Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43981 - 44000 Napsat příspěvek
S tou Sýrií to je hovadina. Před válkou měli slušnou úroveň. Ale to, že sem chodí jako uprchlíci bohatý elity, to je argument odmítačů :-D Vátači radši zdůrazňujou jejich chudobu a potřebnost...
651309
S tou Sýrií to je hovadina. Před válkou měli slušnou úroveň. Ale to, že sem chodí jako uprchlíci bohatý elity, to je argument odmítačů :-D Vátači radši zdůrazňujou jejich chudobu a potřebnost...
0 0
reagovat

MarvinP

Jako tohle co jsi napsal už je prostě na úrovni rasismu nezlob se na mne. Hrozně vadí říkat, že jsou všichni muslimové, cikáni apod. stejní, ale u zastánců brexitu je to žádoucí.
651308
Jako tohle co jsi napsal už je prostě na úrovni rasismu nezlob se na mne. Hrozně vadí říkat, že jsou všichni muslimové, cikáni apod. stejní, ale u zastánců brexitu je to žádoucí.
MarvinP
0 0
reagovat
do_Od: Či-li měli lidi volit podle toho, co bude mít nejmenší dopad na kvalitu britských filmů a seriálů? Nebo že si ti herci brání své dobré bydlo? Nebo co je pointou?
651307
do_Od: Či-li měli lidi volit podle toho, co bude mít nejmenší dopad na kvalitu britských filmů a seriálů? Nebo že si ti herci brání své dobré bydlo? Nebo co je pointou?
0 0
reagovat
Je vám brexit sympatický? Tak jste po boku buranů, venkovanů, nevzdělanců.... to není signál, to je fakt. Samozřejmě, že je i spousta zastánců brexitu mezi městskými vzdělanci (jako je spousta špičkových vědců a intelektuálů věřících). Ale tohle je hlas marginalizovaných mas. Zastírat to by znamenalo znovu je marginalizovat.
651306
Je vám brexit sympatický? Tak jste po boku buranů, venkovanů, nevzdělanců.... to není signál, to je fakt. Samozřejmě, že je i spousta zastánců brexitu mezi městskými vzdělanci (jako je spousta špičkových vědců a intelektuálů věřících). Ale tohle je hlas marginalizovaných mas. Zastírat to by znamenalo znovu je marginalizovat.
0 0
reagovat

MarvinP

Vyšší třída ze Sýrie, je oproti nám snad ve všech aspektech pořád nevzdělaná a buranská.
651305
Vyšší třída ze Sýrie, je oproti nám snad ve všech aspektech pořád nevzdělaná a buranská.
MarvinP
0 0
reagovat
Ano, připadá, když se to předhazuje po výsledku se kterým nesouhlasím, to neříkám, že je jenom tvůj případ. Vždyť to má přece jasně vyslat lidem signál. Je vám brexit sympatický? Tak jste po boku buranů, venkovanů, nevzdělanců.... + třeba ty srandovní snahy o osamostatnění Londýna. :D
651301
Ano, připadá, když se to předhazuje po výsledku se kterým nesouhlasím, to neříkám, že je jenom tvůj případ. Vždyť to má přece jasně vyslat lidem signál. Je vám brexit sympatický? Tak jste po boku buranů, venkovanů, nevzdělanců.... + třeba ty srandovní snahy o osamostatnění Londýna. *:D*
0 0
reagovat
btw - víra JE korelována s nižším vzděláním. Typický katolík je buran. U imigrantů je to složitrější, třeba za Sýrie se knám dostává spíš vyšší třída... ale ne, neukřižoval bych tě :-)
651303
btw - víra JE korelována s nižším vzděláním. Typický katolík je buran. U imigrantů je to složitrější, třeba za Sýrie se knám dostává spíš vyšší třída... ale ne, neukřižoval bych tě :-)
0 0
reagovat
tobě na chudobě, venkově, nebo nižším vzdělání připadá něco urážlivého?! To by ses nad sebou měl zamyslet... mám psát, že brexit volili převážně bohatí vysokoškoláci z Londýna, protože k ním Tony vzhlíží, kdežto venkovany pohrdá a to slovo ho uráží?!
651304
tobě na chudobě, venkově, nebo nižším vzdělání připadá něco urážlivého?! To by ses nad sebou měl zamyslet... mám psát, že brexit volili převážně bohatí vysokoškoláci z Londýna, protože k ním Tony vzhlíží, kdežto venkovany pohrdá a to slovo ho uráží?!
0 0
reagovat
To máš pravdu o Brexitu pochybuju dlouho z mnoha úhlů pohledu a byť tam vidím pozitiva, jsem rád že hlasovat nemusím.

Takže je podle tebe stejně v poho napsat volič pro brexit = chudý nevzdělaný venkovan ?

Mám pocit, že napsat imigrant = chudý nevzdělaný venkovan, tak mne ukřižuješ.

Takže je tam signifikantní korelace, ale podle tebe to nemyslíš pejorativně, chápu. :D
651300
To máš pravdu o Brexitu pochybuju dlouho z mnoha úhlů pohledu a byť tam vidím pozitiva, jsem rád že hlasovat nemusím. Takže je podle tebe stejně v poho napsat volič pro brexit = chudý nevzdělaný venkovan ? Mám pocit, že napsat imigrant = chudý nevzdělaný venkovan, tak mne ukřižuješ. Takže je tam signifikantní korelace, ale podle tebe to nemyslíš pejorativně, chápu. *:D*
0 0
reagovat
...jinak mezitím to opravdu přesunuli do placené zóny, grafy ukazovaly signifikantní korelaci: venkov, nižší vzdělání, vyšší věk, nižší příjem, absence cest do zahraničí - častější volba pro Brexit.... a naopak. Takže ano, typický volič brexitu je starší chudý nevzdělaný venkovan který nevytáhne paty ze vsi. Máme pro to ošklivé slovo "buran". Tím se ale neříká, že takový volič se nepočítá a že jeho názor nemá být respektován. Tím se říká, že městští intelektuálové, kteří si mysleli, že jim politika patří, mají problém.
651302
...jinak mezitím to opravdu přesunuli do placené zóny, grafy ukazovaly signifikantní korelaci: venkov, nižší vzdělání, vyšší věk, nižší příjem, absence cest do zahraničí - častější volba pro Brexit.... a naopak. Takže ano, typický volič brexitu je starší chudý nevzdělaný venkovan který nevytáhne paty ze vsi. Máme pro to ošklivé slovo "buran". Tím se ale neříká, že takový volič se nepočítá a že jeho názor nemá být respektován. Tím se říká, že městští intelektuálové, kteří si mysleli, že jim politika patří, mají problém.
0 0
reagovat
evidentně jsi absolutně nepochopil o čem tu píšu. Ale naštěstí ty nejsi přesvědčen, že Tvůj názor je jediný správný, takže se tím asi nemusím zabývat, oba souhlasíme ohledně nesprávnosti Tvých názorů :-)

jinak teda pokud by byl zmaten i někdo, kdo si za svými názory stojí, tak jak už jsem psal: samozřejmě cítím, jak je ta nálepka pejorativní a stupidní, stejně jako ty opačné nálepky typu kavárenský povaleč, městský hejsek atd... schválně jsem je dal vedle sebe, aby to vyniklo.

NIKDE nepíšu, že nějaký hlas je méně nebo více hodnotný na základě demografie.Právě naopak, pointa je, že ač by si to mnozí elitáři přáli, není tomu tak a je v principu dobře, že se burani ozývají, i když při tom rozbijou spoustu drahocenného aristokratického porcelánu.

Ale myslím, že všichni krom Tonyho, který čte příspěvky ne tak, aby je pochopil ale tak, aby na nich našel něco za co se do druhého navážet, tomu rozumí.
651299
evidentně jsi absolutně nepochopil o čem tu píšu. Ale naštěstí ty nejsi přesvědčen, že Tvůj názor je jediný správný, takže se tím asi nemusím zabývat, oba souhlasíme ohledně nesprávnosti Tvých názorů :-) jinak teda pokud by byl zmaten i někdo, kdo si za svými názory stojí, tak jak už jsem psal: samozřejmě cítím, jak je ta nálepka pejorativní a stupidní, stejně jako ty opačné nálepky typu kavárenský povaleč, městský hejsek atd... schválně jsem je dal vedle sebe, aby to vyniklo. NIKDE nepíšu, že nějaký hlas je méně nebo více hodnotný na základě demografie.Právě naopak, pointa je, že ač by si to mnozí elitáři přáli, není tomu tak a je v principu dobře, že se burani ozývají, i když při tom rozbijou spoustu drahocenného aristokratického porcelánu. Ale myslím, že všichni krom Tonyho, který čte příspěvky ne tak, aby je pochopil ale tak, aby na nich našel něco za co se do druhého navážet, tomu rozumí.
0 0
reagovat
Fakt necítíš jak je tohle pejorativní nálepkování na základě demografie stupidní?

Zrovna ty, který bys vyletěl jako čert z krabičky, kdybych napsal:

napsal věřící = hlupák teď děláš to stejné ne li horší?

Jak sakra vůbec někdo může v 21. století jenom vzdáleně narážet na to, že mají na základě demografie některé hlasy větší váhu? :o V čem je to jiné, kdybych napsal, že mi vadí volební preference cikánů?

(ten odkaz je asi jenom pro předplatitele nebo je závada u mne, ale hádám že vím, co na nich bylo)
651298
Fakt necítíš jak je tohle pejorativní nálepkování na základě demografie stupidní? Zrovna ty, který bys vyletěl jako čert z krabičky, kdybych napsal: napsal věřící = hlupák teď děláš to stejné ne li horší? Jak sakra vůbec někdo může v 21. století jenom vzdáleně narážet na to, že mají na základě demografie některé hlasy větší váhu? *:o* V čem je to jiné, kdybych napsal, že mi vadí volební preference cikánů? (ten odkaz je asi jenom pro předplatitele nebo je závada u mne, ale hádám že vím, co na nich bylo)
0 0
reagovat
záměrně jsem používal hloupá stereotypní označení pro oba "tábory". Brexit je spíš nahodilá udáost při které se tenhle společenskej problém hezky ukázal. Jinak, že pro brexit = "burani" je naprosto evidentní

grafy
651297
záměrně jsem používal hloupá stereotypní označení pro oba "tábory". Brexit je spíš nahodilá udáost při které se tenhle společenskej problém hezky ukázal. Jinak, že pro brexit = "burani" je naprosto evidentní [link="http://blogs.ft.com/ftdata/2016/06/24/brexit-demographic-divide-eu-referendum-results/ "]grafy[/link]
0 0
reagovat
pro brexit = burani? no lol

Kavárna není kavárna kvůli názorovému spektru, ale kvůli neskutečné omezenosti vlastních názorů na místnost kavárny. Absolutně neberou a nechápou, že by někdo jiný, nedejbože vzdělaný nebo "na úrovni" měl jiný názor, než oni. To je kavárna, ne humanistické a levicové názory, to je uplně jedno. Prostě to, když mám já a kámoši u stolu nějaký názor, je potřeba ho vezpat všem, je to ten jediný správný a kdyby měl náhodou jiný, tak je to třeba rasista, komunista, nacista, xenofob, putinovec, buran, starý člověk (!!!!), člověk co bydlí mimo hlavní a velká města (!!!), člověk co nemá titul...

A totálně nechápu, jak je možné vytahovat věk voličů v pejorativním smyslu, to je ageismus nejhrubšího zrna. Ergo u lidí, kteří byly názorovým rozdělením před lety hodně pro EU.

A vůbec mne sere, že se tomu říká kavárna. (srkaje arabicu z french pressu při psaní komentáře)

link
651296
pro brexit = burani? no lol Kavárna není kavárna kvůli názorovému spektru, ale kvůli neskutečné omezenosti vlastních názorů na místnost kavárny. Absolutně neberou a nechápou, že by někdo jiný, nedejbože vzdělaný nebo "na úrovni" měl jiný názor, než oni. To je kavárna, ne humanistické a levicové názory, to je uplně jedno. Prostě to, když mám já a kámoši u stolu nějaký názor, je potřeba ho vezpat všem, je to ten jediný správný a kdyby měl náhodou jiný, tak je to třeba rasista, komunista, nacista, xenofob, putinovec, buran, starý člověk (!!!!), člověk co bydlí mimo hlavní a velká města (!!!), člověk co nemá titul... A totálně nechápu, jak je možné vytahovat věk voličů v pejorativním smyslu, to je ageismus nejhrubšího zrna. Ergo u lidí, kteří byly názorovým rozdělením před lety hodně pro EU. A vůbec mne sere, že se tomu říká kavárna. (srkaje arabicu z french pressu při psaní komentáře) [link="https://m.popkey.co/4ac1f8/6G5zw.gif"]link[/link]
0 0
reagovat
BTW - islamobijci slaví brexit spolu s ISIL. Láska opět vítězí!
651295
BTW - islamobijci slaví brexit spolu s ISIL. Láska opět vítězí!
0 0
reagovat
Kavárenští povaleči, městští hejskové, sluníčkáři a chytráci mají problém, se kterým si neví rady. Venkovští burani, chudina a lůza už je neposlouchají. Kašlou na ně. Jak řekl jeden zastánce Brexitu v diskuzi, když mu předhazovali široký konsensus odborníků ohledně negativních ekonomických dopadů - máme už po krk diplomovaných odborníků s jejich teoriemi, sami víme, co je pro nás nejlepší! Tenhle dav, který měl poslušně mávat mávátky jak jim elity nakukají, má své vlastní facebooky, vlastní "zpravodajské" servery a noviny píšící úplně jiný druh "pravdy" a hledá si své vlastní politiky a elity, bezskrupulózní podnikatele s mentalitou prodejců ojetin, kteří se v politice chovají jako sloni v porcelánu, ale koho zajímá nějaký porcelán? Jsou to lidé činu, lidé síly, nebojí se násilí a snad ani války, nestarají se o dlouhodobější dopady svých činů, stojí tu s vidlema v rukou obrovská masa lidí, která se snaží etablovat, emancipovat, najít svůj hlas a výraz. A pohoršení měšťané kroutí hlavou, a stěžují si, že je tu krize auitorit, vzpoura deprivantů, rozpad politické kultury, víťezství populismu a buranství... ano, je to vítězství buranství. Je jich mnoho a učí se používat demokracii, která vypadala tak bezva, když s nimi nikdo nepočítal jako se skutečnou působící silou. Jakkoliv to nám, kteří papouškujeme názory "elit", abychom si mohli namlouvat, že jsme také tak trošku elity, nahání strach a způsobuje pocity na zvracení, věřím, že je to v principu pohyb k větší míře svobody a spravedlnosti napříč společností. Burani mají právo na nový pokus, když ideologie, které jim před sto lety slibovaly emancipaci je jen využily a koply do zadku. Zatím jsou názorově o těch sto let zpět, ale to se třeba srovná....
651294
Kavárenští povaleči, městští hejskové, sluníčkáři a chytráci mají problém, se kterým si neví rady. Venkovští burani, chudina a lůza už je neposlouchají. Kašlou na ně. Jak řekl jeden zastánce Brexitu v diskuzi, když mu předhazovali široký konsensus odborníků ohledně negativních ekonomických dopadů - máme už po krk diplomovaných odborníků s jejich teoriemi, sami víme, co je pro nás nejlepší! Tenhle dav, který měl poslušně mávat mávátky jak jim elity nakukají, má své vlastní facebooky, vlastní "zpravodajské" servery a noviny píšící úplně jiný druh "pravdy" a hledá si své vlastní politiky a elity, bezskrupulózní podnikatele s mentalitou prodejců ojetin, kteří se v politice chovají jako sloni v porcelánu, ale koho zajímá nějaký porcelán? Jsou to lidé činu, lidé síly, nebojí se násilí a snad ani války, nestarají se o dlouhodobější dopady svých činů, stojí tu s vidlema v rukou obrovská masa lidí, která se snaží etablovat, emancipovat, najít svůj hlas a výraz. A pohoršení měšťané kroutí hlavou, a stěžují si, že je tu krize auitorit, vzpoura deprivantů, rozpad politické kultury, víťezství populismu a buranství... ano, je to vítězství buranství. Je jich mnoho a učí se používat demokracii, která vypadala tak bezva, když s nimi nikdo nepočítal jako se skutečnou působící silou. Jakkoliv to nám, kteří papouškujeme názory "elit", abychom si mohli namlouvat, že jsme také tak trošku elity, nahání strach a způsobuje pocity na zvracení, věřím, že je to v principu pohyb k větší míře svobody a spravedlnosti napříč společností. Burani mají právo na nový pokus, když ideologie, které jim před sto lety slibovaly emancipaci je jen využily a koply do zadku. Zatím jsou názorově o těch sto let zpět, ale to se třeba srovná....
0 0
reagovat
link
Tady je zajímavý článek o tom, jaké dopady by ta skvělá věc mohla mít na evropský film.

To jen tak k těm "celebritkám" a jejich hlubokým názorům, které v podobných případech vůůůůůbec nejsou opodstatněné a plebs by se jimi v žádném případě neměl nikdy řídit... ?)
651290
[link="http://nofilmschool.com/2016/06/brexit-movies-film-industry"]link[/link] Tady je zajímavý článek o tom, jaké dopady by ta skvělá věc mohla mít na evropský film. To jen tak k těm "celebritkám" a jejich hlubokým názorům, které v podobných případech vůůůůůbec nejsou opodstatněné a plebs by se jimi v žádném případě neměl nikdy řídit... *?)*
0 0
reagovat
#slovakout
651289
#slovakout
0 0
reagovat
Mna na to celom najviac vytaca ten retardovany vyraz BREXIT. Ten kto to vymyslel by si zasluzil jednu do zubov...
651288
Mna na to celom najviac vytaca ten retardovany vyraz BREXIT. Ten kto to vymyslel by si zasluzil jednu do zubov...
0 0
reagovat

pochvala

Když eliminuju některé zdejší stále ikony z kategorie "psycholidi", tak musím naopak poměrně rád napsat,ze ač jsem toho dneska o Brexitu přečetl vic než jsem chtěl,tak nejzajímavější debata tady.
651287
Když eliminuju některé zdejší stále ikony z kategorie "psycholidi", tak musím naopak poměrně rád napsat,ze ač jsem toho dneska o Brexitu přečetl vic než jsem chtěl,tak nejzajímavější debata tady.
pochvala
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se