A ne, nebude to Brokeback Mountain

|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|

A asi si zabudol, ze sa mu velmi pacila Osmicka, co by som celkom pokojne zaradil medzi "nové filmy plné efektov", ty nie?:) Islo o pribeh!|
reagovat
|

čo je teda na smiech) je pre mňa sklamanie.|
reagovat
|
|
reagují:
FallenMaia
|
reagovat
|

|
reagovat
|

Na tom nie je nič zlé. A tiež povedala že načo natáčali ďalšiu trilógiu že to je blbosť, ale to starší ľudia sú už raz takí. Pre nich sú všetky nové filmy plné efektov voloviny ktoré za nič nestoja. To ale neznamená že to je pravda. |
reagují:
Gorecki
|
reagovat
|

|
reagují:
FallenMaia
|
reagovat
|

Práveže ak to pozerá nejaký mladý chlapec prvý krát, tak ho to bude stopro baviť viac ako stará trilógia. Plus podľa môjho názoru, pre niekoho kto to pozerá prvý krát je ten váš Machete Order úplne nahovno lebo z toho bude mať ešte väčší guláš ako normálne. Veď ja keď som to doma púšťal rodine a pustil som pôvodnú trilógiu a následne prequelovú a povedal som že to je vlastne pred tým všetkým čo sa odohralo tak som to musel všetko patrične vysvetlovať kto je kto a tak. A teraz si predstav že by som pustil Machete Order. Dva staré 4,5 , zrazu by som pustil dva nové 2,3 a potom 6, veď to musí byť pre niekoho kto to vidí prvý krát normálne šok a už v živote sa k tomu nevráti. Plus po epizode 3 absolútnej špičke čo sa týka SW, pustiť Návrat Jediho? Nie. Jediná správna varianta je pustit to pekne porade, tak ako to bolo natočené. Hlavne teda divákovi ktorý to vidí prvý krát. A potom už nech si to púšťa kto chce, ako chce, pre mňa za mňa aj ten Machete Order keď ho to tak baví.|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagují:
FallenMaia
|
reagovat
|
|