Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 44561 - 44580 Napsat příspěvek
Zase tak velkej omyl to nebyl, všude se psalo, že to bude vyrovnané :-) Holt se na to spousta amíků vykašlala, ostatně ta účast co jsem slyšel byla jen kolem 50% a co do počtu hlasů dostala Hillary o cca 200 000 víc, holt tam maj ty volitele jakési :-)
takže bych neříkal, že ty průzkumy byly nějaké moc nepřesné, prostě statistickej omyl :-) A možná nebejt akce onoho republikána v FBI minulý týden, kdy vyběhl opět s těmi e-maily, tak tahle diskuse vůbec nebyla 8)
Snad se Donald trošku zklidní a bude konstruktivní prezident (možná to tak vypadá, dle jeho vystoupení po volbách), né jak ten náš buran z hradu (je stejně k pousmání, jak se náš údajně levicový prezident, no levicový....spíše bolševický prezident raduje s vítězství republikánského, či-li pravicového prezidenta :D )
655472
Zase tak velkej omyl to nebyl, všude se psalo, že to bude vyrovnané :-) Holt se na to spousta amíků vykašlala, ostatně ta účast co jsem slyšel byla jen kolem 50% a co do počtu hlasů dostala Hillary o cca 200 000 víc, holt tam maj ty volitele jakési :-) takže bych neříkal, že ty průzkumy byly nějaké moc nepřesné, prostě statistickej omyl :-) A možná nebejt akce onoho republikána v FBI minulý týden, kdy vyběhl opět s těmi e-maily, tak tahle diskuse vůbec nebyla *8)* Snad se Donald trošku zklidní a bude konstruktivní prezident (možná to tak vypadá, dle jeho vystoupení po volbách), né jak ten náš buran z hradu (je stejně k pousmání, jak se náš údajně levicový prezident, no levicový....spíše bolševický prezident raduje s vítězství republikánského, či-li pravicového prezidenta *:D* )
0 0
reagovat
Tak CNN a New York Times se na těch volbách úplně odvařili. Plus spousta dalších... To je jak kdyby Aktuálně dělalo na české volby průzkum jen v Praze. Což nejspíš dělat budou no. :D:D
655466
Tak CNN a New York Times se na těch volbách úplně odvařili. Plus spousta dalších... To je jak kdyby Aktuálně dělalo na české volby průzkum jen v Praze. Což nejspíš dělat budou no. *:D**:D*
0 0
reagovat
Data sice zajímavá, ale kdo ví jak přesná, když podobné průzkumy předpovídali Trumpovi prohru a že Brexit neprojde, že jo...
655464
Data sice zajímavá, ale kdo ví jak přesná, když podobné průzkumy předpovídali Trumpovi prohru a že Brexit neprojde, že jo...
0 0
reagovat
Jen si tady odložím náhled do americké společnosti. Někoho by to mohlo zajímat.
655463
Jen si tady odložím náhled do americké společnosti. Někoho by to mohlo [link="http://edition.cnn.com/election/results/exit-polls"]zajímat[/link].
0 0
reagovat
Takze se dnes bude popijet pohar plny slz (neo)liberalu, marxistu a dalsich levicaku? :D
655460
Takze se dnes bude popijet pohar plny slz (neo)liberalu, marxistu a dalsich levicaku? *:D*
0 0
reagovat
Ovšem Luděk Staněk to posunul dál a kolem druhý ráno si vsadil litr na Trumpa u svého kámoše co mu dal kurz 12:1.....už asi nejsou kamarádi :D

Já jsem si vsadil jen tak ze srandy, ve stylu chci bejt tak jako tak nasranej.
655459
Ovšem Luděk Staněk to posunul dál a kolem druhý ráno si vsadil litr na Trumpa u svého kámoše co mu dal kurz 12:1.....už asi nejsou kamarádi *:D* Já jsem si vsadil jen tak ze srandy, ve stylu chci bejt tak jako tak nasranej.
0 0
reagovat

KarelR

Díky za opravu, nevěděl jsem, bral jsem to od kamaráda, kterýmu to vzápětí došlo a samozřejmě jsem to hned smazal. ;)

Disk
To mě položilo. :D

Axis
Gratuluju. Aneb na lidský blbosti ještě nikdo neprodělal... :)
655458
Díky za opravu, nevěděl jsem, bral jsem to od kamaráda, kterýmu to vzápětí došlo a samozřejmě jsem to hned smazal. *;)* [b]Disk[/b] To mě položilo. *:D* [b]Axis[/b] Gratuluju. Aneb na lidský blbosti ještě nikdo neprodělal... *:)*
KarelR
0 0
reagovat
Ricky Gervais: Canada has just started building a wall. :D

Od dnes to bude veľmi plodné obdobie pre meme, etc.
655457
Ricky Gervais: Canada has just started building a wall. *:D* Od dnes to bude veľmi plodné obdobie pre meme, etc.
0 0
reagovat
655456
http://www.facebook.com/9gag/photos/a.109041001839.105995.21785951839/10155108331351840/?type=3&theater *:D*
0 0
reagovat

Memphis

Jenom se potřebuju ujistit, že to dáváš jako recesi a víš, že Clint Eastwood na Twitteru samozřejmě není... :)
655454
Jenom se potřebuju ujistit, že to dáváš jako recesi a víš, že Clint Eastwood na Twitteru samozřejmě není... *:)*
Memphis
0 0
reagovat
Ozajstný loser je DNC a Wasserman-Schultzová.
655452
Ozajstný loser je DNC a Wasserman-Schultzová.
0 0
reagovat
Twitter je super místo :D
#Kanye2020
655453
Twitter je super místo *:D* #Kanye2020
0 0
reagovat
2016: I can't believe that happened
2017: Can he really do that?
2018: I'm glad my district has won the Hunger Games :D
655451
2016: I can't believe that happened 2017: Can he really do that? 2018: I'm glad my district has won the Hunger Games *:D*
0 0
reagovat
Už jsem slyšel, že jeho konec možná bude Samsung... Nebo, že z něho udělá minimálně Two-Face :D
655450
Už jsem slyšel, že jeho konec možná bude Samsung... Nebo, že z něho udělá minimálně Two-Face *:D*
0 0
reagovat

sirHumprey

Pražská kavárna je politicky korektní termín pro "zasranej yntelygent". V podstatě - cokoliv se mi nelíbí, ale je to chytřejší než já 8)
655449
Pražská kavárna je politicky korektní termín pro "zasranej yntelygent". V podstatě - cokoliv se mi nelíbí, ale je to chytřejší než já *8)*
sirHumprey
0 0
reagovat
Takže podľa konspiračných teoríí ho dajú Rostchidlovci odstrániť do roka a bude občanská válka. A o 10 rokov. Movie based on true events a hlavnú rolu si zahraje J. Hill :D
655448
Takže podľa konspiračných teoríí ho dajú Rostchidlovci odstrániť do roka a bude občanská válka. A o 10 rokov. Movie based on true events a hlavnú rolu si zahraje J. Hill *:D*
0 0
reagovat
Kanaďanům spadly imigrační stránky...
655445
Kanaďanům spadly imigrační stránky...
0 0
reagovat

Memphis

Když jsem dával, byl kolem 4 a nějaký drobný za dvouma nulama. A donutil mě k tomu post Luďka Staňka.
655444
Když jsem dával, byl kolem 4 a nějaký drobný za dvouma nulama. A donutil mě k tomu post Luďka Staňka.
Memphis
0 0
reagovat

Axis

V jakým kurzu?
655443
V jakým kurzu?
Axis
0 0
reagovat

Team Axis

A dobrou noc
655442
A dobrou noc
Team Axis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se