večer? Já teď projíždím celou trilogii, vyzobávám top momenty a k tomu mám puštěnej Williamsův soundtrack z ESB. A zoufale se snažím vyhýbat facebooku a všem dalším, protože ta nálož recenzí, reakcí a dojmů je smrtelná .. dokonce i ten krátkej Civalův status mi přišel jako příliš informativní *:D*
0 0
reagovat
Jester: Boží! :D:D:D
642956
Jester: Boží! *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Pe7er

:D share the joy :D
642954
*:D* share the joy *:D*
Pe7er
0 0
reagovat
Niečo vianočné link
642953
Niečo vianočné http://www.rouming.cz/upload/Last_Christmas.jpg
0 0
reagovat

Míša Bay

Best Bay ever:D:
link
642952
Best Bay ever*:D*: [link="https://www.youtube.com/watch?v=fhxJtQ6qcKM"]link[/link]
Míša Bay
0 0
reagovat

Ted

Tož Fuka je tomu schopen dát i 30%. Což ale u jeho recenzí nikdy o kvalitě nebo nekvalitě filmu stejně nevypovídá. Ale good joke!
642950
[spoiler]Tož Fuka je tomu schopen dát i 30%. Což ale u jeho recenzí nikdy o kvalitě nebo nekvalitě filmu stejně nevypovídá. Ale good joke![/spoiler]
Ted
0 0
reagovat

TedGeorge

Ok, tak toto bolo vtipné

Fuck youy :D:D:D, skoro ma kleplo
642949
Ok, tak toto bolo vtipné [spoiler]Fuck youy *:D**:D**:D*, skoro ma kleplo[/spoiler]
TedGeorge
0 0
reagovat
Srdce se mi na sekundu zastavilo. Blbec.:D
642948
Srdce se mi na sekundu zastavilo. Blbec.*:D*
0 0
reagovat
Ted: Ty vole! Moje pumpička! :D
642947
Ted: Ty vole! Moje pumpička! *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se