Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 42821 - 42840 Napsat příspěvek
To by ještě několikanásobně překonalo Hartnetta, on je bez Bonda hrozná nula, otázka je jestli mu nestačí to co už má...
653665
To by ještě několikanásobně překonalo Hartnetta, on je bez Bonda hrozná nula, otázka je jestli mu nestačí to co už má...
0 0
reagovat
Doufam, ze to nevezme a zdravim Jokera :D
653663
Doufam, ze to nevezme a zdravim Jokera *:D*
0 0
reagovat
Mohl by aspoň říct, jestli jo nebo ne. Přece tu ve vzduchu visí ještě sázka :D
653662
Mohl by aspoň říct, jestli jo nebo ne. Přece tu ve vzduchu visí ještě sázka *:D*
0 0
reagovat
Já bych to bral.
653661
Já bych to bral.
0 0
reagovat
Je mi to jasný všechno, ale jsou to prostě absolutně neskutečný peníze.
653659
Je mi to jasný všechno, ale jsou to prostě absolutně neskutečný peníze.
0 0
reagovat

Hasta

To je jak ve fotbale. Všichni se diví obřím přestupovým částkám a platům, ale ty cifry jsou jen úměrný tomu, kolik kluby (studia) vydělávají. Jestli je to morální, těžko říct, ale normální momentálně určitě.
653658
To je jak ve fotbale. Všichni se diví obřím přestupovým částkám a platům, ale ty cifry jsou jen úměrný tomu, kolik kluby (studia) vydělávají. Jestli je to morální, těžko říct, ale normální momentálně určitě.
Hasta
0 0
reagovat

ComicsZone

Sandman Overture
Úplne zaslúžene to vyhralo na tohtoročných Hugo Awards. Jeden z najkrajších Sandman komiksov a ten príbeh je tiež niečo skvelé. Odporúčam
653656
[b]Sandman Overture[/b] Úplne zaslúžene to vyhralo na tohtoročných Hugo Awards. Jeden z najkrajších Sandman komiksov a ten príbeh je tiež niečo skvelé. Odporúčam
ComicsZone
0 0
reagovat
Co je pravda na tom, že Craigovi nabídli 150 milionů za další 2 Bondy? To už je fakt něco špatně dostat 3,5 mld korun nebo kolik to je za natočení dvou filmů tyjo ...
653655
Co je pravda na tom, že Craigovi nabídli 150 milionů za další 2 Bondy? To už je fakt něco špatně dostat 3,5 mld korun nebo kolik to je za natočení dvou filmů tyjo ...
0 0
reagovat

l-e-t-o

Přijít dostatečně brzo - tam bude ten problém... :D

Jinak Froomey dneska prohlásil, že všechny jezdce, co dojeli po limitu, tzn. i všechny jeho týmový parťáky, měli vyloučit. Je to frajer.
653653
Přijít dostatečně brzo - tam bude ten problém... *:D* Jinak Froomey dneska prohlásil, že všechny jezdce, co dojeli po limitu, tzn. i všechny jeho týmový parťáky, měli vyloučit. Je to frajer.
l-e-t-o
0 0
reagovat

xxendxx

:o
653652
*:o*
xxendxx
0 0
reagovat

ComixZone

přečetl jsem prvních 5 dílů Preachera a musím říct, že seriál je proti tomu majstrštyk. Mám problémy dokopat se k dalšímu sešitu. Je to takový chaotický, v podstatě bez nějakýho směru. Všichni se tam jen flákaj a jediná zajímavá postava, která mě baví, je svatej kovboj :)
653650
přečetl jsem prvních 5 dílů Preachera a musím říct, že seriál je proti tomu majstrštyk. Mám problémy dokopat se k dalšímu sešitu. Je to takový chaotický, v podstatě bez nějakýho směru. Všichni se tam jen flákaj a jediná zajímavá postava, která mě baví, je svatej kovboj :)
ComixZone
0 0
reagovat

KarelR

Ono je to asi úplně jedno, ale původní vydání bude těžko k sehnání. Černobílá verze měla svoje kouzlo - ta barevná je pastva pro oči.
653647
Ono je to asi úplně jedno, ale původní vydání bude těžko k sehnání. Černobílá verze měla svoje kouzlo - ta barevná je pastva pro oči.
KarelR
0 0
reagovat

Axis

Přesně tohle jsem nechtěl slyšet! :D
653643
Přesně tohle jsem nechtěl slyšet! *:D*
Axis
0 0
reagovat

KarelR

Podle vkusu každého soudruha ;)
653641
Podle vkusu každého soudruha *;)*
KarelR
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Měl bych teda Sandmana poprvý číst černobílýho nebo barevnýho? Mám v tom furt zmatek :)
653639
Měl bych teda Sandmana poprvý číst černobílýho nebo barevnýho? Mám v tom furt zmatek *:)*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

ComicsZone

Sandman - Preludia a Nocturna: Pořídil jsem si barevné vydání a na atmosféře to vůbec neubírá. Čtu to znovu od začátku a jen se mi potvrzuje, že je to jeden z nejlepších komiksů, jaké mi prošli pod rukama. Gaimanův svět je prostě úchvatný.

Deadpool - Mrtví prezidenti: Trochu nevděčný komiks pro jiné, než americké publikum. Neznám historii prezidentů USA tak dobře, takže nebýt nápověd na konci komiksu, tak většinu narážek vůbec nepochopím.
I tak je tu ale Deadpoolovský humor v nejlepší formě.
653637
Sandman - Preludia a Nocturna: Pořídil jsem si barevné vydání a na atmosféře to vůbec neubírá. Čtu to znovu od začátku a jen se mi potvrzuje, že je to jeden z nejlepších komiksů, jaké mi prošli pod rukama. Gaimanův svět je prostě úchvatný. Deadpool - Mrtví prezidenti: Trochu nevděčný komiks pro jiné, než americké publikum. Neznám historii prezidentů USA tak dobře, takže nebýt nápověd na konci komiksu, tak většinu narážek vůbec nepochopím. I tak je tu ale Deadpoolovský humor v nejlepší formě.
ComicsZone
0 0
reagovat

Memphis

uvidíme jestli to jezdci někdy zopakují na některém z budoucích závodů.

RHCP - show to byla super a i ty nové songy zněly parádně.
JInak chodím vždy na stání a jsem o něco menší než ty (180 cm). Dělám to vždy tak, že přijdu dostatečně brzo, abych chytl místo poblíž zvukařů a stoupnu si na ten plastový kryt kabelů, které jdou ke zvukařům :) Kryt má skoro 10 cm, takže pak už člověk vidí hezky a navíc má i vyladěný zvuk :-D
653633
uvidíme jestli to jezdci někdy zopakují na některém z budoucích závodů. RHCP - show to byla super a i ty nové songy zněly parádně. JInak chodím vždy na stání a jsem o něco menší než ty (180 cm). Dělám to vždy tak, že přijdu dostatečně brzo, abych chytl místo poblíž zvukařů a stoupnu si na ten plastový kryt kabelů, které jdou ke zvukařům :) Kryt má skoro 10 cm, takže pak už člověk vidí hezky a navíc má i vyladěný zvuk :-D
Memphis
0 0
reagovat

popik

Vokurková sezona jako prase, když se kouknu na vycházející trailery :-
653632
Vokurková sezona jako prase, když se kouknu na vycházející trailery *:-*
popik
0 0
reagovat

l-e-t-o

Je to od těch jezdců docela svinstvo, od všech. Jury v tomhle případě v podstatě neměla jinou možnost. Snad se to nebude opakovat, myslim, že příště už by rozhodčí ani nebyli tak shovívaví.

Ale fakt nechápu, jak na 120 km můžou World Tour jezdci chytit padesát minut. Leda by cestou cvičili track stand.

Red Hot Chili Peppers
Show super, zvuk v pohodě, atmosféra výborná, výběr skladeb trochu neortodoxní, ale By the Way zazněla, takže spokojenost... Nicméně jsem se přesvědčil, že jít na plochu byl omyl. Malej nejsem (183 cm), ale stejně jsem přes lidi před sebou viděl kulový.

Pozitivně ovšem překvapily nový skladby, který na živo zněly výborně. Vůbec, to nový album, a zejména Dark Necessities nebo Go Robot, jsou s každým dalším poslechem lepší a lepší.
653630
Je to od těch jezdců docela svinstvo, od všech. Jury v tomhle případě v podstatě neměla jinou možnost. Snad se to nebude opakovat, myslim, že příště už by rozhodčí ani nebyli tak shovívaví. Ale fakt nechápu, jak na 120 km můžou World Tour jezdci chytit padesát minut. Leda by cestou cvičili track stand. [b]Red Hot Chili Peppers[/b] Show super, zvuk v pohodě, atmosféra výborná, výběr skladeb trochu neortodoxní, ale By the Way zazněla, takže spokojenost... Nicméně jsem se přesvědčil, že jít na plochu byl omyl. Malej nejsem (183 cm), ale stejně jsem přes lidi před sebou viděl kulový. Pozitivně ovšem překvapily nový skladby, který na živo zněly výborně. Vůbec, to nový album, a zejména Dark Necessities nebo Go Robot, jsou s každým dalším poslechem lepší a lepší.
l-e-t-o
0 0
reagovat
hej tilda nešahaj mi na death note s margaret a defoeom!
653627
hej tilda nešahaj mi na death note s margaret a defoeom!
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se