Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 37661 - 37680 Napsat příspěvek
Tak to je dobrý dada:
"niekto dal dva dislajky a tebe sa nepacilo ze niekomu sa nepacilo, ze tie dislajky tam dali"
To už je skoro na text na triko nebo vězeňský tetování :D:D:D

Ale mám pro dnešek lepší DADA, co vám možná přehodí vyhýbku na "jiný téma." U nás v Evropě by to, ale nešlo protože tady by se museli zvát naprosto všichni...no tak dobře až na Němce, Francouze, Brity, Švédy, Rakušáky, Rusy, Čechy, Slováky, Poláky a možná že i ty Italy (ovšem ti pachali škody vždy těm co pro ně sloužili...takže kdo ví)....atd. atd. atd. Takže by si toho panáka raději každej zaplatil sám a mlčky ho vypil a to i ten Mojše s Izákem co sedí u okna...;)

PS: A chudáci Indiáni zase utřeli nos a nikdo jim ohnivou vodu za darmiko nenaleje 8)
684994
Tak to je dobrý dada: [i]"niekto dal dva dislajky a tebe sa nepacilo ze niekomu sa nepacilo, ze tie dislajky tam dali[/i]" To už je skoro na text na triko nebo vězeňský tetování *:D**:D**:D* Ale mám pro dnešek lepší DADA, co vám možná přehodí vyhýbku na[url=https://www.nytimes.com/2018/05/26/us/reparations-happy-hour-portland.html] "jiný téma."[/url] U nás v Evropě by to, ale nešlo protože tady by se museli zvát naprosto všichni...no tak dobře až na Němce, Francouze, Brity, Švédy, Rakušáky, Rusy, Čechy, Slováky, Poláky a možná že i ty Italy (ovšem ti pachali škody vždy těm co pro ně sloužili...takže kdo ví)....atd. atd. atd. Takže by si toho panáka raději každej zaplatil sám a mlčky ho vypil a to i ten Mojše s Izákem co sedí u okna...*;)* PS: A chudáci Indiáni zase utřeli nos a nikdo jim ohnivou vodu za darmiko nenaleje *8)*
1 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Tak sa nad tym zamyslim este raz. Bol tu clanok o weinsteinovej milionovej aukcii. niekto dal dva dislajky a tebe sa nepacilo ze niekomu sa nepacilo, ze tie dislajky tam dali, lebo este neprebehol pravoplatny sud a ten kym ho neodsudi tak je nevinny. Pricom kazdemu je jasne ze vinny je, lebo zijeme v realnom svete a vieme, ze len tak +-100 zien ci kolko ich je, nikto nenahovori, aby si na neho vymysleli, ze ich sexulne zneuzil/obtazoval (samozrejme ze su medzi nimi aj take co tam nemaju pravo byt). Je sice pekne, ze sa snazis zastavat ludi, ktori ctia prezumpciu neviny, ale v tomto konkretnom pripade to je velmi zvlastne. Ja vlastne aj chapem o co ti ide, ale pochop aj ty ako divne to vyzera vzhladom na to, ze to neni on vs jedna herecka a teraz pockajme si na sud, ze kto ma pravdu. V takom pripade by som stal za tebou. Ked sa ukaze, ze vsetky tie zeny si to vymysleli, tak sa ti verejne ospravdlnim a budem do konca zivota prekvapeny.
684978
Tak sa nad tym zamyslim este raz. Bol tu clanok o weinsteinovej milionovej aukcii. niekto dal dva dislajky a tebe sa nepacilo ze niekomu sa nepacilo, ze tie dislajky tam dali, lebo este neprebehol pravoplatny sud a ten kym ho neodsudi tak je nevinny. Pricom kazdemu je jasne ze vinny je, lebo zijeme v realnom svete a vieme, ze len tak +-100 zien ci kolko ich je, nikto nenahovori, aby si na neho vymysleli, ze ich sexulne zneuzil/obtazoval (samozrejme ze su medzi nimi aj take co tam nemaju pravo byt). Je sice pekne, ze sa snazis zastavat ludi, ktori ctia prezumpciu neviny, ale v tomto konkretnom pripade to je velmi zvlastne. Ja vlastne aj chapem o co ti ide, ale pochop aj ty ako divne to vyzera vzhladom na to, ze to neni on vs jedna herecka a teraz pockajme si na sud, ze kto ma pravdu. V takom pripade by som stal za tebou. Ked sa ukaze, ze vsetky tie zeny si to vymysleli, tak sa ti verejne ospravdlnim a budem do konca zivota prekvapeny.
684964
2 -2
reagují: BarryLyndon
reagovat
Jsi velký místr v překrucování. Takhle to myšleno opravdu nebylo.

A hysterické příspěvky Dodá s Departed mi jen dávají za pravdu.
684964
Jsi velký místr v překrucování. Takhle to myšleno opravdu nebylo. A hysterické příspěvky Dodá s Departed mi jen dávají za pravdu.
1 -8
reagují: departed, Bachy, SteKi
reagovat
reaguje na: SteKi
Ne.
684962
Ne.
684933
1 -2
reagovat

Nostalgicky clanek

684942
http://www.jestevetsikritik.cz/texty-zdarma/669-paty-rambo-bude-propadak
Nostalgicky clanek
1 0
reagovat
Vincent: Weinstein obviněn (25.05.2018 16:52:36)
Vincent: Mínuska u Weinsteina? Je vidět, na čem tady jsme (25.05.2018 23:27:04)
BarryLyndon: Znáš presumpci neviny? (25.05.2018 23:28:39)

nikdo jinej tam....není. Tudíž...ne.
Kde v tom vidíš něco jinýho než "hájím lidi, co dali mínus oficiálnímu obvinění presumpcí neviny"
684935
Vincent: Weinstein obviněn (25.05.2018 16:52:36) Vincent: Mínuska u Weinsteina? Je vidět, na čem tady jsme (25.05.2018 23:27:04) BarryLyndon: Znáš presumpci neviny? (25.05.2018 23:28:39) nikdo jinej tam....není. Tudíž...ne. Kde v tom vidíš něco jinýho než "hájím lidi, co dali mínus oficiálnímu obvinění presumpcí neviny"
684931
2 0
reagovat
Ok. Takze tebe vlastne len osobne prekaza, ze niekto je ochotny verejne napisat svoj nazor. Uz to chapem. 
684933
Ok. Takze tebe vlastne len osobne prekaza, ze niekto je ochotny verejne napisat svoj nazor. Uz to chapem. 
684928
1 0
reagovat
reaguje na: Bachy
Tak počkat . Já to nerozjel. První příspěvek byl úplně někdo jiný ostatně u druhý. Já se ohradil vůči příspěvku který byl úplně mimo a dělal si preel ze všech koho by jenom napadlo Weinsteina hned neodsoudit. A fakt to nebylo o tom z byl obvinen.
684931
Tak počkat . Já to nerozjel. První příspěvek byl úplně někdo jiný ostatně u druhý. Já se ohradil vůči příspěvku který byl úplně mimo a dělal si preel ze všech koho by jenom napadlo Weinsteina hned neodsoudit. A fakt to nebylo o tom z byl obvinen.
684920
0 -2
reagují: Bachy
reagovat
reaguje na: naigoto
Mit o 25let min, tak se z te ikonky pose.u:D
684930
Mit o 25let min, tak se z te ikonky pose.u*:D*
684907
0 0
reagovat
Odpověď na tuhle otázku jsem psal dole. Mám nějaký názor. Ale je naprosto irelevantní. Nejsem dostatečně informovaný stejně jako kdokoliv tady v diskuzi 
684928
Odpověď na tuhle otázku jsem psal dole. Mám nějaký názor. Ale je naprosto irelevantní. Nejsem dostatečně informovaný stejně jako kdokoliv tady v diskuzi 
684923
1 -1
reagují: SteKi
reagovat
Chcel som len povedat, ze kazdy clovek si vie na kazdu vec vytvorit nazor. A ze v tomto pripade vzhladom na okolnosti, by bolo velmi prekvapujuce keby bol nevinny. (Napriklad keby teraz z obtazovania niekto obvinil keanu reevesa, tak tomu asi nikto neuveri. To len k tym okolnostiam)  To, ze je v ociach prava nevinny kym sa nedokaze opak je v poriadku, ale chces mi povedat, ze ty osobne naozaj veris ze je nevinny lebo sud zatial nedokazal opak? 
684923
Chcel som len povedat, ze kazdy clovek si vie na kazdu vec vytvorit nazor. A ze v tomto pripade vzhladom na okolnosti, by bolo velmi prekvapujuce keby bol nevinny. (Napriklad keby teraz z obtazovania niekto obvinil keanu reevesa, tak tomu asi nikto neuveri. To len k tym okolnostiam)  To, ze je v ociach prava nevinny kym sa nedokaze opak je v poriadku, ale chces mi povedat, ze ty osobne naozaj veris ze je nevinny lebo sud zatial nedokazal opak? 
684916
2 0
reagovat
A zase to suneš jinam :D  Podle mě není nepodstatný to, jakým způsobem jsi to rozjel.
To, že někdo dá mínus na sdělení "Weinstein oficiálně obviněn" za mě klíďo, ať si mínuskuje, jak chce. Ale dávat to mínus s tím, že "máme presumpci neviny a proto se mi nelíbí, že byl obviněn", případně s tím ty mínuska hájit, je fakt dooooost švandovní a záměrně to posunuje debatu od "proč se někomu nelíbí, že byl Weinstein obviněn" k "vy jste nekulturní zvířata, nectíte presumpci!" A je mi opravdu úplně fuk, kolik příspěvků pak do tý tebou posunutý debaty napíšeš.
684920
A zase to suneš jinam *:D*  Podle mě není nepodstatný to, jakým způsobem jsi to rozjel. To, že někdo dá mínus na sdělení "Weinstein oficiálně obviněn" za mě klíďo, ať si mínuskuje, jak chce. Ale dávat to mínus s tím, že "máme presumpci neviny a proto se mi nelíbí, že byl obviněn", případně s tím ty mínuska hájit, je fakt dooooost švandovní a záměrně to posunuje debatu od "proč se někomu nelíbí, že byl Weinstein obviněn" k "vy jste nekulturní zvířata, nectíte presumpci!" A je mi opravdu úplně fuk, kolik příspěvků pak do tý tebou posunutý debaty napíšeš.
684915
2 -1
reagovat
"Ide mi o to, ze branit jeho a hovorit kym neni odsudeny je pre mna nevinny"
Ano, tohle platí, kdokoliv říká něco jiného je nekulturní zvíře ze středověku. 

"Vseobecne sa vie, ze sa to deje, ale nikto nechodi a nerusi cirkev" co to je zase za ptákovinu? Zrovna zneužívání dětí stálo církev po světě miliardy. 
684916
"Ide mi o to, ze branit jeho a hovorit kym neni odsudeny je pre mna nevinny" Ano, tohle platí, kdokoliv říká něco jiného je nekulturní zvíře ze středověku.  "Vseobecne sa vie, ze sa to deje, ale nikto nechodi a nerusi cirkev" co to je zase za ptákovinu? Zrovna zneužívání dětí stálo církev po světě miliardy. 
684912
1 -4
reagovat
reaguje na: Bachy
What? Tos minul tak 20 příspěvků, že tohle dokážeš napsat? 
684915
What? Tos minul tak 20 příspěvků, že tohle dokážeš napsat? 
684911
1 -7
reagují: Bachy
reagovat
To ja ani netvrdim. Ide mi o to, ze branit jeho a hovorit kym neni odsudeny je pre mna nevinny, je ako hovorit, ziadny knaz nikdy nezneuzil dieta. Vseobecne sa vie, ze sa to deje, ale nikto nechodi a nerusi cirkev, Lebo sak deje sa to len vynimocne. (Iny priklad ma nenanpadol). 
684912
To ja ani netvrdim. Ide mi o to, ze branit jeho a hovorit kym neni odsudeny je pre mna nevinny, je ako hovorit, ziadny knaz nikdy nezneuzil dieta. Vseobecne sa vie, ze sa to deje, ale nikto nechodi a nerusi cirkev, Lebo sak deje sa to len vynimocne. (Iny priklad ma nenanpadol). 
684908
1 0
reagovat
Možná není od věci říct, že to vůbec nezačalo debatou o presumpci neviny, ale strohým příspěvkem Harvey Weinstein formally charged with rape and a criminal sex act; posts $1M bail a následným podivením nad tím, že pod tímhle nadpisem se může objevit 7 mínusek. Což vopravdu působí tak, že někdo dává mínus tomu, že Weinstein je oficiálně obviněn, tedy že se jede podle oficiálního trestněprávního postupu. Čachrovat tu potom s presumpcí neviny mi přijde jako dost ideologický posunutí debaty.
684911
Možná není od věci říct, že to vůbec nezačalo debatou o presumpci neviny, ale strohým příspěvkem [url=https://www.usatoday.com/story/life/people/2018/05/25/harvey-weinstein-turns-himself-faces-charges/643740002/]Harvey Weinstein formally charged with rape and a criminal sex act; posts $1M bail[/url] a následným podivením nad tím, že pod tímhle nadpisem se může objevit 7 mínusek. Což vopravdu působí tak, že někdo dává mínus tomu, že Weinstein je oficiálně obviněn, tedy že se jede podle oficiálního trestněprávního postupu. Čachrovat tu potom s presumpcí neviny mi přijde jako dost ideologický posunutí debaty.
3 -3
reagovat
reaguje na: hroubek
:D 
684910
*:D* 
684864
0 -1
reagovat

Jen mala vsuvka :)

...jedna se o presumpci neviny ;):))
684909
...jedna se o presumpci neviny *;)**:))*
Jen mala vsuvka :)
2 0
reagovat
Takže protože je někdo prase a něco je veřejné tajemství presumce neviny neplatí? Mimochodem jak se definuje veřejné tajemství, tohle je prostě směšný :D
684908
Takže protože je někdo prase a něco je veřejné tajemství presumce neviny neplatí? Mimochodem jak se definuje veřejné tajemství, tohle je prostě směšný *:D*
684900
1 0
reagovat
reaguje na: Sigi
U mě je to Matthew McConaughey, jeho mluva předčí aj skřípání nehtů na tabuli.
684907
U mě je to Matthew McConaughey, jeho mluva předčí aj skřípání nehtů na tabuli.
684862
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se