|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 42181 - 42200
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2109
- 2110
- 2111
- .
- 7040
- 7041
mam ho v mobilu a taky se k nemu nemuzu dostat. mozna az zemre. into my arms
|
reagovat
|
Nick Cave
Jaká je podle vás nejlepší deska Nicka Cavea? Resp. s čím začít? Už jsem ho párkrát zkoušel poslouchat, ale nějak jsem se do toho nemohl dostat. Teď mě zaujalo Magneto a rád bych mu dal další šanci.
|
reagovat
|
scroochy
Neblbni, akorát jsem na britským koupil luxusního Kubricka za 40 liber a ještě luxusnějšího Hitchcocka za 30 

|
reagovat
|
Na německým Amazonu maj akci 6 Blu-rayů za 30 EUR. A jelikož teď nově německej Amazon nabízí dopravu do ČR zdarma, třeba se tam někomu vyplatí něco koupit.
|
reagovat
|
KARLOS
Já bych to podal takhle: Jsme se s Daviesem jednou ožrali a naše ikonky to za zpěvu do_Oda dotáhli dál....a dál to nechám na plastické imaginaci všech kolem 

|
reagovat
|
Díky všem za vyplnění 
Daviesovi gratuluju k nové tváři a doufám, že se bude hojně zapojovat do diskuzí

Daviesovi gratuluju k nové tváři a doufám, že se bude hojně zapojovat do diskuzí

|
reagovat
|
KARLOS
Musim to podat nejak stylovejc, takze napisu, ze to je televizni syn nejvetsiho zombie bijce z nejuspesnejsi nehrdinske comicsove rady na svete 

|
reagovat
|
A to je zas kdo?
Vypadá to jako kombinace Benedikta a Tildy a Strange to určitě nebude...
Vypadá to jako kombinace Benedikta a Tildy a Strange to určitě nebude...|
reagovat
|
Počkat počkat... Nolan naplánoval 5 řad Westworldu, o první každý pondělí debatuje celej net a Davies se vsadil, že tomu po fiasku s Vinylem nedaj ani druhou řadu?
Áááááááááááááááááááá!

Áááááááááááááááááááá!

|
reagovat
|
Axis
Jo, s Kevinem Garveym
a v té době už rovnou doufám i promo fotkou ze třetí řady.
a v té době už rovnou doufám i promo fotkou ze třetí řady. |
reagovat
|
TOP Diskuze
56Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 23Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 13The Sheep Detectives: Trailer 12Deník shopaholičky: Recenze 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara