Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41081 - 41100 Napsat příspěvek

Gorecki

Veškerá Apple šikana je čistě náhodná a plynoucí z mého nezájmu o danou platformu :D.
659623
Veškerá Apple šikana je čistě náhodná a plynoucí z mého nezájmu o danou platformu *:D*.
Gorecki
0 0
reagovat
ja len ze ci to nie je zase nejaka Apple šikana :)
659622
ja len ze ci to nie je zase nejaka Apple šikana :)
0 0
reagovat

vZeč

Já jsem taky spokojenej  :+
Spravte akorát ten diskuzní formulář, přidejte tu zatracenou editaci příspěvků a nebudu mít co vytknout. Pretty please...
659621
Já jsem taky spokojenej  *:+* Spravte akorát ten diskuzní formulář, přidejte tu zatracenou editaci příspěvků a nebudu mít co vytknout. Pretty please...
vZeč
0 0
reagovat
jedeme
659620
jedeme
0 0
reagovat

Gorecki

Víme, řešíme, pardon.

Alespoň že jedou články a diskuze :)
659619
Víme, řešíme, pardon. Alespoň že jedou články a diskuze :)
Gorecki
0 0
reagovat
Iba mne nejde hlavna stranka?
659618
Iba mne nejde hlavna stranka?
0 0
reagovat
Musim to už po těch několika dnech napsat. Ten nový web je naprosto super :+:+:+
659615
Musim to už po těch několika dnech napsat. Ten nový web je naprosto super *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Ve věku 47 let náhle zemřel režisér Martin Dolenský (Chyťte doktora). Jeho tvorba nebyla zase moc významná, ale smrt v pouhých 47 letech je i tak šok. :o
659614
Ve věku 47 let náhle zemřel režisér Martin Dolenský (Chyťte doktora). Jeho tvorba nebyla zase moc významná, ale smrt v pouhých 47 letech je i tak šok. *:o*
0 0
reagovat
659613
[url=https://youtu.be/dV_G0Xsbvhc]goldfrapp - ocean[/url]
0 0
reagovat
:D čuráci
659576
*:D*[spoiler] čuráci[/spoiler]
0 0
reagovat
MTV scraps best female & best male awards
link
659572
MTV scraps best female & best male awards https://twitter.com/i/moments/850388908726771713
0 0
reagovat
On to navíc není jen Keanu, ale ještě George Reeves, který Supermana hrál v 50. letech. Asi jsme ty jeho filmy sice neviděli, ale aspoň jsme ho zaznamenali, takže se tam to jeho příjmení plete taky.
659569
On to navíc není jen Keanu, ale ještě George Reeve[b]s[/b], který Supermana hrál v 50. letech. Asi jsme ty jeho filmy sice neviděli, ale aspoň jsme ho zaznamenali, takže se tam to jeho příjmení plete taky.
0 0
reagovat
Ups... ?)

Fixed ;)
659568
Ups... *?)* Fixed *;)*
0 0
reagovat
predbehol si ma :) skoro mi vyvalilo oči
659567
predbehol si ma :) skoro mi vyvalilo oči
0 0
reagovat

Christopher

Ad titulní strana - Christopher Reeve! Tuhle chybu vídám o to častěji, o co víc se píše na filmových webech o Johnu Wickovi a mozek má automaticky pokyn psát příjmení Keanuho. 
659566
Ad titulní strana - Christopher Reeve! Tuhle chybu vídám o to častěji, o co víc se píše na filmových webech o Johnu Wickovi a mozek má automaticky pokyn psát příjmení Keanuho. 
Christopher
0 0
reagovat

stčko

Ja jednou dostal fungujici radu zahltit je sebemensima kravinama, ktery nejsou uplne okey, vyjmenovat, co te napadne (i kdyz u karty fakt nevim co :D ) a oni to vzdaj a vratej prachy
659563
Ja jednou dostal fungujici radu zahltit je sebemensima kravinama, ktery nejsou uplne okey, vyjmenovat, co te napadne (i kdyz u karty fakt nevim co *:D* ) a oni to vzdaj a vratej prachy
stčko
0 0
reagovat
mno ... jenže ona prostě jen nefunguje :D. ani neni vidět, ani nic. 
659562
mno ... jenže ona prostě jen nefunguje :D. ani neni vidět, ani nic. 
0 0
reagovat
stčko: Zrovna před čtvrt rokem (těsně před Vánoci) sem reklamoval rok starou kartu (128). Myslel sem, že mi dají náhradní, ovšem díky tomu, že cena klesla na polovinu, tak mi dali dobropis. Tak jako tak - tohle je zrovna věc, kterou nejde opravit a při reklamaci je důležité hodně zevrubně popsat závadu, nespokojit se s "nefunguje", ale třeba popsat, že sice zapisuje, ale data nejsou čitelná, názvy souborů to rozhazuje do nesmyslných názvů atd. Prostě popsat problém, pokud možno přesně. Když to neuděláš, v reklamaci to odbudou. Většinou ale dávají nové kusy.
659561
stčko: Zrovna před čtvrt rokem (těsně před Vánoci) sem reklamoval rok starou kartu (128). Myslel sem, že mi dají náhradní, ovšem díky tomu, že cena klesla na polovinu, tak mi dali dobropis. Tak jako tak - tohle je zrovna věc, kterou nejde opravit a při reklamaci je důležité hodně zevrubně popsat závadu, nespokojit se s "nefunguje", ale třeba popsat, že sice zapisuje, ale data nejsou čitelná, názvy souborů to rozhazuje do nesmyslných názvů atd. Prostě popsat problém, pokud možno přesně. Když to neuděláš, v reklamaci to odbudou. Většinou ale dávají nové kusy.
0 0
reagovat

pepo

Jako bys byl ve forech na MZ poprvý 8)
PS: Stačí Civalův rychlej popisek u traileru na Špínu a víš... :D
659560
Jako bys byl ve forech na MZ poprvý *8)* PS: Stačí Civalův rychlej popisek u traileru na Špínu a víš... *:D*
pepo
0 0
reagovat

Micro SD

Máte někdo zkušenosti s reklamací paměťovejch karet? Dnes mi odešla 64 GB a asi bych to neřešil, ale aby mi karta za osm stovek odešla po šesti měsících používání, to mi přijde docela jako nesmysl. Není teda kupovaná na internetu, mám ji z kamennýho elektra. Ptám se, protože jsem vlastně vživotě nic nevracel ani nereklamoval, tak vlastně nevim, jestli je to vůbec možný :D
659558
Máte někdo zkušenosti s reklamací paměťovejch karet? Dnes mi odešla 64 GB a asi bych to neřešil, ale aby mi karta za osm stovek odešla po šesti měsících používání, to mi přijde docela jako nesmysl. Není teda kupovaná na internetu, mám ji z kamennýho elektra. Ptám se, protože jsem vlastně vživotě nic nevracel ani nereklamoval, tak vlastně nevim, jestli je to vůbec možný :D
Micro SD
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se