Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46561 - 46580 Napsat příspěvek
Harry Potter a kámen mudrců je v audioverzi absolutně dokonalý i po 15 letech. Škoda, že to Lábusovi tenkrát sebrali.
644680
Harry Potter a kámen mudrců je v audioverzi absolutně dokonalý i po 15 letech. Škoda, že to Lábusovi tenkrát sebrali.
0 0
reagovat
Tak to můžeš říct i o filmech nebo divadlech. :-) Tam je prostě umělecká hodnota navíc, když to čte někdo jako Vlasák, Mrkvička nebo Hynek Čermák, tak do toho dávají hodně ze sebe a je tam velká přidaná umělecká hodnota.
644678
Tak to můžeš říct i o filmech nebo divadlech. :-) Tam je prostě umělecká hodnota navíc, když to čte někdo jako Vlasák, Mrkvička nebo Hynek Čermák, tak do toho dávají hodně ze sebe a je tam velká přidaná umělecká hodnota.
0 0
reagovat

Davies182

Predstav si, ze kazdy den dochadzas autom do prace po dialnici cca hodinu tam aj naspat. Stale nechapes?
644677
Predstav si, ze kazdy den dochadzas autom do prace po dialnici cca hodinu tam aj naspat. Stale nechapes?
Davies182
0 0
reagovat
Audioknížky. Věc kterou nikdy nepochopim, nechci jí pochopit :)) a je mí z ní tak nějak celkově smutno. Sorry, že miluju papír...
644674
Audioknížky. Věc kterou nikdy nepochopim, nechci jí pochopit *:))* a je mí z ní tak nějak celkově smutno. Sorry, že miluju papír...
0 0
reagovat
Audioknížky jsou na mě moc pomalý a pokud už jsem něco slyšel tak šlo o rozhlasové hry na motivy knížek. Marka Ebena jako Eddieho (hlas počítače Srdce ze Zlata) ze Stopařova průvodce po galaxii z hlavy nevymažu.
PS: tady se dají všechny tři díly poslechnout.
644671
Audioknížky jsou na mě moc pomalý a pokud už jsem něco slyšel tak šlo o rozhlasové hry na motivy knížek. Marka Ebena jako Eddieho (hlas počítače Srdce ze Zlata) ze Stopařova průvodce po galaxii z hlavy nevymažu. PS: [link="http://rezabek.info/tree/oblibene/stopar.html"]tady[/link] se dají všechny tři díly poslechnout.
0 0
reagovat
Růže pro Algernon :+
644670
Růže pro Algernon *:+*
0 0
reagovat

AudioBookZone

Hádám, že se tu po dobu mého pobytu v exilu audioknížky moc neřešily. Naprosto nehorázná umělecká pecka všech pecek je Stařec a moře v přednesu Ladislava Mrkvičky. Skoro si říkám, že je škoda jak jsem to vyposlouchal na cestách Prahou, tohle je vyloženě na posezení u krbu se skleničkou něčeho hemingwayovského. :+
Ale taky jsem to neslyšel naposledy že ano a snad i na toto dojde. Mnohem mnohem lepší zážitek jak v knižním vydání...
Co mne ale posadilo na prdel je jeho podání Růže pro Algernon :o:+ Kdo hledá něco s jinými kvalitami, než je děj, obojí je určitě správná volba.
644669
Hádám, že se tu po dobu mého pobytu v exilu audioknížky moc neřešily. Naprosto nehorázná umělecká pecka všech pecek je [b]Stařec a moře[/b] v přednesu Ladislava Mrkvičky. Skoro si říkám, že je škoda jak jsem to vyposlouchal na cestách Prahou, tohle je vyloženě na posezení u krbu se skleničkou něčeho hemingwayovského. *:+* Ale taky jsem to neslyšel naposledy že ano a snad i na toto dojde. Mnohem mnohem lepší zážitek jak v knižním vydání... Co mne ale posadilo na prdel je jeho podání [b]Růže pro Algernon[/b] *:o**:+* Kdo hledá něco s jinými kvalitami, než je děj, obojí je určitě správná volba.
AudioBookZone
0 0
reagovat

studo

:D:+
644665
*:D**:+*
studo
0 0
reagovat

studo

:D:+
644664
*:D**:+*
studo
0 0
reagovat

speta.jr - Vlna

Doporucuju se na nej podivat. Imho nejlepsi katastrofickej film za poslednich x let vubec. San Andreas se vubec nechyta. A je tam paradni milfka. Velka skoda slabsiho konce...

Vecer (zejtra) bych asi nahodil profil a trailer, takze ten odkaz na trailer s dovolenim jeste smazu :)
644666
Doporucuju se na nej podivat. Imho nejlepsi katastrofickej film za poslednich x let vubec. San Andreas se vubec nechyta. A je tam paradni milfka. Velka skoda slabsiho konce... Vecer (zejtra) bych asi nahodil profil a trailer, takze ten odkaz na trailer s dovolenim jeste smazu :)
speta.jr - Vlna
0 0
reagovat
:D :+ podobně retrospektivní výběry bychom tu měli dělat častěji, ale fajn, uznávám - ten úspěch Avatara už asi nic nepřekoná. (nicméně Warcraft tu 1 mld stejně zboří :D)
644663
*:D* *:+* podobně retrospektivní výběry bychom tu měli dělat častěji, ale fajn, uznávám - ten úspěch Avatara už asi nic nepřekoná. (nicméně Warcraft tu 1 mld stejně zboří *:D*)
0 0
reagovat

Star Wars: Tržby útočia (zúčtovanie)

Na budúci týždeň mám štátnice a keďže sa musím pilne učiť, mal som čas prejsť teda tie star wars/tržby diskusie. Tu je zopár postrehov na ktoré som natrafil. Sú zoradené chronologicky od tých najstarších, po tie najnovšie. Zaznelo pár presných a nepresných predikcií. Nenašiel som úplne všetky, prechádzať všetky príspevky ohľadom SW by bolo moc aj na mňa :D enjoy:

KOUDY_Master: Zase jsem měl pravdu. Tak půl miliarda celesvětově je tady (neoficiálně).
Teď už jen zbývá moje poslední předpověď, že Avatar padne do konce ledna. Můj odhad je 1,2B US a 1,7B svět. Celkem 2,9B.

polok: 517,000,000 celosvetovo za 3 dni, Avatar padne :D

azurit: Tipuju ze se star wars zastavi neco po trech miliardach.

Randal K. : Avatar odolá absolútne bez problémov a najvyššia méta, na ktorú môžu SW myslieť (a aj to len ak bude word of mouth veľmi, ale VEĽMI pozitívne) sú dve miliardy. Osobne tipujem, že ani tam sa film nedostane a skončí niekde medzi 1,6 - 1,9 mld.

Hans Zimmer: Podle mě to bude útok na 2 mld., ale Avatar to zdaleka nepřekoná. Otázka je co někdy Avatar může překonat

bodion: suhlas tych 1,8/2 mld. su taky triezvy realny odhad.

The Joker: Ad Čína: Těžko tipovat, ale...Či-li bych asi nepočítal s více jak 150M.
Reálně se dá asi teda očekávat Severní Amerika + Čína + 1.1-1.2 mld. ze zbytku světa. Tak uvidíme, na co to bude stačit. Myslím ale, že Avatar padne jenom ve Státech. Před premiérou jsem osobně tipoval 2.2 mld. WW a tam to i nejspíš míří.

mecano: Verim, ze trzby budou vysoke. Ovsem Avatara to neda.

RainMaker: Avatare Avatare :-) už se zacni balit z vrcholku :-) nástupce přichází

djcharlie: Takže 3 padnou? ;-) Já věřim, že Čína ty místní 150M odhady rozcupuje. :-)

Memphis: ad djcharlie: (Niečo o globálnom fenoméne Avatara) Nepadnou. Cíl je Titanic.

djcharlie: ad Memphis: No uvidíme. nicméně z toho závěru mám pocit, že nerozumíš slovu globální nebo fenomén, protože dál od pravdy už bejt nemůžeš. ;-)

RainMaker: ad Memphis: Haha hoho hihi...you know nothing ...

studo: revenant stál o 35M viac ako vlk a navyše nebude ani tak dobre prijatý medzi obyčajným plebsom... predsa len, ísť po odporúčaní do kina na 3 hodinovú nonstop-fucking-party a 2,5 hodinove bludenie lesom asi nebude pre kazdeho... a.k.a. tu som si nasral do papulky :D

jonnas: Čína bude do 2 let největší filmový trh vůbec (už dnes je druhá za USA). Disney si nemůže dovolit jít pod 300 mil. dolarů (500 stormstrooperů na Velké čínské zdi? ); můj odhad je kolem $350 mil. USD.

RainMaker: (pre veľkú úspešnosť, druhý krát ) Já vám to říkal. Avatár padne! A prej že SW nedají ani miliardu. LoL. Ta Cina to strašně rozseka tenhle víkend.
Jen si pockejte...

do_Od: Avatar ti přijde originálnější než sedmý díl zajeté značky, panejo.
Amerika půjde přes 1mld, svět 1,8-2mld - a modrásci padnou. (recenzie seriálov a hype ti idú lepšie, aj tak ťa mám stále rád, kámo :D )

Pre veľkú obľúbenosť ešte raz RainMaker: půjde to ještě dál , Titanic bude překonán do ledna, ale Avatara to dá taky a přiblíží se k 3 miliardám. Je teprve 7.1.! V kinech to budou promítat až do března. V dubnu by mělo vyjít Blu ray ...

bold prediction for the future by dashiva: Avatar 2 tie 3-4 miliardy dá s prstom v nose.
Koniec koncov, v roku 2074 (či kedy bude premiera) to už nebude nič výnimočné.

PS: seriously, one last time :D RainMaker: z Číny za první víkend "jen" 53 mega. hmm , podle mě Čína to vytáhne hodně rychle přes ty 2 miliardy a pak už to nebude dlouho trvat. Proč jste furt tak najivní že ten Avatar bude pořád první ? Na Titanic ztrácíme cca 450 mega

sorry for the long post, live long and prosper
644662
Na budúci týždeň mám štátnice a keďže sa musím pilne učiť, mal som čas prejsť teda tie star wars/tržby diskusie. Tu je zopár postrehov na ktoré som natrafil. Sú zoradené chronologicky od tých najstarších, po tie najnovšie. Zaznelo pár presných a nepresných predikcií. Nenašiel som úplne všetky, prechádzať všetky príspevky ohľadom SW by bolo moc aj na mňa *:D* enjoy: [b]KOUDY_Master[/b]: Zase jsem měl pravdu. Tak půl miliarda celesvětově je tady (neoficiálně). Teď už jen zbývá moje poslední předpověď, že Avatar padne do konce ledna. Můj odhad je 1,2B US a 1,7B svět. Celkem 2,9B. [b]polok[/b]: 517,000,000 celosvetovo za 3 dni, Avatar padne :D [b]azurit:[/b] Tipuju ze se star wars zastavi neco po trech miliardach. [b]Randal K.[/b] : Avatar odolá absolútne bez problémov a najvyššia méta, na ktorú môžu SW myslieť (a aj to len ak bude word of mouth veľmi, ale VEĽMI pozitívne) sú dve miliardy. Osobne tipujem, že ani tam sa film nedostane a skončí niekde medzi 1,6 - 1,9 mld. [b]Hans Zimmer[/b]: Podle mě to bude útok na 2 mld., ale Avatar to zdaleka nepřekoná. Otázka je co někdy Avatar může překonat [b]bodion[/b]: suhlas tych 1,8/2 mld. su taky triezvy realny odhad. The Joker: Ad Čína: Těžko tipovat, ale...Či-li bych asi nepočítal s více jak 150M. Reálně se dá asi teda očekávat Severní Amerika + Čína + 1.1-1.2 mld. ze zbytku světa. Tak uvidíme, na co to bude stačit. Myslím ale, že Avatar padne jenom ve Státech. Před premiérou jsem osobně tipoval 2.2 mld. WW a tam to i nejspíš míří. [b]mecano[/b]: Verim, ze trzby budou vysoke. Ovsem Avatara to neda. [b]RainMaker[/b]: Avatare Avatare :-) už se zacni balit z vrcholku :-) nástupce přichází [b]djcharlie[/b]: Takže 3 padnou? ;-) Já věřim, že Čína ty místní 150M odhady rozcupuje. :-) [b]Memphis:[/b] ad djcharlie: (Niečo o globálnom fenoméne Avatara) Nepadnou. Cíl je Titanic. [b]djcharlie[/b]: ad Memphis: No uvidíme. nicméně z toho závěru mám pocit, že nerozumíš slovu globální nebo fenomén, protože dál od pravdy už bejt nemůžeš. ;-) [b]RainMaker[/b]: ad Memphis: Haha hoho hihi...you know nothing ... studo: revenant stál o 35M viac ako vlk a navyše nebude ani tak dobre prijatý medzi obyčajným plebsom... predsa len, ísť po odporúčaní do kina na 3 hodinovú nonstop-fucking-party a 2,5 hodinove bludenie lesom asi nebude pre kazdeho... a.k.a. tu som si nasral do papulky *:D* [b]jonnas[/b]: Čína bude do 2 let největší filmový trh vůbec (už dnes je druhá za USA). Disney si nemůže dovolit jít pod 300 mil. dolarů (500 stormstrooperů na Velké čínské zdi? ); můj odhad je kolem $350 mil. USD. RainMaker: (pre veľkú úspešnosť, druhý krát ) Já vám to říkal. Avatár padne! A prej že SW nedají ani miliardu. LoL. Ta Cina to strašně rozseka tenhle víkend. Jen si pockejte... [b]do_Od[/b]: Avatar ti přijde originálnější než sedmý díl zajeté značky, panejo. Amerika půjde přes 1mld, svět 1,8-2mld - a modrásci padnou. (recenzie seriálov a hype ti idú lepšie, aj tak ťa mám stále rád, kámo *:D* ) Pre veľkú obľúbenosť ešte raz [b]RainMaker[/b]: půjde to ještě dál , Titanic bude překonán do ledna, ale Avatara to dá taky a přiblíží se k 3 miliardám. Je teprve 7.1.! V kinech to budou promítat až do března. V dubnu by mělo vyjít Blu ray ... bold prediction for the future by [b]dashiva[/b]: Avatar 2 tie 3-4 miliardy dá s prstom v nose. Koniec koncov, v roku 2074 (či kedy bude premiera) to už nebude nič výnimočné. PS: seriously, one last time :D[b] RainMaker[/b]: z Číny za první víkend "jen" 53 mega. hmm , podle mě Čína to vytáhne hodně rychle přes ty 2 miliardy a pak už to nebude dlouho trvat. Proč jste furt tak najivní že ten Avatar bude pořád první ? Na Titanic ztrácíme cca 450 mega sorry for the long post, live long and prosper
Star Wars: Tržby útočia (zúčtovanie)
0 0
reagovat
Morana chce chytnout včas. Všechny jeho představení (a že se u nás obvykle ještě přidává) jsou vyprodaný v řádu hodin.

Ale stojí to zato.
644659
Morana chce chytnout včas. Všechny jeho představení (a že se u nás obvykle ještě přidává) jsou vyprodaný v řádu hodin. Ale stojí to zato.
0 0
reagovat

Axis

Olmer má pozoruhodný slovník. :D
644658
Olmer má pozoruhodný slovník. *:D*
Axis
0 0
reagovat
Právě začal prodej lístků na Davida Gilmoura ve Wroclawi, je to sobota 25.6. Za chvilku nebudou, kupujte rychle. link
644657
Právě začal prodej lístků na Davida Gilmoura ve Wroclawi, je to sobota 25.6. Za chvilku nebudou, kupujte rychle. http://sklep.ebilet.pl/en/Event/Details/2251799813685250
0 0
reagovat
Tak Ghost in the Shell se bude natáčet i v Praze.
644656
Tak Ghost in the Shell se bude natáčet i v Praze.
0 0
reagovat
Nevím co Vít Olmer bere, ale chtěl bych to taky.
644655
Nevím co Vít Olmer bere, ale chtěl bych to [link="http://vitolmer.blog.idnes.cz/c/492575/hnuj-v-zakulisi-ceskeho-filmu.html"]taky[/link].
0 0
reagovat
A na jesen tu bude aj Bill Bailey, buduci tyzden sa zacne predaj.
644654
A na jesen tu bude aj Bill Bailey, buduci tyzden sa zacne predaj.
0 0
reagovat
Dylan Moran a Jimmy Carr budú vystupovať v Bratislave! Dylan už vypredaný, ale Jimmy nie. Ale kupovať lístky takto vopred sa mi nepozdáva i keď by som ho straaašne moc chcel vidieť.
644652
Dylan Moran a Jimmy Carr budú vystupovať v Bratislave! Dylan už vypredaný, ale Jimmy nie. Ale kupovať lístky takto vopred sa mi nepozdáva i keď by som ho straaašne moc chcel vidieť.
0 0
reagovat

earthworm

dovolím si nesouhlasit - kdybych tam jel, tak se mi sice hlava třepe ale obraz ne, protože mozek sám dělá velmi silné vyrovnávání. To píšu, protože mi tyhle efekty vadí (naklánění horizontu ve hrách s motorkama, třepání při nerovnostech apod), protože ty efekty mi přinášejí televizní zážitek z té události a ne reálný zážitek.
644651
dovolím si nesouhlasit - kdybych tam jel, tak se mi sice hlava třepe ale obraz ne, protože mozek sám dělá velmi silné vyrovnávání. To píšu, protože mi tyhle efekty vadí (naklánění horizontu ve hrách s motorkama, třepání při nerovnostech apod), protože ty efekty mi přinášejí televizní zážitek z té události a ne reálný zážitek.
earthworm
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se