|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 42881 - 42900
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2144
- 2145
- 2146
- .
- 7153
- 7154
KARLOS
To sice jo, ale furt pro mě byli zárukou, že se to nezvrhne jen v dojnou krávu.
|
reagovat
|
Škoda, díky nim jsem se na na film o mladém Hanovi těšil a neviděl za tím jen dojnou krávu....
|
reagovat
|
Takže Lewis končí s hraním, Lord s Millerem dávají Hanu Solovi vale, Fox chystá další Fantastic Four a Lindelof chystá pro HBO Watchmen...
Tohle je nejtemnější časová linie.
Tohle je nejtemnější časová linie.
|
reagovat
|
Oats Studios - Volume 1
Viděli jste už? Mám za sebou první část z Volume 1 a hemží se to jen kvalitními nápady.
BTW když tak je to na Steamu zadarmiko, takže enjoy

BTW když tak je to na Steamu zadarmiko, takže enjoy

|
reagovat
|
A jooo výplach? Jsem nějak přeskočil, ono je už pondělí? Člověk u vody rychle ztratí pojem o čase.

|
reagovat
|
Ex-SOLDIER
1. Minulý týden jsem to házel do kecárny.
2. Je to dokonce ve včerejším výplachu.
3. Takové šíření si to nezaslouží!
2. Je to dokonce ve včerejším výplachu.
3. Takové šíření si to nezaslouží!

|
reagovat
|
|
reagovat
|
Vonnegut
No jo, jenže to by musel někdo umět Vonneguta hodit na plátno. Přijde mi, že tam je třeba tolik imaginace, že by se to vždycky zadrhlo buď u tvůrců nebo producentů.
|
reagovat
|
Bookzone - Vítejte v opičárně - Kurt Vonnegut Jr.
Jedna z nejlepších povídkových knih, kterou jsem kdy četl a stále mě sem tam baví si v ní jednou za čas zalistovat a přečíst si náhodně vybranou povídku. 10/10
PS: filmového a seriálového námětu je v této sbírce tuny.
PS: filmového a seriálového námětu je v této sbírce tuny.
|
reagovat
|
Memphis
Na textech si vždycky dali zálažet, mě vadí ta unylost, ten track je psanej pro ostrou a rychlou kytarovou linku společně s mírně ospalýma bubnama.
|
reagovat
|
Axis
Agree to disagree, já si myslím přesnej opak. Dává to songu úplně jinej náboj a donutilo mě to Blinky zase po letech pořádně docenit. Chlapci vůbec nebyli (nejsou) marný textaři.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
47Odyssea: Trailer 2 20Resident Evil: Necenzurovaný teaser 16Víkendový výplach #870 o Conanovi a Star Wars 15Letní nářez 2026: Tutovky a megahity 11Ďábel pokořil Michaela, kolosální propadák s Mackiem bude tratit miliardy 10Carolina Caroline: Trailer 9První reakce: Mortal Kombat II je lepší než jednička. Ve všem! 9Kmotr 3: V.I.M. 86 gramů: Trailer 8Na plný plyn: Trailer