Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 42161 - 42180 Napsat příspěvek
Podobné filmy můžou být naprosto v pohodě, ale záleží kdo a jak je točí (třeba takový Matrix je super love story :D). Me Before You bylo nekoukatelné.
655780
Podobné filmy můžou být naprosto v pohodě, ale záleží kdo a jak je točí (třeba takový Matrix je super love story *:D*). Me Before You bylo nekoukatelné.
0 0
reagovat

WeRoslava

Nechtěl jsem tě urazit. :D Já jen, že podobné přeslazené filmy mě moc nebaví a už trailer mě odrazoval. ;)
655779
Nechtěl jsem tě urazit. *:D* Já jen, že podobné přeslazené filmy mě moc nebaví a už trailer mě odrazoval. *;)*
WeRoslava
0 0
reagovat

DarkSith

Nutno říci, že byť jsem holka, neviděla jsem to zcela dobrovolně... a nebylo o co stát :D
655777
Nutno říci, že byť jsem holka, neviděla jsem to zcela dobrovolně... a nebylo o co stát *:D*
DarkSith
0 0
reagovat

WeRoslava

Me Before You jsem neviděl, protože filmy pro holky nesleduji. :D
655776
Me Before You jsem neviděl, protože filmy pro holky nesleduji. *:D*
WeRoslava
0 0
reagovat
Btw pánové, opravte si tu rolující novinku o Carellovi a Minecraftu, ne Warcraftu ;)
655775
Btw pánové, opravte si tu rolující novinku o Carellovi a Minecraftu, ne Warcraftu *;)*
0 0
reagovat

DarkSith

V GoT je úžasná, taky proti ní nic nemám, jen pro mě v Me Before You bylo nesmírné utrpení ji jen sledovat. Její mimika byla přeslazená a otevírala se mi kudla v kapse. Terminátora si někdy v budoucnu chci pustit, ale už z trailerů mi u ní neseděl ten americký přízvuk... takže nevím nevím.
655774
V GoT je úžasná, taky proti ní nic nemám, jen pro mě v Me Before You bylo nesmírné utrpení ji jen sledovat. Její mimika byla přeslazená a otevírala se mi kudla v kapse. Terminátora si někdy v budoucnu chci pustit, ale už z trailerů mi u ní neseděl ten americký přízvuk... takže nevím nevím.
DarkSith
0 0
reagovat

WeRoslava

Mě nevadí a dokonce i v roli Sarah Connor na mě působila celkem dobře.
655773
Mě nevadí a dokonce i v roli Sarah Connor na mě působila celkem dobře.
WeRoslava
0 0
reagovat

Godlike

Pokud se tam nebude ksichtit jak v Me Before You, možná to přežijeme.
655771
Pokud se tam nebude ksichtit jak v Me Before You, možná to přežijeme.
Godlike
0 0
reagovat
Jako ona je sympatická, ale začínám na ní bejt už alergickej.
655770
Jako ona je sympatická, ale začínám na ní bejt už alergickej.
0 0
reagovat
655769
[link="http://www.starwars.com/news/emilia-clarke-joins-the-han-solo-stand-alone-film?cmp=smc|670804786&linkId=31337116"]EMILIA CLARKE JOINS THE HAN SOLO STAND-ALONE FILM[/link]
0 0
reagovat

Axis

mozna resilo, ale video je 2 dny stare a pojednava o tom docela dobre pro laika i trochu zkusenejsiho strihace
655757
mozna resilo, ale video je 2 dny stare a pojednava o tom docela dobre pro laika i trochu zkusenejsiho strihace
Axis
0 0
reagovat

speta.jr

To už se tu řešilo ne? Že i když všichni řvou jak je to bavičkový a přiblblý, tak je to nakonec barevný jak paneláková stěna na Jižáku v devadesátých letech. A jeden z techno článků se tomu i věnoval.
655756
To už se tu řešilo ne? Že i když všichni řvou jak je to bavičkový a přiblblý, tak je to nakonec barevný jak paneláková stěna na Jižáku v devadesátých letech. A jeden z techno článků se tomu i věnoval.
speta.jr
0 0
reagovat

proc Marvel vypada jak lejno?

655755
http://www.youtube.com/watch?v=hpWYtXtmEFQ
proc Marvel vypada jak lejno?
0 0
reagovat

kubqo

Mám dlouhý vedení. Jak jsi sem bochnul vidko tak mi to docvaklo. To už kdysi rozebíral Fuka v jednom ze svých blogů. Ale že by to fungovalo i na ten začátek mě nenapadlo, i když je fakt že je to vzestupná stupnice z čtyř tónů...no mělo mě to trknout. Díky.
655754
Mám dlouhý vedení. Jak jsi sem bochnul vidko tak mi to docvaklo. To už kdysi rozebíral Fuka v jednom ze svých blogů. Ale že by to fungovalo i na ten začátek mě nenapadlo, i když je fakt že je to vzestupná stupnice z čtyř tónů...no mělo mě to trknout. Díky.
kubqo
0 0
reagovat

Axis

655753
[link="https://www.youtube.com/watch?v=oOlDewpCfZQ"]Relevant Axis Of Awesome video[/link]
Axis
0 0
reagovat
Může mi někdo ze znalců soundtracků vysvětlit tuto skladbu z prvního Burtonova Batmana od Elfmana? Ten začátek to jsou jasní Vetřelci od Hornera!!! To od sebe opisují i podobně velcí skladatelé?
655744
Může mi někdo ze znalců soundtracků vysvětlit tuto [link="https://youtu.be/YFz1Rb0eAII"]skladbu[/link] z prvního Burtonova Batmana od Elfmana? Ten začátek to jsou jasní Vetřelci od Hornera!!! To od sebe opisují i podobně velcí skladatelé?
0 0
reagovat

Cave

Díky všem za tipy.

Mimochodem, jestli se vám líbí Nick Cave, mohla by vás bavit i drsná australanka Cash Savage. Nedávno jsem ji viděl v Praze a to mě právě dostalo do nálady na Cavea. A je to neteř Conwaye Savage z Bad Seeds.
655743
Díky všem za tipy. Mimochodem, jestli se vám líbí Nick Cave, mohla by vás bavit i drsná australanka [link="https://www.youtube.com/watch?v=b140_pGUQ0M"]Cash Savage[/link]. Nedávno jsem ji viděl v Praze a to mě právě dostalo do nálady na Cavea. A je to neteř Conwaye Savage z Bad Seeds.
Cave
0 0
reagovat

Cave

Dej si bud Push the sky away pro novější veci nebo dvou album Abbatoir Blues/Lyre of the Orpheus...a zjisti,jestli ti sedi vic ty pomalejší nebo rychlejší veci.
655739
Dej si bud Push the sky away pro novější veci nebo dvou album Abbatoir Blues/Lyre of the Orpheus...a zjisti,jestli ti sedi vic ty pomalejší nebo rychlejší veci.
Cave
0 0
reagovat

Nick Cave

Já Boatmans Call taky miluju, ale myslím, že funguje hlavně v kontextu jeho předešlý tvorby. Jako nástupní album bych viděl spíš Murder ballads. Ty si ještě zachovávají echa jeho divoké rokerské minulosti...
655735
Já Boatmans Call taky miluju, ale myslím, že funguje hlavně v kontextu jeho předešlý tvorby. Jako nástupní album bych viděl spíš Murder ballads. Ty si ještě zachovávají echa jeho divoké rokerské minulosti...
Nick Cave
0 0
reagovat
655733
[link="https://coinsmakeyoudance.bandcamp.com/album/daft-science"]daft science[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se