Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41481 - 41500 Napsat příspěvek

pepo

budes pit? :D
658390
budes pit? *:D*
pepo
0 0
reagovat
gaboo: Jo vlastně... už v tom začínám mít zmatek ;).
658388
gaboo: Jo vlastně... už v tom začínám mít zmatek ;).
0 0
reagovat
presne kvuli tomu na to taky uz kaslu.. aby se 2,5 hodiny rozesralo na 4 hodiny a hned potom jsem sel hakovat, na to nemam nervy :)
658386
presne kvuli tomu na to taky uz kaslu.. aby se 2,5 hodiny rozesralo na 4 hodiny a hned potom jsem sel hakovat, na to nemam nervy :)
0 0
reagovat
Oscary v baru s bandou podobně naladěnejch ožralů je asi jedinej způsob, jak si dokážu jejich sledování představit. Bohužel tady je něco takovýho neproveditelný. Přímej přenos jsem viděl jen jednou, a ty desetiminutový reklamy po každých dvou kategoriích mě z dalších podobných nápadů celkem úspěšně vyléčily.

658385
Oscary v baru s bandou podobně naladěnejch ožralů je asi jedinej způsob, jak si dokážu jejich sledování představit. Bohužel tady je něco takovýho neproveditelný. Přímej přenos jsem viděl jen jednou, a ty desetiminutový reklamy po každých dvou kategoriích mě z dalších podobných nápadů celkem úspěšně vyléčily.
0 0
reagovat

Studo

Black king bar:)
658383
Black king bar*:)*
Studo
0 0
reagovat

Studo

Bkb na dunajskej. Vlani sa islo z nemeckych kanalov
658382
Bkb na dunajskej. Vlani sa islo z nemeckych kanalov
Studo
0 0
reagovat

KARLOS

ale moonlight je v inej kategorii ako manchester, podla mna to za scenar originalny manchester vyhra, a afflect tiez, neverim ze to daju 3krat denzelovi
658381
ale moonlight je v inej kategorii ako manchester, podla mna to za scenar originalny manchester vyhra, a afflect tiez, neverim ze to daju 3krat denzelovi
KARLOS
0 0
reagovat

Memphis

moja najobľúbenejšia časť Oscarovej sezóny :D

ad Oscar watching: tiež to zatiaľ vidím, že to asi nedávam, pokiaľ si nedám HO. V ktorej krčme to idete pozerať pepo? A bude anglický stream na tých nemeckých kanáloch? Ak bude zapnuté DOMA s nejakým kecom pomedzi to, to radšej budem spať.
658380
moja najobľúbenejšia časť Oscarovej sezóny *:D* ad Oscar watching: tiež to zatiaľ vidím, že to asi nedávam, pokiaľ si nedám HO. V ktorej krčme to idete pozerať pepo? A bude anglický stream na tých nemeckých kanáloch? Ak bude zapnuté DOMA s nejakým kecom pomedzi to, to radšej budem spať.
Memphis
0 0
reagovat
gaboo: Nakolik ty predikce vycházejí - by vočko. Furt se mi nechce věřit, že to nedostane Affleck a Manchester scénář...
658379
gaboo: Nakolik ty predikce vycházejí - by vočko. Furt se mi nechce věřit, že to nedostane Affleck a Manchester scénář...
0 0
reagovat

pepo

ja musim ráno do skoly ale možno by som dosiel napíšem ti este, a dik :)
658378
ja musim ráno do skoly ale možno by som dosiel napíšem ti este, a dik *:)*
pepo
0 0
reagovat

gaboo

... a všetko najlepšie prajem;)
658377
... a všetko najlepšie prajem*;)*
gaboo
0 0
reagovat

gaboo

dojdi do BA, budeme pozerať v krčme
658376
dojdi do BA, budeme pozerať v krčme
gaboo
0 0
reagovat

gaboo

Jo, budu koukat na ČT2 s tlumočením Saši Michailidise a Tomáše Baldýnského. Těším se.
658375
Jo, budu koukat na ČT2 s tlumočením Saši Michailidise a Tomáše Baldýnského. Těším se.
gaboo
0 0
reagovat
chystáte sa to inak pozerat vnoci? ja asi prvykrat od 2010 na to kaslem :D
658374
chystáte sa to inak pozerat vnoci? ja asi prvykrat od 2010 na to kaslem *:D*
0 0
reagovat
Mimochodem, pokud někdo nezná, doporučuju THR's Brutally honest Oscar ballots. Někdy je to velká sranda číst.
658373
Mimochodem, pokud někdo nezná, doporučuju THR's [link="http://www.hollywoodreporter.com/lists/oscars-2017-brutally-honest-voter-ballot-3-i-voter-says-denzel-washington-talks-la-la-land-tra"]Brutally honest Oscar ballot[/link]s. Někdy je to velká sranda číst.
0 0
reagovat
moonlight dostane aliho a scenar, film ne ;)
658372
moonlight dostane aliho a scenar, film ne *;)*
0 0
reagovat
Hned potom, ako mi pepo odpovedal, Moonlightu klesol kurz a uz je mozna vyhra "len" 2800 :D
658371
Hned potom, ako mi pepo odpovedal, Moonlightu klesol kurz a uz je mozna vyhra "len" 2800 *:D*
0 0
reagovat

Gorecki

Viz pepo. Tak nějak začínám získávat pocit, že La La Land to nemá ložený skoro v žádný kategorii...

Ale C.C.Baxter bude určitě vědět víc. :D
658370
Viz pepo. Tak nějak začínám získávat pocit, že La La Land to nemá ložený skoro v žádný kategorii... Ale C.C.Baxter bude určitě vědět víc. *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

pepo

Jako že Karel dostane soškou Sokola po hlavě?

Gorecki
Moonlight/La La La něco něco.... spíš bych to taky tipl na Moonlight.
658369
Jako že Karel dostane soškou Sokola po hlavě? [b]Gorecki[/b] Moonlight/La La La něco něco.... spíš bych to taky tipl na Moonlight.
pepo
0 0
reagovat

Gorecki

Bojím sa, že je to možné. Tak ale snáď nie
658368
Bojím sa, že je to možné. Tak ale snáď nie
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se