Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43281 - 43300 Napsat příspěvek
BF měl relativně dobrej singl jen v BF3, kde si dali - na poměry BF značky - práci i s odvyprávěním příběhu za pomocí flashbacků. Ale jinak je to ofc jen MP záležitost.

A jestli někdo ví o dobře vypadajících nadcházejících FPS, klidně je sem postněte. Já už totiž pomalu ztrácím přehled a krom BioShock Trilogy Remasteru bych se rád těšil i na něco jinýho. Jestli teda něco je. COD, Titanfall, BF vynechme.

Gonzi: ne, bude to pořád stejný ... respektive stejně dobrý, jen budou ještě větší levely, víc nepřátel, víc zbraní a víc upgradů na zbraně. Přesně tohle hráči chtěli, přesně tohle hráči dostali. Tečka.
652677
BF měl relativně dobrej singl jen v BF3, kde si dali - na poměry BF značky - práci i s odvyprávěním příběhu za pomocí flashbacků. Ale jinak je to ofc jen MP záležitost. A jestli někdo ví o dobře vypadajících nadcházejících FPS, klidně je sem postněte. Já už totiž pomalu ztrácím přehled a krom BioShock Trilogy Remasteru bych se rád těšil i na něco jinýho. Jestli teda něco je. COD, Titanfall, BF vynechme. [b]Gonzi:[/b] ne, bude to pořád stejný ... respektive stejně dobrý, jen budou ještě větší levely, víc nepřátel, víc zbraní a víc upgradů na zbraně. Přesně tohle hráči chtěli, přesně tohle hráči dostali. Tečka.
0 0
reagovat
BF single upadá :D Jako by mel nekdy BF nejakej dobrej singl... ne, Bad Company 2 fakt dobrej nebyl. Vzdycky to byla jen vata, aby umlceli dav. To je jak napsat, ze upada kvalita filmu od Uwe Bola :D
652674
BF single upadá :D Jako by mel nekdy BF nejakej dobrej singl... ne, Bad Company 2 fakt dobrej nebyl. Vzdycky to byla jen vata, aby umlceli dav. To je jak napsat, ze upada kvalita filmu od Uwe Bola :D
0 0
reagovat

Gonzi

Furt stejny, čistá akce, vyvraždíš, jdeš dál... ono se to pak rozjede a vzhled misí se bude trochu měnit, nechci ti to prozrazovat.
652673
Furt stejny, čistá akce, vyvraždíš, jdeš dál... ono se to pak rozjede a vzhled misí se bude trochu měnit, nechci ti to prozrazovat.
Gonzi
0 0
reagovat

LIFTY

Co přesně myslíš tím, že to nemůžeš nikde najít? Dal jsem na youtube hledat "cool akta" a ... byl to první odkaz: link

Doom
Já jsem zatím jen na začátku (první tři mise nebo tak něco), ale chybí mi tam variabilita akcí. Jen běhám a střílím/trhám hlavy. Zlepší se to?
652672
Co přesně myslíš tím, že to nemůžeš nikde najít? Dal jsem na youtube hledat "cool akta" a ... byl to první odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=vfgyO_4dN1g Doom Já jsem zatím jen na začátku (první tři mise nebo tak něco), ale chybí mi tam variabilita akcí. Jen běhám a střílím/trhám hlavy. Zlepší se to?
LIFTY
0 0
reagovat

departed

Doomovky byly po strategiích nejhranější žánr kdysi, bohužel strategie jsou dnes ve stavu vymření a pořádná klasická RTS už nevyšla roky a doomovky ... souhlas, že Wolf a Doom jsou 2 skvělé překvapení. Cod je sračka, BF (single) upadá - snad to nový BF1 otočí a pak už tady toho moc není no, možná ještě Shadow Warrior, ikdyž ten měl teda příběh o ničem, nic jiného mě za poslední roky nenapadá .. bavíme li se teda o akčním singlu, takže nepočítám třeba Alien Isolation ..
652671
Doomovky byly po strategiích nejhranější žánr kdysi, bohužel strategie jsou dnes ve stavu vymření a pořádná klasická RTS už nevyšla roky a doomovky ... souhlas, že Wolf a Doom jsou 2 skvělé překvapení. Cod je sračka, BF (single) upadá - snad to nový BF1 otočí a pak už tady toho moc není no, možná ještě Shadow Warrior, ikdyž ten měl teda příběh o ničem, nic jiného mě za poslední roky nenapadá .. bavíme li se teda o akčním singlu, takže nepočítám třeba Alien Isolation ..
departed
0 0
reagovat

departed

Přidávám se k nadšení. Z toho „Lidi chtěli obrovský arény, kde na vás démoni budou nabíhat ze všech stran a úhlů“ jsem byl nejdřív vykulenej tak, že jsem na kousky končil často nejdřív já :D Takový to „Aha, ještě jeden ten Baron of Hell? Dva? A dole na mě přešlapuje ještě ten buřt?“ :D
Teď mi druhej den padá čelist ze čtvrtýho Uncharted.
652668
Přidávám se k nadšení. Z toho „Lidi chtěli obrovský arény, kde na vás démoni budou nabíhat ze všech stran a úhlů“ jsem byl nejdřív vykulenej tak, že jsem na kousky končil často nejdřív já *:D* Takový to „Aha, ještě jeden ten Baron of Hell? Dva? A dole na mě přešlapuje ještě ten buřt?“ *:D* Teď mi druhej den padá čelist ze čtvrtýho Uncharted.
departed
0 0
reagovat
K tomu Coolu, oni meli strasne super ukazku na Aktu-X, kdy byl Mulder modry a hralo do toho Eiffel 65 - Blue. Videl jsem to jen jednou, brecel z toho smichy a nemuzu to nikde najit.
652667
K tomu Coolu, oni meli strasne super ukazku na Aktu-X, kdy byl Mulder modry a hralo do toho Eiffel 65 - Blue. Videl jsem to jen jednou, brecel z toho smichy a nemuzu to nikde najit.
0 0
reagovat

Hasta

Závěrečný titulky jsou super, to teda :) Dali si fakt záležet úplně se vším.
Mulťák jsem hrál cca dvě hoďky. Nebylo to tak záživný, jak bych čekal, ale bude dost updatů (zrovna se jeden free chystá) a pokud mulťák budou držet na živu a neustále vylepšovat, tak by se nakonec mohl dostat do kondice, kdy bude zábavnej. Doufejme.

I tak jsem ale hlavně rád za singl. Od Wolfa tu nebylo lepší FPS a obávám se, že id a Machine Games jsou jediní, kteří vědí, jak má zábavný FPS vypadat.
652665
Závěrečný titulky jsou super, to teda :) Dali si fakt záležet úplně se vším. Mulťák jsem hrál cca dvě hoďky. Nebylo to tak záživný, jak bych čekal, ale bude dost updatů (zrovna se jeden free chystá) a pokud mulťák budou držet na živu a neustále vylepšovat, tak by se nakonec mohl dostat do kondice, kdy bude zábavnej. Doufejme. I tak jsem ale hlavně rád za singl. Od Wolfa tu nebylo lepší FPS a obávám se, že id a Machine Games jsou jediní, kteří vědí, jak má zábavný FPS vypadat.
Hasta
0 0
reagovat

Raibow Six

Mimochodem tento víkend zdarma na Steamu a mulťák je supr, baví mě to..
652659
Mimochodem tento víkend zdarma na Steamu a mulťák je supr, baví mě to..
Raibow Six
0 0
reagovat

departed

Single je supr, ale mulťák je zklamání. Mě ještě překvapila taková blbost, závěrečné titulky, jedna z mála her, kdy jsem vydržel do konce, respektive mě bavilo se na ně dívat :)
652658
Single je supr, ale mulťák je zklamání. Mě ještě překvapila taková blbost, závěrečné titulky, jedna z mála her, kdy jsem vydržel do konce, respektive mě bavilo se na ně dívat :)
departed
0 0
reagovat

TonyClifton

Ty Chalupáře si včera dokonce dali na FB Mediáře a lili do toho postu prachy, aby se šířil :D
652655
Ty Chalupáře si včera dokonce dali na FB Mediáře a lili do toho postu prachy, aby se šířil *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
COOL má celkově hrozně boží marketing a dostat ukázku virálností na hlavní stránku idnesu je prostě úspěch. Byť teda asi nebyla uplně coolí...
652653
COOL má celkově hrozně boží marketing a dostat ukázku virálností na hlavní stránku idnesu je prostě úspěch. Byť teda asi nebyla uplně coolí...
0 0
reagovat
nejlepsi byl samozrejme Predator s Daliborem Jandou... Kde jsi???
652652
nejlepsi byl samozrejme Predator s Daliborem Jandou... Kde jsi???
0 0
reagovat

TonyClifton

Já mám prsty jenom v jejím šíření po internetech :) Líbí se mi, že se snažej kráčet cestou COOLu. Ani Indy nebyl marnej link a docela se mi líbilo teasování vetřelčí ságy link
652650
Já mám prsty jenom v jejím šíření po internetech :) Líbí se mi, že se snažej kráčet cestou COOLu. Ani Indy nebyl marnej http://www.facebook.com/primacool/videos/10153801158776245/ a docela se mi líbilo teasování vetřelčí ságy http://www.facebook.com/primacool/videos/10153783345601245/
TonyClifton
0 0
reagovat
Mám pocit, že Marvel práve prišiel na to ako točiť MCU donekonečna bez remakov či rebootov. Len neviem, aké tržby im dajú Female Avengers. Hoci Disney a ich marketing netreba podceňovať.
652649
Mám pocit, že Marvel práve prišiel na to ako točiť MCU donekonečna bez remakov či rebootov. Len neviem, aké tržby im dajú Female Avengers. Hoci Disney a ich marketing netreba podceňovať.
0 0
reagovat
Ta ukázka na Chalupáře se povedla, jestli v tom má někdo místní prsty. :+
652647
Ta ukázka na Chalupáře se povedla, jestli v tom má někdo místní prsty. *:+*
0 0
reagovat

Vincent

Reagoval jsem na to co jsi napsal. Jestli se ti to nezdá trochu bych se spíš zaměřil na tvé spisovatelské schopnosti.
652646
Reagoval jsem na to co jsi napsal. Jestli se ti to nezdá trochu bych se spíš zaměřil na tvé spisovatelské schopnosti.
Vincent
0 0
reagovat

DooM

Jedna z nejlepších her na trhu vůbec, která se může po FEAR, COD4 MW a Wolfovi NO zařadit mezi nejzábavnější FPS. Tady funguje úplně všechno. Lidi chtěli obrovský arény, kde na vás démoni budou nabíhat ze všech stran a úhlů a vy je budete moct rozsračkovávat na několik způsobů díky obrovskýmu arzenálu za doprovodu naprosto kulervoucí hudby? Tak tady to máte, lidi. V parádním nařachaným balení, který vás v kampani na 12 hodin minimálně zabaví (Hurt Me Plenty obtížnost, ale jdu na Ultra Nightmare).

id odvedli skvělou práci a kdyby to šlo, tak u nich pracuju. Velká pochvala jde i Micku Gordonovi, už jeho OST poslouchám i mimo hru. :+
652641
Jedna z nejlepších her na trhu vůbec, která se může po FEAR, COD4 MW a Wolfovi NO zařadit mezi nejzábavnější FPS. Tady funguje úplně všechno. Lidi chtěli obrovský arény, kde na vás démoni budou nabíhat ze všech stran a úhlů a vy je budete moct rozsračkovávat na několik způsobů díky obrovskýmu arzenálu za doprovodu naprosto kulervoucí hudby? Tak tady to máte, lidi. V parádním nařachaným balení, který vás v kampani na 12 hodin minimálně zabaví (Hurt Me Plenty obtížnost, ale jdu na Ultra Nightmare). id odvedli skvělou práci a kdyby to šlo, tak u nich pracuju. Velká pochvala jde i Micku Gordonovi, už jeho OST poslouchám i mimo hru. *:+*
DooM
0 0
reagovat
V pohode. Ja by som este zo supermana urobil zensku a zo supergirl chlapca, evidentne filmovy/komixovy divak taketo zmeny potrebuje a chce, tak na co cakat....
652639
V pohode. Ja by som este zo supermana urobil zensku a zo supergirl chlapca, evidentne filmovy/komixovy divak taketo zmeny potrebuje a chce, tak na co cakat....
0 0
reagovat
Tonyho dedukcni schopnosti jsou pozoruhodne. Ze urcity skupine obyvatel z toho rupne cevka neznamena, ze kazdymu komu se nelibi "nova verze" Iron Mana je automaticky rasista.
652637
Tonyho dedukcni schopnosti jsou pozoruhodne. Ze urcity skupine obyvatel z toho rupne cevka neznamena, ze kazdymu komu se nelibi "nova verze" Iron Mana je automaticky rasista.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se