Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 38861 - 38880 Napsat příspěvek
Tak je to dneska 10 let, co nás opustil Heath Ledger. Myslím, že večer doma sjedu ten film, na památku herce, co naučil celou generaci (nebo aspoň ty chytřejší jedince z ní) neofrňovat se nad castingem, dokud neuvidí výsledek. :+

A ne, nebude to Brokeback Mountain :))
672334
Tak je to dneska 10 let, co nás opustil Heath Ledger. Myslím, že večer doma sjedu [b]ten [/b]film, na památku herce, co naučil celou generaci (nebo aspoň ty chytřejší jedince z ní) neofrňovat se nad castingem, dokud neuvidí výsledek. *:+* A ne, nebude to Brokeback Mountain *:))*
2 -1
reagovat

popik

WTF 8)
672326
WTF *8)*
popik
2 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
No vidis, tak ty ich poznas. :D
Beriem. Len tebe nikto neradi, aby si to urobil inak ako si ty presvedceny. Ty poznas defovho synatora, ze mas to sebavedomie tvrdit, ze tvoj pohlad na vec je ten jediny spravny?
Machete order tu bol ponuknuty ako alternativa a narozdiel od teba celkom jasne, presvedcivo a zrozumitelne vyargumentovana. Teda, aspon pre tych, ktori nie su lenivi si to precitat:)
Koniec koncov, samotny def sa k tomu vyjadril: "Machete order se mi dost líbí. Dává to i smysl... udělám to tak." 

A ano, stojim si za tym vynechanim 1. ako bonusu a opakujem, ze pre ucely plynuleho PRIBEHU bez zbytocnej samoucelnej vaty je uplne v pohode vynechanie bitky na zemi aj vo vesmire, ktora nema ziadny dopad na pribeh a smrti postavy, ktora nasledne vo filme nehra ziadnu ulohu ani sa na nu neodkazuje. Vo filme by taka postava isla okamzite na dlazku strizne, resp. by sa ani netocila a bola v revizii scenara vyskrtnuta. Uplne v pohode mohol postavu Qui-Gon Jinna nahradit Obiwan a o nic by sme neprisli. Skoda, ze Lucas nemal pri sebe nikoho s gulami, kto by mu to povedal:)

Ano, moj otec ma vek asi ako tvoja babka ale narozdiel od teba by som sa neodvazil ich na zaklade toho porovnavat. Spomenul som ho ako priklad toho, ze je tu skupina neposkvrnenych divakov s inymi narokmi ako su deti. To ty si to hned vzal ako prilezitost na odpinknutie toho nazoru z titulu "je to stary clovek a tych nebavia nove filmy plne efektov", (co som ti btw vyvratil tou osmickou).

Ale suhlas, tiez si myslim, ze by sme to uz mali ukoncit:)
672325
No vidis, tak ty ich poznas. :D Beriem. Len tebe nikto neradi, aby si to urobil inak ako si ty presvedceny. Ty poznas defovho synatora, ze mas to sebavedomie tvrdit, ze tvoj pohlad na vec je ten jediny spravny? Machete order tu bol ponuknuty ako alternativa a narozdiel od teba celkom jasne, presvedcivo a zrozumitelne vyargumentovana. Teda, aspon pre tych, ktori nie su lenivi si to precitat:) Koniec koncov, samotny def sa k tomu vyjadril: "Machete order se mi dost líbí. [b]Dává to i smysl[/b]... udělám to tak."  A ano, stojim si za tym vynechanim 1. ako bonusu a opakujem, ze pre ucely plynuleho PRIBEHU bez zbytocnej samoucelnej vaty je uplne v pohode vynechanie bitky na zemi aj vo vesmire, ktora nema ziadny dopad na pribeh a smrti postavy, ktora nasledne vo filme nehra ziadnu ulohu ani sa na nu neodkazuje. Vo filme by taka postava isla okamzite na dlazku strizne, resp. by sa ani netocila a bola v revizii scenara vyskrtnuta. Uplne v pohode mohol postavu Qui-Gon Jinna nahradit Obiwan a o nic by sme neprisli. Skoda, ze Lucas nemal pri sebe nikoho s gulami, kto by mu to povedal:) Ano, moj otec ma vek asi ako tvoja babka ale narozdiel od teba by som sa neodvazil ich na zaklade toho porovnavat. Spomenul som ho ako priklad toho, ze je tu skupina neposkvrnenych divakov s inymi narokmi ako su deti. To ty si to hned vzal ako prilezitost na odpinknutie toho nazoru z titulu "je to stary clovek a tych nebavia nove filmy plne efektov", (co som ti btw vyvratil tou osmickou). Ale suhlas, tiez si myslim, ze by sme to uz mali ukoncit:)
672320
1 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ako tak čítam tvoj koment tie tvoje argumenty tiež stoja za hovno, bitka nič nerieši, postava čo umrie nemá žiadny vplyv. To čo je? Tak to polovica dnešných filmov môže ísť do koša :)):D:D:))

Vieš čo ukončime to. Každý máme svoj názor a mne sa už nechce písať, bolia ma prsty ;)
672323
Ako tak čítam tvoj koment tie tvoje argumenty tiež stoja za hovno, bitka nič nerieši, postava čo umrie nemá žiadny vplyv. To čo je? Tak to polovica dnešných filmov môže ísť do koša *:))**:D**:D**:))* Vieš čo ukončime to. Každý máme svoj názor a mne sa už nechce písať, bolia ma prsty *;)*
672319
0 0
reagovat
Takže ty chceš povedať že bitky ktoré nie sú dôležité a nič neriešia trba preskočiť? Tak to si rovno pusti ep. 6 a daj mi pokoj.

A moja babka má 67, čo nie je o moc viac, to nemala byť urážka. Sú to starší ľudia? Sú
672322
Takže ty chceš povedať že bitky ktoré nie sú dôležité a nič neriešia trba preskočiť? Tak to si rovno pusti ep. 6 a daj mi pokoj. A moja babka má 67, čo nie je o moc viac, to nemala byť urážka. Sú to starší ľudia? Sú
672319
1 0
reagovat
Ako viem keď som to neskúsil? Lebo ich poznám,  nie asi? :D:D:D:D
672320
Ako viem keď som to neskúsil? Lebo ich poznám,  nie asi? *:D**:D**:D**:D*
672319
0 0
reagují: Gorecki
reagovat
Tak pockaj, ty si lenivy si precitat argumenty na ktore sa pytas a chces po mne, aby som ti to tu pracne prepisoval a prekladal? Chapem ta spravne? :D

Este raz, ty nicim neargumentujes, ty tu len podsuvas svoj dojem, ze ak by si im to pustil ako Machete, ze "poslali by ma s tým do piče". Ako vies, ked si to neskusil? Ak uz mam byt podobne anekdotalny pri argumentacii ako ty, ja som aspon na rozdiel od teba skusil oboje viackrat a viem co fungovalo.

"No comment" bola poznamka na to, ze si odmietol citat argumenty a hned vzapati si sa ich dozadoval. Co ti ine na to mam odpisat?

"nechce sa mi veriť že ep. 4 funguje na malého chlapca lepšie ako ep. 1 a to hovorím zo svojej vlastnej skúsenosti"
Chapem a to je prave ten problem:)

Pri tych bitkach v 1. o nic nejde, nic sa tym nevyriesi ani dolezite pre dalsie diely nezmeni. Postava, ktora tam umrie nema ziadny vyznam, nijak sa na nu neskor neodkazuje, ani na jej smrt a ani sa neobjavuje ako duch (narozdiel od takeho Obiwana v 5 a 6). Preteky klzakov, bitka so saskujucim Jar Jarom aj vesmirny suboj, v ktorom otravny chlapec uspeje uplnou nahodou a choreograficky zaujimavy suboj. Vsetko samoucelne veci bez vazby na hlavny pribeh. Takze nie, nezabudol.

P.S.: To o starsom cloveku a babke by si mojmu fotrovi do oci nepovedal, to ti garantujem:D A asi si zabudol, ze sa mu velmi pacila Osmicka, co by som celkom pokojne zaradil medzi "nové filmy plné efektov", ty nie?:) Islo o pribeh!

P.S.2.: Debata mozno zacala defom, ale rozvinula sa na to, v akom poradi pustat filmy hocikomu, kto ich este nevidel a ako to vplyva na pribeh. Ze to nie je len o detoch, ktorym staci blikajuce a vybuchujuce cudo ako tebe.
672319
Tak pockaj, ty si lenivy si precitat argumenty na ktore sa pytas a chces po mne, aby som ti to tu pracne prepisoval a prekladal? Chapem ta spravne? *:D* Este raz, ty nicim neargumentujes, ty tu len podsuvas svoj dojem, ze ak by si im to pustil ako Machete, ze "poslali by ma s tým do piče". Ako vies, ked si to neskusil? Ak uz mam byt podobne anekdotalny pri argumentacii ako ty, ja som aspon na rozdiel od teba skusil oboje viackrat a viem co fungovalo. "No comment" bola poznamka na to, ze si odmietol citat argumenty a hned vzapati si sa ich dozadoval. Co ti ine na to mam odpisat? "nechce sa mi veriť že ep. 4 funguje na malého chlapca lepšie ako ep. 1 a to hovorím zo svojej vlastnej skúsenosti" Chapem a to je prave ten problem:) Pri tych bitkach v 1. o nic nejde, nic sa tym nevyriesi ani dolezite pre dalsie diely nezmeni. Postava, ktora tam umrie nema ziadny vyznam, nijak sa na nu neskor neodkazuje, ani na jej smrt a ani sa neobjavuje ako duch (narozdiel od takeho Obiwana v 5 a 6). Preteky klzakov, bitka so saskujucim Jar Jarom aj vesmirny suboj, v ktorom otravny chlapec uspeje uplnou nahodou a choreograficky zaujimavy suboj. Vsetko samoucelne veci bez vazby na hlavny pribeh. Takze nie, nezabudol. P.S.: To o starsom cloveku a babke by si mojmu fotrovi do oci nepovedal, to ti garantujem*:D* A asi si zabudol, ze sa mu velmi pacila Osmicka, co by som celkom pokojne zaradil medzi "nové filmy plné efektov", ty nie?:) Islo o pribeh! P.S.2.: Debata mozno zacala defom, ale rozvinula sa na to, v akom poradi pustat filmy hocikomu, kto ich este nevidel a ako to vplyva na pribeh. Ze to nie je len o detoch, ktorym staci blikajuce a vybuchujuce cudo ako tebe.
672310
1 -1
reagovat
reaguje na: TrDLo
Ja nie som sám, Gonzi sa taktiež vyjadril že vynechať ep. 1 je blbosť, čo dokazuje aj počet zdvihnutých palcov pod našimi komentármi. A ak si si všimol, tiež som napísal, že ak to niekoho tak baví, nech si to tak pozerá, ale pre niekoho kto to pozerá prvý krát, je to potom podľa mňa dosť poprepletané a komplikované. Takže to neodporúčam. A snáď nechceš tvrdiť že ep. 1 nehovorí nič o rodine Skywalkerovcov. Veď tá práve ukazuje ako sa Anakin a Padmé spoznali, že malý Anakin bol otrok, čo tiež malo vplyv na jeho neskoršie správanie. Že musel opustiť svoju mamu a nechať ju napospas osudu, čo tiež súvisí s jeho temnou stránkou. Bez tohto vlastne celá tá záležitosť z ep. 2 keď ju musel ísť hľadať pretože mal zlý sen o tom ako trpí, stráca na sile. Je tam toho kopec. Bez ep. 1 vlastne ep. 2 skáče so rozbehnutého vlaku a divák sa stráca v kope nových postáv a nevysvetlených situácií. To je aspoň môj názor. Ale ok, už sa k tomu nebudem vyjadrovať, vidím že to je boj s veternými mlynmi :)):))
Za seba len môžem povedať, že Machete Order nikdy neskúsim, pretože je to podľa mňa volovina a ep. 1 mám celkom rád a označovať ju ako nejaký "bonus" (dokonca Gorecki označil celú prequelovú trilógiu ako nejaký bonus :D:D čo je teda na smiech) je pre mňa sklamanie.
672317
Ja nie som sám, [b]Gonzi[/b] sa taktiež vyjadril že vynechať ep. 1 je blbosť, čo dokazuje aj počet zdvihnutých palcov pod našimi komentármi. A ak si si všimol, tiež som napísal, že ak to niekoho tak baví, nech si to tak pozerá, ale pre niekoho kto to pozerá prvý krát, je to potom podľa mňa dosť poprepletané a komplikované. Takže to neodporúčam. A snáď nechceš tvrdiť že ep. 1 nehovorí nič o rodine Skywalkerovcov. Veď tá práve ukazuje ako sa Anakin a Padmé spoznali, že malý Anakin bol otrok, čo tiež malo vplyv na jeho neskoršie správanie. Že musel opustiť svoju mamu a nechať ju napospas osudu, čo tiež súvisí s jeho temnou stránkou. Bez tohto vlastne celá tá záležitosť z ep. 2 keď ju musel ísť hľadať pretože mal zlý sen o tom ako trpí, stráca na sile. Je tam toho kopec. Bez ep. 1 vlastne ep. 2 skáče so rozbehnutého vlaku a divák sa stráca v kope nových postáv a nevysvetlených situácií. To je aspoň môj názor. Ale ok, už sa k tomu nebudem vyjadrovať, vidím že to je boj s veternými mlynmi *:))**:))* Za seba len môžem povedať, že Machete Order nikdy neskúsim, pretože je to podľa mňa volovina a ep. 1 mám celkom rád a označovať ju ako nejaký "bonus" (dokonca [b]Gorecki[/b] označil celú prequelovú trilógiu ako nejaký bonus *:D**:D* čo je teda na smiech) je pre mňa sklamanie.
672314
1 -1
reagovat
Většina argumentů k Machete Order se opírá o co nejlepší odvyprávění stěžejního příběhu rodiny Skywalkerů. Takže nějaké efektní scény z EPI jsou sice fajn, ale z tohodle pohledu ne zas až tak důležité.

A proto má Machete Order význam právě jako to první zhlédnutí, protože zachovává všechny příběhové twisty a vypráví tu pohádku smysluplným způsobem. Ale na rozdíl od tebe nebudu tvrdit, že je to jediná správná volba - bylo to tu doporučeno pouze jako zajímavá, a spoustou lidí preferovaná, alternativa. Nic jiného.

Pokud se tobě nechce číst originální článek, je to tvoje věc - ale pak asi nemůžeš čekat, se se někomu bude chtít to tu nějak reprodukovat. Fakt není důvod zaplevelovat diskuzi papouškováním něčeho, co je jen 1 klik daleko a sepsáno přímo od autora.
672314
Většina argumentů k Machete Order se opírá o co nejlepší odvyprávění stěžejního příběhu rodiny Skywalkerů. Takže nějaké efektní scény z EPI jsou sice fajn, ale z tohodle pohledu ne zas až tak důležité. A proto má Machete Order význam právě jako to první zhlédnutí, protože zachovává všechny příběhové twisty a vypráví tu pohádku smysluplným způsobem. Ale na rozdíl od tebe nebudu tvrdit, že je to jediná správná volba - bylo to tu doporučeno pouze jako zajímavá, a spoustou lidí preferovaná, alternativa. Nic jiného. Pokud se tobě nechce číst originální článek, je to tvoje věc - ale pak asi nemůžeš čekat, se se někomu bude chtít to tu nějak reprodukovat. Fakt není důvod zaplevelovat diskuzi papouškováním něčeho, co je jen 1 klik daleko a sepsáno přímo od autora.
672300
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat

LOTR maratón

Ešte k tomu maratónu. Na FB sa objavilo oficiálne ospravedlnenie organizátorov, vraj:

"Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu. Rovnako ako vás, aj nás mrzí, že
premietanie trilógie Pán prsteňov sa nepodarilo v kvalite, ktorá by
zaručila plnohodnotný zážitok. Žiaľ, na mieste došlo k neočakávaným
problémom, personálu kina sa nepodarilo spustiť blu-ray prehrávač, filmy sme preto boli nútení odpremietať na DVD
nosičoch. Tie sme spoločne s právami na premietanie filmu získali
oficiálnou cestou od distribučnej spoločnosti. Zvuk v sále je spôsobený
reproduktormi v kine, to sme ovplyvniť nevedeli. Počas titulkov ostávala
v sále chvíľu tma, čo však nepovažujeme za niečo neobvyklé, v
prestávkach medzi filmami bolo inak vždy rozsvietené. Naším zámerom bolo
pripraviť akciu tak, aby si publikum trilógiu vychutnalo a je nám ľúto,
že sa to nepodarilo. Ďakujeme za pochopenie."  :D:D:D:D

Tak teraz čo? Ojebávajú alebo si z nás robia piču? Tak vraj sa im nepodarilo spustiť bluray prehrávač. Ale z ničoho nič mali pri sebe aj DVD verzie nie? KARLOS čo ty teraz na to vravíš?
672313
Ešte k tomu maratónu. Na FB sa objavilo oficiálne ospravedlnenie organizátorov, vraj: "Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu. Rovnako ako vás, aj nás mrzí, že premietanie trilógie Pán prsteňov sa nepodarilo v kvalite, ktorá by zaručila plnohodnotný zážitok. Žiaľ, na mieste došlo k neočakávaným problémom, personálu kina sa nepodarilo spustiť blu-ray prehrávač, filmy sme preto boli nútení odpremietať na DVD nosičoch. Tie sme spoločne s právami na premietanie filmu získali oficiálnou cestou od distribučnej spoločnosti. Zvuk v sále je spôsobený reproduktormi v kine, to sme ovplyvniť nevedeli. Počas titulkov ostávala v sále chvíľu tma, čo však nepovažujeme za niečo neobvyklé, v prestávkach medzi filmami bolo inak vždy rozsvietené. Naším zámerom bolo pripraviť akciu tak, aby si publikum trilógiu vychutnalo a je nám ľúto, že sa to nepodarilo. Ďakujeme za pochopenie."  *:D**:D**:D**:D* Tak teraz čo? Ojebávajú alebo si z nás robia piču? Tak vraj sa im nepodarilo spustiť bluray prehrávač. Ale z ničoho nič mali pri sebe aj DVD verzie nie? [b]KARLOS[/b] čo ty teraz na to vravíš?
LOTR maratón
0 0
reagují: SteKi, KARLOS
reagovat
Za prvé to že som mal problém im vysvetliť prequely som písal v porovnaní s tým, že ak by som im pustil Machete order, bolo by to ešte oveľa, oveľa horšie. To už by som im to ani nevedel vysvetliť. A v živote by to už nechceli vidieť. Dokonca aj keď to púšťajú v telke tak to pustia buď po rade 1,2,3,4,5,6 alebo 4,5,6,1,2,3. A podotýkam to nieje argument, aby si to zase na mňa nevytiahol. Tým som len chcel povedať že vynechať ep. 1 je čisté zlo a Machete order je preto obr volovina.

Za druhé, ok, mne sa to čítať nechce, to je pravda, tak mi teda v skratke napíš, keď už si to ty čítal, ako teda ep. 1 ubližuje deju? Do toho, nech sa páči. A také vyjadrenia že "No comment" si nechaj na doma ;)

Za tretie, to že bol otestovaný je ok, možno to niekomu vyhovuje. Ale to že to niekomu vyhovuje neznamená, že to bude vyhovovať všetkým, tak sa zobuď. Práveže niekomu to môže aj celý prvý dojem skaziť. Ver mi, viem čo vravím, ak by som to pustil doma prvý krát v poradí Machete order, poslali by ma s tým do piče. A to nežartujem.

Za štvrté, nechce sa mi veriť že ep. 4 funguje na malého chlapca lepšie ako ep. 1 a to hovorím zo svojej vlastnej skúsenosti. Ja keď som videl ep. 1 prvý krát bol som malý špunt a bol som nadšený. A sám dobre vieš že to nie je len o senáte a blokádach a politike. Kde si nechal tie dobré veci? Prečo si vymenoval len tie zlé? Čo taký Tatooine? Čo celé finále? Boj s Darth Maulom, veľká bitka, aj pozemná, aj vesmírna? Na toto si zabudol?

Za piate nečudujem sa že 65 ročnému chlapovi sa páčila skôr stará trilógia. To aj mojej babke :D Na tom nie je nič zlé. A tiež povedala že načo natáčali ďalšiu trilógiu že to je blbosť, ale to starší ľudia sú už raz takí. Pre nich sú všetky nové filmy plné efektov voloviny ktoré za nič nestoja. To ale neznamená že to je pravda.
A def sa pôvodne pýtal v akom poradí má pustiť SW svojmu synovi a nie otcovi.
672310
Za prvé to že som mal problém im vysvetliť prequely som písal v porovnaní s tým, že ak by som im pustil Machete order, bolo by to ešte oveľa, oveľa horšie. To už by som im to ani nevedel vysvetliť. A v živote by to už nechceli vidieť. Dokonca aj keď to púšťajú v telke tak to pustia buď po rade 1,2,3,4,5,6 alebo 4,5,6,1,2,3. A podotýkam to nieje argument, aby si to zase na mňa nevytiahol. Tým som len chcel povedať že vynechať ep. 1 je čisté zlo a Machete order je preto obr volovina. Za druhé, ok, mne sa to čítať nechce, to je pravda, tak mi teda v skratke napíš, keď už si to ty čítal, ako teda ep. 1 ubližuje deju? Do toho, nech sa páči. A také vyjadrenia že "No comment" si nechaj na doma *;)* Za tretie, to že bol otestovaný je ok, možno to niekomu vyhovuje. Ale to že to niekomu vyhovuje neznamená, že to bude vyhovovať všetkým, tak sa zobuď. Práveže niekomu to môže aj celý prvý dojem skaziť. Ver mi, viem čo vravím, ak by som to pustil doma prvý krát v poradí Machete order, poslali by ma s tým do piče. A to nežartujem. Za štvrté, nechce sa mi veriť že ep. 4 funguje na malého chlapca lepšie ako ep. 1 a to hovorím zo svojej vlastnej skúsenosti. Ja keď som videl ep. 1 prvý krát bol som malý špunt a bol som nadšený. A sám dobre vieš že to nie je len o senáte a blokádach a politike. Kde si nechal tie dobré veci? Prečo si vymenoval len tie zlé? Čo taký Tatooine? Čo celé finále? Boj s Darth Maulom, veľká bitka, aj pozemná, aj vesmírna? Na toto si zabudol? Za piate nečudujem sa že 65 ročnému chlapovi sa páčila skôr stará trilógia. To aj mojej babke *:D* Na tom nie je nič zlé. A tiež povedala že načo natáčali ďalšiu trilógiu že to je blbosť, ale to starší ľudia sú už raz takí. Pre nich sú všetky nové filmy plné efektov voloviny ktoré za nič nestoja. To ale neznamená že to je pravda. A [b]def[/b] sa pôvodne pýtal v akom poradí má pustiť SW svojmu synovi a nie otcovi.
672303
3 -1
reagují: Gorecki
reagovat
"Ani sa mi to čítať nechce..."
O par riadkov nizsie.
"Prečo by prosím ťa mala ep. 1 ubližovať celkovému deju?"
No comment8)
Vacsina tvojich vytiek alebo otazok je v tom texte vyvratena (aj ten tvoj "gulas") a zodpovedana. 
Navyse, Machete order bol uz velakrat otestovany ako velmi uspesny, takze je to len tvoj dojem, ktory nemas cim podlozit.
"Jediná správna varianta je pustit to pekne porade, tak ako to bolo natočené."
Nepomylil si sa? Predtym pises, ze si mal problem im vysvetlit prequely.

Zo skusenosti vie prva epizoda praveze viac znechutit ako zaujat. Otestovane dvakrat. New hope ako hacik na prve sledovanie funguje na maleho chlapca bezkonkurencne lepsie. Otestovane trikrat. Ale chapem, niekto rad obchodne zmluvy, blokady, politiku a tliachanie v senate:)

Pred Vianocami som to pustal otcovi (65 rokov), ktory dovtedy o SW netusil nic moc, nevidel ani jeden diel a povazoval to za rozpravku, ktora mu nema co ponuknut (ma vyberany vkus). Pustil som mu 4,5,6 a potom 1,2,3. Povedal, ze fajn, ale ze prequely mu dost znechutili dobry dojem zo starej trilogie a uprimne nechapal, preco sa vobec tocili (okrem penazi samozrejme). Nie je vsetko len o detoch:)

P.S.: Pustal som mu to ako pripravu na osmicku v kine a bol z nej nadseny;)
672303
"Ani sa mi to čítať nechce..." O par riadkov nizsie. "Prečo by prosím ťa mala ep. 1 ubližovať celkovému deju?" No comment*8)* Vacsina tvojich vytiek alebo otazok je v tom texte vyvratena (aj ten tvoj "gulas") a zodpovedana.  Navyse, Machete order bol uz velakrat otestovany ako velmi uspesny, takze je to len tvoj dojem, ktory nemas cim podlozit. "Jediná správna varianta je pustit to pekne porade, tak ako to bolo natočené." Nepomylil si sa? Predtym pises, ze si mal problem im vysvetlit prequely. Zo skusenosti vie prva epizoda praveze viac znechutit ako zaujat. Otestovane dvakrat. New hope ako hacik na prve sledovanie funguje na maleho chlapca bezkonkurencne lepsie. Otestovane trikrat. Ale chapem, niekto rad obchodne zmluvy, blokady, politiku a tliachanie v senate:) Pred Vianocami som to pustal otcovi (65 rokov), ktory dovtedy o SW netusil nic moc, nevidel ani jeden diel a povazoval to za rozpravku, ktora mu nema co ponuknut (ma vyberany vkus). Pustil som mu 4,5,6 a potom 1,2,3. Povedal, ze fajn, ale ze prequely mu dost znechutili dobry dojem zo starej trilogie a uprimne nechapal, preco sa vobec tocili (okrem penazi samozrejme). Nie je vsetko len o detoch:) P.S.: Pustal som mu to ako pripravu na osmicku v kine a bol z nej nadseny*;)*
672300
2 -1
reagovat
Ani sa mi to čítať nechce, poviem ti pravdu, dlhé je to ako týden pred výplatou a ani ma to nezaujíma. Ja sa tu len snažím stále neúnavne bojovať za ep. 1 a za prequelovú trilógiu, pretože sú to tie pravé regulérne Star Wars a to že to niekoho nebaví, to na tom nič nezmení. Prečo by prosím ťa mala ep. 1 ubližovať celkovému deju? Toto ma teda už vážne nasralo :(:(:( Práveže ak to pozerá nejaký mladý chlapec prvý krát, tak ho to bude stopro baviť viac ako stará trilógia. Plus podľa môjho názoru, pre niekoho kto to pozerá prvý krát je ten váš Machete Order úplne nahovno lebo z toho bude mať ešte väčší guláš ako normálne. Veď ja keď som to doma púšťal rodine a pustil som pôvodnú trilógiu a následne prequelovú a povedal som že to je vlastne pred tým všetkým čo sa odohralo tak som to musel všetko patrične vysvetlovať kto je kto a tak. A teraz si predstav že by som pustil Machete Order. Dva staré 4,5 , zrazu by som pustil dva nové 2,3 a potom 6, veď to musí byť pre niekoho kto to vidí prvý krát normálne šok a už v živote sa k tomu nevráti. Plus po epizode 3 absolútnej špičke čo sa týka SW, pustiť Návrat Jediho? Nie. Jediná správna varianta je pustit to pekne porade, tak ako to bolo natočené. Hlavne teda divákovi ktorý to vidí prvý krát. A potom už nech si to púšťa kto chce, ako chce, pre mňa za mňa aj ten  Machete Order keď ho to tak baví.

A ešte mi napíš, keď už tu tak mudruješ, ako môžeš vedieť že niekoho, kto to pozerá prvý krát, nebudú baviť viac prequely a ty ho vlastne tým tvojim tupým názorom oberieš o zábavu, a pustíš mu len starú trilógiu.
672300
Ani sa mi to čítať nechce, poviem ti pravdu, dlhé je to ako týden pred výplatou a ani ma to nezaujíma. Ja sa tu len snažím stále neúnavne bojovať za ep. 1 a za prequelovú trilógiu, pretože sú to tie pravé regulérne Star Wars a to že to niekoho nebaví, to na tom nič nezmení. Prečo by prosím ťa mala ep. 1 ubližovať celkovému deju? Toto ma teda už vážne nasralo *:(**:(**:(* Práveže ak to pozerá nejaký mladý chlapec prvý krát, tak ho to bude stopro baviť viac ako stará trilógia. Plus podľa môjho názoru, pre niekoho kto to pozerá prvý krát je ten váš Machete Order úplne nahovno lebo z toho bude mať ešte väčší guláš ako normálne. Veď ja keď som to doma púšťal rodine a pustil som pôvodnú trilógiu a následne prequelovú a povedal som že to je vlastne pred tým všetkým čo sa odohralo tak som to musel všetko patrične vysvetlovať kto je kto a tak. A teraz si predstav že by som pustil Machete Order. Dva staré 4,5 , zrazu by som pustil dva nové 2,3 a potom 6, veď to musí byť pre niekoho kto to vidí prvý krát normálne šok a už v živote sa k tomu nevráti. Plus po epizode 3 absolútnej špičke čo sa týka SW, pustiť Návrat Jediho? Nie. Jediná správna varianta je pustit to pekne porade, tak ako to bolo natočené. Hlavne teda divákovi ktorý to vidí prvý krát. A potom už nech si to púšťa kto chce, ako chce, pre mňa za mňa aj ten  Machete Order keď ho to tak baví. A ešte mi napíš, keď už tu tak mudruješ, ako môžeš vedieť že niekoho, kto to pozerá prvý krát, nebudú baviť viac prequely a ty ho vlastne tým tvojim tupým názorom oberieš o zábavu, a pustíš mu len starú trilógiu.
672283
8 -5
reagují: TrDLo, Gorecki
reagovat
reaguje na: kubqo
Používám to stejně právě z toho důvodu že tam vím kde mám nepřečteno, ale je to o klik navíc :)
672290
Používám to stejně právě z toho důvodu že tam vím kde mám nepřečteno, ale je to o klik navíc :)
672281
0 0
reagovat
A co ak si ty ublizujes tymi svojimi komentarmi, kedze si si evidentne ani neprecital tie argumenty a posobis tu ako hysterka?;)

Za mna osobne uz aj Machete order je zbytocny. Ak ide o rozpovedanie minulosti Dartha Vadera, namiesto tych zbytocnych a tupo napisanych prequelov stacil JEDINY zaber v RotJ na odseknutu roboticku ruku. V tom kratkom detaile bolo povedane VSETKO.

Prequely kludne neskor ako taky samucelny bonus a technologicke demo.8)
672283
A co ak si ty ublizujes tymi svojimi komentarmi, kedze si si evidentne ani neprecital tie argumenty a posobis tu ako hysterka?*;)* Za mna osobne uz aj Machete order je zbytocny. Ak ide o rozpovedanie minulosti Dartha Vadera, namiesto tych zbytocnych a tupo napisanych prequelov stacil JEDINY zaber v RotJ na odseknutu roboticku ruku. V tom kratkom detaile bolo povedane VSETKO. Prequely kludne neskor ako taky samucelny bonus a technologicke demo.*8)*
672243
1 -3
reagovat
reaguje na: Luban
ja som tú hornú lištu ešte nepoužil hádam ani raz :D vždycky prepínam len cez tie tlačítka pri ikonke, kde ti aj ukazuje počet nových správ.
672281
ja som tú hornú lištu ešte nepoužil hádam ani raz *:D* vždycky prepínam len cez tie tlačítka pri ikonke, kde ti aj ukazuje počet nových správ.
672279
2 0
reagují: Luban
reagovat

Dotaz

Nešlo by v diskuzních fórech přidat do přepínací lišty pro lepší orientaci počet nepřečtených příspěvků, případně by stačilo jen to, že tam nějaké nepřečtené příspěvky jsou? Jestli jsem to teda jako napsal srozumitelně :) Zkrátka když už jsem v diskuzích, tak v té přepínací části už nevidím kde všude je nepřečteno
672279
Nešlo by v diskuzních fórech přidat do přepínací lišty pro lepší orientaci počet nepřečtených příspěvků, případně by stačilo jen to, že tam nějaké nepřečtené příspěvky jsou? Jestli jsem to teda jako napsal srozumitelně :) Zkrátka když už jsem v diskuzích, tak v té přepínací části už nevidím kde všude je nepřečteno
Dotaz
5 0
reagují: kubqo
reagovat

Program na lepsie vyhladavanie v Netflixe

Netflix interface sucks
Napriklad viete zoradit filmy podla hodnotenia na IMDB, roku, zanru.
672272
[url=http://flixable.co/?min-rating=9&min-year=1900&max-year=2018&order=date]Netflix interface sucks[/url] Napriklad viete zoradit filmy podla hodnotenia na IMDB, roku, zanru.
Program na lepsie vyhladavanie v Netflixe
0 0
reagovat
Jestli to kontrolují, to nevím, ale kinaři si to prakticky nelajznou. Proč? Protože v této rovině je to postaveno na důvěře kina a distributora. Naprříklad existuje způsob, jak odpromítat DCP kopii i na klasickém PC s "lepší" klasickou datapromítačkou. V ten moment je ale kopie vystavena nebezpečí, že film v plné kvalitě unikne ven. Proto se takovým setupem prakticky nepromítá, neb především distributor si nelajzne, aby k úniku došlo. Jsou vyjímky a ty jsou postaveny na veliké důvěře kina a distributora. A především - kina si nelajznou nezahlásit, že potřebné klíče nejsou generovány pro promítačky s uzavřeným okruhem, ale pro velmi lehce zranitelné PC.
Takže tady nejde o zjistitelnost. Byť se to může zdát přemrštěné, v kinařské branži se prakticky všichni se všema znají a co je nejdůležitější - nedělají si "naschvály". Proč by nakonec měli pouštět origo BD, nedej Bože rip? Oni dostali takovou kopii, jakou dostali. Jediné, na co mohli a pravděpodobně i měli upozornit je, že to není klasická projekce...
672252
Jestli to kontrolují, to nevím, ale kinaři si to prakticky nelajznou. Proč? Protože v této rovině je to postaveno na důvěře kina a distributora. Naprříklad existuje způsob, jak odpromítat DCP kopii i na klasickém PC s "lepší" klasickou datapromítačkou. V ten moment je ale kopie vystavena nebezpečí, že film v plné kvalitě unikne ven. Proto se takovým setupem prakticky nepromítá, neb především distributor si nelajzne, aby k úniku došlo. Jsou vyjímky a ty jsou postaveny na veliké důvěře kina a distributora. A především - kina si nelajznou nezahlásit, že potřebné klíče nejsou generovány pro promítačky s uzavřeným okruhem, ale pro velmi lehce zranitelné PC. Takže tady nejde o zjistitelnost. Byť se to může zdát přemrštěné, v kinařské branži se prakticky všichni se všema znají a co je nejdůležitější - nedělají si "naschvály". Proč by nakonec měli pouštět origo BD, nedej Bože rip? Oni dostali takovou kopii, jakou dostali. Jediné, na co mohli a pravděpodobně i měli upozornit je, že to není klasická projekce...
672244
1 0
reagovat
Tu je inak aj FB stránka toho maratónu a ľudia tam píšu kopu sťažností, ten posledný týpek vraj dokonca poslal oficiálnu sťažnosť primátorovi Trnavy :D:D Sám to tam celé opisuje. Proste sodoma gomora hoši, trapas na najvyššej úrovni :D
672246
[url=https://www.facebook.com/events/150155535626412/?active_tab=discussion]Tu[/url] je inak aj FB stránka toho maratónu a ľudia tam píšu kopu sťažností, ten posledný týpek vraj dokonca poslal oficiálnu sťažnosť primátorovi Trnavy *:D**:D* Sám to tam celé opisuje. Proste sodoma gomora hoši, trapas na najvyššej úrovni *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se