Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3841 - 3860 Napsat příspěvek
Ja mam koprovku moc rad a docela mě fascinuje, kolik lidí tady a v mem okolí ji nesnáší.
944645
Ja mam koprovku moc rad a docela mě fascinuje, kolik lidí tady a v mem okolí ji nesnáší.
10 0
reagují: Cinefil, fabec
reagovat
reaguje na: TedGeorge
súhlas, tiež rád jem šunku a pod., ale najradšej mám kuratá, ryby a hovädzie. Mačku ani psa by som vedome nejedol. 

Ad Palestína: mohli by už zosadiť Netanjahua. HAMAS sú kurvy, no Netanjahu je iba další vojnový zločinec na čele štátu, ktorý má tú výhodu, že sa môže kryť za vibrániový štít holocaustu. Fuck him. 
944643
súhlas, tiež rád jem šunku a pod., ale najradšej mám kuratá, ryby a hovädzie. Mačku ani psa by som vedome nejedol.  Ad Palestína: mohli by už zosadiť Netanjahua. HAMAS sú kurvy, no Netanjahu je iba další vojnový zločinec na čele štátu, ktorý má tú výhodu, že sa môže kryť za vibrániový štít holocaustu. Fuck him. 
944641
1 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Ano, prasata jsou chytra,  to také vím.

Ale přeci jenom, nejsou to domaci mazlíčci. Neni to nejlepší přítel člověka. Mě nedělá radost pojidat pravidelně prasata, ale...

Moment,  to bych kecal, mě to vlastně dělá radost,  protože mi to chutná.

Nemám radost,  že abych se najedl  a pochutnal si,  musí někde umřít prase. Tak. Ale kdyby čistě teoreticky měli pejsci delikátní maso,  stejně bych je nejedl.

Fuck it,  pojďme se raději bavit o situaci v Palestině. 
944641
Ano, prasata jsou chytra,  to také vím. Ale přeci jenom, nejsou to domaci mazlíčci. Neni to nejlepší přítel člověka. Mě nedělá radost pojidat pravidelně prasata, ale... Moment,  to bych kecal, mě to vlastně dělá radost,  protože mi to chutná. Nemám radost,  že abych se najedl  a pochutnal si,  musí někde umřít prase. Tak. Ale kdyby čistě teoreticky měli pejsci delikátní maso,  stejně bych je nejedl. Fuck it,  pojďme se raději bavit o situaci v Palestině. 
944636
1 0
reagují: Tyller, Ravenous
reagovat
Kamarát voľakedy dávno v McDonalde na margo témy vegetariánstva z morálnych dôvodov povedal niečo v zmysle "je vám jasné že keby kravy mohli tak nás zožerú tiež?" 

A zhodou okolností som pred nedávnom čítal zaujímavú kuriozitu že v USA majú tzv. Body farms kde vo voľnej prírode skúmajú rozklad ľudských pozostatkov. 
No a výskumníci zistili ze z času na čas sa na mrtvolach pasú jelene. 
944637
Kamarát voľakedy dávno v McDonalde na margo témy vegetariánstva z morálnych dôvodov povedal niečo v zmysle "je vám jasné že keby kravy mohli tak nás zožerú tiež?"  A zhodou okolností som pred nedávnom čítal zaujímavú kuriozitu že v USA majú tzv. Body farms kde vo voľnej prírode skúmajú rozklad ľudských pozostatkov.  No a výskumníci zistili ze z času na čas sa na mrtvolach pasú jelene. 
944632
1 0
reagovat
z tohto hľadiska sme ešte väčší barbari, kedže prasatá sú inteligentnejšie než mačky a psy. Reálne sú to tretie najinteligentnejšie živočíchy po opiciach a delfínoch. :)
944636
z tohto hľadiska sme ešte väčší barbari, kedže prasatá sú inteligentnejšie než mačky a psy. Reálne sú to tretie najinteligentnejšie živočíchy po opiciach a delfínoch. *:)*
944632
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Zemiakové pyré. Také to jemné vláčne. To fakt nemusím. A grilovaného lososa. 
A potom držkovú polievku. Alebo perkelt. V podstate všetko čo obsahuje hovädzie žalúdky. Z toho mi je blivno.
944635
Zemiakové pyré. Také to jemné vláčne. To fakt nemusím. A grilovaného lososa.  A potom držkovú polievku. Alebo perkelt. V podstate všetko čo obsahuje hovädzie žalúdky. Z toho mi je blivno.
1 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
944633
[url=https://youtube.com/shorts/NZLrORpq8s0?si=B3NVZghBclcbaFAp]Lev je náhodou nejlepší přítel člověka![/url]
944628
1 0
reagovat
Ja to vim. No tohle je kulturni rozdil, kterej je pro me neprekousnutelnej. Hlavne teda u psů :D

Samozrejme by se dalo argumentovat, ze jsme pokrytci a hromadne tady vybijime neuveritelne mnozstvi relativně inteligentních vepřů.

Nemluvě o kuřátkách :- 
944632
Ja to vim. No tohle je kulturni rozdil, kterej je pro me neprekousnutelnej. Hlavne teda u psů *:D* Samozrejme by se dalo argumentovat, ze jsme pokrytci a hromadne tady vybijime neuveritelne mnozstvi relativně inteligentních vepřů. Nemluvě o kuřátkách *:-* 
944628
2 0
reagují: Tyller, Ravenous
reagovat
reaguje na: Attikus
Ale ty nejsou špatný 😀👌
944631
Ale ty nejsou špatný 😀👌
944630
1 0
reagovat
Zaujímavé, že tu ešte nikto nespomenul býčie varlata... :)):D
944630
Zaujímavé, že tu ešte nikto nespomenul býčie varlata... *:))**:D*
1 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: Filmovekladelko
😀 to vždycky z prdele říkám, až začne apokalypsa a bude nedostatek potravin, že začnu žrát lidi co mě budou srát, ale ve Futuramě jsem se dozvěděl, že důvod, proč se nejí lidské maso je, že prý chutná divně, až funky😜 
944629
😀 to vždycky z prdele říkám, až začne apokalypsa a bude nedostatek potravin, že začnu žrát lidi co mě budou srát, ale ve Futuramě jsem se dozvěděl, že důvod, proč se nejí lidské maso je, že prý chutná divně, až funky😜 
944627
2 0
reagovat
Psa jsem měl tenkrát, abych neurazil ( ve Vietnamu je to slavnostní  jídlo ) Se sebezapřením jsem ten jeden kousek spolkl. A pak řekl, že už to v životě neudělám. Kočku jsem tenkrát v Hanoi viděl normálně na trhu do zlatova upečenou jako sele a málem jsem se zeblil. Ač jsem všežravec, tak tyhle domácí zvířáta mám prostě rád….jsem spíš Evropan než Asiat, ale i tak to vnímám jako kulturní rozdíl  a nevidím rozdíl když někdo sežere prasátko co má taky určitou inteligenci, nebo vlastně jakékoliv  jiné zvíře …furt je to maso od nějakého  tvora, pro lva když mu člověk vběhne do klece ci do volně přírody jsme taky jen bílkovina v kalhotách 
944628
Psa jsem měl tenkrát, abych neurazil ( ve Vietnamu je to slavnostní  jídlo ) Se sebezapřením jsem ten jeden kousek spolkl. A pak řekl, že už to v životě neudělám. Kočku jsem tenkrát v Hanoi viděl normálně na trhu do zlatova upečenou jako sele a málem jsem se zeblil. Ač jsem všežravec, tak tyhle domácí zvířáta mám prostě rád….jsem spíš Evropan než Asiat, ale i tak to vnímám jako kulturní rozdíl  a nevidím rozdíl když někdo sežere prasátko co má taky určitou inteligenci, nebo vlastně jakékoliv  jiné zvíře …furt je to maso od nějakého  tvora, pro lva když mu člověk vběhne do klece ci do volně přírody jsme taky jen bílkovina v kalhotách 
944625
3 0
reagují: Ex-SOLDIER, TedGeorge
reagovat
Ja nemusim lidske masicko :D
944627
Ja nemusim lidske masicko *:D*
944624
1 0
reagovat
Jo, taky už sem si po těch letech vypěstoval odpor k psímu a kočíčímu masu.
944625
Jo, taky už sem si po těch letech vypěstoval odpor k psímu a kočíčímu masu.
944624
1 0
reagovat
Nemusím ledvinky, srdíčka, hovězí jazyk, taky mám odpor k psímu a kočičímu masu, a stejně jako Lifty rozinky v jakémkoliv pečivu či čokoládě 
944624
Nemusím ledvinky, srdíčka, hovězí jazyk, taky mám odpor k psímu a kočičímu masu, a stejně jako Lifty rozinky v jakémkoliv pečivu či čokoládě 
2 0
reagovat
Koprovka, lečo a špenát, tři největší kulinářské zločiny proti lidskosti.
944622
Koprovka, lečo a špenát, tři největší kulinářské zločiny proti lidskosti.
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Dr. Lecter by mě nepochválil, ale jsou to třeba játra. Ať už jsem je máčel v omáčce, přikousl s bramboráčkem, tu jejich specifickou chuť/pachuť nedám. Klasickou cmundu jo, cmundu po kaplicku ne, nadílka kysanýho a uzenýho mě míjí. Houby mě bavilo hledat, ale nejim je v ničem. A jako dítě jsem sundaval z chlebíčků vajíčka, přišly mi prostě divný :)

PS: maso na styl žužu, pomazánky a svýho času žemlovka (s tou jsem udobřen) - spoustu toho děsu pramení ze školní jídelny a způsobu „vracenek“. Neustále Tě někdo s tácem vracel, dokud neuznal, že jsi snědl dost. Klidně i 5x.
944618
Dr. Lecter by mě nepochválil, ale jsou to třeba játra. Ať už jsem je máčel v omáčce, přikousl s bramboráčkem, tu jejich specifickou chuť/pachuť nedám. Klasickou cmundu jo, cmundu po kaplicku ne, nadílka kysanýho a uzenýho mě míjí. Houby mě bavilo hledat, ale nejim je v ničem. A jako dítě jsem sundaval z chlebíčků vajíčka, přišly mi prostě divný :) PS: maso na styl žužu, pomazánky a svýho času žemlovka (s tou jsem udobřen) - spoustu toho děsu pramení ze školní jídelny a způsobu „vracenek“. Neustále Tě někdo s tácem vracel, dokud neuznal, že jsi snědl dost. Klidně i 5x.
944596
2 0
reagovat
Lečo.
944614
Lečo.
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Koprovka na prvom mieste, z toho ma vazne napina a radsej sa od nej drzim vo najdalej a hned v zavese je ryzovy nakyp. Nie som velky fanusik ryze a toto je u mna cinska pomsta na druhu.
944613
Koprovka na prvom mieste, z toho ma vazne napina a radsej sa od nej drzim vo najdalej a hned v zavese je ryzovy nakyp. Nie som velky fanusik ryze a toto je u mna cinska pomsta na druhu.
944596
2 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Ty vole, na toto si všeobecně dávám pozor a teď jsem si naběhl jak nikdy:D
944611
Ty vole, na toto si všeobecně dávám pozor a teď jsem si naběhl jak nikdy*:D*
944607
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se