Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 45161 - 45180 Napsat příspěvek

TonyClifton

648320
[link="http://www.rsipy.wz.cz/Obr/ponauc015.jpg"]....[/link]
TonyClifton
0 0
reagovat
Well played :D
648319
Well played *:D*
0 0
reagovat
Ve skutečnosti jsem to vůbec nehledal a doufal, že mne někdo takhle nachytá.
648318
Ve skutečnosti jsem to vůbec nehledal a doufal, že mne někdo takhle nachytá.
0 0
reagovat

TonyClifton

A za zdvojený úsilí si rovnou jeden pusť do uší. ;)
648317
A za zdvojený úsilí si rovnou jeden pusť do uší. *;)*
TonyClifton
0 0
reagovat

Tony

Pokud máš nastaveno zobrazování 100 příspěvků na stránku, tak je to na str. 5 ;)
648316
Pokud máš nastaveno zobrazování 100 příspěvků na stránku, tak je to na str. 5 *;)*
Tony
0 0
reagovat
Nezaložíme nějaký externí dokument na zaznamenání památný a podnětných diskuzí? :)

Myslím, že se to tu dost často rozproudilo podnětnějším stylem než leckteré články nebo duely. A je to často nedohledatelné, teď jsem třeba marně googlil a hledal v historii docela super diskuzi zpřed pár měsíců o písničkových soundtrackách.
648315
Nezaložíme nějaký externí dokument na zaznamenání památný a podnětných diskuzí? *:)* Myslím, že se to tu dost často rozproudilo podnětnějším stylem než leckteré články nebo duely. A je to často nedohledatelné, teď jsem třeba marně googlil a hledal v historii docela super diskuzi zpřed pár měsíců o písničkových soundtrackách.
0 0
reagovat
648313
[link="http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/axjQW7M_700b_v2.jpg"]Crossover CA:Civil War a Knihy džungle[/link] *:D*
0 0
reagovat
Zemřela Doris Roberts.
648308
Zemřela Doris Roberts.
0 0
reagovat
Podobného ne, je to více cheesy, někam do Shreka. VInyl je oproti tomu hodně hodně vytříbený Strážci jsou blbina, ale zábavná. Takhle dobře vybraný soundtack nemá prostě nic, ani ve filmech.
648296
Podobného ne, je to více cheesy, někam do Shreka. VInyl je oproti tomu hodně hodně vytříbený Strážci jsou blbina, ale zábavná. Takhle dobře vybraný soundtack nemá prostě nic, ani ve filmech.
0 0
reagovat

Memphis

Hele časem možná jo s doporučením, zatím mi ale bohatě stačí tohle a dost na těch cca 40-ti kouscích ulítávám, strašně mě to baví a chci ty songy znát úplně do mrtě nazpamět, u ničeho jinýho si prostě jen tak nelehnu a nezkoumám ušima jemnej detail každý hudební vteřiny...
Vyšly EP-čka Vinyl 1.2 - 1.9, každý cca čtyři stopy, to nejlepší a prostě výcuc je ale na tom druhým soundtracku.

A Tony říká, že GotG jsou z hlediska V.A. něco podobnýho, jo? Jako... film znám dobře, viděno 4x, takže tušim, žejo, ale z nějakýho důvodu jsem se doteď soundtracku vyhejbal, vím nicméně, že tu nejen na něj byla chvála :)
648292
Hele časem možná jo s doporučením, zatím mi ale bohatě stačí tohle a dost na těch cca 40-ti kouscích ulítávám, strašně mě to baví a chci ty songy znát úplně do mrtě nazpamět, u ničeho jinýho si prostě jen tak nelehnu a nezkoumám ušima jemnej detail každý hudební vteřiny... Vyšly EP-čka Vinyl 1.2 - 1.9, každý cca čtyři stopy, to nejlepší a prostě výcuc je ale na tom druhým soundtracku. A [b]Tony[/b] říká, že GotG jsou z hlediska V.A. něco podobnýho, jo? Jako... film znám dobře, viděno 4x, takže tušim, žejo, ale z nějakýho důvodu jsem se doteď soundtracku vyhejbal, vím nicméně, že tu nejen na něj byla chvála *:)*
Memphis
0 0
reagovat

Davies

No vida. :+

Chceš doporučit nějaký další dobrý starý věci? :D

Btw, vyšly už soundtracky i k těm dalším dílům nebo jenom špatně hledám?
648290
No vida. *:+* Chceš doporučit nějaký další dobrý starý věci? *:D* Btw, vyšly už soundtracky i k těm dalším dílům nebo jenom špatně hledám?
Davies
0 0
reagovat
Yep, u mne to začíná poslední dobou pomaloučku polehoučku atakovat Strážce Galaxie :D
648289
Yep, u mne to začíná poslední dobou pomaloučku polehoučku atakovat Strážce Galaxie *:D*
0 0
reagovat
Moje poslední dobou dvě nejčastějc poslouchaný alba, fotku sem si vytípnul z Google Music.
To je tak, když po třicítce zjistíte, že ste se narodili do špatný doby...
Ta hudba mě normálně naplňuje.
648288
Moje poslední dobou dvě [link="http://www.imagehosting.cz/images/soundtxix.jpg"]nejčastějc poslouchaný alba[/link], fotku sem si vytípnul z Google Music. To je tak, když po třicítce zjistíte, že ste se narodili do špatný doby... Ta hudba mě normálně naplňuje.
0 0
reagovat

LDK

Orgastickej materiál :+
648285
Orgastickej materiál *:+*
LDK
0 0
reagovat
648281
[link="https://vimeo.com/162088181"]High Velocity Aerial Filming[/link]
0 0
reagovat

do_Od

Mám pocit, že jsem to tu postoval tak půl roku zpátky. :) Ale jsem rád, že někdo to hypuje dál.
648268
Mám pocit, že jsem to tu postoval tak půl roku zpátky. :) Ale jsem rád, že někdo to hypuje dál.
do_Od
0 0
reagovat

Spider-Man Lives: A Miles Morales Story

Youtube kraťas. A moc dobrej, pokud smím dodat. :+

V podobně komorní verzi, trochu temnější, samozřejmě s lepšími herci, technikou, vším, bych si to třeba vedle takových Defenders dokázal dost dobře představit. :)
648263
[link="https://www.youtube.com/watch?v=kFZDRqWdL0w"]Youtube[/link] kraťas. A moc dobrej, pokud smím dodat. *:+* V podobně komorní verzi, trochu temnější, samozřejmě s lepšími herci, technikou, vším, bych si to třeba vedle takových Defenders dokázal dost dobře představit. *:)*
Spider-Man Lives: A Miles Morales Story
0 0
reagovat
Vzhledem k tomu, že to dělaj Lord s Millerem, tak by Franco dával smysl, ale podle mě to stejně daj někomu jinýmu. Každopádně, pokud je něco silnou stránkou týmu kolem SW a Disneyho obecně, tak je to casting. Fakt se ani trochu nebojím, že by vybrali někoho, kdo do role nezapadne.
648261
Vzhledem k tomu, že to dělaj Lord s Millerem, tak by Franco dával smysl, ale podle mě to stejně daj někomu jinýmu. Každopádně, pokud je něco silnou stránkou týmu kolem SW a Disneyho obecně, tak je to casting. Fakt se ani trochu nebojím, že by vybrali někoho, kdo do role nezapadne.
0 0
reagovat
I Franca to není žádná novinka, akorát se teď o tom rozkecal. Na pole position podle všeho není, ale rozhodnuto taky ještě nemají.

Disku není.... resp rozhodně ne definitivně a potvrzeně.
648262
I Franca to není žádná novinka, akorát se teď o tom rozkecal. Na pole position podle všeho není, ale rozhodnuto taky ještě nemají. Disku není.... resp rozhodně ne definitivně a potvrzeně.
0 0
reagovat

Clavius

Han Solo už je dávno obsazen.
648260
Han Solo už je dávno [link="http://consequenceofsound.net/2016/04/alden-ehrenreich-cast-as-young-han-solo-report/"]obsazen[/link].
Clavius
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se