Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40861 - 40880 Napsat příspěvek

okkac

Jasne, len z tvojho a Darksithovho prispevku som mal pocit, ze to automaticky beriete ako klasicku samovrazdu sposobenu psychickymi problemami.
660358
Jasne, len z tvojho a Darksithovho prispevku som mal pocit, ze to automaticky beriete ako klasicku samovrazdu sposobenu psychickymi problemami.
okkac
0 0
reagovat

Gorecki

No ta asfyxie mne napadla skoro hned link , takze je to vlastně sebevražda, ale ne úplně úmyslná. Takhle vlastně odešel i David Carradine.
660357
No ta asfyxie mne napadla skoro hned https://cs.wikipedia.org/wiki/Erotick%C3%A1_asfyxie , takze je to vlastně sebevražda, ale ne úplně úmyslná. Takhle vlastně odešel i David Carradine.
Gorecki
0 0
reagovat

Clavius

Divím se že zrovna další zrzka není černá...... jak to u DC bývá zvykem. Třeba taková Artemis vypadá jako ženská verze Rocka a v komiksech je to zrzka.
660356
Divím se že zrovna další zrzka není černá...... jak to u DC bývá zvykem. Třeba taková Artemis vypadá jako ženská verze Rocka a v komiksech je to zrzka.
Clavius
0 0
reagovat

okkac

Mozno islo o nehodu, ako u Hutchenca.
660354
Mozno islo o nehodu, ako u Hutchenca.
okkac
0 0
reagovat
Oficiálně jsem se začal těšit na Aquamana! ;)
660353
Oficiálně jsem se začal těšit na Aquamana! *;)*
0 0
reagovat
Jsem jasně říkal, že je stránka s Online uživatelema pro MZ stěžejní :D
660352
Jsem jasně říkal, že je stránka s Online uživatelema pro MZ stěžejní *:D*
0 0
reagovat
Pozerám že kto je online a polovica online užívateľov je vo fotogalerii Aquamana, hneď ako prvý Mr. Hlad :D čo si tam natahujete brká???
660351
Pozerám že kto je online a polovica online užívateľov je vo fotogalerii Aquamana, hneď ako prvý Mr. Hlad *:D* čo si tam natahujete brká???
0 0
reagovat

Godlike

Ditto :D
660350
Ditto *:D*
Godlike
0 0
reagovat
Začal mě zajímat Aquaman. To je doslova bohyně.
660349
Začal mě zajímat Aquaman. To je doslova bohyně.
0 0
reagovat
Před půl hodinou jsem to posílal do chatu na FB s popiskem "Aquam... I just came." Jsem fakt rád, že to všichni vnímáme stejně :D
660348
Před půl hodinou jsem to posílal do chatu na FB s popiskem "Aquam... I just came." Jsem fakt rád, že to všichni vnímáme stejně *:D*
0 0
reagovat
Já tam teda vidím jen dva důvody k radosti... ?):D8)
660347
Já tam teda vidím jen dva důvody k radosti... *?)**:D**8)*
0 0
reagovat
Dokonce vypadá až tak dobře, že jsem to málem vydal jako "prcní foto" :D:)
660346
Dokonce vypadá až tak dobře, že jsem to málem vydal jako "prcní foto" *:D**:)*
0 0
reagovat
Ta Amber "Mera" Heard vypadá fantasticky a minimálně DC má mnohem větší kočky :+
660345
Ta Amber "Mera" Heard vypadá fantasticky a minimálně DC má mnohem větší kočky *:+*
0 0
reagovat
vždyť vůbec nevíte, co ho k tomu vedlo, jak to můžete takhle hodnotit.. jj, jsem sobec, protože si beru svůj život .. omg
660344
vždyť vůbec nevíte, co ho k tomu vedlo, jak to můžete takhle hodnotit.. jj, jsem sobec, protože si beru svůj život .. omg
0 0
reagovat

okkac

Nezodpovědné? Já bych spíše řekl, že sobecké nebo bezohledné.  
660343
Nezodpovědné? Já bych spíše řekl, že sobecké nebo bezohledné.  
okkac
0 0
reagovat
Tak oficiálně sebevražda oběšením. Člověk si pak říká jaké důchody ho k tomu vedly když normálně ještě tweetoval pár hodin předtím a měl ještě několik koncertů před sebou, ženu a přátele. Nechci znít hnusně ale je to takové nezodpovědné. 
660342
Tak oficiálně sebevražda oběšením. Člověk si pak říká jaké důchody ho k tomu vedly když normálně ještě tweetoval pár hodin předtím a měl ještě několik koncertů před sebou, ženu a přátele. Nechci znít hnusně ale je to takové nezodpovědné. 
0 0
reagovat
:-
660339
*:-*
0 0
reagovat
Cornell :(
660338
Cornell :(
0 0
reagovat
Tak Hit-Girl bude
660336
Tak Hit-Girl [url=https://m.facebook.com/nakladatelstvicrew/photos/a.190963080043.135707.190937370043/10154300360570044/?type=3]bude[/url]
0 0
reagovat
Kdy už lidi konečně přestanou umírat... I tak ale dík za nejlepší Bond skladbu.
660333
Kdy už lidi konečně přestanou umírat... I tak ale dík za nejlepší Bond skladbu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se