|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 44521 - 44540
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2226
- 2227
- 2228
- .
- 7041
- 7042
jojo nepochopíš co napíšu, párkrát na to idiotsky zareaguješ, ale já dělám clownfiestu.
|
reagovat
|
nechápu, co mají tyhle idiotské odpovědi znamenat a odmítám se účastnit jakýkoli clownfiesty (debata s tebou). Budes muset do (jakykoli) jiny diskuse, ve ktery uz to jede :D
|
reagovat
|
tak třeba na tý fotce má jen jednu v čele... pokud to nebyli uplny dreva ti policajti, tak se snad alespon jednou z tech nespoctu vystrelu trefili... ale kde nic tu nic
|
reagovat
|
dostal nálož gumovkama a pak ho utratili... klasickej postup. To sis jako myslel, že to bylo všechno ostrejma? Jeez
|
reagovat
|
Viděli jste tohle? link
Kolik ran musel zchytat 40? To je jak scéna s terminátora proboha. Nejspíš měl v oběhu víc fetu jak krve.
Kolik ran musel zchytat 40? To je jak scéna s terminátora proboha. Nejspíš měl v oběhu víc fetu jak krve.
|
reagovat
|
A trošku pozitivněji:
Dnešek se v práci nese v duchu The Piano Guys a jak jsem si občas, sem tam pustil nějakej song, tak dneska jedu všechny jejich uploady a takovýhle pecky jsem fakt nečekal. Jasně, jsou tam lepší, ale z tohodle na mě úplně dejchla touha si celýho Bournea pustit zase znovu! 

A byť teda nestíhám moc sledovat ty videa a jenom poslouchám, tak teda klobouk dolů před tou kamerou jejich. Občas hodně dobrý vychytávky.
OffTopic over.

A byť teda nestíhám moc sledovat ty videa a jenom poslouchám, tak teda klobouk dolů před tou kamerou jejich. Občas hodně dobrý vychytávky.
OffTopic over.
|
reagovat
|
DarkSith
A z postnukleární pouště vyjdou nové druhy supermutantů a banditů jež ohrožují tvou vesničku Arroyo. Dnes je tvůj den kdy se dozvíš zda jsi vyvolený.
|
reagovat
|
He is different. He is Peter!
Musím to sem dát, už jen proto že závodil u nás a jak je vidět tak si to dost užil....asi jedna z mála věcí co teď slovačiskům závidím.
|
reagovat
|
Začíná mi to čímdál více připomínat vliv UVKSČ na českou kulturu. Jenom rudou nahrazuje modrá...
|
reagovat
|
JohnyD
Achjo....ještě festivaly evropské politické písně, telemosty s Bruselem a můžeme zabalit krám a odjechat se odsud....a to jsem proevropská kavárenská krysa. A proto bude tenhle segment z Jistě pane Ministře navždy nadčasový.
|
reagovat
|
Už keď som si myslel, že povinné kvóty slovenských pesničkách v rádiach nemôže nič prekonať. Len si to predstavte. Magnusek a Troška na Netflixu
link
EK fakt už drbe, ale na druhej strane ak k tomu budem mať priamy prístup v Scandi filmom a televiznej tvorbe hnevať sa nebudem
linkEK fakt už drbe, ale na druhej strane ak k tomu budem mať priamy prístup v Scandi filmom a televiznej tvorbe hnevať sa nebudem

|
reagovat
|
TOP Diskuze
83Avatar: Oheň a popel: Recenze 45Odyssea: Trailer 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 40Den odhalení: Teaser 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23První dojmy: třetí Avatar 22Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 13The Sheep Detectives: Trailer 10Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 9První dojmy: hvězdná detektivka Na nože: Probuzení mrtvého muže