Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3841 - 3860 Napsat příspěvek
reaguje na: departed
Zlatý věk těch platforem byl před 15 lety, to fungovalo i pro majitele ksichtu, jako je ten můj. Už před 10 lety to byl hell a sice už jsem 9 let zadaný, tak od známých (obou pohlaví) vím, že se v reálu postupně zase přešlo... do reálu a je to zatraceně těžký. Prostě zainvestovat do sebe a sebeprezentace a držím palce :D
945736
Zlatý věk těch platforem byl před 15 lety, to fungovalo i pro majitele ksichtu, jako je ten můj. Už před 10 lety to byl hell a sice už jsem 9 let zadaný, tak od známých (obou pohlaví) vím, že se v reálu postupně zase přešlo... do reálu a je to zatraceně těžký. Prostě zainvestovat do sebe a sebeprezentace a držím palce *:D*
945735
6 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat

Téma pro diskuzi ⬇️

Seznamky

Schválně, jestli hoši víte a poradíte. 🙃

Jsem po desetiletým vztahu a zároveň jsem se po deseti letech vrátil z Anglie do Čech, konkrétně do Brna (no.. do Prahy jsem nechtěl no -- zatím..) a chci vědět, jestli jsou nějaký seznamky (ať už appky nebo weby), který opravdu "fungují".

Tinder nefunguje. Je tam sice spousta hezkých holek, ať už reálných či ne, ale když už match, tak nikdo neodepisuje nebo po chvíli ghosting). 

Navíc, do dalšího vztahu se hned vrhat nechci, takže spíš něco nezávazného, flirt a tak. Moje největší socializace je zatím jen s kolegy z práce 😅

Takže tedy -- existuje nějaká stránka, která funguje a je spolehlivá? 😶
945735
[b][i]Seznamky[/i][/b] Schválně, jestli hoši víte a poradíte. 🙃[spoiler] Jsem po desetiletým vztahu a zároveň jsem se po deseti letech vrátil z Anglie do Čech, konkrétně do Brna (no.. do Prahy jsem nechtěl no -- zatím..) a chci vědět, jestli jsou nějaký seznamky (ať už appky nebo weby), který opravdu "fungují". Tinder nefunguje. Je tam sice spousta hezkých holek, ať už reálných či ne, ale když už match, tak nikdo neodepisuje nebo po chvíli ghosting).  Navíc, do dalšího vztahu se hned vrhat nechci, takže spíš něco nezávazného, flirt a tak. Moje největší socializace je zatím jen s kolegy z práce 😅 Takže tedy -- existuje nějaká stránka, která funguje a je spolehlivá? 😶[/spoiler]
Téma pro diskuzi ⬇️
3 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Uz koluje fotka 6 direk nad dvema cily na Fordow, tzn. ze si Amici vystrileli skoro pulku arzenálu co MOB maj. 
945732
Uz koluje fotka 6 direk nad dvema cily na Fordow, tzn. ze si Amici vystrileli skoro pulku arzenálu co MOB maj. 
945692
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Vsadíme se, že nepřijede?:D
945715
Vsadíme se, že nepřijede?*:D*
945710
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Tak ale my se můžeme tady jít zahrabat, protože k vam v červenci přijede hajlovat Kanye West:D
945710
Tak ale my se můžeme tady jít zahrabat, protože k vam v červenci přijede hajlovat Kanye West*:D*
945696
2 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: SteKi
My sme z Terchovej práve odišli a vo Vrátnej sa ešte dá platiť kartou. ;):D i na chate pod Chlebom. :D
945709
My sme z Terchovej práve odišli a vo Vrátnej sa ešte dá platiť kartou. *;)**:D* i na chate pod Chlebom. *:D*
945696
1 0
reagovat
945697
[url=https://x.com/FilmUpdates/status/1936195255331664238]Roztomilé.[/url] *:D**:+*
4 0
reagovat

dovolenka na slovensku

Ak sa chystáte bratia českí, chcem vám priateľsky pripomenúť že sa tu vraciame v čase vďaka našej prijebanej vláde, tak si pripravte hotovosť. Teraz som v Terchovej a nikde sa nedá platiť kartou. Je tu jeden bankomat a ten bol prázdny. Samozrejme že v Lidli sa dá....zatiaľ 
945696
Ak sa chystáte bratia českí, chcem vám priateľsky pripomenúť že sa tu vraciame v čase vďaka našej prijebanej vláde, tak si pripravte hotovosť. Teraz som v Terchovej a nikde sa nedá platiť kartou. Je tu jeden bankomat a ten bol prázdny. Samozrejme že v Lidli sa dá....zatiaľ 
dovolenka na slovensku
9 0
reagují: (=LIFTY=), RidleyCrowe
reagovat
"I predict that President Obama will at some point attack Iran in order to save face!"

- Donald Trump, 16. září 2013 ?)
945693
"I predict that President Obama will at some point attack Iran in order to save face!" - Donald Trump, 16. září 2013 *?)*
13 0
reagovat
USA už bombarduje Irán, som zvedavý na reakciu Číny a Ruska. 
945692
USA už bombarduje Irán, som zvedavý na reakciu Číny a Ruska. 
0 0
reagují: speta.jr
reagovat
qaStaHvIS ram

PS: Snad to ten překladač přeložil správně. :D
945664
qaStaHvIS ram PS: Snad to ten překladač přeložil správně. *:D*
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Jen ten úvod, následovaný "odcituji vám několik titulků":D....tohle bude zábava 
945648
Jen ten úvod, následovaný "odcituji vám několik titulků"*:D*....tohle bude zábava 
945645
0 0
reagovat

Je to venku! Evicka Toulova DVTV

945645
https://www.youtube.com/watch?v=FroA4M-kwKs
Je to venku! Evicka Toulova DVTV
1 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ju san of e bič
945643
Ju san of e bič
945628
1 0
reagovat
Pizza pasta?
945638
Pizza pasta?
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
hmmm...planety...
945634
hmmm...planety...
945632
0 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Very gut vetr!
945632
Very gut vetr!
945630
0 0
reagují: Ravenous
reagovat
Majn taktik is zkusit šušn dušn
945630
Majn taktik is zkusit šušn dušn
0 0
reagují: speta.jr
reagovat
Piss on ju tu
945628
Piss on ju tu
0 0
reagují: l-e-t-o
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Discoteca, muñeca, la biblioteca
945627
Discoteca, muñeca, la biblioteca
945617
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se