Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 42181 - 42200 Napsat příspěvek
655731
[link="https://youtu.be/Q__bSi5rBlw"]latinos vs. donald trump[/link]
0 0
reagovat
mam ho v mobilu a taky se k nemu nemuzu dostat. mozna az zemre. into my arms
655720
mam ho v mobilu a taky se k nemu nemuzu dostat. mozna az zemre. into my arms
0 0
reagovat
za me Boatmans Call
655717
za me Boatmans Call
0 0
reagovat

Nick Cave

Jaká je podle vás nejlepší deska Nicka Cavea? Resp. s čím začít? Už jsem ho párkrát zkoušel poslouchat, ale nějak jsem se do toho nemohl dostat. Teď mě zaujalo Magneto a rád bych mu dal další šanci.
655715
Jaká je podle vás nejlepší deska Nicka Cavea? Resp. s čím začít? Už jsem ho párkrát zkoušel poslouchat, ale nějak jsem se do toho nemohl dostat. Teď mě zaujalo [link="https://www.youtube.com/watch?v=I4aF-MDumFg"]Magneto[/link] a rád bych mu dal další šanci.
Nick Cave
0 0
reagovat
Já bych tyhle akce zakázal... :D;)
655695
Já bych tyhle akce zakázal... *:D**;)*
0 0
reagovat

scroochy

Neblbni, akorát jsem na britským koupil luxusního Kubricka za 40 liber a ještě luxusnějšího Hitchcocka za 30 :)
655692
Neblbni, akorát jsem na britským koupil luxusního Kubricka za 40 liber a ještě luxusnějšího Hitchcocka za 30 *:)*
scroochy
0 0
reagovat
Na německým Amazonu maj akci 6 Blu-rayů za 30 EUR. A jelikož teď nově německej Amazon nabízí dopravu do ČR zdarma, třeba se tam někomu vyplatí něco koupit.
655690
Na německým Amazonu maj akci 6 [link="https://www.amazon.de/b/ref=lp_5441083031_gbph_tit_s-3_3817_f486ee94?rh=i%3Advd%2Cn%3A5441083031%2Cn%3A5441083031&ie=UTF8&lo=dvd&smid=A3JWKAKR8XB7XF&node=5441083031&lo=dvd&p_6=A3JWKAKR8XB7XF"]Blu-rayů za 30 EUR[/link]. A jelikož teď nově německej Amazon nabízí dopravu do ČR zdarma, třeba se tam někomu vyplatí něco koupit.
0 0
reagovat
cohena sem naposlouchal. je na case se podivat na mccabe & mrs. miller
655676
cohena sem naposlouchal. je na case se podivat na mccabe & mrs. miller
0 0
reagovat

Davies

:D
655668
*:D*
Davies
0 0
reagovat
Ještě štěstí, že už si dávám jenom nealkoholické pivo...
655662
Ještě štěstí, že už si dávám jenom nealkoholické pivo...
0 0
reagovat
CORAL! :D
655661
CORAL! *:D*
0 0
reagovat

KARLOS

Já bych to podal takhle: Jsme se s Daviesem jednou ožrali a naše ikonky to za zpěvu do_Oda dotáhli dál....a dál to nechám na plastické imaginaci všech kolem :D
655645
Já bych to podal takhle: Jsme se s Daviesem jednou ožrali a naše ikonky to za zpěvu [b]do_Oda[/b] dotáhli dál....a dál to nechám na plastické imaginaci všech kolem *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Carl je v pohode, horsi by byla Lori...
655643
Carl je v pohode, horsi by byla Lori...
0 0
reagovat
Díky všem za vyplnění :)

Daviesovi gratuluju k nové tváři a doufám, že se bude hojně zapojovat do diskuzí :D
655640
Díky všem za vyplnění *:)* Daviesovi gratuluju k nové tváři a doufám, že se bude hojně zapojovat do diskuzí *:D*
0 0
reagovat
jeeezus davies, what the fuck have you done? :D
655639
jeeezus davies, what the fuck have you done? *:D*
0 0
reagovat

KARLOS

Musim to podat nejak stylovejc, takze napisu, ze to je televizni syn nejvetsiho zombie bijce z nejuspesnejsi nehrdinske comicsove rady na svete :D
655638
Musim to podat nejak stylovejc, takze napisu, ze to je televizni syn nejvetsiho zombie bijce z nejuspesnejsi nehrdinske comicsove rady na svete *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
A to je zas kdo? :o Vypadá to jako kombinace Benedikta a Tildy a Strange to určitě nebude...
655637
A to je zas kdo? *:o* Vypadá to jako kombinace Benedikta a Tildy a Strange to určitě nebude...
0 0
reagovat
Čirej záblesk geniality, no :D

Jo, na Vinyl sem přesně myslel.
655636
Čirej záblesk geniality, no *:D* Jo, na Vinyl sem přesně myslel.
0 0
reagovat
Počkat počkat... Nolan naplánoval 5 řad Westworldu, o první každý pondělí debatuje celej net a Davies se vsadil, že tomu po fiasku s Vinylem nedaj ani druhou řadu?

Áááááááááááááááááááá! :D:D:D:+
655635
Počkat počkat... Nolan naplánoval 5 řad Westworldu, o první každý pondělí debatuje celej net a Davies se vsadil, že tomu po fiasku s Vinylem nedaj ani druhou řadu? Áááááááááááááááááááá! *:D**:D**:D**:+*
0 0
reagovat

Axis

Jo, s Kevinem Garveym :D a v té době už rovnou doufám i promo fotkou ze třetí řady.
655634
Jo, s Kevinem Garveym *:D* a v té době už rovnou doufám i promo fotkou ze třetí řady.
Axis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se