Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 38901 - 38920 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
My sme to mali tiez pustane z diskov (cize tiez v polke museli menit) ale problemy s titulkami neboli. 
672204
My sme to mali tiez pustane z diskov (cize tiez v polke museli menit) ale problemy s titulkami neboli. 
672194
0 0
reagovat

Maraton pana prstenov

Po prvom filme som sa na to vysral. Vyzera to ako keby to pustali z dvd (v polke filmu sa objavila hlaska vlozte druhy disk) , obraz a zvuk je uz sam o sebe otras, ale zaklincoval to fakt, ze vzdy ked sa zobrazili titulky tak sa po krajoch obrazu zjavili biele pasiky a zaroven sa obraz na kratky ale viditelny moment zasekol. A to pri kazdom titulkovom riadku!!! Tu sa vobec neda hovorit o kino zazitku. Zbytocne vyhodene peniaze. :(:-
672194
Po prvom filme som sa na to vysral. Vyzera to ako keby to pustali z dvd (v polke filmu sa objavila hlaska vlozte druhy disk) , obraz a zvuk je uz sam o sebe otras, ale zaklincoval to fakt, ze vzdy ked sa zobrazili titulky tak sa po krajoch obrazu zjavili biele pasiky a zaroven sa obraz na kratky ale viditelny moment zasekol. A to pri kazdom titulkovom riadku!!! Tu sa vobec neda hovorit o kino zazitku. Zbytocne vyhodene peniaze. *:(**:-*
Maraton pana prstenov
2 0
reagují: FallenMaia, studo
reagovat
reaguje na: okkac
já to koupil hlavně jako dárek tátovi k šedesátinám. Pink Floyd mám rád...ale zase né tak moc rád 8)
672189
já to koupil hlavně jako dárek tátovi k šedesátinám. Pink Floyd mám rád...ale zase né tak moc rád *8)*
672179
0 0
reagovat
reaguje na: Axis
Waters byl i pres Ticketportal. Normalne mam na neho pres ne vstupenku na druhy sobotni termin. A hned v nedeli Australian Pink Floyd Show v Ostrave :D
672179
Waters byl i pres Ticketportal. Normalne mam na neho pres ne vstupenku na druhy sobotni termin. A hned v nedeli Australian Pink Floyd Show v Ostrave *:D*
672176
0 0
reagují: Axis
reagovat
Bohužel Waterse bych jinak než přes net nestihl koupit, než by ho vyprodali. Druhý bohužel jde na vrub Ticket Pro co to pořádali, takže ho ani jinde koupit nešlo :(
672176
Bohužel Waterse bych jinak než přes net nestihl koupit, než by ho vyprodali. Druhý bohužel jde na vrub Ticket Pro co to pořádali, takže ho ani jinde koupit nešlo :(
672167
0 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Axis
Proto uz vetsinou kupuju pres Ticketportal, kde mam ucet,  platim kartou, kde myslim poplatek neni a pak si to jdu vezvednout na prodejni misto s kodem pro vydani az mam cas. Pokud je to jen Ticketpro tak jdu na projdeni misto a zaplatim kartou primo tam. Hlavne se vyhybam e-ticketum co to jde. Protoze jakmile clovek z nejakych duvodu nemuze, tak e-ticket je v podstate neprodejny prez bazos a tak. Jedine to clovek muze strelit znamemu, ktery ti veri, ze to neni jedna z mnoha vytistenych kopii. A navic si i ty listky pak po koncertech poctive zakladam :-)
672167
Proto uz vetsinou kupuju pres Ticketportal, kde mam ucet,  platim kartou, kde myslim poplatek neni a pak si to jdu vezvednout na prodejni misto s kodem pro vydani az mam cas. Pokud je to jen Ticketpro tak jdu na projdeni misto a zaplatim kartou primo tam. Hlavne se vyhybam e-ticketum co to jde. Protoze jakmile clovek z nejakych duvodu nemuze, tak e-ticket je v podstate neprodejny prez bazos a tak. Jedine to clovek muze strelit znamemu, ktery ti veri, ze to neni jedna z mnoha vytistenych kopii. A navic si i ty listky pak po koncertech poctive zakladam :-)
672163
1 0
reagují: Axis
reagovat
ámen
672165
ámen
672156
0 0
reagovat
Nechtěj vědět co mi vše naúčtoval Ticket Pro za objednávku Waterse....
Cena za doručení:
E-Ticket - poplatek / fee: 20,00 Kč
Transakční poplatek / Transaction fee: 35,00 Kč
Poplatek za platbu kartou / Credit card fee: 37,00 Kč
Poplatek za platbu kartou / Credit card fee: 37,00 Kč

130 Kč navíc za to že je zaplatím kartou a doma si je vytisknu...
672163
Nechtěj vědět co mi vše naúčtoval Ticket Pro za objednávku Waterse.... Cena za doručení: E-Ticket - poplatek / fee: 20,00 Kč Transakční poplatek / Transaction fee: 35,00 Kč Poplatek za platbu kartou / Credit card fee: 37,00 Kč Poplatek za platbu kartou / Credit card fee: 37,00 Kč 130 Kč navíc za to že je zaplatím kartou a doma si je vytisknu...
672156
0 0
reagovat
Wow, CC Nový Smíchov na 2D 199 Kc +7kc, Ostravske CC 175 Kc +7Kc na stejny film. Jsem myslel, ze cenova politika je jednotna.
Kazpodane jak cena 199 tak i 7 kc za online objednavku je tezky humus. Hlavne tech 7 kc. Nechci stat jak kokot frontu u pokladen, kdyz nase kina jsou jeste ve stredoveku a neni k dispozici automat pobliz pokladen ,kde bych prisel. Vybral si film, cas, misto, naskenoval clenskou kartu a zaplatil bankovni kartou, jak je US, v Irsku, Svedsku, kde jsem mel si zasel do kina. Tak budu trestan za to, ze si to koupim online a ukazu na mobilu, zadny tisk na papir atd. :(:-
672156
Wow, CC Nový Smíchov na 2D 199 Kc +7kc, Ostravske CC 175 Kc +7Kc na stejny film. Jsem myslel, ze cenova politika je jednotna. Kazpodane jak cena 199 tak i 7 kc za online objednavku je tezky humus. Hlavne tech 7 kc. Nechci stat jak kokot frontu u pokladen, kdyz nase kina jsou jeste ve stredoveku a neni k dispozici automat pobliz pokladen ,kde bych prisel. Vybral si film, cas, misto, naskenoval clenskou kartu a zaplatil bankovni kartou, jak je US, v Irsku, Svedsku, kde jsem mel si zasel do kina. Tak budu trestan za to, ze si to koupim online a ukazu na mobilu, zadny tisk na papir atd. *:(**:-*
6 0
reagují: speedy.mail, Axis
reagovat
sleva je 20kč na lístek, ale cena přes 200 za obyčejnej lístek je teda dost
672153
sleva je 20kč na lístek, ale cena přes 200 za obyčejnej lístek je teda dost
2 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
A členská sleva?
672152
A členská sleva?
672151
0 0
reagovat
Koukám, že ve vší tajnosti Cinema City zase zdražuje. 2D vstupenka za 194 kč + 7 kč za zaplacení online. Zlatej Cinestar.
672151
Koukám, že ve vší tajnosti Cinema City zase zdražuje. 2D vstupenka za 194 kč + 7 kč za zaplacení online. Zlatej Cinestar.
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: FallenMaia
"neviem kde je v tom problém"

Tak si ten článek přečti, třeba pak už budeš vědět. Je to velice dobře vyargumentované a dává to smysl. A to i včetně toho, že EP1 je nejen možné vynechat, ale dokonce to vyprávění příběhu i pomáhá.

Machete order funguje, ozkoušeno.
672107
"neviem kde je v tom problém" Tak si ten článek přečti, třeba pak už budeš vědět. Je to velice dobře vyargumentované a dává to smysl. A to i včetně toho, že EP1 je nejen možné vynechat, ale dokonce to vyprávění příběhu i pomáhá. Machete order funguje, ozkoušeno.
672086
2 -2
reagovat
reaguje na: pytlik
chcel som si to uz na narodeniny objednat. ale skusenosti s tym nemam
672106
chcel som si to uz na narodeniny objednat. ale skusenosti s tym nemam
672094
0 -1
reagovat
Takze nefunguje asi vsem.
672104
Takze nefunguje asi vsem.
672103
1 0
reagovat
Testovy komentar, jestli se mi to zvedne.
672103
Testovy komentar, jestli se mi to zvedne.
0 0
reagovat
mně to taky už nesčítá:-
672102
mně to taky už nesčítá*:-*
0 0
reagovat
Dotaz na Gonziho, už si nejako riešil ten problém ktorý som tu predčasom spomínal? To zaseknuté číslo komentárov v mojom profile? ;)
672096
Dotaz na [b]Gonziho[/b], už si nejako riešil ten problém ktorý som tu predčasom spomínal? To zaseknuté číslo komentárov v mojom profile? *;)*
2 0
reagovat

Filmová výzdoba

Budu se stěhovat a přemýšlím nad výzdobou. Máte někdo zkušenosti s Displate? Jestli to stojí za ty peníze a nebo radši zarámovat plakáty nebo plátna? :)
672094
Budu se stěhovat a přemýšlím nad výzdobou. Máte někdo zkušenosti s [url=https://displate.com/browse-collections]Displate[/url]? Jestli to stojí za ty peníze a nebo radši zarámovat plakáty nebo plátna? *:)*
Filmová výzdoba
0 0
reagují: studo
reagovat
reaguje na: Kostěj
Z tohto songu mam vzdy husinu. 
Spoiler
672090
Z tohto songu mam vzdy husinu. [url=https://www.youtube.com/watch?v=VDxqVtlacyQ] Spoiler[/url]
672052
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se