Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41501 - 41520 Napsat příspěvek
moonlight dostane aliho a scenar, film ne ;)
658372
moonlight dostane aliho a scenar, film ne *;)*
0 0
reagovat
Hned potom, ako mi pepo odpovedal, Moonlightu klesol kurz a uz je mozna vyhra "len" 2800 :D
658371
Hned potom, ako mi pepo odpovedal, Moonlightu klesol kurz a uz je mozna vyhra "len" 2800 *:D*
0 0
reagovat

Gorecki

Viz pepo. Tak nějak začínám získávat pocit, že La La Land to nemá ložený skoro v žádný kategorii...

Ale C.C.Baxter bude určitě vědět víc. :D
658370
Viz pepo. Tak nějak začínám získávat pocit, že La La Land to nemá ložený skoro v žádný kategorii... Ale C.C.Baxter bude určitě vědět víc. *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

pepo

Jako že Karel dostane soškou Sokola po hlavě?

Gorecki
Moonlight/La La La něco něco.... spíš bych to taky tipl na Moonlight.
658369
Jako že Karel dostane soškou Sokola po hlavě? [b]Gorecki[/b] Moonlight/La La La něco něco.... spíš bych to taky tipl na Moonlight.
pepo
0 0
reagovat

Gorecki

Bojím sa, že je to možné. Tak ale snáď nie
658368
Bojím sa, že je to možné. Tak ale snáď nie
Gorecki
0 0
reagovat

Ad Oscary

Moonlight
Denzel W.
Emma S.
Mahersala A.
Viola D.
Toni Erdmanm
Zootropolis

Za 50 eur mozna vyhra 3100. Aku mam sancu? :D

Myslite, ze La La to ma iste? Nemoze pobrat vacsinu z tych vedlajsich, ale film, aj vdaka Trumpovi a celkovej klime priklepnu Moonlightu? (detto ten Denzel)
658367
Moonlight Denzel W. Emma S. Mahersala A. Viola D. Toni Erdmanm Zootropolis Za 50 eur mozna vyhra 3100. Aku mam sancu? *:D* Myslite, ze La La to ma iste? Nemoze pobrat vacsinu z tych vedlajsich, ale film, aj vdaka Trumpovi a celkovej klime priklepnu Moonlightu? (detto ten Denzel)
Ad Oscary
0 0
reagovat

KarelR

Oscarový ceremoniál sa blíži link

link
658366
Oscarový ceremoniál sa blíži http://cdn8.openculture.com/wp-content/uploads/2014/08/kane-borges.jpg http://www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2015/03/maltese2.jpg
KarelR
0 0
reagovat

KARLOS

Stalo se mi něco podobnýho, když jsem si objednal na eshopu mikinu a až po odeslání objednávky jsem si uvědomil, že se to nikde neptalo, jakou chci velikost. Tak jsem napsal email, že teda chci L nebo XL (kdyby třeba jednu z těch velikostí vůbec neměli) no a oni že v pohodě a nakonec mi přišly dvě mikiny. jedna L a jedna XL (každá zvlášť). Jako asi to je bezdůvodné obohacení, ale neřešil jsem to. To L se mi pak hodilo, když jsem zhubnul. :D
658362
Stalo se mi něco podobnýho, když jsem si objednal na eshopu mikinu a až po odeslání objednávky jsem si uvědomil, že se to nikde neptalo, jakou chci velikost. Tak jsem napsal email, že teda chci L nebo XL (kdyby třeba jednu z těch velikostí vůbec neměli) no a oni že v pohodě a nakonec mi přišly dvě mikiny. jedna L a jedna XL (každá zvlášť). Jako asi to je bezdůvodné obohacení, ale neřešil jsem to. To L se mi pak hodilo, když jsem zhubnul. *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Z Amazonu bys spíš dostal odškodný za spůsobenou újmu při převzetí dvakrát většiho balíku, než si čekal.
658361
Z Amazonu bys spíš dostal odškodný za spůsobenou újmu při převzetí dvakrát většiho balíku, než si čekal.
0 0
reagovat
OK, jen jsem se chtěl ujistit, zda někdo tady nemá blbou zkušenost. Dík. :)
658360
OK, jen jsem se chtěl ujistit, zda někdo tady nemá blbou zkušenost. Dík. *:)*
0 0
reagovat

KARLOS

cože, nevím o čem mluvíte... přišla mi jen jedna.
Přeji hezký den.
S pozdravem,
KARLOS

a co ti můžou?
658359
cože, nevím o čem mluvíte... přišla mi jen jedna. Přeji hezký den. S pozdravem, KARLOS a co ti můžou?
KARLOS
0 0
reagovat

KARLOS

Môj inštikt my hovorí, že keď si to nevšimli pri balení tak už teraz si to určite nevšimnú.
658358
Môj inštikt my hovorí, že keď si to nevšimli pri balení tak už teraz si to určite nevšimnú.
KARLOS
0 0
reagovat

Axis

To je všude tohleto. Ještěže to dobře dopadlo...
658357
To je všude tohleto. Ještěže to dobře dopadlo...
Axis
0 0
reagovat
Když jsem z amazon.co.uk objednal a zaplatil knížku v množství jednoho kusu a ona mi přišla ve dvou kopiích (ne dvakrát zaslaná, v jednom balíku), protože se očividně někdo pořádně nepodíval, že v balící folii není jedna knížka, ale dvě, může nějak zpětně amazon pindat? Chci tu druhou knížku dát do naší veřejné knihovny, ale nechci mít pak obštrukce, kdyby ji chtěli nějakým způsobem vrátit...
658356
Když jsem z amazon.co.uk objednal a zaplatil knížku v množství jednoho kusu a ona mi přišla ve dvou kopiích (ne dvakrát zaslaná, v jednom balíku), protože se očividně někdo pořádně nepodíval, že v balící folii není jedna knížka, ale dvě, může nějak zpětně amazon pindat? Chci tu druhou knížku dát do naší veřejné knihovny, ale nechci mít pak obštrukce, kdyby ji chtěli nějakým způsobem vrátit...
0 0
reagovat

Axis

Pěkná storka, hlavně, že tě slečna nevzala. Občas to vídám, pohybuju se hlavně jako chodec v Praze (sem tam řídím), ale koukám na provoz a někdy člověk nevěří, co se děje.
658355
Pěkná storka, hlavně, že tě slečna nevzala. Občas to vídám, pohybuju se hlavně jako chodec v Praze (sem tam řídím), ale koukám na provoz a někdy člověk nevěří, co se děje.
Axis
0 0
reagovat

JRE

Neil DeGrasse Tyson se predevcirem opet zastavil u Rogana a vylezl z toho extremne zabavny a poucny podcast..
658354
[link="https://www.youtube.com/watch?v=PhHtBqsGAoA"]Neil DeGrasse Tyson[/link] se predevcirem opet zastavil u Rogana a vylezl z toho extremne zabavny a poucny podcast..
JRE
0 0
reagovat

Axis story

Vezl jsem dnes výkresy do Letovu a jel jsem po Rohanským nábřeží, z vedlejší ulice cca 15m předemnou vystartovalo tmavě modrý GT3, slečna musela prostě vyjet, dávám ostřejší brzdu, pak povoluju a stačím to do prava ke kraji aby mě nelízla. Holce se to totiž docela splašilo a ujela jí prdel. Co taky jinýho u podobný hračky. Štrejchla pravým zadním kolem obrubník, a udělala krásný půlhodiny. Pokud bych nereagoval, tak bych měl její čumák v boku firemního Superba, šéfovýho Superba. Chcíplo jí to a čumí vytřeštěně ven. Popojíždím do vedlejší ulice, vystupuju a jdu se na ní podívat. Slečna už taky vylezla a telefonuje miláčkovi. Obcházím auto a ano pravá zadní je v čudu. Vypadá to sice jen na ráfek, ale je dost možný že je v řiti i zavěšení. Chci si to vyfotit, ale přibíhá ke mě rozčílená jezdkyně, sice na mě neřvě že jsem to zavinil já, ale řve abych si to nefotil. Ouky, nefotím, jen volám šéfovi zda to mám řešit. Po ujištění že je jeho Superb bez jakéhokoliv škrábnutí mi říká že ne a ať jedu dál....tak jsem jel.
658353
Vezl jsem dnes výkresy do Letovu a jel jsem po Rohanským nábřeží, z vedlejší ulice cca 15m předemnou vystartovalo tmavě modrý GT3, slečna musela prostě vyjet, dávám ostřejší brzdu, pak povoluju a stačím to do prava ke kraji aby mě nelízla. Holce se to totiž docela splašilo a ujela jí prdel. Co taky jinýho u podobný hračky. Štrejchla pravým zadním kolem obrubník, a udělala krásný půlhodiny. Pokud bych nereagoval, tak bych měl její čumák v boku firemního Superba, šéfovýho Superba. Chcíplo jí to a čumí vytřeštěně ven. Popojíždím do vedlejší ulice, vystupuju a jdu se na ní podívat. Slečna už taky vylezla a telefonuje miláčkovi. Obcházím auto a ano pravá zadní je v čudu. Vypadá to sice jen na ráfek, ale je dost možný že je v řiti i zavěšení. Chci si to vyfotit, ale přibíhá ke mě rozčílená jezdkyně, sice na mě neřvě že jsem to zavinil já, ale řve abych si to nefotil. Ouky, nefotím, jen volám šéfovi zda to mám řešit. Po ujištění že je jeho Superb bez jakéhokoliv škrábnutí mi říká že ne a ať jedu dál....tak jsem jel.
Axis story
0 0
reagovat

Cool Oscar story

658352
http://www.hollywoodreporter.com/features/i-was-carrie-fishers-1978-oscar-date-spielberg-lucas-a-3-am-afterparty-john-belushi-977441
Cool Oscar story
0 0
reagovat

Diskuze k fotkám

V práci nuda(čti prokrastinace), tak tady řeším zásadní otázky typu: jak sakra napsat komentář k novým fotkám?:D
Né, že bych chtěl, ale spíš mě zajímá jestli to vůbec jde. Když to "spadne" z lišty novinek dolů do seznamu, tak se do diskuze dá dostat, ale reagovat na to hned po vydání?:o

:D:D
658351
V práci nuda(čti prokrastinace), tak tady řeším zásadní otázky typu: jak sakra napsat komentář k novým fotkám?*:D* Né, že bych chtěl, ale spíš mě zajímá jestli to vůbec jde. Když to "spadne" z lišty novinek dolů do seznamu, tak se do diskuze dá dostat, ale reagovat na to hned po vydání?*:o* *:D**:D*
Diskuze k fotkám
0 0
reagovat
Od 13.2 může Malého Sokola pilotovat maximálně Lando nebo Chewey, Hanovi rozthali pilotní průkaz...i když pšeráci ho asi zase tolik nepotřebují.
658336
Od 13.2 může Malého Sokola pilotovat maximálně Lando nebo Chewey, [link="http://people.com/movies/harrison-ford-near-plane-crash-video-footage-released-watch/"]Hanovi rozthali pilotní průkaz[/link]...i když pšeráci ho asi zase tolik nepotřebují.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se