Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43961 - 43980 Napsat příspěvek
Panebože Hasto.....:-
651334
Panebože Hasto.....*:-*
0 0
reagovat
Člověk je pár dnů mimo veškeré internety a tady se toho zase nakecalo. ?) Británie neodejde hned a víc mě teda zajímal London Pride a veselí lidé. :)
651331
Člověk je pár dnů mimo veškeré internety a tady se toho zase nakecalo. *?)* Británie neodejde hned a víc mě teda zajímal London Pride a veselí lidé. *:)*
0 0
reagovat
link

Na tomto světě existují různé světy.
651330
http://www.youtube.com/watch?v=mifsiDs3Z9k Na tomto světě existují různé světy.
0 0
reagovat
link musím říct, že jako někdo, kdo má rád fyziku reálných aut ve filmu tohle považuju za ultimátní řešení všech problémů s auty ve filmech. Tohle je dokonalost a člověk, kterého to napadlo je pro mě hrdina. :+
651329
http://www.youtube.com/watch?v=OnBC5bwV5y0 musím říct, že jako někdo, kdo má rád fyziku reálných aut ve filmu tohle považuju za ultimátní řešení všech problémů s auty ve filmech. Tohle je dokonalost a člověk, kterého to napadlo je pro mě hrdina. *:+*
0 0
reagovat

DarkSith

Nevím.
651327
Nevím.
DarkSith
0 0
reagovat
Já hlasuju pro TonyCliftoff
651326
Já hlasuju pro TonyCliftoff
0 0
reagovat

TonyClifton

Jak by si hlasoval pokud by se podařilo prosadit referendum o Czexitu?
651325
Jak by si hlasoval pokud by se podařilo prosadit referendum o Czexitu?
TonyClifton
0 0
reagovat
Tak asi taky vzdavam kecarnu. To se neda cist.
651324
Tak asi taky vzdavam kecarnu. To se neda cist.
0 0
reagovat
Ona se demokracie dopřává všem už docela dlouho, spíš je načase ji respektovat i když nedopadne podle našich představ.
651322
Ona se demokracie dopřává všem už docela dlouho, spíš je načase ji respektovat i když nedopadne podle našich představ.
0 0
reagovat
ne, to máš pravdu, protože je tu tohle rozdělení a lidi ho cítí. To je přesně to téma kvůli kterýmu jsem tu začal psát. Chudí proti bohatým, vzdělaní proti prostým, venkov proti městu. Ale můj názor je, že ačkoliv je prosazování "buranství" pro mě osobně těžko stravitelné a možná bude i dost bolestné a nebezpečné, je načase naučit se dopřát demokracii všem. Snahy upřít volební právo důchodcům jsou výrazem strachu a nedůvěry v demokracii, částečně oprávněného. Je to riskantní, bolestnej proces, ale snad ve výsledku povede k větší spravedlnosti ve světě.
651320
ne, to máš pravdu, protože je tu tohle rozdělení a lidi ho cítí. To je přesně to téma kvůli kterýmu jsem tu začal psát. Chudí proti bohatým, vzdělaní proti prostým, venkov proti městu. Ale můj názor je, že ačkoliv je prosazování "buranství" pro mě osobně těžko stravitelné a možná bude i dost bolestné a nebezpečné, je načase naučit se dopřát demokracii všem. Snahy upřít volební právo důchodcům jsou výrazem strachu a nedůvěry v demokracii, částečně oprávněného. Je to riskantní, bolestnej proces, ale snad ve výsledku povede k větší spravedlnosti ve světě.
0 0
reagovat
jj projektuju si, že všichni po Brexitu používají demografii pejorativně. :)
651319
jj projektuju si, že všichni po Brexitu používají demografii pejorativně. *:)*
0 0
reagovat

Tony

ne, to si tam projikuješ. Mě třeba idea zastávat se marginalizovaných a chudých nepřipadá nijak ostudná.
651318
ne, to si tam projikuješ. Mě třeba idea zastávat se marginalizovaných a chudých nepřipadá nijak ostudná.
Tony
0 0
reagovat
Praha se taky osamostatní a kavárna si místo mimoražských buranů bude pěstovat bio potraviny na střechách a u konteinerů.
651317
Praha se taky osamostatní a kavárna si místo mimoražských buranů bude pěstovat bio potraviny na střechách a u konteinerů.
0 0
reagovat
popicek: Stačí dát dohromady prezidentské volby a czexit/czechout... Z Prahy by byl hřbitov raz dva no.
651316
popicek: Stačí dát dohromady prezidentské volby a czexit/czechout... Z Prahy by byl hřbitov raz dva no.
0 0
reagovat

MarvinP

Nenapsal no, ty napřímo nikdy nenapíšeš skoro nic, ale naznačuješ toho mraky, tohle je jedna z těch věcí. Poukazováním na demografii se má sympatizant cítit provinile, že je mezi buranama, to je skoro to stejné jako napsat, že jsou burani všichni sympatizanti.
651315
Nenapsal no, ty napřímo nikdy nenapíšeš skoro nic, ale naznačuješ toho mraky, tohle je jedna z těch věcí. Poukazováním na demografii se má sympatizant cítit provinile, že je mezi buranama, to je skoro to stejné jako napsat, že jsou burani všichni sympatizanti.
MarvinP
0 0
reagovat
TonyClifton: Stačí se podívat na Twitter autorky článku a je jasné odkud vítr vane... ?)
651314
TonyClifton: Stačí se podívat na Twitter autorky článku a je jasné odkud vítr vane... *?)*
0 0
reagovat

popik

Už se těším, jak vystoupí z EU ČR a další státy, to se místní kavárna zasere :D a Švanzenberga by mohl lid vyhodit z okna nějaké vysoké budovy, to by bylo strašně fajn 8) tleskalo by víc lidí, než u hokej :D
651313
Už se těším, jak vystoupí z EU ČR a další státy, to se místní kavárna zasere *:D* a Švanzenberga by mohl lid vyhodit z okna nějaké vysoké budovy, to by bylo strašně fajn *8)* tleskalo by víc lidí, než u hokej *:D*
popik
0 0
reagovat

The Joker

Tak ten článek obecně je vrcholem amaterismu, už jenom to naznačování, že výpadek poloviny rozpočtu současného hollywoodského filmu (ještě často bez reklamy) na 8 let!!! poškodí britskou kinematografii. S koprudekcema je to toální výmysl, ty byly, jsou a budou i se zeměmi mimo EU
651312
Tak ten článek obecně je vrcholem amaterismu, už jenom to naznačování, že výpadek poloviny rozpočtu současného hollywoodského filmu (ještě často bez reklamy) na 8 let!!! poškodí britskou kinematografii. S koprudekcema je to toální výmysl, ty byly, jsou a budou i se zeměmi mimo EU
The Joker
0 0
reagovat

Tony

se prober a nauč se číst. Nenapsal jsem, že jsou stejní. Politický postoje vyjadřujou potřeby určitejch skupin a mají podporu těch skupin. Většina zemědělců chce dotace pro zemědělce. To je podle tebe rasismus?! Jsi neuvěřitelnej fakt :D
651311
se prober a nauč se číst. Nenapsal jsem, že jsou stejní. Politický postoje vyjadřujou potřeby určitejch skupin a mají podporu těch skupin. Většina zemědělců chce dotace pro zemědělce. To je podle tebe rasismus?! Jsi neuvěřitelnej fakt *:D*
Tony
0 0
reagovat
MarvinP musí být za každou cenu alternativní no. Začalo to tím "neosobním" přístupem kinařů k divákovi a pokračuje takhle... ?)
651310
MarvinP musí být za každou cenu alternativní no. Začalo to tím "neosobním" přístupem kinařů k divákovi a pokračuje takhle... *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se