|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 43261 - 43280
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2163
- 2164
- 2165
- .
- 7153
- 7154
Gorillaz
taky mě ta zpráva potěšila. Sice už mám letos dost koncertních lístků, ale na tady ten koncert fakt musím :)
|
reagovat
|
Gorillaz v Praze... Já to fakt hecnu, protože je to jedna z mála kapel, které musím zažít naživo... Aspoň k něčemu to nic moc nové CD bylo

|
reagovat
|
fakt, ze by sa malo pokracovanie avatara bit o poziciu v kinach s hobitom, celkom pobavil 

|
reagovat
|
...
No nic, je na case vygooglit si obecni urad cejkovice a poslat obci omluvny dopis za uplynuly vikend.
|
reagovat
|
Spazz: Tak ono se to vlastně i očekává
... Jde mi spíš o to, že by se to mělo používat přirozeně, používat to především na vedení divákova oka na podstatné věci... tím neříkám, že ste s tím takhle nepracovali. Ale kolik těch záběrů bylo na plně otevřenou clonu 
?
... Jde mi spíš o to, že by se to mělo používat přirozeně, používat to především na vedení divákova oka na podstatné věci... tím neříkám, že ste s tím takhle nepracovali. Ale kolik těch záběrů bylo na plně otevřenou clonu 
?|
reagovat
|
xxendxx: Diky! :)
KARLOS: Dekujem... jo, s tou vytkou jsi to vystihl celkem presne :D Budem si to muset asi trochu ohlidat, ale uz ted vim, ze hned prvni scena naseho pristiho projektu s timhle bude zase pracovat
KARLOS: Dekujem... jo, s tou vytkou jsi to vystihl celkem presne :D Budem si to muset asi trochu ohlidat, ale uz ted vim, ze hned prvni scena naseho pristiho projektu s timhle bude zase pracovat
|
reagovat
|
TOP Diskuze
52Odyssea: Trailer 2 20Resident Evil: Necenzurovaný teaser 16Víkendový výplach #870 o Conanovi a Star Wars 15Letní nářez 2026: Tutovky a megahity 11Ďábel pokořil Michaela, kolosální propadák s Mackiem bude tratit miliardy 10Carolina Caroline: Trailer 9Kmotr 3: V.I.M. 9První reakce: Mortal Kombat II je lepší než jednička. Ve všem! 8Na plný plyn: Trailer 86 gramů: Trailer

?