Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 42761 - 42780 Napsat příspěvek
Když to někdo píše tady, tak reaguju tady,to nečti, stejně jako ostatní zase nečtou jiné, ty feede :D Anglické slovíčko máš, na zahraničním serveru jsi, už ti jen chybí odkaz na nějaký strašně boží gif ...
653783
Když to někdo píše tady, tak reaguju tady,to nečti, stejně jako ostatní zase nečtou jiné, ty feede *:D* Anglické slovíčko máš, na zahraničním serveru jsi, už ti jen chybí odkaz na nějaký strašně boží gif ...
0 0
reagovat

Hasta

más tam diskusiu domace kino kde si to preberaj kolko chces, tam to 90% ludi necita. music zone a podobne blbosti tu sekciu nemaju takze sa budu preberat tu. A už viac nefeedujem
653780
más tam diskusiu domace kino kde si to preberaj kolko chces, tam to 90% ludi necita. music zone a podobne blbosti tu sekciu nemaju takze sa budu preberat tu. A už viac nefeedujem
Hasta
0 0
reagovat

studo

Jsi normální? Že tebe to nezajímá, tak to budeš zakazovat ostatním? Mně taky nebaví číst desítky příspěvků music zone a podobné blbosti co se tu (z mého pohledu) řeší a brečím tu ať s tím jde někdo doprdele? Se prober vole.
653775
Jsi normální? Že tebe to nezajímá, tak to budeš zakazovat ostatním? Mně taky nebaví číst desítky příspěvků music zone a podobné blbosti co se tu (z mého pohledu) řeší a brečím tu ať s tím jde někdo doprdele? Se prober vole.
studo
0 0
reagovat
kriste mozete ist aspon z tejto diskusie s tymto do prdele? konzole x pc, apple x samsung (android), xbox x PS, bloncky x brunety, pes x macka kazdy ma iny nazor, sto ludi sto chuti. uz s tym konecne fakt kurva prestante, kto to tu ma pomaly v kazdom vlakne citat :(
653774
kriste mozete ist aspon z tejto diskusie s tymto do prdele? konzole x pc, apple x samsung (android), xbox x PS, bloncky x brunety, pes x macka kazdy ma iny nazor, sto ludi sto chuti. uz s tym konecne fakt kurva prestante, kto to tu ma pomaly v kazdom vlakne citat *:(*
0 0
reagovat

kyller

970 nestačí ani na fullhd, u spousty her, aby jsi měl stabilních 60 aspoň, musíš osekávat detaily poměrně hodně i ve fhd... zkus si třeba toho Tomb Raidera na Ultra, s 970 to bude nehratelné.
653773
970 nestačí ani na fullhd, u spousty her, aby jsi měl stabilních 60 aspoň, musíš osekávat detaily poměrně hodně i ve fhd... zkus si třeba toho Tomb Raidera na Ultra, s 970 to bude nehratelné.
kyller
0 0
reagovat

Hasta

a) Né každý dá do herního kompu desítky tisíc a ne každý ho bude každoročně obměňovat.
b) Pařani jak sviňa co maj v kompu desítky tisíc mají vyšší výkon než konzole za 12 litrů? No shit Sherlock.
653772
a) Né každý dá do herního kompu desítky tisíc a ne každý ho bude každoročně obměňovat. b) Pařani jak sviňa co maj v kompu desítky tisíc mají vyšší výkon než konzole za 12 litrů? No shit Sherlock.
Hasta
0 0
reagovat
"970 je dnes už docela krám" :D Pobavilo. Na fhd to stále bohato stačí a toto rozlíšenie je stále najrozšírenejšie. Dokonca aj obyčajné hd je stále dosť rozšírené na pc. Kým sa stane 4K štandard, tak to bude ešte chvíľu trvať.
653771
"970 je dnes už docela krám" *:D* Pobavilo. Na fhd to stále bohato stačí a toto rozlíšenie je stále najrozšírenejšie. Dokonca aj obyčajné hd je stále dosť rozšírené na pc. Kým sa stane 4K štandard, tak to bude ešte chvíľu trvať.
0 0
reagovat
To nemá s věkem co dělat, zrovna nedávno jsem kecal na jedné oslavě narozenin s dvěma lidma (nezávisle) 44 a 50 let, oba dva rodiny, velmi dobré zaměstnání atd. a pařani jak sviňa s nadupanýma PC. Běžně při paření online potkávám třicátníky, čtyřicátníky... tohle je prostě přežitek to s tím, že herní průmysl je pro "děti", jelikož ta první generace, respektive druhá, odrostla.. tak se to posunulo a dnes je běžné, že hraje kdokoliv. Prostě ti došla šťáva xxendxx :)
653770
To nemá s věkem co dělat, zrovna nedávno jsem kecal na jedné oslavě narozenin s dvěma lidma (nezávisle) 44 a 50 let, oba dva rodiny, velmi dobré zaměstnání atd. a pařani jak sviňa s nadupanýma PC. Běžně při paření online potkávám třicátníky, čtyřicátníky... tohle je prostě přežitek to s tím, že herní průmysl je pro "děti", jelikož ta první generace, respektive druhá, odrostla.. tak se to posunulo a dnes je běžné, že hraje kdokoliv. Prostě ti došla šťáva xxendxx *:)*
0 0
reagovat
ja zas neznam nikoho s 980+. Tak ale ja uz jsem starej, no. Posledni herni PC v mem okoli si lidi kupovali, kdyz byla nejvetsi pecka Radeon 4850
653763
ja zas neznam nikoho s 980+. Tak ale ja uz jsem starej, no. Posledni herni PC v mem okoli si lidi kupovali, kdyz byla nejvetsi pecka Radeon 4850
0 0
reagovat
Tyhle Steam statistiky dělají někde v Africe? Ročně se prodají miliony hajendových karet, neznám nikoho s tak slabýma kartama, všichni okolo cca 980+ a to nejsou žádní zbohatlíci. Řešit pár tiscí za grafiku v době, kdy jsou lidi schopni prohulit za 5 let nové auto ...ehm :)
653764
Tyhle Steam statistiky dělají někde v Africe? Ročně se prodají miliony hajendových karet, neznám nikoho s tak slabýma kartama, všichni okolo cca 980+ a to nejsou žádní zbohatlíci. Řešit pár tiscí za grafiku v době, kdy jsou lidi schopni prohulit za 5 let nové auto ...ehm :)
0 0
reagovat

Hasta

DSR dělá přesný opak (vyrábíš UHD a zobrazuješ FHD). A ano, nikam se neposuneme protože né každý má každý rok 10+ tisíc na grafickou kartu :D:D:D link - rozklikni si "video card description" ;)
V neposlední řadě nevím kam by ses posouval ty, kdybys neměl komu prodat předchozí generaci.
653762
DSR dělá přesný opak (vyrábíš UHD a zobrazuješ FHD). A ano, nikam se neposuneme protože né každý má každý rok 10+ tisíc na grafickou kartu *:D**:D**:D* http://store.steampowered.com/hwsurvey - rozklikni si "video card description" *;)* V neposlední řadě nevím kam by ses posouval ty, kdybys neměl komu prodat předchozí generaci.
Hasta
0 0
reagovat
Můžeš zapnout DSR přeci a máš fake 4k. A 970 je dnes už docela krám, takto se nikam neposuneme, podělané lowzole doteď nejedou 60fps automaticky každá hra a perou se s Fhd rozlišením, prostě zamrzly někde v roku 2010, to je prostě hnus. PS3 byla ve své době špica, tohle je srajda už v den vydání.

A podle toho obrázku nepoznáš absolutně nic. Jak jsem psal, ten krám neutáhne Tomb Raidera při 60fps ani na střední PC detaily... tak co to do řiti je? Vždyť to nedá pořádně ani dnešní hry a co teprv ty co přijdou, prostě hnus.
653765
Můžeš zapnout DSR přeci a máš fake 4k. A 970 je dnes už docela krám, takto se nikam neposuneme, podělané lowzole doteď nejedou 60fps automaticky každá hra a perou se s Fhd rozlišením, prostě zamrzly někde v roku 2010, to je prostě hnus. PS3 byla ve své době špica, tohle je srajda už v den vydání. A podle toho obrázku nepoznáš absolutně nic. Jak jsem psal, ten krám neutáhne Tomb Raidera při 60fps ani na střední PC detaily... tak co to do řiti je? Vždyť to nedá pořádně ani dnešní hry a co teprv ty co přijdou, prostě hnus.
0 0
reagovat

Hasta

Řekl jsi "fake UHD" - což ti říkám že by mi opravdu nevadilo na PC mít možnost zapnout... link podívej se na hranu krku a hranu tváře
- Je to tak detailní jako nativní UHD vpravo? Ne, není.
- Je to detailnější než 1080p/1440p? Ano. Velmi.
- Je pro mě lepší používat tohle UHD rozlišení místo roztaženého 1440p? Ano.

A co se týče tvého konstantního navážení se do výkonu konzolí... Opravdu ti nepřijde divné kopat do výkonu GTX 970, nebo RX 480? Konzole mají 100+1 nevýhod, ale to co má aktuálně vyjít má normální, obstojný výkon, který rozhodně nemá každý PCčkář.

PS: Andromedě jsem vysmál taky.
653761
Řekl jsi "fake UHD" - což ti říkám že by mi opravdu nevadilo na PC mít možnost zapnout... http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2016/09/rise_tomb_raider_4k_comparison.png podívej se na hranu krku a hranu tváře - Je to tak detailní jako nativní UHD vpravo? Ne, není. - Je to detailnější než 1080p/1440p? Ano. Velmi. - Je pro mě lepší používat tohle UHD rozlišení místo roztaženého 1440p? Ano. A co se týče tvého konstantního navážení se do výkonu konzolí... Opravdu ti nepřijde divné kopat do výkonu GTX 970, nebo RX 480? Konzole mají 100+1 nevýhod, ale to co má aktuálně vyjít má normální, obstojný výkon, který rozhodně nemá každý PCčkář. PS: Andromedě jsem vysmál taky.
Hasta
0 0
reagovat
Cival tu ankety nechce sidda. A pokud nechápeš nadsázku a pointu, tvoje minus.

Gonzi: nemáš pravdu. Lowzolové Uhd je utopie, ta srajda se 4,2Tflops výkonem neudělá kvalitnější obraz i kdyby ses posral. To není žádné Uhd, prober se a pokud, tak to bude jen to rozlišení a zbytek těžce ojebaný, podívej se na Andromedu 30fps a jak to vypadá jak 5 let stará hra, podívej se na Tomb Raidera, který nedá ani vysoké PC detaily na 30fps. Já ti zase doporučuju najít ony zmiňované analýzy lowzolí, kdy přijdeš na to, jak je to oproti PC všecko ojebané od textur až po nasvícení, aby to ty krámy s mizerným fps, mizerným fov utáhly, samozřejmě hnusně rozmazané, aby se to skrylo co nejvíc. Prostě to nejsou žádné zázračné mašinky omg, ty krámy mají jasně daný hw a z hovna bič neupleteš prostě. Stokoňová jedna čtyřka 300 nepojede i kdyby ses víš co ...
653758
Cival tu ankety nechce sidda. A pokud nechápeš nadsázku a pointu, tvoje minus. Gonzi: nemáš pravdu. Lowzolové Uhd je utopie, ta srajda se 4,2Tflops výkonem neudělá kvalitnější obraz i kdyby ses posral. To není žádné Uhd, prober se a pokud, tak to bude jen to rozlišení a zbytek těžce ojebaný, podívej se na Andromedu 30fps a jak to vypadá jak 5 let stará hra, podívej se na Tomb Raidera, který nedá ani vysoké PC detaily na 30fps. Já ti zase doporučuju najít ony zmiňované analýzy lowzolí, kdy přijdeš na to, jak je to oproti PC všecko ojebané od textur až po nasvícení, aby to ty krámy s mizerným fps, mizerným fov utáhly, samozřejmě hnusně rozmazané, aby se to skrylo co nejvíc. Prostě to nejsou žádné zázračné mašinky omg, ty krámy mají jasně daný hw a z hovna bič neupleteš prostě. Stokoňová jedna čtyřka 300 nepojede i kdyby ses víš co ...
0 0
reagovat

ŽvatlaLaLišta

To tvé fake UHD je něco, co bych si rád zapnul i na PC. Ne všichni totiž mají 2x 1080ku, nebo 1x Titana. Já tedy určitě ne. Jejich fake UHD pak vypadá lépe než mé 1440p. Doporučuju si najít technické slidy k rendereru od Rainbow Six: Siege, kde máš "checkerboard rendering" celkem dobře popsaný.
653752
To tvé fake UHD je něco, co bych si rád zapnul i na PC. Ne všichni totiž mají 2x 1080ku, nebo 1x Titana. Já tedy určitě ne. Jejich fake UHD pak vypadá lépe než mé 1440p. Doporučuju si najít technické slidy k rendereru od Rainbow Six: Siege, kde máš "checkerboard rendering" celkem dobře popsaný.
ŽvatlaLaLišta
0 0
reagovat
Vytváření ankety je strašně, ale strašně nevděčná činnost. :D
653751
Vytváření ankety je strašně, ale strašně nevděčná činnost. *:D*
0 0
reagovat
sidda: Chybí ti tam ještě d/ Nevyhoštění, ale kastrace 8);)
653750
sidda: Chybí ti tam ještě d/ Nevyhoštění, ale kastrace *8)**;)*
0 0
reagovat

Má být Hasta vyhoštěn z království?

A) Ano
B) Ne
C) Vyhoštění + kastrace

Vím, nepsané pravidlo nereagovat na něj, ale jednou za čas... ?)
653749
[b]A)[/b] Ano [b]B)[/b] Ne [b]C)[/b] Vyhoštění + kastrace [spoiler]Vím, nepsané pravidlo nereagovat na něj, ale jednou za čas... *?)*[/spoiler]
Má být Hasta vyhoštěn z království?
0 0
reagovat
Myslíš to fake 4k jakože ukázku z lowzole, která nakonec i přes "fake 4k" bude downgradovaná? :D
653748
Myslíš to fake 4k jakože ukázku z lowzole, která nakonec i přes "fake 4k" bude downgradovaná? *:D*
0 0
reagovat

kubqo

40" UHD monitor a 4K youtube (ehm) nebo link (60 fps a UHD, kdy 3 minuty zabírají 500MB). Co je a není HDR a jaký rozdíl to tedy nakonec vytvoří si můžeš dočíst ve vedlejší diskuzi.
653746
40" UHD monitor a 4K youtube (ehm) nebo http://gamersyde.com/download_horizon_zero_dawn_ps4_pro_demo-38055_en.html (60 fps a UHD, kdy 3 minuty zabírají 500MB). Co je a není HDR a jaký rozdíl to tedy nakonec vytvoří si můžeš dočíst ve vedlejší diskuzi.
kubqo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se