Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 42801 - 42820 Napsat příspěvek
Mass Effectu jsme se dnes s kámošem celkem vysmáli. Technologicky to není žádná pecka, postava chodí a mačká tlačítka a všechny věty co tam zazní rvou uši.

Jinak PS VR je joke sám o sobě. V karolině měli o víkendu vystavené demo s driveclubem (a dalšíma věcma)... a praxe je asi taková, že když jsem se podíval do zrcátka nebo do apexu, tak jsem tak málo pixelů, až se mi chtělo smát :D (Dost možná je to problém i u Ocululzu nebo u Vive, každopádně jsem to měl na xichtu poprvé s nějakou normální hrou a ten zážitek byl vyloženě tragický).
653698
Mass Effectu jsme se dnes s kámošem celkem vysmáli. Technologicky to není žádná pecka, postava chodí a mačká tlačítka a všechny věty co tam zazní rvou uši. Jinak PS VR je joke sám o sobě. V karolině měli o víkendu vystavené demo s driveclubem (a dalšíma věcma)... a praxe je asi taková, že když jsem se podíval do zrcátka nebo do apexu, tak jsem tak málo pixelů, až se mi chtělo smát *:D* (Dost možná je to problém i u Ocululzu nebo u Vive, každopádně jsem to měl na xichtu poprvé s nějakou normální hrou a ten zážitek byl vyloženě tragický).
0 0
reagovat

kyller

Určitě se podívej na Catherine i když to je myslím bohužel nutné platit extra. Pak je tu Ico, Journey, Shadow of the Colossus a Heavy Rain taky stojí za vyzkoušení. Pak ještě asi God of War, Ratchet and Clank, Ni No Kuni, Sly Cooper, Ninja Gaiden Sigma a možná Infamous. U toho píšu možná, protože už to dost zestárlo a to nejen graficky, ale i gameplay a PS4 pokračování jsou už dost jinde.
653695
Určitě se podívej na Catherine i když to je myslím bohužel nutné platit extra. Pak je tu Ico, Journey, Shadow of the Colossus a Heavy Rain taky stojí za vyzkoušení. Pak ještě asi God of War, Ratchet and Clank, Ni No Kuni, Sly Cooper, Ninja Gaiden Sigma a možná Infamous. U toho píšu možná, protože už to dost zestárlo a to nejen graficky, ale i gameplay a PS4 pokračování jsou už dost jinde.
kyller
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Pokud to myslíš vážně, tak se rovnou připrav na výměnu disku za 2TB, protože hry jsou dneska fakt velký. Já jsem za 3/4 roku zaplnil skoro 1,5TB a to mám tak 50:50 normální hry + PSPlus.

Pokud se ti líbí co ukázali včera s PS4 Pro, tak ale počkej, protože ten rozdíl je dost znatelný. A i kdyby ne, tak starší PS4 půjdou v té době na bazaru tak za 6k. Já svojí plánuju určitě vyměnit a to je tak cca kolik čekám, že dostanu nazpět. Možná že za rok záruky bych mohl dostat o něco víc.

PS4 Pro překvapivě rozjede i pár her nativně ve 4k, což nečekal reálně asi nikdo. A i ve FullHD si člověk díky vyššímu výkonu bude moct dopřát skoro paritu s mírně nadprůměrným PC. Pak je tu taky PS VR, které i přes nižší výkon konzole má co se týče technologie nejlépe vyřešené VR co do kvality plynulosti pohybu. Displej sice nejlepší nemají, ale pocitově si to chválí i majitelé Riftu nebo Vive.

Ještě se musím někde mrknout na HDR displej v akci. Tohle by se oproti 3D mohlo opravdu uchytit. A cenově je to překvapivě dostupné - 20k za HDR 4k 50" mi nepřijde moc.

Horší je si to pak sečíst, 20k TV, 13k PS VR s kamerou a 12k PS4. Move mi tu od PS3 zbylo, tak aspoň někde bych ušetřil :D

653694
Pokud to myslíš vážně, tak se rovnou připrav na výměnu disku za 2TB, protože hry jsou dneska fakt velký. Já jsem za 3/4 roku zaplnil skoro 1,5TB a to mám tak 50:50 normální hry + PSPlus. Pokud se ti líbí co ukázali včera s PS4 Pro, tak ale počkej, protože ten rozdíl je dost znatelný. A i kdyby ne, tak starší PS4 půjdou v té době na bazaru tak za 6k. Já svojí plánuju určitě vyměnit a to je tak cca kolik čekám, že dostanu nazpět. Možná že za rok záruky bych mohl dostat o něco víc. PS4 Pro překvapivě rozjede i pár her nativně ve 4k, což nečekal reálně asi nikdo. A i ve FullHD si člověk díky vyššímu výkonu bude moct dopřát skoro paritu s mírně nadprůměrným PC. Pak je tu taky PS VR, které i přes nižší výkon konzole má co se týče technologie nejlépe vyřešené VR co do kvality plynulosti pohybu. Displej sice nejlepší nemají, ale pocitově si to chválí i majitelé Riftu nebo Vive. Ještě se musím někde mrknout na HDR displej v akci. Tohle by se oproti 3D mohlo opravdu uchytit. A cenově je to překvapivě dostupné - 20k za HDR 4k 50" mi nepřijde moc. Horší je si to pak sečíst, 20k TV, 13k PS VR s kamerou a 12k PS4. Move mi tu od PS3 zbylo, tak aspoň někde bych ušetřil *:D*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Ja som akurát včera dohral cez ps now na pc Left Behind dlc a je to vážne pecka. Nakoniec som tam rozbehal aj klávesnicu s myšou a cez víkend načnem Uncharted sériu. Inak ak by niekto vedel doporučiť ďalšie exkluzivity z ps now, čo by stáli za zahratie, tak sem s tým. :)
653693
Ja som akurát včera dohral cez ps now na pc Left Behind dlc a je to vážne pecka. Nakoniec som tam rozbehal aj klávesnicu s myšou a cez víkend načnem Uncharted sériu. Inak ak by niekto vedel doporučiť ďalšie exkluzivity z ps now, čo by stáli za zahratie, tak sem s tým. *:)*
0 0
reagovat

Godlike

:D akorát mi to Spooner půjčil, takže si to o víkendu taky poprvé zahraju. Po 4 Uncharted se nehorázně těším, tyhle příběhový hry mě na tom baví asi nejvíc.

Jinak Hasta mluví o tomhle videu, které jsem právě šel sdílet se slovy "Shut up and take my money!" ...no a nebo dejte na něj. Your choice :D
653692
*:D* akorát mi to Spooner půjčil, takže si to o víkendu taky poprvé zahraju. Po 4 Uncharted se nehorázně těším, tyhle příběhový hry mě na tom baví asi nejvíc. Jinak Hasta mluví o tomhle [link="http://www.theverge.com/2016/9/7/12839040/sony-ps4-pro-mass-effect-andromeda-gameplay"]videu[/link], které jsem právě šel sdílet se slovy "Shut up and take my money!" ...no a nebo dejte na něj. Your choice *:D*
Godlike
0 0
reagovat
Jinak já jsem si půjčil PS4 od kamaráda a konečně jsem si po letech zahrál The Last of Us. Musím říct, že je to určitě hodně vysoko v mojí topce, mezi PC tituly. Nádhera.
653691
Jinak já jsem si půjčil PS4 od kamaráda a konečně jsem si po letech zahrál The Last of Us. Musím říct, že je to určitě hodně vysoko v mojí topce, mezi PC tituly. Nádhera.
0 0
reagovat
To je mrdka co utáhne sotva Fhd na dobré detaily a oni už ukazují ME4 ve 4k, přitom ta hra vypadá jak 5 let stará.. síla, to se zase ovce nechají opít rohlíkem :)
653690
To je mrdka co utáhne sotva Fhd na dobré detaily a oni už ukazují ME4 ve 4k, přitom ta hra vypadá jak 5 let stará.. síla, to se zase ovce nechají opít rohlíkem :)
0 0
reagovat

do_Od

Což je pro stávající vlastníky taky jedno, zase tak velkej posun to není. Ovšem pokud má chuť Lifty kupovat novou, tak by po ní měl skočit, zvlášť když je za stejný prachy.
653686
Což je pro stávající vlastníky taky jedno, zase tak velkej posun to [link="http://games.tiscali.cz/oznameni/playstation-4-pro-vyjde-letos-v-listopadu-a-bude-stat-399-eur-285168"]není[/link]. Ovšem pokud má chuť Lifty kupovat novou, tak by po ní měl skočit, zvlášť když je za stejný prachy.
do_Od
0 0
reagovat

LIFTY

Nekupuj si PS4. Já si před 2 měsíci pořídil svou a dnes jsem zjistil, že v listopadu vychází PS4 Pro, o 2k dražší, ale podstatně tak výkonnější. ;)
653684
Nekupuj si PS4. Já si před 2 měsíci pořídil svou a dnes jsem zjistil, že v listopadu vychází PS4 Pro, o 2k dražší, ale podstatně tak výkonnější. *;)*
LIFTY
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Ono je to skoro jedno. Pokud se rozhodneš pro výměnu, tak tam jde dát jakykoliv 2.5" disk s výškou max 9.5mm, na vyměnu je to přímo připravené, jen se oddělá jeden kryt a odšroubuje šroubek. Sony to i oficialně podporuje a je na to i přímo návod na jejich webu.

A vyšší kapacita je dobrá pro možné nahrání dat hry na disk, rychlejší loading atd.
653687
Ono je to skoro jedno. Pokud se rozhodneš pro výměnu, tak tam jde dát jakykoliv 2.5" disk s výškou max 9.5mm, na vyměnu je to přímo připravené, jen se oddělá jeden kryt a odšroubuje šroubek. Sony to i oficialně podporuje a je na to i přímo návod na jejich webu. A vyšší kapacita je dobrá pro možné nahrání dat hry na disk, rychlejší loading atd.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
konzole jsou v poho, lowzole jsou horší, pokud to s hraním myslíš opravdu vážně...
653683
konzole jsou v poho, lowzole jsou horší, pokud to s hraním myslíš opravdu vážně...
0 0
reagovat

GameZone

Jak velkou roli hraje při výběru PS4 interní paměť? Kdybych si pořídil 500 giga, tak prohloupím nebo to stačí? A ne že se to tady zase zvrtne v diskuzi ve stylu: Pořiď si radši PC, konzolce sucks...
653682
Jak velkou roli hraje při výběru PS4 interní paměť? Kdybych si pořídil 500 giga, tak prohloupím nebo to stačí? A ne že se to tady zase zvrtne v diskuzi ve stylu: Pořiď si radši PC, konzolce sucks...
GameZone
0 0
reagovat

Hasta

Formuli 1 bude i nadále tři roky řídit pětaosmdesátiletý britský funkcionář Bernie Ecclestone, o jehož setrvání ve funkci Liberty Media požádala.
653681
Formuli 1 bude i nadále tři roky řídit pětaosmdesátiletý britský funkcionář Bernie Ecclestone, o jehož setrvání ve funkci Liberty Media požádala.
Hasta
0 0
reagovat
Konecne dedek prodal F1, novy sef je nejaky borec z 21st Century Fox jestli chapu spravne?
653680
Konecne dedek prodal F1, novy sef je nejaky borec z 21st Century Fox jestli chapu spravne?
0 0
reagovat

Hankey

souhlas link
653679
souhlas http://img.ahaonline.cz/img/18/full/2278293_.jpg
Hankey
0 0
reagovat
postapo atmosféra se dá zažít i v Čechách link
653676
postapo atmosféra se dá zažít i v Čechách [link="http://www.honzapech.cz/blog/event/postapo-festival-junk-town-2016-1"]link[/link]
0 0
reagovat

Axis

Burning Mana sleduju už dlouhou dobu a každej rok ze mě to nadšení trošičku opadá. Buď se měním já (i kvůli návštěvám různejch evropskejch hudebních festivalů) a nebo mi ta akce připadá poslední dobou víc jako pozlátko na oko. Ale chápu, že soudím jen podle videí a to bych neměl a chápu, že bych si tam stoprocentně našel svoje. Navíc si to letos můžeš vyzkoušet v Holandsku.
653673
Burning Mana sleduju už dlouhou dobu a každej rok ze mě to nadšení trošičku opadá. Buď se měním já (i kvůli návštěvám různejch evropskejch hudebních festivalů) a nebo mi ta akce připadá poslední dobou víc jako pozlátko na oko. Ale chápu, že soudím jen podle videí a to bych neměl a chápu, že bych si tam stoprocentně našel svoje. Navíc si to letos můžeš vyzkoušet v Holandsku.
Axis
0 0
reagovat
Tilda
#BucketList
653671
[b]Tilda[/b] #BucketList
0 0
reagovat

Burning Man 2016

Rok se s rokem sešel a já znovu zopakuji, že bych chtěl podobnou atmosféru zažít na vlastní kůži v Mad Maxovským kostýmu.
653670
Rok se s rokem sešel a já znovu zopakuji, že bych chtěl podobnou [link="https://youtu.be/bfPdFzkPqmU"]atmosféru[/link] zažít na vlastní kůži v Mad Maxovským kostýmu.
Burning Man 2016
0 0
reagovat

GoT - Vichry zimy

Že bychom se příští rok přece jen dočkali? No zůstávám skeptickej a stejně jsme už asi všechno nejpodstatnější viděli v seroši.
653667
Že bychom se příští rok přece jen [link="http://www.ew.com/article/2016/09/06/george-rr-martin-winds-winter-date-rumor"]dočkali?[/link] No zůstávám skeptickej a stejně jsme už asi všechno nejpodstatnější viděli v seroši.
GoT - Vichry zimy
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se