Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3801 - 3820 Napsat příspěvek

Stewart

link opět do puntíku přesný. 
933339
https://www.youtube.com/watch?v=OeUZI5RnYGg opět do puntíku přesný. 
Stewart
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Otázka nad výběrem zápalek touto dobou nabývá úplně nového rozměru ?)
933334
Otázka nad výběrem zápalek touto dobou nabývá úplně nového rozměru *?)*
933332
1 0
reagovat
Rád bych tu připomněl co jsem psal před pár dny ještě před schůzkou ve WH. Ego, strach, srab, žádný geniální stratég, co vidí za roh. Platí to do puntíku.

Akorát teď nepokládá developerské podniky a firmy jenom protože není po jeho, ale dává vsázku nejsilnější ekonomiku světa s nejsilnější armádou v historii. 

Strašně smutný z toho jsem. Jak říkal Merz, v životě mne nenapadlo, že se budeme bát USA. 
933332
Rád bych tu připomněl co jsem psal před pár dny ještě před schůzkou ve WH. Ego, strach, srab, žádný geniální stratég, co vidí za roh. Platí to do puntíku. Akorát teď nepokládá developerské podniky a firmy jenom protože není po jeho, ale dává vsázku nejsilnější ekonomiku světa s nejsilnější armádou v historii.  Strašně smutný z toho jsem. Jak říkal Merz, v životě mne nenapadlo, že se budeme bát USA. 
7 0
reagují: Memphis, esmo
reagovat
reaguje na: DarkSith
Tradiční zpráva o stavu Unie. 
933319
Tradiční zpráva o stavu Unie. 
933318
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Dnes má v plánu nějaké významné oznámení v Kongresu, takže uvidíme s čím vším přijde. Tady mluvil zase poněkud jinak. Člověk, aby se v tom vyznal. 
933318
Dnes má v plánu nějaké významné oznámení v Kongresu, takže uvidíme s čím vším přijde. Tady mluvil zase poněkud [url=https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-trump-evropa-jednala-dobre-uzavreme-dohodu-o-ukrajine-i-s-ni-40511438]jinak[/url]. Člověk, aby se v tom vyznal. 
933298
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
Budapešťské memorandum vzalo za své. Výborně. USA nedodrží dohodu, co si asi myslí v Taiwanu, Jižní Koreji, Japonsku? USA už nejsou spojencem, ale nepřítelem. Agent Krasnov spláchnul do hajzlu 80 let budování aliance. A co na to Kongres? Ten už God Emperor chystá rozpustit?

Evropský kontinent by se měl probrat nebo skončí v propadlišti dějin pod ruskou nadvládou.
933302
Budapešťské memorandum vzalo za své. Výborně. USA nedodrží dohodu, co si asi myslí v Taiwanu, Jižní Koreji, Japonsku? USA už nejsou spojencem, ale nepřítelem. Agent Krasnov spláchnul do hajzlu 80 let budování aliance. A co na to Kongres? Ten už God Emperor chystá rozpustit? Evropský kontinent by se měl probrat nebo skončí v propadlišti dějin pod ruskou nadvládou.
5 0
reagovat
Koľká irónia že vzhľadom na to že jeho hlavným heslom je Make America Great Again robí všetko preto aby opak bol pravdou.
933301
Koľká irónia že vzhľadom na to že jeho hlavným heslom je Make America Great Again robí všetko preto aby opak bol pravdou.
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Ani to by nepomohlo, Zelensky se mohl před Trumpem plazit a líbat mu nohy za to jaký je to nejgeniálnější prezident s dokonalým plánem a tím to možná trochu oddálit, ale stejně by na to došlo. Připadá mi docela jisté že Trump evidentně chce udělat to samé co s Afghanistánem - vyvázat US z jakýchkoli závazků a zapojení co nejrychleji, za jakoukoli cenu, a bez ohledu na následky.

Holt je to přizdisráč. 
933300
Ani to by nepomohlo, Zelensky se mohl před Trumpem plazit a líbat mu nohy za to jaký je to nejgeniálnější prezident s dokonalým plánem a tím to možná trochu oddálit, ale stejně by na to došlo. Připadá mi docela jisté že Trump evidentně chce udělat to samé co s Afghanistánem - vyvázat US z jakýchkoli závazků a zapojení co nejrychleji, za jakoukoli cenu, a bez ohledu na následky. Holt je to přizdisráč. 
933299
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nojo, dokud se Zelensky nezačne líčit a nepřijde k Trumpetě ve večerní róbě, tak nic nebude :-
933299
Nojo, dokud se Zelensky nezačne líčit a nepřijde k Trumpetě ve večerní róbě, tak nic nebude *:-*
933298
2 0
reagují: HAL
reagovat
ČT24: "Americký prezident Donald Trump nařídil přerušit americkou vojenskou pomoc Ukrajině. Informovala o tom v pondělí agentura Bloomberg a televize Fox News s odvoláním na zdroje z Trumpovy administrativy." 

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
933298
ČT24: "Americký prezident Donald Trump nařídil přerušit americkou vojenskou pomoc Ukrajině. Informovala o tom v pondělí agentura Bloomberg a televize Fox News s odvoláním na zdroje z Trumpovy administrativy."  *:(**:(**:(**:(**:(**:(**:(**:(**:(**:(**:(*
1 0
reagují: DarkSith, esmo
reagovat

,,Hladový důchodce''

Děkuji ti Civale, veškeré mé úspory padly na čarodějky a nezbývá mi nic jiného než do dalšího důchodu žmoulat suchý chléb a pít vodu. Při mé nadváze to není až tak skličující a za to ti Civale dík. Čus fandím vám.
933205
Děkuji ti Civale, veškeré mé úspory padly na čarodějky a nezbývá mi nic jiného než do dalšího důchodu žmoulat suchý chléb a pít vodu. Při mé nadváze to není až tak skličující a za to ti Civale dík. Čus fandím vám.
,,Hladový důchodce''
12 0
reagovat
reaguje na: esmo
Dej si ještě Bond Tribute to je pěkné a Kieran Culkin řeč to jsem se pobavil, žena mu slíbila čtvrtý dítě, před casem když někdy vyhraje oscara a ejhle 😀jinak s výsledkama souhlas po dlouhý době mi nevadí kdo to dostal 
933165
Dej si ještě Bond Tribute to je pěkné a Kieran Culkin řeč to jsem se pobavil, žena mu slíbila čtvrtý dítě, před casem když někdy vyhraje oscara a ejhle 😀jinak s výsledkama souhlas po dlouhý době mi nevadí kdo to dostal 
933150
2 0
reagovat
Jelikož jsem plešouny prospal, tak kdyby měl někdo link na tu Conanovu scénu ze Substance, tak bych byl vděčnej :D
933150
Jelikož jsem plešouny prospal, tak kdyby měl někdo link na tu Conanovu scénu ze Substance, tak bych byl vděčnej *:D*
2 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: HAL
super, dík
933007
super, dík
933005
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Sleduju tady link
933005
Sleduju tady https://tvpass.org/channel/abc-kabc-los-angeles-ca
933002
4 0
reagují: do_Od
reagovat
Pokud by někdo nechtěl sledovat Oscary s tlumočením...má pro něj někdo link na dobrej stream?
933002
Pokud by někdo nechtěl sledovat Oscary s tlumočením...má pro něj někdo link na dobrej stream?
2 0
reagují: HAL
reagovat
Pokud by někdo chtěl sledovat Oscary s českým tlumočením (jako já), tak je tu možnost na ČT2 od 1:00. Uvidíme, jak to všechno dopadne a snad aspoň někdo bude s cenami pro vítěze spokojený. :)

(Ne, nezmizel jsem, jen jsem byl se spolubiřmovanci na víkendové duchovní obnově v Pardubicích. :))
932971
Pokud by někdo chtěl sledovat Oscary s českým tlumočením (jako já), tak je tu možnost na ČT2 od 1:00. Uvidíme, jak to všechno dopadne a snad aspoň někdo bude s cenami pro vítěze spokojený. *:)* (Ne, nezmizel jsem, jen jsem byl se spolubiřmovanci na víkendové duchovní obnově v Pardubicích. *:)*)
3 0
reagovat

OT od wannabe Stalina s Hitlerem

Neorientujete se teď někdo v tajných mobilních tarifem? Rodičům jsem kdysi zařídil neomezený defacto za půlku. A doma teď máme už hrozně let firemní tarif, který už vlastně není tak za málo a navíc má omezenou rychlost neomezeného netu. A říkal jsem si, že s nějakým internetem už by to mohla být pěkná sleva u nějakého operátora... Díky, klidně DM
932916
Neorientujete se teď někdo v tajných mobilních tarifem? Rodičům jsem kdysi zařídil neomezený defacto za půlku. A doma teď máme už hrozně let firemní tarif, který už vlastně není tak za málo a navíc má omezenou rychlost neomezeného netu. A říkal jsem si, že s nějakým internetem už by to mohla být pěkná sleva u nějakého operátora... Díky, klidně DM
OT od wannabe Stalina s Hitlerem
0 0
reagovat
Pokud z toho aspon jakkoli vyjde sjednocenejsi Evropa se silnym zajmem na ochrane svobody a demokracie, tak to jeste dopadne dobre
932910
Pokud z toho aspon jakkoli vyjde sjednocenejsi Evropa se silnym zajmem na ochrane svobody a demokracie, tak to jeste dopadne dobre
6 0
reagovat
Každá zpráva, co čtu o chování Trumpa a Putina mě bolí, protože se bojím toho, co se může reálně stát. Mám strach, že EU a NATO se dostanou do bodu, kdy budou v zájmu celosvětového míru ochotni ustoupit těmto dvěma a obětují Ukrajinu. Mrzí mě to jak se zachoval Izrael v nedám hlasování. Mrzí mě, že kolik státu je ochotno změnit svůj postoj jen aby bylo za dobře s Ruskem a USA, ale při tom, kdyby byly ve stejné situaci jako Ukrajina, tak by se chovali stejně jako ukrajinský lid. 

Je to šílená doba a bude asi hůř. 
932906
Každá zpráva, co čtu o chování Trumpa a Putina mě bolí, protože se bojím toho, co se může reálně stát. Mám strach, že EU a NATO se dostanou do bodu, kdy budou v zájmu celosvětového míru ochotni ustoupit těmto dvěma a obětují Ukrajinu. Mrzí mě to jak se zachoval Izrael v nedám hlasování. Mrzí mě, že kolik státu je ochotno změnit svůj postoj jen aby bylo za dobře s Ruskem a USA, ale při tom, kdyby byly ve stejné situaci jako Ukrajina, tak by se chovali stejně jako ukrajinský lid.  Je to šílená doba a bude asi hůř. 
9 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist