Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47161 - 47180 Napsat příspěvek
dik ;)
643095
dik *;)*
0 0
reagovat

pepo

JJ, fakt pecka.
643087
JJ, fakt pecka.
pepo
0 0
reagovat

pepo

Kurde, to je masakr. Díky :+
643086
Kurde, to je masakr. Díky *:+*
pepo
0 0
reagovat
Já si raději ten měsíc ještě počkám na kino, venku je zima.
643085
Já si raději ten měsíc ještě počkám na kino, venku je zima.
0 0
reagovat
The.Revenant je venku
643084
The.Revenant je venku
0 0
reagovat
643081
[link="https://vimeo.com/148278281"]The Best Cinematography of 2015[/link]
0 0
reagovat

JRE

Lance Armstrong se na dve hodky zastavil u Joe Rogana :+
643080
Lance Armstrong se na [link="https://www.youtube.com/watch?v=rEfSdPz1WtA"]dve hodky[/link] zastavil u Joe Rogana *:+*
JRE
0 0
reagovat

pepo

strašná pecka :+ten lenochod na konci:+
643079
strašná pecka *:+*ten lenochod na konci*:+*
pepo
0 0
reagovat

pepo

Super :+
643078
Super *:+*
pepo
0 0
reagovat

pepo

Jasný ;)
643077
Jasný *;)*
pepo
0 0
reagovat
diky :)
Karel, jasné môžeš. ale prosím ťa nech to z popisku nepôsobí ako oficiálna reklama. je to fan vec.
643076
diky :) Karel, jasné môžeš. ale prosím ťa nech to z popisku nepôsobí ako oficiálna reklama. je to fan vec.
0 0
reagovat

pepo

Zase strašně boží nářez. :+:+:+

Můžu to hodit do novinky? :)
643075
Zase strašně boží nářez. *:+**:+**:+* Můžu to hodit do novinky? *:)*
pepo
0 0
reagovat

pepo

som s tebou spokojny
643074
som s tebou spokojny
pepo
0 0
reagovat

pozvánka do kina na rok 2016

643073
https://www.youtube.com/watch?v=WeOnIMcibb4
pozvánka do kina na rok 2016
0 0
reagovat
Jasne, ze to maju osetrene v podmiankach, ale aj na pokladni su len ludia, ktori vacsinou taketo veci chapu a stretavaju sa s nimi bezne. Chcem tym len povedat, ze ak je to predstavenie, na ktore ludia chodia vo velkom, tak pokladnik ti ich zoberie a dohodnes sa s nim tak, ze ak ich preda, tak ti da za ne prachy potom. TEda my sme to tak aspon robili :P
643072
Jasne, ze to maju osetrene v podmiankach, ale aj na pokladni su len ludia, ktori vacsinou taketo veci chapu a stretavaju sa s nimi bezne. Chcem tym len povedat, ze ak je to predstavenie, na ktore ludia chodia vo velkom, tak pokladnik ti ich zoberie a dohodnes sa s nim tak, ze ak ich preda, tak ti da za ne prachy potom. TEda my sme to tak aspon robili :P
0 0
reagovat

SteKi

idem o 18:30 na verziu s titulkami, tak ešte tam môžem skúsiť nájsť niekoho kto by ich chcel
643071
idem o 18:30 na verziu s titulkami, tak ešte tam môžem skúsiť nájsť niekoho kto by ich chcel
SteKi
0 0
reagovat
Toto mi napísali:
Dobrý deň
na základe všeobecno obchodných podmienok nachádzajúcich sa na našej stránke - odkaz, s ktorými ste kúpou vstupeniek na Vami zvolené filmové predstavenie súhlasili, nie je možné zmeniť a presunúť vstupenky na iné predstavenie.
Ďakujem za pochopenie.

Takže nie je možné ani vymeniť ani vrátiť peniaze keď kupujem cez internet
643070
Toto mi napísali: Dobrý deň na základe všeobecno obchodných podmienok nachádzajúcich sa na našej stránke - [link="http://www.mlyny-cinemas.sk/klient-435/kino-135/stranka-3683"]odkaz[/link], s ktorými ste kúpou vstupeniek na Vami zvolené filmové predstavenie súhlasili, nie je možné zmeniť a presunúť vstupenky na iné predstavenie. Ďakujem za pochopenie. Takže nie je možné ani vymeniť ani vrátiť peniaze keď kupujem cez internet
0 0
reagovat

marian27

To je od teba pekne, ale zrovna tieto listky by pokladnik predal asi tak za 5 minut. Resp. keby si sa pred predstavenim postavil pred kino tak ich okamzite predas :)
643069
To je od teba pekne, ale zrovna tieto listky by pokladnik predal asi tak za 5 minut. Resp. keby si sa pred predstavenim postavil pred kino tak ich okamzite predas *:)*
marian27
0 0
reagovat
V Mlynoch neponúkajú refund? Obzvlášť keď by si ich len vymenil za iné premietanie...
643068
V Mlynoch neponúkajú refund? Obzvlášť keď by si ich len vymenil za iné premietanie...
0 0
reagovat
Napíšte mi do vzkazníku ak by niekto chcel 4x vstupenky na Star Wars.
Dátum premietania: dnes o 19:30
Kino: Mlyny Cinemas Nitra, sála 3, 6. rad sedadlá 3 až 6
2D slovenský dabing
Omylom som kúpil lístky na dabing, tak ich radšej niekomu na MZ darujem, ako keby mali prepadnúť.
643067
Napíšte mi do vzkazníku ak by niekto chcel 4x vstupenky na Star Wars. Dátum premietania: dnes o 19:30 Kino: Mlyny Cinemas Nitra, sála 3, 6. rad sedadlá 3 až 6 2D slovenský dabing Omylom som kúpil lístky na dabing, tak ich radšej niekomu na MZ darujem, ako keby mali prepadnúť.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se