Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3841 - 3860 Napsat příspěvek
Člověk žasne, jak se někdo dokáže sám ztrapnit takovým způsobem, že i kanály pro něj budou málo... (Ne, že tím postem vážně vyzýval k incestům si nemyslím, ale že si nepěkně na vidle naběhl, o tom není sporu).?)
928533
Člověk žasne, jak se někdo dokáže sám ztrapnit takovým způsobem, že i kanály pro něj budou málo... (Ne, že tím postem vážně vyzýval k incestům si nemyslím, ale že si nepěkně na vidle naběhl, o tom není sporu).*?)*
1 0
reagovat
reaguje na: Memphis
A na co tam odpovídá? 
Já už nějakej ten pátek Twitter nemám. 
928531
A na co tam odpovídá?  Já už nějakej ten pátek Twitter nemám. 
928524
0 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Memphis
Ten obrázek od Nuclear Fella of NAFO the I. je vystižný, hned jsem si ho uložil :D
928528
Ten obrázek od [b]Nuclear Fella of NAFO the I.[/b] je vystižný, hned jsem si ho uložil *:D*
928524
0 0
reagovat
Jak kdosi napsal na TW, Aliance pro rodinu teď dostává úplně nový rozměr...
928527
Jak kdosi napsal na TW, Aliance pro rodinu teď dostává úplně nový rozměr...
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Je.

link
928524
Je. https://x.com/JochRoman/status/1878792662293360906
928520
0 0
reagují: verbst, Demonic8
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tos vytvořil sám nebo je to odněkud převzaté? Je to sice drsný humor, ale povedené :D:+
928523
Tos vytvořil sám nebo je to odněkud převzaté? Je to sice drsný humor, ale povedené *:D**:+*
928510
1 0
reagovat
reaguje na: SteKi
No ty vole.... :D
928522
No ty vole.... *:D*
928516
0 0
reagovat
to snad není real, ne? 
928520
to snad není real, ne? 
928516
1 0
reagují: Memphis
reagovat
Kéž by....
928517
Kéž by....
928516
0 0
reagovat

diskov bizárik

link
Wtf? To je nejaký troling, fotomontáž, alebo ako to mám chápať?
928516
https://www.reddit.com/r/czech/s/5pJY6sQKvZ Wtf? To je nejaký troling, fotomontáž, alebo ako to mám chápať?
diskov bizárik
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Ještě jsem neskončil s tříděním, ale objevil jsem relativně dnes už hodnotný postavičky, což mi samozřejmě udělalo radost.
Zároveň se budu snažit poskládat Hogwarts Express z roku 2004, nějaký dílky ale budu muset dokoupit.
Jo a taky jsem si dnes ráno objednal Barad-dûr, to jen aby jste věděli, jak je taková znovuobjevená závislost zákeřná ...
928514
Ještě jsem neskončil s tříděním, ale objevil jsem relativně dnes už hodnotný postavičky, což mi samozřejmě udělalo radost. Zároveň se budu snažit poskládat Hogwarts Express z roku 2004, nějaký dílky ale budu muset dokoupit. Jo a taky jsem si dnes ráno objednal Barad-dûr, to jen aby jste věděli, jak je taková znovuobjevená závislost zákeřná ...
928253
4 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
WTF :D
928511
WTF *:D*
928510
1 0
reagovat
LOS ANGELES, CA — After a grueling six-month journey, two little people known as hobbits reached the Santa Monica Mountains on their quest to destroy the One Ring by hurling it into the roiling fires of Los Angeles.The pair are said to have traveled as homeless undocumented immigrants to avoid detection by LA County authorities and the lidless eye of Gavin Newsom who watched the land unceasingly.

Due to heavy smoke inhalation, the halfling known as Frodo reportedly collapsed on Mulholland Drive, forcing his companion to assist him in completing the quest. "I can't carry it for you," Sam said, referring to the One Ring, "but I can call an Uber!" Unfortunately for the fledgling hobbits, Mulholland Drive is currently closed to traffic.The One Ring, one of several rings of power, is said to have been forged in the Santa Monica Mountains in the last age as part of a dark plan to control the other rings and assert dominance over the lives of Men.

Now, because Frodo and Sam are so near their goal, Gavin Newsom's eye has become piercingly bright as it scours the land for any sign of the hobbits.But all was lost for Newsom, as the One Ring is reported to have finally been destroyed."It's done!" the halfling known as Frodo allegedly said after the One Ring was bitten off his finger by a homeless tweaker and cast into the roaring flames.

As California exploded around them, the pair accepted their fate, waiting for the encroaching flames to devour them."I'm glad you're with me, Sam, here at the end of all things," said Frodo.

At publishing time, James Woods had arrived in a helicopter to rescue the hobbits at the final moment when all hope seemed lost.
928510
LOS ANGELES, CA — After a grueling six-month journey, two little people known as hobbits reached the Santa Monica Mountains on their quest to destroy the One Ring by hurling it into the roiling fires of Los Angeles.The pair are said to have traveled as homeless undocumented immigrants to avoid detection by LA County authorities and the lidless eye of Gavin Newsom who watched the land unceasingly. Due to heavy smoke inhalation, the halfling known as Frodo reportedly collapsed on Mulholland Drive, forcing his companion to assist him in completing the quest. "I can't carry it for you," Sam said, referring to the One Ring, "but I can call an Uber!" Unfortunately for the fledgling hobbits, Mulholland Drive is currently closed to traffic.The One Ring, one of several rings of power, is said to have been forged in the Santa Monica Mountains in the last age as part of a dark plan to control the other rings and assert dominance over the lives of Men. Now, because Frodo and Sam are so near their goal, Gavin Newsom's eye has become piercingly bright as it scours the land for any sign of the hobbits.But all was lost for Newsom, as the One Ring is reported to have finally been destroyed."It's done!" the halfling known as Frodo allegedly said after the One Ring was bitten off his finger by a homeless tweaker and cast into the roaring flames. As California exploded around them, the pair accepted their fate, waiting for the encroaching flames to devour them."I'm glad you're with me, Sam, here at the end of all things," said Frodo. At publishing time, James Woods had arrived in a helicopter to rescue the hobbits at the final moment when all hope seemed lost.
6 0
reagují: Demonic8, verbst
reagovat
Oči a tu auru tajemna a nebezpečnosti má rozhodně nejlepší Anya. Ale asi by to mohly při dobrém make-upu a vedení zvládnout i jiné herečky. 
928504
Oči a tu auru tajemna a nebezpečnosti má rozhodně nejlepší Anya. Ale asi by to mohly při dobrém make-upu a vedení zvládnout i jiné herečky. 
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Vůbec by nebyla špatná, ale na roli mi tak nějak nesedí.
928501
Vůbec by nebyla špatná, ale na roli mi tak nějak nesedí.
928490
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Za mě Kiernan Shipka. :+
928498
Za mě Kiernan Shipka. *:+*
928487
0 0
reagovat
Chlöe Moretz
928490
Chlöe Moretz
928487
0 0
reagují: hroubek
reagovat
Neskutočná pecka a tesím sa keď si prečítam aj druhú knihu! Skvelo tam pracujú s tempom a interaktívnosťou médiá. Kombinujú sa tam prepisy dialógov, celé mailové komunikácie, každá s postáv má svoj vlastný symbol, vďaka ktorému viete kto rozpráva. A samotný príbeh je nosný a má skvelé nápady. Určite odporúčam :+
928489
Neskutočná pecka a tesím sa keď si prečítam aj druhú knihu! Skvelo tam pracujú s tempom a interaktívnosťou médiá. Kombinujú sa tam prepisy dialógov, celé mailové komunikácie, každá s postáv má svoj vlastný symbol, vďaka ktorému viete kto rozpráva. A samotný príbeh je nosný a má skvelé nápady. Určite odporúčam *:+*
928479
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Čítal som prvé dve knihy čo vyšli u BBArtu - tie sú super! Ale ďalej to má ževraj má dosť zostupne tendenciu, ale nečítal som. 
928488
Čítal som prvé dve knihy čo vyšli u BBArtu - tie sú super! Ale ďalej to má ževraj má dosť zostupne tendenciu, ale nečítal som. 
928464
0 0
reagovat
reaguje na: connor
To jsem nevěděl, že to bude mít adaptaci. Doufám, že nějaká šikovná mladá herečka (postavě je 26 let, takže kdokoliv kdo bude vypadat celkem mladě), které sluší blond vlasy. Jinak tady to bude chtít dobré vyprávěče, který umí budovat napětí a atmosféru a nemá problém s hororovými scény.

Milly Alcock, Kiernan Shipka nebo třeba Anya Taylor-Joy
928487
To jsem nevěděl, že to bude mít adaptaci. Doufám, že nějaká šikovná mladá herečka (postavě je 26 let, takže kdokoliv kdo bude vypadat celkem mladě), které sluší blond vlasy. Jinak tady to bude chtít dobré vyprávěče, který umí budovat napětí a atmosféru a nemá problém s hororovými scény. Milly Alcock, Kiernan Shipka nebo třeba Anya Taylor-Joy
928486
2 0
reagují: DarkSith, (=LIFTY=)
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se