|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 41461 - 41480
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2073
- 2074
- 2075
- .
- 7256
- 7257
Dá se napsat, je mi nesympatická, ale fest by mne zajímala argumentace, čím že se tam nehodí....
|
reagovat
|
reaguje na:
Bachy
Uznávám, že jsem to přehnal. Například v Kong: Skull Island byla v pohodě. Ale do této role bych vybral někoho jiného.
|
reagovat
|
You're... Immortal
Soundtrack tretiho Zaklinace je venkoncem klenot, ale tomuhle kousku z Hearts Of Stone se z nej vyrovna opravdu malo co.
Soundtrack tretiho Zaklinace je venkoncem klenot, ale tomuhle kousku z Hearts Of Stone se z nej vyrovna opravdu malo co.
|
reagovat
|
reaguje na:
Memphis
...na simulanty jeste nedoslo, ale prijde mi tohle MS zatim nejspravedlivejsi...a to prave diky toho videa... 

|
reagovat
|
MS
...at uz MS ve fotbale dopadne jakkoliv, tak VIDEO je jednoznacne plus pro fotbal...

|
reagují:
Memphis
|
reagovat
|
BookZone
Severská mytologie - Neil Gaiman
Snad poprvé jsem něco poslouchal jako audio knihu, a sám si to nepřečetl. A musím říci, že je to dobře čtené, krásně se to poslouchá a je to ohromně zábavné. Jediné co tomu trochu ubírá na kvalitě je vyslovování některých jmen, které znáte odjinud a lépe do pusy. Bavilo mě to a samotné příběhy jsou super. Rozhodně doporučuji.
Snad poprvé jsem něco poslouchal jako audio knihu, a sám si to nepřečetl. A musím říci, že je to dobře čtené, krásně se to poslouchá a je to ohromně zábavné. Jediné co tomu trochu ubírá na kvalitě je vyslovování některých jmen, které znáte odjinud a lépe do pusy. Bavilo mě to a samotné příběhy jsou super. Rozhodně doporučuji.
|
reagovat
|
reaguje na:
Gorecki
jsem mrknul, kdo to bral z reakcí vážně a přišlo mi, že si z toho všichni tak nějak dělali prdel... 

|
reagovat
|
Caveman v Divadle u Hasicu
Takhle dobre jsem se nezasmala hodne dlouho! Panove, vemte drahe polovicky a vyrazte. Partnerska terapie v jedne hodne povedene one man show. Jen doporucuji nechat ego v aute, jde se na dren. 

|
reagují:
xxendxx
|
reagovat
|
reaguje na:
Gorecki
To je trochu moc meta i na mě. 
@Axis
Gorecki psal o Miloshovi, ne o Jamajčanovi. Aspoň myslím.

@Axis
Gorecki psal o Miloshovi, ne o Jamajčanovi. Aspoň myslím.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
20Víkendový výplach #896 o Harrym Potterovi a GTA VI 18Ridley Scott si připisuje další kolosální propadák, Odyssea pošilhává po dvou miliardách! 16Druhé Bouřlivé dny vítají Anne Hathaway 13Street Fighter: Trailer 2 13Finále Rychle a zběsile možná vsadí na nečekaného režiséra 13Star Trek VI: Neobjevená země: V.I.M. 9The Last Photograph: Trailer 8Hope: Trailer 2 6Ink: Trailer 5Sex a smrt v kempu Miasma: Recenze