|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 41541 - 41560
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2077
- 2078
- 2079
- .
- 7109
- 7110
MayMac
Jeste tyden a mame tu Mayweather vs. McGregor, ma nekdo z mistnich sazkaru vsazeno?
|
reagovat
|
Odepsali mi: "Nezjistíme, jak k poškození došlo. Zařízení není vodotěsné, tudíž stačí telefonovat v dešti, mít zařízení v koupelně, potit se apod.
V případě, že s vyjádřením na servisním protokolu nesouhlasíte, můžete se obrátit na soudního znalce v oboru."
Problém je, že ten mobil jsem dostal darem. Bylo to kupovaný přes nějakej internetovej obchod, kterej to poslal do autorizovanýho servisu. A tam mi to zamítli.
Už jen dopídit se toho, kdo na tom dělal byl záhul...
V případě, že s vyjádřením na servisním protokolu nesouhlasíte, můžete se obrátit na soudního znalce v oboru."
Problém je, že ten mobil jsem dostal darem. Bylo to kupovaný přes nějakej internetovej obchod, kterej to poslal do autorizovanýho servisu. A tam mi to zamítli.
Už jen dopídit se toho, kdo na tom dělal byl záhul...
|
reagovat
|
Verbst: Jo, na "vniknuvší vodu" se odvolali u zlomeného pantu ntb... Vzhledem k tomu, že se mi nechtělo podstupovat znalecké kolečko sem ho opravoval sám.
Tedovi se něco obdobného stalo taky, taky ntb a nějak si to tam u nich vydupal. Zkus ho.
Tedovi se něco obdobného stalo taky, taky ntb a nějak si to tam u nich vydupal. Zkus ho.
|
reagovat
|
verbst
nesetkal. Ale dej to na ČOIku a uvidíš co se bude dít. Popř. jim napiš dopis a odvolej se, že se zamítnutím nesouhlasíš.
|
reagovat
|
Pánové, jelikož je vás tu chytrejch strašně moc, chtěl bych se zeptat zda-li jste někdy bojovali s verdiktem reklamačního servisu "Oxidace zařízení"
Potřeboval jsem vyreklamovat svou Lumii 950, jelikož se začla restartovat a blbnul mi bluetooth... Ze servisu odpověděli, že reklamaci neuznávají z důvodu oxidace, jenže já jsem ten telefon nikdy nevykoupal ani si nevybavuju, že bych v nějakým šíleným dešti byl venku... Maximálně v zimě a nějakým sněhu ale to stejně jenom ve městě...
Telefon jsem dostal loni na konci srpna a až doteď nebyly žádný problémy...
Potřeboval jsem vyreklamovat svou Lumii 950, jelikož se začla restartovat a blbnul mi bluetooth... Ze servisu odpověděli, že reklamaci neuznávají z důvodu oxidace, jenže já jsem ten telefon nikdy nevykoupal ani si nevybavuju, že bych v nějakým šíleným dešti byl venku... Maximálně v zimě a nějakým sněhu ale to stejně jenom ve městě...
Telefon jsem dostal loni na konci srpna a až doteď nebyly žádný problémy...
|
reagovat
|
Permanentka za 10usd na celý mesiac/jeden film denne
|
reagovat
|
Jak jsem si po tomhle videu musel pustit reakci Davose na smrt Shireen Baratheon. Taky jsem měl nějakou mušku v oku. :D
|
reagovat
|
TOP Diskuze
42Paramount kupuje komplet Warnery, Netflix vycouval 21Kraven a Madam Web se možná vrátí 18Víkendový výplach #860 o Jayovi, Tichém Bobovi a Tomu Cruisovi 14Mortal Kombat 2: Trailer 2 9Christy: Recenze 9Charlieho andílci to znovu zkusí v kinech 15Lee Cronin: Mumie: Trailer 9Do Prahy míří herecká smetánka! Začalo natáčení Scorseseho thrilleru 9Gangy z Birminghamu: Nesmrtelný muž: Trailer 9Over Your Dead Body: Trailer