Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 39781 - 39800 Napsat příspěvek

Gorecki

No právě, že v kauze Whedon šlo úplně o něco jiného, ale už ho všichni začali odsuzovat a distancovat se od něj. Stejně jako teď si přisazují lidi, jen aby ukázali, že oni s tím neměli nic společného.

Klasický případ "virtue signalling"...pro neznalé link
663959
No právě, že v kauze Whedon šlo úplně o něco jiného, ale už ho všichni začali odsuzovat a distancovat se od něj. Stejně jako teď si přisazují lidi, jen aby ukázali, že oni s tím neměli nic společného. Klasický případ "virtue signalling"...pro neznalé http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Virtue%20Signalling
Gorecki
0 0
reagovat

SteKi

Whedon:
Nemam pocit, ze by bol do toho namoceny, moc o tej kauze neviem, ale tam islo o nieco uplne ine, nie?

Herecka a cislo:
O tom uz neviem vobec nic.
663954
Whedon: Nemam pocit, ze by bol do toho namoceny, moc o tej kauze neviem, ale tam islo o nieco uplne ine, nie? Herecka a cislo: O tom uz neviem vobec nic.
SteKi
0 0
reagovat
To, ze sa nikto neozval nie je pravda. Bolo ich mrte, len boli umlcane/y.  
663953
To, ze sa nikto neozval nie je pravda. Bolo ich mrte, len boli umlcane/y.  
0 0
reagovat

Gorecki

No ved ja sa ani nesnazim tvrdit opak. Ale vies mi vysvetlit preco je do toho namoceny napr. Whedon, ktory bol "len normalne" neverny? Preco sa nejaka herecka citi ublizene za to, ze si od nej chlap vypytal cislo po tom, co sa na neho usmiala a ma potrebu o svojom strachu tweetovat a pod? Toto mi pride chore a ubohe a odvracia to pozornost od skutocneho problemu.
663952
No ved ja sa ani nesnazim tvrdit opak. Ale vies mi vysvetlit preco je do toho namoceny napr. Whedon, ktory bol "len normalne" neverny? Preco sa nejaka herecka citi ublizene za to, ze si od nej chlap vypytal cislo po tom, co sa na neho usmiala a ma potrebu o svojom strachu tweetovat a pod? Toto mi pride chore a ubohe a odvracia to pozornost od skutocneho problemu.
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

:+
663951
*:+*
Gorecki
0 0
reagovat

SteKi

Lenze je rozdiel medzi tym, ked je nieco dobrovolne (hadzanie sa sliepok ti pod nohy) a ked si to vynucujes z pozicie moci/strachu/nasilia. To co popisujes v tomto kontexte je presne to nebezpecne o com hovorim. Od toho uz je naozaj velmi blizko k vetam typu "za to znasilnenie si moze sama, ked sa tak oblieka".
663950
Lenze je rozdiel medzi tym, ked je nieco dobrovolne (hadzanie sa sliepok ti pod nohy) a ked si to vynucujes z pozicie moci/strachu/nasilia. To co popisujes v tomto kontexte je presne to nebezpecne o com hovorim. Od toho uz je naozaj velmi blizko k vetam typu "za to znasilnenie si moze sama, ked sa tak oblieka".
SteKi
0 0
reagovat
Mate pravdu. Len...moc sa mi to nechce ani pisat, aby to nevyzeralo, ze tu chcem rozputavat vojnu zeny vs muzi, musim stale mysliet na jedneho chalana, ktory nieje ani tak strasne bohaty, iba ma viac penazi ako vacsina z nas. A ten hovori, ze on nielen ze nevladze, ale uz ho to ani nebavi, tolko zien sa mu doslova hadze pod nohy. A to je nikto. Tak mi povedzte, co sa musi motat okolo neho (Weinstein a jemu podobni) kolko s prepacenim sliepok, ktore su ochotne urobit cokolvek a s kymkolvek pre vidinu zviditelnit/zabespecit sa. 
Ale ako hovorim, ak robil nieco ako, vyspis sa so mno a ja ti pomozem, nevyspis sa so mnou a ja ta znicim? Takemu cloveku znicit zivot a dotycne osoby odskodnit. A hlavne ako aj pisete podo mnou, dat ludom vediet, ze toto sa nesmie tolerovat a aby sa nebali o tom hovorit ak sa to deje. Ze nie je to hanba a nikto by sa nemal bat o tom hovorit zo strachu o svoju karieru. Len sa pri tom prosim netvarme vsetci ako keby nam svatoziara vysela nad hlavami.
663949
Mate pravdu. Len...moc sa mi to nechce ani pisat, aby to nevyzeralo, ze tu chcem rozputavat vojnu zeny vs muzi, musim stale mysliet na jedneho chalana, ktory nieje ani tak strasne bohaty, iba ma viac penazi ako vacsina z nas. A ten hovori, ze on nielen ze nevladze, ale uz ho to ani nebavi, tolko zien sa mu doslova hadze pod nohy. A to je nikto. Tak mi povedzte, co sa musi motat okolo neho (Weinstein a jemu podobni) kolko s prepacenim sliepok, ktore su ochotne urobit cokolvek a s kymkolvek pre vidinu zviditelnit/zabespecit sa.  Ale ako hovorim, ak robil nieco ako, vyspis sa so mno a ja ti pomozem, nevyspis sa so mnou a ja ta znicim? Takemu cloveku znicit zivot a dotycne osoby odskodnit. A hlavne ako aj pisete podo mnou, dat ludom vediet, ze toto sa nesmie tolerovat a aby sa nebali o tom hovorit ak sa to deje. Ze nie je to hanba a nikto by sa nemal bat o tom hovorit zo strachu o svoju karieru. Len sa pri tom prosim netvarme vsetci ako keby nam svatoziara vysela nad hlavami.
0 0
reagovat
Zase to dokládá důležitost kvalitní investigativní žurnalistiky. Jemu by to prošlo, protože byl tak mocný, že byl nedotknutelný. Jedním dobře připraveným článkem se otevřela stavidla. Tohle může ovlivnit spoustu věcí, pokud se s tím bude chtít společnost vypořádat. Večer jsem si ke čtení pustila Spotlight. Ten vzorec od pradávna stejný - zneužití moci. 
663948
Zase to dokládá důležitost kvalitní investigativní žurnalistiky. Jemu by to prošlo, protože byl tak mocný, že byl nedotknutelný. Jedním dobře připraveným článkem se otevřela stavidla. Tohle může ovlivnit spoustu věcí, pokud se s tím bude chtít společnost vypořádat. Večer jsem si ke čtení pustila Spotlight. Ten vzorec od pradávna stejný - zneužití moci. 
0 0
reagovat
To, jak morální je od všech svědků se ozvat až takhle po letech, kdy to konečně prasklo, je fakt irelevantní. I kdyby to bylo někomu šumák a chtěl se jen zviditelnit nějakou historkou, je to jen dobře a klidně do toho. Čím víc mu v tom vymáchají držku, tím líp. Samozřejmě kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe...
663947
To, jak morální je od všech svědků se ozvat až takhle po letech, kdy to konečně prasklo, je fakt irelevantní. I kdyby to bylo někomu šumák a chtěl se jen zviditelnit nějakou historkou, je to jen dobře a klidně do toho. Čím víc mu v tom vymáchají držku, tím líp. Samozřejmě kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe...
0 0
reagovat
Mám na to stejný názor jako do_Od, roky o tom jeho okolí vědělo....a co okolí, ale v kuloárech se o jeho chování rozšiřovali vtípky a "nikdo" s tím nic zásadního neudělal. Ano ten chlap měl moc, velkou moc, ale až moc mi to připomíná: "Já nikdy ve straně nebyl a pokud ano tak jsem se jí snažil rozbořit zevnitř."
Chápu, že hodně lidí se dokáže omluvit svojí prací a pokud by o ní přišli tak by neuživili rodinu, jen je škoda že se ozývají až teď. 
Jinak zrovna u něj mi nebude vadit, že z něj udělají exemplární případ, jde ovšem i o to aby se tím i celá kauza neuzavřela, ale jelo se i po ostatních dravých rybách v rybníku a hlavně po takových co prostě jen neujedou, viz. ti co byli zmínění v článku....vím že se to tím nesmí obhajovat, ale občas jsme prasata všichni.
663946
Mám na to stejný názor jako [url=http://profil.moviezone.cz/do_Od]do_Od[/url], roky o tom jeho okolí vědělo....a co okolí, ale v kuloárech se o jeho chování rozšiřovali vtípky a "nikdo" s tím nic zásadního neudělal. Ano ten chlap měl moc, velkou moc, ale až moc mi to připomíná: "Já nikdy ve straně nebyl a pokud ano tak jsem se jí snažil rozbořit zevnitř." Chápu, že hodně lidí se dokáže omluvit svojí prací a pokud by o ní přišli tak by neuživili rodinu, jen je škoda že se ozývají až teď.  Jinak zrovna u něj mi nebude vadit, že z něj udělají exemplární případ, jde ovšem i o to aby se tím i celá kauza neuzavřela, ale jelo se i po ostatních dravých rybách v rybníku a hlavně po takových co prostě jen neujedou, viz. ti co byli zmínění v článku....vím že se to tím nesmí obhajovat, ale občas jsme prasata všichni.
0 0
reagovat

SteKi

Tu nejde o prizivovanie, ale o moznost povedat nahlas to, coho sa dlhe roky bali a co ich traumatizovalo. K tomu samozrejme prispieva aj vseobecne povedomie v spolocnosti v zmysle, "ze ved o nic nejde", "a co z nej nebodaj ubudlo?", "hérečky" a pod. Mam skusenost s podobnymi obetami, robili sme davnejsie na to tretosektorovu kampan a je to pre nich obrovska, aj ked stale nedostatocna ulava.
663945
Tu nejde o prizivovanie, ale o moznost povedat nahlas to, coho sa dlhe roky bali a co ich traumatizovalo. K tomu samozrejme prispieva aj vseobecne povedomie v spolocnosti v zmysle, "ze ved o nic nejde", "a co z nej nebodaj ubudlo?", "hérečky" a pod. Mam skusenost s podobnymi obetami, robili sme davnejsie na to tretosektorovu kampan a je to pre nich obrovska, aj ked stale nedostatocna ulava.
SteKi
0 0
reagovat

SteKi

Ježíš ale právě vysedával s hříšníkama, děvkama a celníkama. Jestli Ježíše nekdo sral, byli to právě ti čistí strážci pořádku a mravnosti ochotní dát lidství kohokoliv do uvozovek, když to uráželo jejich pokryteckou morálku.
663944
Ježíš ale právě vysedával s hříšníkama, děvkama a celníkama. Jestli Ježíše nekdo sral, byli to právě ti čistí strážci pořádku a mravnosti ochotní dát lidství kohokoliv do uvozovek, když to uráželo jejich pokryteckou morálku.
SteKi
0 0
reagovat
Ja neviem, cele mi to pride uz ako prizivovanie sa na teme a zviditelnovanie sa. Nehovorim, ze Weinstein nieje zvrhle prasa, ale uz to zacina byt trapne ako ma kazdy potrebu sa k tomu vyjadrovat, ako keby vsetci zostupili rovno z neba a sam jezis ich zoslal ako stelesnenie nevinnosti aby sirili dobro po celom svete.
663943
Ja neviem, cele mi to pride uz ako prizivovanie sa na teme a zviditelnovanie sa. Nehovorim, ze Weinstein nieje zvrhle prasa, ale uz to zacina byt trapne ako ma kazdy potrebu sa k tomu vyjadrovat, ako keby vsetci zostupili rovno z neba a sam jezis ich zoslal ako stelesnenie nevinnosti aby sirili dobro po celom svete.
0 0
reagovat
Podla mna je na tom najlepsie to, ze sa stane exemplarny priklad/pripad prave z muza, ktory je v Hollywoode povazovany za jedneho z najmocnejsich. USA si vie paradne uzit taketo lyncovanie, dobre mu tak.

Je to dlhodoby problem, pri ktorom sa moze velmi lahko sklznut k zlahcovaniu a robeniu takzvanych blurred lines, takze som rad, ze sa o tom co najviac pise/hovori.
663942
Podla mna je na tom najlepsie to, ze sa stane exemplarny priklad/pripad prave z muza, ktory je v Hollywoode povazovany za jedneho z najmocnejsich. USA si vie paradne uzit taketo lyncovanie, dobre mu tak. Je to dlhodoby problem, pri ktorom sa moze velmi lahko sklznut k zlahcovaniu a robeniu takzvanych blurred lines, takze som rad, ze sa o tom co najviac pise/hovori.
0 0
reagovat
Doufám, že k Weinsteinovi zde nebude ještě nějaký článek. Tohle téma se dá jen tak přejít.
663941
Doufám, že k Weinsteinovi zde nebude ještě nějaký článek. Tohle téma se dá jen tak přejít.
0 0
reagovat
Doufám, že k Weinsteinovi zde bude ještě nějaký článek. Tohle téma se nedá jen tak přejít.
663938
Doufám, že k Weinsteinovi zde bude ještě nějaký článek. Tohle téma se nedá jen tak přejít.
0 0
reagovat

Memphis

Viděl jsem to v týdnu a z té ženské bych měl strach.
663937
Viděl jsem to v týdnu a z té ženské bych měl strach.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Pak je vše jasné. :D
663936
Pak je vše jasné. *:D*
Memphis
0 0
reagovat
663935
[url=https://www.youtube.com/watch?v=bAb8KIhgVAI]Blade Runner 2049 interview[/url] What? *:D*
0 0
reagovat

Disk

Je to Rittig jak vyšitej, říkám si to už dlouho... ;)
663934
Je to Rittig jak vyšitej, říkám si to už dlouho... *;)*
Disk
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se