Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 45201 - 45220 Napsat příspěvek
Můj názor na první Avatar se během těch let moc nezměnil, ale na druhou stranu začínám bejt docela zvědavej, s čím tentokrát přijdou, a doufám, že po stránce designu potvor a světů se tentokrát odvážou trochu víc. Snad na tom ty roky pre-produkce budou vidět.
648197
Můj názor na první Avatar se během těch let moc nezměnil, ale na druhou stranu začínám bejt docela zvědavej, s čím tentokrát přijdou, a doufám, že po stránce designu potvor a světů se tentokrát odvážou trochu víc. Snad na tom ty roky pre-produkce budou vidět.
0 0
reagovat
Rocketking: Start produkce na konci tohohle měsíce, dle slov z tohoto týdne komplet pre-produkce hotova (minulé roky Jim říkal „Usilovně se na ní maká a ladí se scénář“, pak „Desing téměř hotov a ladí se scénář“, loni na podzim „Scénář téměř hotov“)… imho kdyby neprdli na příští rok na Vánoce SW, té zimě 2017 bych fakt věřil – ono se od dob jedničky Avatara leccos změnilo a když se důkladně připraví pre-produkce, pak už to jede „samo“.
Tak jako tak – dvojka Vánoce 2018, trojka zima 2020, čtyřka pak za rok 2021 a pětka 2023… Ty dvouleté rozestupy tomu dávají nádech reality a příslib, že se to bude fakt konat…
Jinak moc nechápu, proč si lidi myslí, že to stojí nějak na mrtvém bodě. Za těch sedm let se musela udělat kupa práce...
648196
Rocketking: Start produkce na konci tohohle měsíce, dle slov z tohoto týdne komplet pre-produkce hotova (minulé roky Jim říkal „Usilovně se na ní maká a ladí se scénář“, pak „Desing téměř hotov a ladí se scénář“, loni na podzim „Scénář téměř hotov“)… imho kdyby neprdli na příští rok na Vánoce SW, té zimě 2017 bych fakt věřil – ono se od dob jedničky Avatara leccos změnilo a když se důkladně připraví pre-produkce, pak už to jede „samo“. Tak jako tak – dvojka Vánoce 2018, trojka zima 2020, čtyřka pak za rok 2021 a pětka 2023… Ty dvouleté rozestupy tomu dávají nádech reality a příslib, že se to bude fakt konat… Jinak moc nechápu, proč si lidi myslí, že to stojí nějak na mrtvém bodě. Za těch sedm let se musela udělat kupa práce...
0 0
reagovat

rocketing

Já mám pocit, že už se to trochu hejbe. Ty Vánoce 2018 by moh Jim stihnout.
648195
Já mám pocit, že už se to trochu hejbe. Ty Vánoce 2018 by moh Jim stihnout.
rocketing
0 0
reagovat

DarkTowerZone

Krome toho, ze zacalo nataceni, tak obsadili Jackie Earla Haleye jako Richarda Sayre, coz je pokud se nepletu postava, ktera se objevi az v patem dile... Tohle nebude moc presna adaptace...
648192
Krome toho, ze zacalo nataceni, tak obsadili Jackie Earla Haleye jako Richarda Sayre, coz je pokud se nepletu postava, ktera se objevi az v patem dile... Tohle nebude moc presna adaptace...
DarkTowerZone
0 0
reagovat
má vůbec Avatar 2 stanovené datum premiéry. Jako nějaké pevné, ne vysněné... :D
648190
má vůbec Avatar 2 stanovené datum premiéry. Jako nějaké pevné, ne vysněné... *:D*
0 0
reagovat
jestli to pujde jako doted, tak se toho stejne nedozijem :)
648187
jestli to pujde jako doted, tak se toho stejne nedozijem :)
0 0
reagovat

4xvic Avataru?!?!

No do prdele :D
648186
No do prdele *:D*
4xvic Avataru?!?!
0 0
reagovat

Vincent

A nějaké hezké fotky nemáš na ukázku jak to tam vypadá? (klidně i z Iphonu, byť to bude bída obrazově :P) Ikdyž vzhledem k těm videím jak ze zákopu co jsi postnul to vypadá, že je tam zakázáno fotit/točit. Ale zeď je supr :)
648189
A nějaké hezké fotky nemáš na ukázku jak to tam vypadá? (klidně i z Iphonu, byť to bude bída obrazově :P) Ikdyž vzhledem k těm videím jak ze zákopu co jsi postnul to vypadá, že je tam zakázáno fotit/točit. Ale zeď je supr *:)*
Vincent
0 0
reagovat

Cannes

Letošní program vypadá impozantně. link :)
648182
Letošní program vypadá impozantně. http://cinepur.cz/article.php?article=3671 *:)*
Cannes
0 0
reagovat
mkubalikova
Moje snoubenka a ja mame annual pass na celej rok, tak se tam snazime 2-3 krat do roka zajet pobavit (mame to jen 3 hodiny cesty autem do Orlanda).
648180
[b]mkubalikova[/b] Moje snoubenka a ja mame annual pass na celej rok, tak se tam snazime 2-3 krat do roka zajet pobavit (mame to jen 3 hodiny cesty autem do Orlanda).
0 0
reagovat
okkac
Tam ted asi pred tydnem otevreli v podstate kopii Hogsmeade i se zamkem stejne jako v Orlandu. Akorat Diagon Alley tam nemaji tusim. Nemuzu se dockat az si zase dam Butterbeer ice cream a Frozen Butterbeer v Leaky Cauldron nebo Three Broomsticks :D
648179
[b]okkac[/b] Tam ted asi pred tydnem otevreli v podstate kopii Hogsmeade i se zamkem stejne jako v Orlandu. Akorat Diagon Alley tam nemaji tusim. Nemuzu se dockat az si zase dam Butterbeer ice cream a Frozen Butterbeer v Leaky Cauldron nebo Three Broomsticks *:D*
0 0
reagovat
Ja byl jen v Universal Studios v Hollywoodu :D
648178
Ja byl jen v Universal Studios v Hollywoodu *:D*
0 0
reagovat

Vincent

Buuu buuuu, ja uz tam byla dvakrat. Ja chci zpatky, je to velka pecka!
648177
Buuu buuuu, ja uz tam byla dvakrat. Ja chci zpatky, je to velka pecka!
Vincent
0 0
reagovat
okkac
To mi pripomina, kdyz jsme byli v unoru v Universal Studios Orlando, kde maji vskutku magickou Platform 9¾ :+ Celkovy provedeni Harry Potter sveta tam je neskutecne detailni a pohlcujici zazitek. Maji to rozdeleny na Diagon Alley a Hogsmeade. A muzes mezi nima jezdit opravdovym Hogwarts Express :) Taky si muzes koupit kouzelnou hulku v Ollivander's a pak mas ruzny lokace, kde s ni muzes "delat kouzla". Kazdymu Harry Potter fandovi to muzu jen maximalne doporucit. Muggles muzou zustat doma :)
648176
[b]okkac[/b] To mi pripomina, kdyz jsme byli v unoru v Universal Studios Orlando, kde maji vskutku magickou [link="https://onedrive.live.com/redir?resid=5F38CFA38D94A899!6311&authkey=!APToZ5y6N8Qy4Q4&ithint=video%2cmp4"]Platform 9¾[/link] *:+* Celkovy provedeni Harry Potter sveta tam je neskutecne detailni a pohlcujici zazitek. Maji to rozdeleny na Diagon Alley a Hogsmeade. A muzes mezi nima jezdit opravdovym Hogwarts Express *:)* Taky si muzes koupit kouzelnou hulku v Ollivander's a pak mas ruzny lokace, kde s ni muzes [link="https://onedrive.live.com/redir?resid=5F38CFA38D94A899!6412&authkey=!AEaA0WsWIfMYE58&ithint=video%2cmp4"]"delat kouzla"[/link]. Kazdymu Harry Potter fandovi to muzu jen maximalne doporucit. Muggles muzou zustat doma :)
0 0
reagovat
Hardcore Henry Magic Edition link aneb Harry Potter v POV stylu. To bych si nehcal hned libit :-)
648175
Hardcore Henry Magic Edition http://www.youtube.com/watch?v=T8X5sMXu7oU aneb Harry Potter v POV stylu. To bych si nehcal hned libit :-)
0 0
reagovat
link Musím říct, že popis Hawkeye byl fakt super.
648172
http://www.youtube.com/watch?v=AGbmCW4lYpc Musím říct, že popis Hawkeye byl fakt super.
0 0
reagovat

De Niro

Hovori sa mi to tazko, ale aj v kontexte uloh ake si za posledne roky vybera ma to neprekvapuje. Je to debil.
648170
Hovori sa mi to tazko, ale aj v kontexte uloh ake si za posledne roky vybera ma to neprekvapuje. Je to debil.
De Niro
0 0
reagovat

Han Solo

I'm okay with that. :)
648169
I'm okay with that. *:)*
Han Solo
0 0
reagovat
I nejlepší herec své generace může být vymletý jak pařez, ach jo....

link
648171
I nejlepší herec své generace může být vymletý jak pařez, ach jo.... http://ona.idnes.cz/robert-de-niro-ockovani-autismus-syn-nemoc-f2t-/spolecnost.aspx?c=A160414_091856_lidicky_bib
0 0
reagovat
zadnou jeho praci jsem nevidel, fandil jsem Egertonovi, tak se necham prekvapit
648167
zadnou jeho praci jsem nevidel, fandil jsem Egertonovi, tak se necham prekvapit
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se