Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43261 - 43280 Napsat příspěvek
Jako nadržený teenager jsem pařil kdysi českou modifikaci Perverse Doom :D Ruka šmátralka a české hlášky :+
652727
Jako nadržený teenager jsem pařil kdysi českou modifikaci Perverse Doom *:D* Ruka šmátralka a české hlášky *:+*
0 0
reagovat
Brutal Doom > novej Doom. Těšing na Deus Ex.
652719
Brutal Doom > novej Doom. Těšing na Deus Ex.
0 0
reagovat

popik

Takže reset do továrního nastavení a prdím na to. ?) dík:+
652718
Takže reset do továrního nastavení a prdím na to. *?)* dík*:+*
popik
0 0
reagovat
U PS4 bys mu musel nechat celý účet díky změnám na primary a secondary.
652716
U PS4 bys mu musel nechat celý účet díky změnám na primary a secondary.
0 0
reagovat

popik

Prodej PS4

Poradí mi někdo, jak se zbavit PS4 a zároveň pro nového majitele zachovat hry z mého účtu a zvednout tak finální cenu?
652715
Prodej PS4 Poradí mi někdo, jak se zbavit PS4 a zároveň pro nového majitele zachovat hry z mého účtu a zvednout tak finální cenu?
popik
0 0
reagovat

LIFTY

Souhlas. Přijde mi to až fascinující, že Kirkman už nějakých 140 sešitů dokazuje, že se toho v rámci toho subžánru dá ještě hodně vymýšlet a že není potřeba sahat po těch nejjednodušších scenáristických tricích, a mezitím se seriál plácá v bahně.
652713
Souhlas. Přijde mi to až fascinující, že Kirkman už nějakých 140 sešitů dokazuje, že se toho v rámci toho subžánru dá ještě hodně vymýšlet a že není potřeba sahat po těch nejjednodušších scenáristických tricích, a mezitím se seriál plácá v bahně.
LIFTY
0 0
reagovat

ComicsZone

Tak jsem zacal znovu s Walking Dead. Pred tim jsem skoncil u setkani s Abrahamem. Ted jsem se dostal az k valce s Neganem a je to strasne dobre. Az na slabsi cast po vezeni a zacatek Alexandrie, je to jizda na plny plyn. Serial je naprosto nesplneny potencial...
652710
Tak jsem zacal znovu s Walking Dead. Pred tim jsem skoncil u setkani s Abrahamem. Ted jsem se dostal az k valce s Neganem a je to strasne dobre. Az na slabsi cast po vezeni a zacatek Alexandrie, je to jizda na plny plyn. Serial je naprosto nesplneny potencial...
ComicsZone
0 0
reagovat

GameZone

Elegy for a Dead World trailer

Zamiloval jsem se a zítra hodlám vyzkoušet. Má s tím někdo už zkušenosti? Je to fakt tak super, jak to vypadá?
652709
Elegy for a Dead World [link="https://www.youtube.com/watch?v=bfps2HKE4B4&feature=youtu.be"]trailer[/link] Zamiloval jsem se a zítra hodlám vyzkoušet. Má s tím někdo už zkušenosti? Je to fakt tak super, jak to vypadá?
GameZone
0 0
reagovat
myslim, že Rimsy ještě svůj comming out takhle veřejně neplánoval a budete mít teď chvilku tichou domácnost
652706
myslim, že Rimsy ještě svůj comming out takhle veřejně neplánoval a budete mít teď chvilku tichou domácnost
0 0
reagovat
Tak jsem zpátky z Letní filmové školy. Jistě se vám po mně stýskalo. ;) Bylo to strašně super a nejvíc mě dostala sekce restrospěktivy Luchina Viscontiho a jeho nejlepší film - čtyřhodinový majstrštyk Ludvík Bavorský. A na závěr jsem si dal symbolicky Geparda. K tomu rovnou přednášky o Viscontim. Prostě boží. A jen tak mimochodem - poznal jsem konečně velmi osobně Rimsyho. :+
652705
Tak jsem zpátky z Letní filmové školy. Jistě se vám po mně stýskalo. *;)* Bylo to strašně super a nejvíc mě dostala sekce restrospěktivy Luchina Viscontiho a jeho nejlepší film - čtyřhodinový majstrštyk Ludvík Bavorský. A na závěr jsem si dal symbolicky Geparda. K tomu rovnou přednášky o Viscontim. Prostě boží. A jen tak mimochodem - poznal jsem konečně velmi osobně Rimsyho. *:+*
0 0
reagovat

Gonzi

Ze jsem lina svina, ktere se to na mobilu nechtelo hazet do odkazu, diky:D
652704
Ze jsem lina svina, ktere se to na mobilu nechtelo hazet do odkazu, diky*:D*
Gonzi
0 0
reagovat
to by byl první Potter, kterej by me zajimal. Pokud by to bylo bez děcek a Eddieho Redmejna
652703
to by byl první Potter, kterej by me zajimal. Pokud by to bylo bez děcek a Eddieho Redmejna
0 0
reagovat

Bookzone

link

Pottermánie je zpět. Kdypak se asi dočkáme zfilmování 8. dílu?
652702
http://www.digitalspy.com/showbiz/harry-potter/feature/a655261/everything-you-need-to-know-about-harry-potter-and-the-cursed-child-opening-date-tickets-plot-and-more/ Pottermánie je zpět. Kdypak se asi dočkáme zfilmování 8. dílu?
Bookzone
0 0
reagovat
Shadow Warrior 2 !!!
652683
Shadow Warrior 2 !!!
0 0
reagovat
jj ale to není čistokrevná fps, jinak v listopadu ještě Dishonored 2
652682
jj ale to není čistokrevná fps, jinak v listopadu ještě Dishonored 2
0 0
reagovat
Já jsem blb, vždyť za chvíli vychází Deus Ex: Mankind Divided. Ou yeeeah. :+
652681
Já jsem blb, vždyť za chvíli vychází Deus Ex: Mankind Divided. Ou yeeeah. *:+*
0 0
reagovat

BoxingZone

Box uz delsi dobu vpodstate nesleduju, ale narazil jsem na tohle video, trefne pojmenovane Vasyl Lomachenko Is A Glitch In The Matrix. Takhle krasnou techniku jsem snad nevidel a par veci, ktere tam predvadi jdou totalne mimo me chapani presto (nebo prave proto), ze mam sam neco odtrenovano. Krasa, fakt krasa....

Tady je kdyztak i cely zapas, ze ktereho to je nastrihane, 40 minut ciste techniky a duvod, proc se boxu rika "sweet science".
652680
Box uz delsi dobu vpodstate nesleduju, ale narazil jsem na [link="https://www.youtube.com/watch?v=Of-5PP6jueM"]tohle[/link] video, trefne pojmenovane Vasyl Lomachenko Is A Glitch In The Matrix. Takhle krasnou techniku jsem snad nevidel a par veci, ktere tam predvadi jdou totalne mimo me chapani presto (nebo prave proto), ze mam sam neco odtrenovano. Krasa, fakt krasa.... [link="https://www.youtube.com/watch?v=zzNlpL6z3SM"]Tady[/link] je kdyztak i cely zapas, ze ktereho to je nastrihane, 40 minut ciste techniky a duvod, proc se boxu rika "sweet science".
BoxingZone
0 0
reagovat
Tak Wolf byla fps s pribehem, Doom je proste doomovka.
652679
Tak Wolf byla fps s pribehem, Doom je proste doomovka.
0 0
reagovat

departed

jj, chtěl jsem jen ujistit. Sice to není můj "šálek čaje", ale kritizovat to za to nebudu. Každopádně osobně mi Wolfenstein seděl mnohem více a přijde mi, že variabilnější by to být mohlo - čímž nemyslím cover a stealth, ale např. enemáky vyžadující různou taktiku. Tohle je prostě až moc "hold A and click often" gameplay :D, kdy jediné osvěžení je volba zbraně.
652678
jj, chtěl jsem jen ujistit. Sice to není můj "šálek čaje", ale kritizovat to za to nebudu. Každopádně osobně mi Wolfenstein seděl mnohem více a přijde mi, že variabilnější by to být mohlo - čímž nemyslím cover a stealth, ale např. enemáky vyžadující různou taktiku. Tohle je prostě až moc "hold A and click often" gameplay *:D*, kdy jediné osvěžení je volba zbraně.
departed
0 0
reagovat
BF měl relativně dobrej singl jen v BF3, kde si dali - na poměry BF značky - práci i s odvyprávěním příběhu za pomocí flashbacků. Ale jinak je to ofc jen MP záležitost.

A jestli někdo ví o dobře vypadajících nadcházejících FPS, klidně je sem postněte. Já už totiž pomalu ztrácím přehled a krom BioShock Trilogy Remasteru bych se rád těšil i na něco jinýho. Jestli teda něco je. COD, Titanfall, BF vynechme.

Gonzi: ne, bude to pořád stejný ... respektive stejně dobrý, jen budou ještě větší levely, víc nepřátel, víc zbraní a víc upgradů na zbraně. Přesně tohle hráči chtěli, přesně tohle hráči dostali. Tečka.
652677
BF měl relativně dobrej singl jen v BF3, kde si dali - na poměry BF značky - práci i s odvyprávěním příběhu za pomocí flashbacků. Ale jinak je to ofc jen MP záležitost. A jestli někdo ví o dobře vypadajících nadcházejících FPS, klidně je sem postněte. Já už totiž pomalu ztrácím přehled a krom BioShock Trilogy Remasteru bych se rád těšil i na něco jinýho. Jestli teda něco je. COD, Titanfall, BF vynechme. [b]Gonzi:[/b] ne, bude to pořád stejný ... respektive stejně dobrý, jen budou ještě větší levely, víc nepřátel, víc zbraní a víc upgradů na zbraně. Přesně tohle hráči chtěli, přesně tohle hráči dostali. Tečka.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se