Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40501 - 40520 Napsat příspěvek

studo

No já se na to právě teprve chystám. Zrovna nedávno jsem to kupoval.
661298
No já se na to právě teprve chystám. Zrovna nedávno jsem to kupoval.
studo
0 0
reagovat

Bookzone

čítal niekto Red Rising? som v polovici a zo začiatku mi to prišlo strašne rýchle. Nie len čo sa týka predstavovania sveta, ale aj akcie, deja a posunu. Keby to písal Martin tak to má tak 3000 strán. Ale potom si človek na tú rýchlosť zvykne, postavy a dej prestanú byť guláš a zrazu dostávam Hunger Games vo vesmíre na steroidoch. Dúfam, že tento Institute bude trvaž ešte dlho, velká zábava. :+
661297
čítal niekto Red Rising? som v polovici a zo začiatku mi to prišlo strašne rýchle. Nie len čo sa týka predstavovania sveta, ale aj akcie, deja a posunu. Keby to písal Martin tak to má tak 3000 strán. Ale potom si človek na tú rýchlosť zvykne, postavy a dej prestanú byť guláš a zrazu dostávam Hunger Games vo vesmíre na steroidoch. Dúfam, že tento Institute bude trvaž ešte dlho, velká zábava. *:+*
Bookzone
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Nejen že to nebude ucelený...lituji nevlastní sestru, ale k tomu bude hroznej bordel s překlady. Stejně s tím debilním twistem/postavou v poslední vydané knize, bych byl rád aby to nedopsal.
661296
Nejen že to nebude ucelený...lituji nevlastní sestru, ale k tomu bude hroznej bordel s překlady. Stejně s tím debilním twistem/postavou v poslední vydané knize, bych byl rád aby to nedopsal.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Kurva

Ale pokud vyjdou vychry zimy tak prostě poslední kniha nebo doufejme 2 knihy budou jiné. Sere mne to ale nedá se nic dělat.
661295
Ale pokud vyjdou vychry zimy tak prostě poslední kniha nebo doufejme 2 knihy budou jiné. Sere mne to ale nedá se nic dělat.
Kurva
0 0
reagovat
Fu*k
661293
Fu*k
0 0
reagovat

bookzone

Píseň ledu a ohně

link

"Ano, nakladatelství Argo je nyní výhradním majitelem práv na budoucí vydání všech svazků série."

Takže s možností, že v knihovně budu mít stylově ucelenou sérii v češtině se můžu rozloučit; paráda, těch pět knih od Talpressu mi je naprosto k ho*nu. Bravo, jsem nadšen. Tři tácy v pr*eli.:(:-
661292
[b]Píseň ledu a ohně[/b] [url=https://www.facebook.com/fantastikavargu/photos/a.451792701679390.1073741828.451750438350283/648256705366321/?type=3&theater]link[/url] [i]"Ano, nakladatelství Argo je nyní výhradním majitelem práv na budoucí vydání všech svazků série."[/i] Takže s možností, že v knihovně budu mít stylově ucelenou sérii v češtině se můžu rozloučit; paráda, těch pět knih od Talpressu mi je naprosto k ho*nu. Bravo, jsem nadšen. Tři tácy v pr*eli.*:(**:-*
bookzone
0 0
reagovat

Lifty

Random but funny :D
661291
Random but funny *:D*
Lifty
0 0
reagovat
Rocco si drží krásné procenta hodnocení na csfd:D 
661290
Rocco si drží krásné procenta hodnocení na csfd*:D* 
0 0
reagovat
No dopadlo to pro něj nejhůře jak mohlo, koleno má na tisíc kousků, aby to pro něj nebyla náhodou konečná...
661285
No dopadlo to pro něj nejhůře jak mohlo, koleno má na tisíc kousků, aby to pro něj nebyla náhodou konečná...
0 0
reagovat
Ještě před pěti minutama bych řek, že to přeju Alejandrovi. :-
661283
Ještě před pěti minutama bych řek, že to přeju Alejandrovi. *:-*
0 0
reagovat
Drvivu vacsinu Slovakov asi zaujima len Saganov zeleny?)
Na celkove ktokolvek, len nie niekto zo SKY8)
661282
Drvivu vacsinu Slovakov asi zaujima len Saganov zeleny*?)* Na celkove ktokolvek, len nie niekto zo SKY*8)*
0 0
reagovat

TdF

Kouká tu někdo? A pokud jo kdo je Váš favorit. Já samozřejmně držím palce Křižákovi na rozumný místo v celkové klasifikaci, Štybymu aby vyhrál etapu a Cinkovi aby to přežil. Na celkový nemám favorita, Froome mě nikdy moc nebral, Contík nemá zase tak supr formu, Quintana má supr formu do kopců....jenže časovka je pro něj problém....docela bych přál Richiemu Porte.
661281
Kouká tu někdo? A pokud jo kdo je Váš favorit. Já samozřejmně držím palce Křižákovi na rozumný místo v celkové klasifikaci, Štybymu aby vyhrál etapu a Cinkovi aby to přežil. Na celkový nemám favorita, Froome mě nikdy moc nebral, Contík nemá zase tak supr formu, Quintana má supr formu do kopců....jenže časovka je pro něj problém....docela bych přál Richiemu Porte.
TdF
0 0
reagovat

Steki

Videl som ich pri Master of None a Narcose, ale aj tak som si dal anglické. Proste už sila zvyku :D
661274
Videl som ich pri Master of None a Narcose, ale aj tak som si dal anglické. Proste už sila zvyku *:D*
Steki
0 0
reagovat
slovenske titulky na netflixe?!? sice zatial iba na par serialoch, ale aj tak :o :+ konecne
661272
slovenske titulky na netflixe?!? sice zatial iba na par serialoch, ale aj tak *:o* *:+* konecne
0 0
reagovat

Den podle Arnolda

link

(pokud už to tu někdy bylo, tak sry)
661270
[url=https://youtu.be/OMjbCNL1QKY]link[/url] (pokud už to tu někdy bylo, tak sry)
Den podle Arnolda
0 0
reagovat

MusicZone

Tak přihazuji další příděl. Tentokrát pouze Josefin Öhrn + The Liberation.

Z alba Mirage:
The State (I'm In)
Rainbow Lollipop

Z alba Horse Dance:
Take Me Beyond
Green Blue Fields
Sunny Afternoon

Opět se jedná o alternative genre, ale tato hudba mi dnes poháněla nohy, že jsem těch 80 km (mtb) ušlapal jako nic ;)
661269
Tak přihazuji další příděl. Tentokrát pouze [i]Josefin Öhrn + The Liberation[/i]. Z alba [i]Mirage[/i]: [url=https://youtu.be/XeobIaP_70s]The State (I'm In)[/url] [url=https://youtu.be/qKuDC296S90]Rainbow Lollipop[/url] Z alba [i]Horse Dance[/i]: [url=https://youtu.be/OzA8Jkx5GW8]Take Me Beyond[/url] [url=https://youtu.be/v_bucXT1fIk]Green Blue Fields[/url] [url=https://youtu.be/nN8_t9-gJ94]Sunny Afternoon[/url] Opět se jedná o alternative genre, ale tato hudba mi dnes poháněla nohy, že jsem těch 80 km (mtb) ušlapal jako nic *;)*
MusicZone
0 0
reagovat

Narozeniny

dnes je to uz 22 let, co mel premieru Soudce Dredd se Stallonem v hl. roli... ;) ;)
661268
dnes je to uz 22 let, co mel premieru Soudce Dredd se Stallonem v hl. roli... ;) *;)*
Narozeniny
0 0
reagovat
Já jsem hrozně rád, že jsem tehdy stihl za 50,- RPO v levných knihách... Ale pořád jsem se k tomu nedostal:D
661261
Já jsem hrozně rád, že jsem tehdy stihl za 50,- RPO v levných knihách... Ale pořád jsem se k tomu nedostal*:D*
0 0
reagovat

Ready player one

To som tak neschopny, alebo sa to nikde neda uz kupit ako ekniha?
661259
To som tak neschopny, alebo sa to nikde neda uz kupit ako ekniha?
Ready player one
0 0
reagovat

Gonzi

Tak uz je na case se zas domluvit :D
661258
Tak uz je na case se zas domluvit :D
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se