Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 39741 - 39760 Napsat příspěvek
Jen tak mimochodem: Novinářka Silvie Lauder z týdeníku Respekt veřejně popsala, jak se stále setkává se sexuálním obtěžováním. Nechtějte vidět ty reakce. :(
664160
Jen tak mimochodem: Novinářka Silvie Lauder z týdeníku Respekt veřejně popsala, jak se stále setkává se sexuálním obtěžováním. [url=https://www.facebook.com/silvie.lauder/posts/1938336389754305]Nechtějte vidět ty reakce.[/url] *:(*
0 0
reagovat

popicek

Souhlas, Disketa LOL :D
664157
Souhlas, Disketa LOL *:D*
popicek
0 0
reagovat

Gorecki

+1
664152
+1
Gorecki
0 0
reagovat
Smutný to je, ale bohužel tim jak se k tomu vyjadřuje každej tak se objeví spousta nesmyslů, který posloužej jako náboje pro komentáře typu "přecitlivělý amíci". :- Viz. pohoršení Patricie Arquett nad tím, že si Oliver Stone dovolil jí poslat kytku a pozvat do kina. ?)
664149
Smutný to je, ale bohužel tim jak se k tomu vyjadřuje každej tak se objeví spousta nesmyslů, který posloužej jako náboje pro komentáře typu "přecitlivělý amíci". *:-* Viz. pohoršení [url=https://www.lidovky.cz/oscarovy-chlipnik-reziser-oliver-stone-mel-sexualne-obtezoval-modelku-1n6-/kultura.aspx?c=A171016_112410_ln_kultura_jto]Patricie Arquett[/url] nad tím, že si Oliver Stone dovolil jí poslat kytku a pozvat do kina. *?)*
0 0
reagovat
Navyse s tou Bjork a producentami absolutne zle prelozena a asi aj nepochopena anglictina. Inak si to vysvetlit neviem. Zastavuje sa mi rozum ako ten clanok mohla vypustit.
664140
Navyse s tou Bjork a producentami absolutne zle prelozena a asi aj nepochopena anglictina. Inak si to vysvetlit neviem. Zastavuje sa mi rozum ako ten clanok mohla vypustit.
0 0
reagovat

xnewstedx

Magbox + nějaká iptv služba.
664135
Magbox + nějaká iptv služba.
xnewstedx
0 0
reagovat

popik

Slušnej článek. Souhlas, jen nafouknutá bublina, přecitlivelejch amíků 8)
664133
Slušnej článek. Souhlas, jen nafouknutá bublina, přecitlivelejch amíků *8)*
popik
0 0
reagovat
Jsem nevedel, ze je panna. Boze... a jeste ji nepusti sednout v tramvaji
664132
Jsem nevedel, ze je panna. Boze... a jeste ji nepusti sednout v tramvaji
0 0
reagovat
Nepochopím, jak něco takhle obludného může napsat žena. Tímhle stylem podporovat patriarchát a mužskou dominanci... prostě to nechápu.
664131
Nepochopím, jak něco takhle obludného může napsat žena. Tímhle stylem podporovat patriarchát a mužskou dominanci... prostě to nechápu.
0 0
reagovat
Ty komentare pod clankem jsou snad jeste horsi, krome tech par rozumnejch, ktery pak dostali negativni hodnoceni. Smutny po vsech strankach ?)
664130
Ty komentare pod clankem jsou snad jeste horsi, krome tech par rozumnejch, ktery pak dostali negativni hodnoceni. Smutny po vsech strankach *?)*
0 0
reagovat
Tak s tímhle blábolem Mirka fakt klesla. :(
664129
Tak s tímhle blábolem Mirka fakt [url=https://kultura.zpravy.idnes.cz/komentar-weinstein-0os-/filmvideo.aspx?c=A171018_112902_filmvideo_spm]klesla[/url]. *:(*
0 0
reagovat
Zdar.
Kto tu cumi na futbal? Chcem kupit fotrikovy bud zariadenie, nieco blbuvzdorne ako Antik TV (ale ten ma sportu minimum) alebo idealne pristup na web hoci plateny len nech je to kvalita. Hlavne anglicka liga, idealne sirsie pokrytie. Mal to doteraz free (sopcast atd), ale riesit cez fon kazdu prkotinu ked to padne sa mi uz fakt nechce.
664112
Zdar. Kto tu cumi na futbal? Chcem kupit fotrikovy bud zariadenie, nieco blbuvzdorne ako Antik TV (ale ten ma sportu minimum) alebo idealne pristup na web hoci plateny len nech je to kvalita. Hlavne anglicka liga, idealne sirsie pokrytie. Mal to doteraz free (sopcast atd), ale riesit cez fon kazdu prkotinu ked to padne sa mi uz fakt nechce.
0 0
reagovat

okkac

Díky :)
664102
Díky *:)*
okkac
0 0
reagovat

verbst

veď to ani nie je politika, len kopanie do rasistického. doseba zahľadeného ubožiaka, ktorý má zhodou okolností palec na nukleárnych zbraniach :D ok končím
664090
veď to ani nie je politika, len kopanie do rasistického. doseba zahľadeného ubožiaka, ktorý má zhodou okolností palec na nukleárnych zbraniach *:D* ok končím
verbst
0 0
reagovat
Aspoň tady mě nerozčilujte, pls! :(:-:D:D:D
664080
Aspoň tady mě nerozčilujte, pls! *:(**:-**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Ale ved im venoval svoju golfovu trofej, a rozhadzoval hajzel papier to sa rata ci?
664070
Ale ved im venoval svoju golfovu trofej, a rozhadzoval hajzel papier to sa rata ci?
0 0
reagovat

studo

Jo, chudaci v Portoriku. Skoda mluvit o oranzovym idiotovi. Ten nikdy nikomu jinymu nez sobe v zivote nepomuze.
664069
Jo, chudaci v Portoriku. Skoda mluvit o oranzovym idiotovi. Ten nikdy nikomu jinymu nez sobe v zivote nepomuze.
studo
0 0
reagovat
Na konci rijna konecne vyjde dotisk Kick-asse prvniho dilu:+
664066
Na konci rijna konecne vyjde dotisk Kick-asse prvniho dilu*:+*
0 0
reagovat
a čo Portoričania... 3týždne bez elektriny, 90% obyvateľov stále bez pitnej vody... a tá oanžová atrapa hrá golf :+
664063
a čo Portoričania... 3týždne bez elektriny, 90% obyvateľov stále bez pitnej vody... a tá oanžová atrapa hrá golf *:+*
0 0
reagovat

Vincent

...ja mel pokazde stesti...vzdy, jak jsem priletel na Floridu, tak par dni po odletu se objevil vetrik :) (litavam zari - rijen)
664062
...ja mel pokazde stesti...vzdy, jak jsem priletel na Floridu, tak par dni po odletu se objevil vetrik :) (litavam zari - rijen)
Vincent
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se