Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 42761 - 42780 Napsat příspěvek

G n' R

Dostal jsem určitě nejlepší koncert letošního roku a i dokonce do mého Top5 celkově a že jsem už dost koncertu viděl. Hrát 3 hodiny s takovým nasazením 30 songů klobouk dolů. Hlavně Slashova sóla a hra celkově radost pohledet a poslouchat. Potesily i zařazené covery Wish You Were Here od Pink Floyd v instrumentální formě. Black Hole Sun od Soundgarden jako pocta Cornellovi a vzpomínka Axela na loňské turné s AC/DC songem Whole Lotta Rosie. Závěrečná Paradise City doklepla skotecne výborný koncert, kde těch 3 litrů za lupen k pódiu nelituji absolutně vůbec.
661341
Dostal jsem určitě nejlepší koncert letošního roku a i dokonce do mého Top5 celkově a že jsem už dost koncertu viděl. Hrát 3 hodiny s takovým nasazením 30 songů klobouk dolů. Hlavně Slashova sóla a hra celkově radost pohledet a poslouchat. Potesily i zařazené covery Wish You Were Here od Pink Floyd v instrumentální formě. Black Hole Sun od Soundgarden jako pocta Cornellovi a vzpomínka Axela na loňské turné s AC/DC songem Whole Lotta Rosie. Závěrečná Paradise City doklepla skotecne výborný koncert, kde těch 3 litrů za lupen k pódiu nelituji absolutně vůbec.
G n' R
0 0
reagovat
Ja bych si Den nezavislosti dneska dala, ale ani po dvou tydnech se stale nedokazu v tech jejich 100+ programech zorientovat. Na HBO davaji ten novy :(. Stejne asi pujdeme sledovat oslavy nekam ven. Happy #IndependenceDay!
661338
Ja bych si Den nezavislosti dneska dala, ale ani po dvou tydnech se stale nedokazu v tech jejich 100+ programech zorientovat. Na HBO davaji ten novy *:(*. Stejne asi pujdeme sledovat oslavy nekam ven. Happy #IndependenceDay!
0 0
reagovat
Touché! :D
Ale zimomriavky mám pokaždý 8):D
661336
Touché! *:D* Ale zimomriavky mám pokaždý *8)**:D*
0 0
reagovat
To rikal tretiho a dobre nedopadl :D
661335
To rikal tretiho a dobre nedopadl *:D*
0 0
reagovat
"Nikdy se nedobéřeme žádného smyslu vezdejšího poslání, ale co vím již dnes, že Černí Rytíři dosáhnou opětovně vítězství!"

Happy #IndependenceDay!

Kdo se dneska podívá na Den nezávislosti?
661334
"Nikdy se nedobéřeme žádného smyslu vezdejšího poslání, ale co vím již dnes, že Černí Rytíři dosáhnou opětovně vítězství!" Happy #IndependenceDay! Kdo se dneska podívá na Den nezávislosti?
0 0
reagovat

Vardant

tiez mi to len minuly tyzden doslo z bookdepository, ale zda sa, ze treba objednat druhy diel. medzi tym precitam The Drawning of the Three a mozem to medzi sebou kombinovat :D
661328
tiez mi to len minuly tyzden doslo z bookdepository, ale zda sa, ze treba objednat druhy diel. medzi tym precitam The Drawning of the Three a mozem to medzi sebou kombinovat *:D*
Vardant
0 0
reagovat

Narozeniny

Dneska je to 26 let, kdy vznikl jeden z nejlepsich filmu... TERMINATOR 2!!!
661327
Dneska je to 26 let, kdy vznikl jeden z nejlepsich filmu... TERMINATOR 2!!!
Narozeniny
0 0
reagovat

Axis

Done
661313
Done
Axis
0 0
reagovat
Pak bych obnos na kino prochlastal....pokud již nebyl prochlastán.
661312
Pak bych obnos na kino prochlastal....pokud již nebyl prochlastán.
0 0
reagovat
To je hell. :D
661307
To je hell. *:D*
0 0
reagovat

Axis

Jsem az do zitrka v J(l)ihu
661305
Jsem az do zitrka v J(l)ihu
Axis
0 0
reagovat

TedGeorge

Máš v hotelu prominentního hosta, co ti svěřil dětičky a ty s nimi teď musíš na celý program?
661303
Máš v hotelu prominentního hosta, co ti svěřil dětičky a ty s nimi teď musíš na celý program?
TedGeorge
0 0
reagovat
Vyloženě smutný program multikina Cinestar v Jihlavě na pondělní odpoledne... link
661301
Vyloženě smutný program multikina Cinestar v Jihlavě na pondělní odpoledne... http://www.cinestar.cz/cz/jihlava/domu
0 0
reagovat

Diskovo okénko

RIP Pan Účetní. 
661299
RIP Pan Účetní. 
Diskovo okénko
0 0
reagovat

studo

No já se na to právě teprve chystám. Zrovna nedávno jsem to kupoval.
661298
No já se na to právě teprve chystám. Zrovna nedávno jsem to kupoval.
studo
0 0
reagovat

Bookzone

čítal niekto Red Rising? som v polovici a zo začiatku mi to prišlo strašne rýchle. Nie len čo sa týka predstavovania sveta, ale aj akcie, deja a posunu. Keby to písal Martin tak to má tak 3000 strán. Ale potom si človek na tú rýchlosť zvykne, postavy a dej prestanú byť guláš a zrazu dostávam Hunger Games vo vesmíre na steroidoch. Dúfam, že tento Institute bude trvaž ešte dlho, velká zábava. :+
661297
čítal niekto Red Rising? som v polovici a zo začiatku mi to prišlo strašne rýchle. Nie len čo sa týka predstavovania sveta, ale aj akcie, deja a posunu. Keby to písal Martin tak to má tak 3000 strán. Ale potom si človek na tú rýchlosť zvykne, postavy a dej prestanú byť guláš a zrazu dostávam Hunger Games vo vesmíre na steroidoch. Dúfam, že tento Institute bude trvaž ešte dlho, velká zábava. *:+*
Bookzone
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Nejen že to nebude ucelený...lituji nevlastní sestru, ale k tomu bude hroznej bordel s překlady. Stejně s tím debilním twistem/postavou v poslední vydané knize, bych byl rád aby to nedopsal.
661296
Nejen že to nebude ucelený...lituji nevlastní sestru, ale k tomu bude hroznej bordel s překlady. Stejně s tím debilním twistem/postavou v poslední vydané knize, bych byl rád aby to nedopsal.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Kurva

Ale pokud vyjdou vychry zimy tak prostě poslední kniha nebo doufejme 2 knihy budou jiné. Sere mne to ale nedá se nic dělat.
661295
Ale pokud vyjdou vychry zimy tak prostě poslední kniha nebo doufejme 2 knihy budou jiné. Sere mne to ale nedá se nic dělat.
Kurva
0 0
reagovat
Fu*k
661293
Fu*k
0 0
reagovat

bookzone

Píseň ledu a ohně

link

"Ano, nakladatelství Argo je nyní výhradním majitelem práv na budoucí vydání všech svazků série."

Takže s možností, že v knihovně budu mít stylově ucelenou sérii v češtině se můžu rozloučit; paráda, těch pět knih od Talpressu mi je naprosto k ho*nu. Bravo, jsem nadšen. Tři tácy v pr*eli.:(:-
661292
[b]Píseň ledu a ohně[/b] [url=https://www.facebook.com/fantastikavargu/photos/a.451792701679390.1073741828.451750438350283/648256705366321/?type=3&theater]link[/url] [i]"Ano, nakladatelství Argo je nyní výhradním majitelem práv na budoucí vydání všech svazků série."[/i] Takže s možností, že v knihovně budu mít stylově ucelenou sérii v češtině se můžu rozloučit; paráda, těch pět knih od Talpressu mi je naprosto k ho*nu. Bravo, jsem nadšen. Tři tácy v pr*eli.*:(**:-*
bookzone
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se