Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40821 - 40840 Napsat příspěvek

Star Wars meets The Room.

Ak to tu uz bolo, tak sorry za duplu.
All Hail Tommy Wiseau
660511
Ak to tu uz bolo, tak sorry za duplu. All Hail [url=https://www.youtube.com/watch?v=dXlao2KNYjQ]Tommy Wiseau[/url]
Star Wars meets The Room.
0 0
reagovat

Btc

Len pre zaujimavost. Je tu niekto z vas velky cryptotrader? :o :D
660510
Len pre zaujimavost. Je tu niekto z vas velky cryptotrader? *:o* *:D*
Btc
0 0
reagovat

Axis

Pořád mu věřím.
660509
Pořád mu věřím.
Axis
0 0
reagovat
Je finančně v prdeli, nemá skoro vůbec nic v ruce, mimo boží knížky, která ale na  plátně nemá šanci vydělat.
660506
Je finančně v prdeli, nemá skoro vůbec nic v ruce, mimo boží knížky, která ale na  plátně nemá šanci vydělat.
0 0
reagovat
Václav Marhoul má můj obdiv, s jakým zápalem se stará o svůj následující snímek Nabarvené ptáče. link :+
660497
Václav Marhoul má můj obdiv, s jakým zápalem se stará o svůj následující snímek Nabarvené ptáče. http://www.irozhlas.cz/kultura/film/vaclav-marhoul-nabarvene-ptace-cannes_1705201647_kro *:+*
0 0
reagovat

popik

link
:D:D:D
660495
 http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=2002-2035.jpg *:D**:D**:D*
popik
0 0
reagovat

belasis

Jojo, dal jsem si na to budika:D Kdyz to vyjde, tak slibili i dotisk prvniho dilu:+
660494
Jojo, dal jsem si na to budika*:D* Kdyz to vyjde, tak slibili i dotisk prvniho dilu*:+*
belasis
0 0
reagovat

ComicsZone

Crew dala na Startovač české vydání Hit-Girl (Kick-Ass) :+ zabijačka
660493
Crew dala na Startovač české vydání Hit-Girl (Kick-Ass) *:+* [url=https://www.startovac.cz/projekty/komiks-hit-girl-zabijacka/]zabijačka[/url]
ComicsZone
0 0
reagovat
Pardon, ale tohle fakt musím. link :D:D:D
660491
Pardon, ale tohle fakt musím. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1174629852647370&set=a.106127946164238.12115.100003010983841&type=3&theater *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Roger Moore byl můj nejoblíbenější James Bond.

RIP.
660490
Roger Moore byl můj nejoblíbenější James Bond. RIP.
0 0
reagovat
Shit!
660489
Shit!
0 0
reagovat

Diskovo RIP okienko

Roger Moore:(((
Pre dieta vyrastajuce v 80tkach to bol vtedy moj najoblubenejsi Bond:(
660487
Roger Moore:((( Pre dieta vyrastajuce v 80tkach to bol vtedy moj najoblubenejsi Bond:(
Diskovo RIP okienko
0 0
reagovat
Po skusenostiach s Artusom a Piratmi (vid Dojmy:) som zatial pokojny8)
660486
Po skusenostiach s Artusom a Piratmi (vid Dojmy:) som zatial pokojny*8)*
0 0
reagovat
První reakce na Baywatch - a sakra...:D
660484
První reakce na Baywatch - a sakra...*:D*
0 0
reagovat

Linkin Park

Kde jste vsichni byli, kdyz pred tremi lety vyslo Hunting Party, ktery melo ke "korenum" HT a Meteore nejblize? Tam jste remcat moc nemohli, ale ted kdyz zmenili styl uplne mate vsechny duvody najednou.

Me se OML libi. Jsem rad ze experimentuji v dobrem slova smyslu. Nechteji sami sobe ani fanouskum znit ohrane nebo repetitivne, tak zkouseji nove veci. Jakakoliv jina nu metalova kapela zni i po deseti letech porad stejne a zamenitelne. LP ne. 
660481
Kde jste vsichni byli, kdyz pred tremi lety vyslo Hunting Party, ktery melo ke "korenum" HT a Meteore nejblize? Tam jste remcat moc nemohli, ale ted kdyz zmenili styl uplne mate vsechny duvody najednou. Me se OML libi. Jsem rad ze experimentuji v dobrem slova smyslu. Nechteji sami sobe ani fanouskum znit ohrane nebo repetitivne, tak zkouseji nove veci. Jakakoliv jina nu metalova kapela zni i po deseti letech porad stejne a zamenitelne. LP ne. 
Linkin Park
0 0
reagovat
Když Linkini jeli Warped Tour, tak jim každá tamní kapela (všechno metal, core, screamo apod.) řekla, že to Linkin Park je nejvíc hudebně ovlivnil. :D Samozřejmě nelze 6 alb pořád hrát stejný nu-metal, to by se zdaleka nestali největší kapelou dneška. Jen je škoda, že One More Light je takové bezvýrazné, oproti jiným pop nahrávkám málo odvážné. Hodně tam slyším i jak se Chester musel přemáhat, chudáci audio inženýři s jeho vokály museli mít hodně práce.
660480
Když Linkini jeli Warped Tour, tak jim každá tamní kapela (všechno metal, core, screamo apod.) řekla, že to Linkin Park je nejvíc hudebně ovlivnil. *:D* Samozřejmě nelze 6 alb pořád hrát stejný nu-metal, to by se zdaleka nestali největší kapelou dneška. Jen je škoda, že One More Light je takové bezvýrazné, oproti jiným pop nahrávkám málo odvážné. Hodně tam slyším i jak se Chester musel přemáhat, chudáci audio inženýři s jeho vokály museli mít hodně práce.
0 0
reagovat
sem myslel ze linkiny vyvrazdil jigsaw a je klid.
660479
sem myslel ze linkiny vyvrazdil jigsaw a je klid.
0 0
reagovat
A Thousand Suns je nejlepší 8) Living Things taky není k zahození.
Meteora je fajn, ale je už docela ohraná a přeceňovaná.

U tohodle ještě úplně nevím, jak se k tomu postavit :D Docela mě to vyvedlo z míry, protože neposlouchám nikdy žádný singly a čekám na hotový alba. Neposlouchá se to špatně ale čekal jsem teda něco jinýho.
660477
A Thousand Suns je nejlepší *8)* Living Things taky není k zahození. Meteora je fajn, ale je už docela ohraná a přeceňovaná. U tohodle ještě úplně nevím, jak se k tomu postavit *:D* Docela mě to vyvedlo z míry, protože neposlouchám nikdy žádný singly a čekám na hotový alba. Neposlouchá se to špatně ale čekal jsem teda něco jinýho.
0 0
reagovat
U me skoncili po Meteore... Od te doby se mi libila jedina pisnicka - The Catalyst.
660475
U me skoncili po Meteore... Od te doby se mi libila jedina pisnicka - The Catalyst.
0 0
reagovat

Linkin Park

Tu este niekto pocuva Linkin Park? Ja ze sme vsetci prestali po prvej pesnicke z Minutes to midnight...
660470
Tu este niekto pocuva Linkin Park? Ja ze sme vsetci prestali po prvej pesnicke z Minutes to midnight...
Linkin Park
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se