Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 39721 - 39740 Napsat příspěvek
link
nadhera :) :+
664214
https://www.youtube.com/watch?v=Oos4ojutOMM&feature=youtu.be nadhera *:)* *:+*
0 0
reagovat

The Predator

Nazdárek, rychlý dotaz. Když Predatora točí a píše Shane Black, bude se to odehrávat tradičně o Vánocích? 
664212
Nazdárek, rychlý dotaz. Když Predatora točí a píše Shane Black, bude se to odehrávat tradičně o Vánocích? 
The Predator
0 0
reagovat
664211
[url=https://youtu.be/OS-ah-poCA4]Bílé zlo se už blíží Tede.[/url]
0 0
reagovat

Ted

Perfektní 
664192
Perfektní 
Ted
0 0
reagovat

Gordon Keith

664191
http://www.youtube.com/watch?v=HsFoFiq3yYk
Gordon Keith
0 0
reagovat
Akoze nechcem byt jeden z tych co placu a zakladaju peticie ked sa v niecom facebook zasadne zmeni, ale ked chceli dosiahnut tymto, ze ludia budu menej do toho cumiet, tak potom dobra praca :+
664190
Akoze nechcem byt jeden z tych co placu a zakladaju peticie ked sa v niecom facebook zasadne zmeni, ale ked chceli dosiahnut tymto, ze ludia budu menej do toho cumiet, tak potom dobra praca *:+*
0 0
reagovat

HeavyZone

Když se tady řeší taková vybraná muzika, na Anathemu a Alcest někdo příští sobotu nejdete? 8)
664181
Když se tady řeší taková vybraná muzika, na Anathemu a Alcest někdo příští sobotu nejdete? *8)*
HeavyZone
0 0
reagovat

Trdlo

Insomnium jsem projel celou diskografii. Ikdyý moc jsme se kní nevracel, těch kapel má na poslouchání dost, ale Winter's Gate jako v podstatě jeden dlouhý 42 minutový song je asi fakt zatí to nejlepší co stvořili. Chce to trochu naposlouchat, ale jakmile člověk už zná ty pasáže tak si to vychutná ještě víc.
 Ze starších jsem si pouštěl dost Unsung link z One For Sorrow a Lay Of The Autumn link z Across The Dark .

A Když jsme u těch Finů, tak teď dost točím Havukruunu., ale tenhle mix heavy blacku říznutého vikingskou periodou Bathory asi nebude většině po chuti :-D Ale za mne na mladou kapelu s teprve druhým albem (plus EP a demáče) je jejich rukopis parádní mix rychlosti, agrese, ale i přitom melodičnosti a atmosféry, kde to právě na posledním albu Kelle Surut Soi 
link
link

zatím dotáhli nejlépe. Některé riffy nemají chybu. 

Do ZLína nevím jestli pojedu, zatím mám v plánu Testament s Annihilator do Brna, pak W.A.S.P., v lednu Accept a Kreator a teď jsem vyplázl 2 litry a lístek na Rogera Waterse :-D
664180
Insomnium jsem projel celou diskografii. Ikdyý moc jsme se kní nevracel, těch kapel má na poslouchání dost, ale Winter's Gate jako v podstatě jeden dlouhý 42 minutový song je asi fakt zatí to nejlepší co stvořili. Chce to trochu naposlouchat, ale jakmile člověk už zná ty pasáže tak si to vychutná ještě víc.  Ze starších jsem si pouštěl dost Unsung https://www.youtube.com/watch?v=Ns9_A3CKqPM z One For Sorrow a Lay Of The Autumn https://www.youtube.com/watch?v=RYU0YRuiESQ z Across The Dark . A Když jsme u těch Finů, tak teď dost točím Havukruunu., ale tenhle mix heavy blacku říznutého vikingskou periodou Bathory asi nebude většině po chuti :-D Ale za mne na mladou kapelu s teprve druhým albem (plus EP a demáče) je jejich rukopis parádní mix rychlosti, agrese, ale i přitom melodičnosti a atmosféry, kde to právě na posledním albu Kelle Surut Soi  https://www.youtube.com/watch?v=PZyCETPs7tc https://www.youtube.com/watch?v=mYlfzykLv6Q zatím dotáhli nejlépe. Některé riffy nemají chybu.  Do ZLína nevím jestli pojedu, zatím mám v plánu Testament s Annihilator do Brna, pak W.A.S.P., v lednu Accept a Kreator a teď jsem vyplázl 2 litry a lístek na Rogera Waterse :-D
Trdlo
0 0
reagovat

MusicZone: Insomnium - Winter's Gate

Před nějakou dobou jsem si říkal, že mě tohle album snad pronásleduje, protože jsem jeho název četl pořád znovu a znovu v nejrůznějších žebříčcích TOP releasů 2016. Jméno kapely mi absolutně nic neříkalo, ale řekl jsem si, že to tedy zkusím.

O pár měsíců a nějakých 100 přehrátí později mi nezbývá než říct ... wow. Melodický death metal říznutý progresivním, ve formě koncepčního alba postaveného na fantasy-vikingské povídce - asi tak by se dalo charakterizoval v jedné vědě. A tahle skládačka funguje naprosto výborně.

Jako koncepční debut je to se svými 40 minutami spíš taková jednohubka, nicméně o to intenzivnější. A dá se poslouchat pořád dokola - jednou si užívám poctivou kytarovou řež, jindy spíš technicky precizní vybrnkávání, nelze samozřejmě opomenout ani mohutné vokály, při kterých skutečně tuhne krev v žilách, no a někdy se člověk prostě jen tak nechá unášet mrazivou atmosférou.

Jednoznačných 10/10. A při vší úctě ke starším peckám jako je např. ultimátní duo The Primeval Dark & While We Sleep, udělalo by mi velkou radost, kdyby tahle finská parta v nově nastaveném směru pokračovala i u dalších alb.

Trestuhodně nedůstojný sample: link

PS: Nechystá se někdo do Zlína? ;)
664175
Před nějakou dobou jsem si říkal, že mě tohle album snad pronásleduje, protože jsem jeho název četl pořád znovu a znovu v nejrůznějších žebříčcích TOP releasů 2016. Jméno kapely mi absolutně nic neříkalo, ale řekl jsem si, že to tedy zkusím. O pár měsíců a nějakých 100 přehrátí později mi nezbývá než říct ... wow. Melodický death metal říznutý progresivním, ve formě koncepčního alba postaveného na fantasy-vikingské povídce - asi tak by se dalo charakterizoval v jedné vědě. A tahle skládačka funguje naprosto výborně. Jako koncepční debut je to se svými 40 minutami spíš taková jednohubka, nicméně o to intenzivnější. A dá se poslouchat pořád dokola - jednou si užívám poctivou kytarovou řež, jindy spíš technicky precizní vybrnkávání, nelze samozřejmě opomenout ani mohutné vokály, při kterých skutečně tuhne krev v žilách, no a někdy se člověk prostě jen tak nechá unášet mrazivou atmosférou. Jednoznačných [b]10/10[/b]. A při vší úctě ke starším peckám jako je např. ultimátní duo [url=https://www.youtube.com/watch?v=aEuWVHzRWpo]The Primeval Dark & While We Sleep[/url], udělalo by mi velkou radost, kdyby tahle finská parta v nově nastaveném směru pokračovala i u dalších alb. Trestuhodně nedůstojný sample: https://www.youtube.com/watch?v=aB2cvJgRQgQ PS: Nechystá se někdo do Zlína? *;)*
MusicZone: Insomnium - Winter's Gate
0 0
reagovat
Ano, vyjadroval. Ale hoci sa mozeme s kamosmi potichu bavit o tom, ze nejaka babenka v bare ma super krivky, nepojdem jej to hovorit do oci, alebo si to nepojdem hned vyskusat ohmatat.

Toto tvoje ultimatne hadzanie do jedneho vreca je uplne rovnako nebezpecne a v podstate skodlive (nielen pre tu muzsku stranu), ako ked sa podobne hadze do jedneho vreca kazda “hérečka”.

Ale uz fakt koncim, beriem si priklad od Teda:D
664174
Ano, vyjadroval. Ale hoci sa mozeme s kamosmi potichu bavit o tom, ze nejaka babenka v bare ma super krivky, nepojdem jej to hovorit do oci, alebo si to nepojdem hned vyskusat ohmatat. Toto tvoje ultimatne hadzanie do jedneho vreca je uplne rovnako nebezpecne a v podstate skodlive (nielen pre tu muzsku stranu), ako ked sa podobne hadze do jedneho vreca kazda “hérečka”. Ale uz fakt koncim, beriem si priklad od Teda*:D*
0 0
reagovat

Disketa

Kdysi sem si řekl, že na tebe kvůli zachování mého duševního zdraví nikdy nebudu reagovat. Teď udělám vyjímku, když už jsem se do toho blbec sám namočil. Nevím kdes to vzal, nikde sem nic takovýho nepsal, jenom sem napsal, že Gorecki se vyjadřoval velmi podobně jako jeden z těch komentujících. 

Gorecki
Jak si řekl, v podstatě jsem už odpověděl. :)
664173
Kdysi sem si řekl, že na tebe kvůli zachování mého duševního zdraví nikdy nebudu reagovat. Teď udělám vyjímku, když už jsem se do toho blbec sám namočil. Nevím kdes to vzal, nikde sem nic takovýho nepsal, jenom sem napsal, že Gorecki se vyjadřoval velmi podobně jako jeden z těch komentujících.  Gorecki Jak si řekl, v podstatě jsem už odpověděl. :)
Disketa
0 0
reagovat

Pacos

Ty bys o jakékoli ženě mluvil způsobem, jako ti kr*téni mluvili o novinářce za to, že si dovolila veřejně promluvit o svých smutných zkušenostech se sexuálním obtěžováním? Jako vážně? :o:(
664170
Ty bys o jakékoli ženě mluvil způsobem, jako ti kr*téni mluvili o novinářce za to, že si [i]dovolila[/i] veřejně promluvit o svých smutných zkušenostech se sexuálním obtěžováním? Jako vážně? *:o**:(*
Pacos
0 0
reagovat

Pacos

Ale samozrejme, ze sa tym ukazovanim zivi. Pretoze ich ukazuje vo filme. A ukazuje ich tam dobrovolne.

Ak si na zaklade toho nejaky HW mysli, ze ked ich ukazala vo filme kazdemu, tak budem od nej chciet, aby mi ich ukazala nazivo v sukromi, hoci ona nechce, tak to je prave ten problem.

Pokial viem, nasla ich priamo pod linkovanym clankom a aj keby ich nenasla, stale tam nevidis rozdiel?

Ber to radsej ako recnicku otazku, aj tak si mi uz na nu v podstate odpovedal.
664169
Ale samozrejme, ze sa tym ukazovanim zivi. Pretoze ich ukazuje vo filme. A ukazuje ich tam dobrovolne. Ak si na zaklade toho nejaky HW mysli, ze ked ich ukazala vo filme kazdemu, tak budem od nej chciet, aby mi ich ukazala nazivo v sukromi, hoci ona nechce, tak to je prave ten problem. Pokial viem, nasla ich priamo pod linkovanym clankom a aj keby ich nenasla, stale tam nevidis rozdiel? Ber to radsej ako recnicku otazku, aj tak si mi uz na nu v podstate odpovedal.
Pacos
0 0
reagovat

Gorecki

Ale ona se neživí tím, že ukazuje prsa, od toho je jinej typ hereček. To pak přece můžeš říct, že kdyby došla k HW na "pokec", tak on si řekne "hele ta tady dobrovolně ukazuje prsa, tak si sáhnu". 

K těm postům, kdoví kde je (fakt nevím odkud to přesně je) ta novinářka našla, ale argumentovat tím, že ona si to nepřečte, takže já nejsem stejný hovado jak ti ostatní mi nepřijde v pořádku. Ale tady se asi neshodneme, takže bych tu diskuzi raději ukončil. Disketa má zase na den hotovo a všichni budou spokojenější.
664168
Ale ona se neživí tím, že ukazuje prsa, od toho je jinej typ hereček. To pak přece můžeš říct, že kdyby došla k HW na "pokec", tak on si řekne "hele ta tady dobrovolně ukazuje prsa, tak si sáhnu".  K těm postům, kdoví kde je (fakt nevím odkud to přesně je) ta novinářka našla, ale argumentovat tím, že ona si to nepřečte, takže já nejsem stejný hovado jak ti ostatní mi nepřijde v pořádku. Ale tady se asi neshodneme, takže bych tu diskuzi raději ukončil. Disketa má zase na den hotovo a všichni budou spokojenější.
Gorecki
0 0
reagovat

Pacos

To naozaj nechapes rozdiel medzi tym, co napisem o Eve Green, ktora sa zivi tym, ze ukazuje prsia, ci sa mi tie prsia pacia alebo nie a medzi tym, co pisali novinarke na facebooku, navyse tak, aby si to mohla precitat?
664166
To naozaj nechapes rozdiel medzi tym, co napisem o Eve Green, ktora sa zivi tym, ze ukazuje prsia, ci sa mi tie prsia pacia alebo nie a medzi tym, co pisali novinarke na facebooku, navyse tak, aby si to mohla precitat?
Pacos
0 0
reagovat
Stejný myšlení jako spousta chlapů. Z toho odkazu mi to nepřijde jako přímé zprávy, ale spíš fotka z nějaké diskuze ke článku, kterej ona DOPROVOLNE vydala. Takže dle tvé logiky, když si to dotyčná nepřečte a je to v příslušné diskuzi, tak je všechno v pořádku?
664165
Stejný myšlení jako spousta chlapů. Z toho odkazu mi to nepřijde jako přímé zprávy, ale spíš fotka z nějaké diskuze ke článku, kterej ona DOPROVOLNE vydala. Takže dle tvé logiky, když si to dotyčná nepřečte a je to v příslušné diskuzi, tak je všechno v pořádku?
0 0
reagovat

Pacos

Pisal som to tej zene? Pisal som to v prislusnej diskusii. Navyse som hodnotil prsia, ktore sa zena rozhodla DOBROVOLNE ukazat.

Takze co ma byt tvoj point?
664164
Pisal som to tej zene? Pisal som to v prislusnej diskusii. Navyse som hodnotil prsia, ktore sa zena rozhodla DOBROVOLNE ukazat. Takze co ma byt tvoj point?
Pacos
0 0
reagovat

Gorecki

A jaký bys navrhoval řešení?

Btw přijde mi to trošku pokrytecký od někoho kdo vypustí třeba tohle:
"Pekne, ale na moj vkus prilis velke dvorce (zaujimave, ze v Dreamers vyzeraju inak ako v 300).

Riesim tu vyslovene len samotne prsia, nie ich nositelku."

Hodně podobnej post sem četl v tom odkazu co posílal disketa. 
664163
A jaký bys navrhoval řešení? Btw přijde mi to trošku pokrytecký od někoho kdo vypustí třeba tohle: "Pekne, ale na moj vkus prilis velke dvorce (zaujimave, ze v Dreamers vyzeraju inak ako v 300). Riesim tu vyslovene len samotne prsia, nie ich nositelku." Hodně podobnej post sem četl v tom odkazu co posílal disketa. 
Gorecki
0 0
reagovat
"pohoršovat se na internetech nad bohatejma prasákama"
Jasne, tu ide iba o bohatych prasakov...NOT.

"Kéž už jsme všichni hotový..."
Jasne, nech to uz co najskor prehrmi, tato modna vlna "Me too" uz kazdeho iba otravuje. Podme sa opat tvarit, ze nic take neexistuje, len aby sme s tym nedajboze nemuseli nic robit a nech sa ti prasaci opat citia v bezpeci. Tak?
664162
"pohoršovat se na internetech nad bohatejma prasákama" Jasne, tu ide iba o bohatych prasakov...NOT. "Kéž už jsme všichni hotový..." Jasne, nech to uz co najskor prehrmi, tato modna vlna "Me too" uz kazdeho iba otravuje. Podme sa opat tvarit, ze nic take neexistuje, len aby sme s tym nedajboze nemuseli nic robit a nech sa ti prasaci opat citia v bezpeci. Tak?
0 0
reagovat
Spáčilová LOL a Disketa teda tentokrát bohužel taky. Redakce, která obvykle drží tyhle věci až úzkostně mimo svý stránky je tentokrát pustila hlavní branou, takže nelze říct ani popel.

Snad jen, že pohoršovat se na internetech nad bohatejma prasákama na který je zrovna hon není ani hrdinné, ani důležité, ani k něčemu dobré a nejvíc mi to připadá, jako o něco sublimovanější forma masturbace. Kéž už jsme všichni hotový...
664161
Spáčilová LOL a Disketa teda tentokrát bohužel taky. Redakce, která obvykle drží tyhle věci až úzkostně mimo svý stránky je tentokrát pustila hlavní branou, takže nelze říct ani popel. Snad jen, že pohoršovat se na internetech nad bohatejma prasákama na který je zrovna hon není ani hrdinné, ani důležité, ani k něčemu dobré a nejvíc mi to připadá, jako o něco sublimovanější forma masturbace. Kéž už jsme všichni hotový...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se