Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40521 - 40540 Napsat příspěvek
Do kina klidně chodím sám (a často to tak bývá), na druhou stranu je pro mě vrchol kinozábavy jít do sálu s podobně laděnýma lidma a po filmu se o něm ještě bavit. 8)
661257
Do kina klidně chodím sám (a často to tak bývá), na druhou stranu je pro mě vrchol kinozábavy jít do sálu s podobně laděnýma lidma a po filmu se o něm ještě bavit. *8)*
0 0
reagovat

popink

Divne je, ze nechapes, ze to je podstatou debaty.

Vlastne beriem spat, nie je to divne8)
661252
Divne je, ze nechapes, ze to je podstatou debaty. Vlastne beriem spat, nie je to divne*8)*
popink
0 0
reagovat

popik

Divný je, že tahle debata už je tu nejmíň po páté a pokaždý má někdo potřebu se k ní vyjadřovat. 8)
661251
Divný je, že tahle debata už je tu nejmíň po páté a pokaždý má někdo potřebu se k ní vyjadřovat. *8)*
popik
0 0
reagovat
Divný je ten, co začne uprostřed filmu v kině onanovat. Jestli někdo chodí do kina sám nebo ve společnosti, je jeho věc a nepřijde mi divné ani jedno.
661248
Divný je ten, co začne uprostřed filmu v kině onanovat. Jestli někdo chodí do kina sám nebo ve společnosti, je jeho věc a nepřijde mi divné ani jedno.
0 0
reagovat
Divni su ti, ktori inych oznacuju za "divnych" ;)
661247
Divni su ti, ktori inych oznacuju za "divnych" *;)*
0 0
reagovat
Divní sú ti, ktorí tam chodia len v spoločnosti iných...
661245
Divní sú ti, ktorí tam chodia len v spoločnosti iných...
0 0
reagovat

Taky sam ;)

...najednou se tady mezi vama citim tak nejak normalne... :))
661243
...najednou se tady mezi vama citim tak nejak normalne... *:))*
Taky sam ;)
0 0
reagovat
Taky občas zajdu do kina sám a nevidím na tom nic divnýho. Obvykle se s kamarádama na filmu, který chceme vidět v kině, shodnem, ale když je něco, co chci vidět na plátně a ostatní nemusí, tak jdu prostě sám a pohoda. Velkou výhodu na solo akcích vidím taky v tom, že se člověk nemusí přizpůsobovat a složitě hledat termín. Prostě si usmyslím, že na něco chci jít a za 2 hodiny sedím v kině a nic neřeším. :)
661242
Taky občas zajdu do kina sám a nevidím na tom nic divnýho. Obvykle se s kamarádama na filmu, který chceme vidět v kině, shodnem, ale když je něco, co chci vidět na plátně a ostatní nemusí, tak jdu prostě sám a pohoda. Velkou výhodu na solo akcích vidím taky v tom, že se člověk nemusí přizpůsobovat a složitě hledat termín. Prostě si usmyslím, že na něco chci jít a za 2 hodiny sedím v kině a nic neřeším. *:)*
0 0
reagovat
Z 90% chodím do kina sám. Odpočinu si tam a víc si film užiju.
A dodnes nezapomenu na jedno promítání cca 3 nebo 4 roky zpátky, když byla obnovena premiéra původního Jurského Parku. Šel jsem přes týden někdy kolem poledne. Při vstupu do sálu jsem byl první a tak to zůstalo i do začátku filmu. Měl jsem celé hlediště jenom pro sebe a byl to dokonalý zážitek :)
661241
Z 90% chodím do kina sám. Odpočinu si tam a víc si film užiju. A dodnes nezapomenu na jedno promítání cca 3 nebo 4 roky zpátky, když byla obnovena premiéra původního Jurského Parku. Šel jsem přes týden někdy kolem poledne. Při vstupu do sálu jsem byl první a tak to zůstalo i do začátku filmu. Měl jsem celé hlediště jenom pro sebe a byl to dokonalý zážitek :)
0 0
reagovat
Divný sú podľa mňa naopak ľudia, čo potrebujú za každú cenu spoločnosť ;)
661240
Divný sú podľa mňa naopak ľudia, čo potrebujú za každú cenu spoločnosť *;)*
0 0
reagovat
Ja chodím do kina bežne sám a nič divné na tom nie je 8)
661239
Ja chodím do kina bežne sám a nič divné na tom nie je *8)*
0 0
reagovat
ja chodievam do kina bežne (a veľmi rád) sám. nevidím v tom problém
661238
ja chodievam do kina bežne (a veľmi rád) sám. nevidím v tom problém
0 0
reagovat
Ja byl sam v kine jen jednou a to v Brne Olympii spolu s dalsi hromadou "odlozenych" chlapu (shame on me:)) na prvnich Expendables a byla to nehorazna pecka. Jeden z nej kino-zazitku, hold kdyz tam nejsou zensky a decka :D
661237
Ja byl sam v kine jen jednou a to v Brne Olympii spolu s dalsi hromadou "odlozenych" chlapu (shame on me:)) na prvnich Expendables a byla to nehorazna pecka. Jeden z nej kino-zazitku, hold kdyz tam nejsou zensky a decka *:D*
0 0
reagovat
Sam jsem sel jej jednou, na Watchmeny a nehrali je, protoze jsme byli tri...
661235
Sam jsem sel jej jednou, na Watchmeny a nehrali je, protoze jsme byli tri...
0 0
reagovat
Ja byl ted po dlouhy dobe sam na transformerech. Jeste ze tak. Nerad bych mel kvuli nekomu vycitky svedomi. Jinak jit do kina sam je casto hrozne relax. I ty dojmy pak krasne zrajou, nerozptyleny chlastanim do ranich hodin. Vlastne dost filmu vcetne Logana trpelo tim, ze jsme je zpicovali u piva a dal pak nezajem, pritom to neni tak spatnej film :D u tech transek jsem si vlastne rekl po dlouhy dobe, ze to zas zkusim sam a je to fakt v jistym smyslu povznasejici. Jen ku*va... nemuseli to byt zrovna ti roboti
661233
Ja byl ted po dlouhy dobe sam na transformerech. Jeste ze tak. Nerad bych mel kvuli nekomu vycitky svedomi. Jinak jit do kina sam je casto hrozne relax. I ty dojmy pak krasne zrajou, nerozptyleny chlastanim do ranich hodin. Vlastne dost filmu vcetne Logana trpelo tim, ze jsme je zpicovali u piva a dal pak nezajem, pritom to neni tak spatnej film *:D* u tech transek jsem si vlastne rekl po dlouhy dobe, ze to zas zkusim sam a je to fakt v jistym smyslu povznasejici. Jen ku*va... nemuseli to byt zrovna ti roboti
0 0
reagovat
Nieco podobne, aj ked detaily radsej nechcem vediet:)
Respektujem jej pravo na sukromie, to je pre zdravy vztah velmi dolezite:+
661231
Nieco podobne, aj ked detaily radsej nechcem vediet:) Respektujem jej pravo na sukromie, to je pre zdravy vztah velmi dolezite*:+*
0 0
reagovat
Gorecki: Romanticky film v televizi, vino, a "back massager" od Hitachi? :D
661230
Gorecki: Romanticky film v televizi, vino, a "back massager" od Hitachi? *:D*
0 0
reagovat

Vincent

No mna ta moja obcas aj sama vyzenie, lebo chce mat vecer klud "na seba" :))
661229
No mna ta moja obcas aj sama vyzenie, lebo chce mat vecer klud "na seba" *:))*
Vincent
0 0
reagovat
Napoprve si to nejvic uziju sam, napodruhe,kdyz uz vim, jestli je to dobry nebo ne me bavi reakce ostatních. 
661228
Napoprve si to nejvic uziju sam, napodruhe,kdyz uz vim, jestli je to dobry nebo ne me bavi reakce ostatních. 
0 0
reagovat
Jako jsou filmy, na ktery taky chodim sam, protoze me nebavi se nekoho ptat jestli na to nechce jit, me je to sumafuk jestli nekdo znamej sedi vedle me nebo ne, ale ze slusnosti se holt clovek musi zeny zeptat, jinak je ohen na strese :)
661227
Jako jsou filmy, na ktery taky chodim sam, protoze me nebavi se nekoho ptat jestli na to nechce jit, me je to sumafuk jestli nekdo znamej sedi vedle me nebo ne, ale ze slusnosti se holt clovek musi zeny zeptat, jinak je ohen na strese *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se