Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3801 - 3820 Napsat příspěvek
reaguje na: Demonic8
V tomhle jsem jeden z těch dementů - že je tu spousta bytů prázdná na spekulace je jedním z důvodů proč je tu situace s bydlením téměř nejhorší na světě. Asi super pro majitele bytů že jim jejich cena pěkně roste, ale nahovno pro zbytek republiky (a i pro ně ve chvíli kdy budou mít děti). 
928163
V tomhle jsem jeden z těch dementů - že je tu spousta bytů prázdná na spekulace je jedním z důvodů proč je tu situace s bydlením téměř nejhorší na světě. Asi super pro majitele bytů že jim jejich cena pěkně roste, ale nahovno pro zbytek republiky (a i pro ně ve chvíli kdy budou mít děti). 
928160
11 0
reagují: esmo, Milosh
reagovat
reaguje na: shluky
A dementy, kteří tě budu chtít donutit, abys byt pronajímal a nechal si ho ve vysoké pravděpodobnosti zničit :D
928160
A dementy, kteří tě budu chtít donutit, abys byt pronajímal a nechal si ho ve vysoké pravděpodobnosti zničit *:D*
928156
1 -3
reagují: shluky, HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Pěkný no, tak jako jsou ty zákony dost čůrácký....A to neřešim ještě dementy v SVJ... 
928156
Pěkný no, tak jako jsou ty zákony dost čůrácký....A to neřešim ještě dementy v SVJ... 
928150
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
Četl jsem že urychlit se to dá i tím že do bytu nastěhuješ pár dalších lidí - ideálně hodně namakaných Ukrajinců.
928152
Četl jsem že urychlit se to dá i tím že do bytu nastěhuješ pár dalších lidí - ideálně hodně namakaných Ukrajinců.
928140
7 0
reagovat
Jo, to jsme dělali a trvalo to o tak 2 roky a dluh přes 300 tisíc za tu dobu. 
928150
Jo, to jsme dělali a trvalo to o tak 2 roky a dluh přes 300 tisíc za tu dobu. 
928140
1 0
reagují: shluky
reagovat
Nevstoupil od prvního ledna v platnost nový zákon, který trochu víc posouvá to měřítko práva na stranu vlastníka? 
928148
Nevstoupil od prvního ledna v platnost nový zákon, který trochu víc posouvá to měřítko práva na stranu vlastníka? 
928121
1 0
reagovat
Tohle se dá většinou urychlit tim, že soudu řekneš, že ten byt potřebuješ pro rodinného příslušníka. Vlastní zkušenost s vyhazovem somráků z vlastního bytu..
928140
Tohle se dá většinou urychlit tim, že soudu řekneš, že ten byt potřebuješ pro rodinného příslušníka. Vlastní zkušenost s vyhazovem somráků z vlastního bytu..
928137
3 0
reagují: HAL, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: hroubek
Bohužel to tak je, nájemníci jsou maximálně chránění. Do rozhodnutí soudu se to můžou smát do očí a bydlet tam bez smlouvy rok, dva.
928137
Bohužel to tak je, nájemníci jsou maximálně chránění. Do rozhodnutí soudu se to můžou smát do očí a bydlet tam bez smlouvy rok, dva.
928123
0 0
reagují: shluky
reagovat
Materiál do Výměny manželek.
928131
Materiál do Výměny manželek.
928117
3 0
reagovat
Býti retiérem není žádnej med, proto je lepší byt pronajmout známému, když to jde :)
928125
Býti retiérem není žádnej med, proto je lepší byt pronajmout známému, když to jde *:)*
928117
2 0
reagovat
Jak je velký ten byt a v jakém městě? Se ženou a malou dcerkou teď hledáme nějaký nový nájem.;)
928124
Jak je velký ten byt a v jakém městě? Se ženou a malou dcerkou teď hledáme nějaký nový nájem.*;)*
928122
0 0
reagovat
Tohle mi ani neříkej. :- Já doufám, že vše půjde hezky v pohodě.
928123
Tohle mi ani neříkej. *:-* Já doufám, že vše půjde hezky v pohodě.
928121
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: fabec
Tak ten majitel je můj známý a jeho syn je můj kamarád. A proto jsem taky nejdříve volal jemu a ne na policii.  Takže teď vydržet do konce ledna a snad už budu mít klid. Přesto ten byt je nějaký prokletý. Za dva roky co v baráku jsem, tak v tom bytě se vystřídali už čtyři nájemníci.
928122
Tak ten majitel je můj známý a jeho syn je můj kamarád. A proto jsem taky nejdříve volal jemu a ne na policii.  Takže teď vydržet do konce ledna a snad už budu mít klid. Přesto ten byt je nějaký prokletý. Za dva roky co v baráku jsem, tak v tom bytě se vystřídali už čtyři nájemníci.
928118
1 0
reagují: l-e-t-o
reagovat
Já teď řeším problém s nájemníkem a neraduje se předčasně. Pokud není majitel nějaký gangsta co jim prostě vymění zámky, tak můžeš čekat i měsíce nebo roky. 
928121
Já teď řeším problém s nájemníkem a neraduje se předčasně. Pokud není majitel nějaký gangsta co jim prostě vymění zámky, tak můžeš čekat i měsíce nebo roky. 
928117
1 0
reagují: House5, hroubek
reagovat
To mas stesti na majitele. U nas vedle ve vchode vari smazka pernicek. Do toho tam za nim chodi partnerka, taky smazka. Uz se i pobodali. Policajti uz nekolikrat volani. Jenze najem platej, tak majitel nevidi duvod je vyhodit.
928118
To mas stesti na majitele. U nas vedle ve vchode vari smazka pernicek. Do toho tam za nim chodi partnerka, taky smazka. Uz se i pobodali. Policajti uz nekolikrat volani. Jenze najem platej, tak majitel nevidi duvod je vyhodit.
928117
4 0
reagují: hroubek
reagovat
Moje lesbické sousedky si pro mě připravily krásný budíček (5:10)  v podobě velké hádky, mlácení a volání o pomoc. Chvilku jsem přemýšlel jestli zůstat v posteli a nechat to ani si to vyříkají. Nakonec mi to nedalo a důrazně jsem jim několikrát zabouchal na dveře a upozornil je na to, že jestli toho nenechají tak volám policii. Nakonec toho po asi deseti minutách nechaly. Nicméně jsem zavolal majiteli bytu informoval ho o tom co se stalo, a bylo mi řečeno, že mám ještě pár dní počkat, a "holky" se budou stěhovat. Tak snad konečně budu mít normálního souseda.
928117
Moje lesbické sousedky si pro mě připravily krásný budíček (5:10)  v podobě velké hádky, mlácení a volání o pomoc. Chvilku jsem přemýšlel jestli zůstat v posteli a nechat to ani si to vyříkají. Nakonec mi to nedalo a důrazně jsem jim několikrát zabouchal na dveře a upozornil je na to, že jestli toho nenechají tak volám policii. Nakonec toho po asi deseti minutách nechaly. Nicméně jsem zavolal majiteli bytu informoval ho o tom co se stalo, a bylo mi řečeno, že mám ještě pár dní počkat, a "holky" se budou stěhovat. Tak snad konečně budu mít normálního souseda.
21 0
reagovat

Trump: Canada Strikes Back

928075
https://www.youtube.com/watch?v=pSuKqfXXR_E&ab_channel=RebelHQ
Trump: Canada Strikes Back
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Brady Corbet?!? To, že je ten samý, který hrál jednoho z hajzlů v Funny Games USA? 😱 Vůbec bych ho takhle nepoznal.
928030
Brady Corbet?!? To, že je ten samý, který hrál jednoho z hajzlů v Funny Games USA? 😱 Vůbec bych ho takhle nepoznal.
928002
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
to určite, preto píšem, že je to stále tragédia, ale nie KO. 
928027
to určite, preto píšem, že je to stále tragédia, ale nie KO. 
928024
0 0
reagovat
No jo, to je jako si postavit chatu v Hřensku...
928025
No jo, to je jako si postavit chatu v Hřensku...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist