|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 40541 - 40560
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2027
- 2028
- 2029
- .
- 7201
- 7202
Koukal jste nekdo na MTV Movie Awards? Nejen, ze to zmenili na MTV Movie & TV Awards, ale pridali k tomu uvadejici Tiffany Haddish, ktera mi nejak nesedla a dokonali to vecma jako ze Nejlepsi Zaporak byl Killmonger a ne Thanos (dobrej vtip) a Nejlepsi Film byl Black Panther a ne Infinity War (jeste vetsi joke). Hudebni vystoupeni tragicky a ty zabavny sketche a parodie byly taky dost nepovedeny. Navic tam bylo spousta hercu a herecek z bezvyznamnejch serialu a dost malo A-list celebrit z filmu.
Kdybych tohle napsal nekam na Twitter, tak to asi schytam, protoze mi prislo, ze cela show byla zamerena z 90% na cernochy, a tak jsem to bud nepochopil nebo to posrali tim, ze z toho udelali vic predavani cen pro TV a ne filmu.
Tak jestli jste to nekdo taky videli, nevahejte se podelit o dojmy.
Kdybych tohle napsal nekam na Twitter, tak to asi schytam, protoze mi prislo, ze cela show byla zamerena z 90% na cernochy, a tak jsem to bud nepochopil nebo to posrali tim, ze z toho udelali vic predavani cen pro TV a ne filmu.
Tak jestli jste to nekdo taky videli, nevahejte se podelit o dojmy.

|
reagují:
kubqo
|
reagovat
|
reaguje na:
MarvinP
Já už se do toho nechci pouštět. Já ten film mám 8-9/10 a zase to akorát bude vypadat, že ho hejtim, což neni vůbec pravda.
Jen mi to nepřišlo tak kompaktní jako TDK.
Jen mi to nepřišlo tak kompaktní jako TDK.|
reagovat
|
"V tom filmu sice pár takových věcí je"
třeba?
třeba?
|
reagovat
|
Ale dozvíme. Ten konec je odměna pro Alfréda, kterej si ji za tu dobu s Batmanem zaslouží nejvíc. A proto přežil a ten konec je, jakej je. Navíc díky tomu může pomáhat novému Batmanovi bez nějakých silnějších výčitek. Cokoliv jinýho nedává smysl. V tom filmu sice pár takových věcí je, ale konec to vážně není.
|
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
to je snad jasný že přežil... nebo snad je tu někdo kdo pochybuje ?
OMG
OMG
|
reagovat
|
Pojdme zmenit tema....
Konec Dark Knight Rises - Bruce Wayne prezil, nebo se to Alfredovi zda?
Konec Dark Knight Rises - Bruce Wayne prezil, nebo se to Alfredovi zda?

|
reagovat
|
TOP Diskuze
97Odyssea: Final Trailer 37Mimoni poprvé zklamali, Supergirl je ještě zoufalejší propadák než Morbius 20Posedlost: Recenze 20Víkendový výplach #888 o Evil Dead a Posedlosti 49Vlkodlak: Trailer 18VIDEO: Lionel Messi láká na nového Spider-Mana 10James Gunn možná našel svého Batmana 8Téma: Co prozradil trailer na Eggersova Werwulfa aka Vlkodlaka? 7První reakce: Epická Odyssea je Nolanův triumf, kritici nešetří superlativy 9Rozum a cit: Trailer