Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 37641 - 37660 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Tak já jsem plány změnil a až na to, že to bylo krátké, tak super :+:D
685502
Tak já jsem plány změnil a až na to, že to bylo krátké, tak super *:+**:D*
685193
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jj, proto jsem se ptal.
685447
Jj, proto jsem se ptal.
685439
0 0
reagovat

ad Drtinová a spol.

Drtinová se hlásí k mnoha pochybným věcem, nicméně v tom případě velkou roli sehrála jasná odezva veřejnosti po odvysílání toho dokumentu. Proto tentokrát jasně oponovala a nenechala se "ukecat". Jinak si stále stojím za svým, že její rozhovory jsou většinou dost hrozné.
685439
Drtinová se hlásí k mnoha pochybným věcem, nicméně v tom případě velkou roli sehrála jasná odezva veřejnosti po odvysílání toho dokumentu. Proto tentokrát jasně oponovala a nenechala se "ukecat". Jinak si stále stojím za svým, že její rozhovory jsou většinou dost hrozné.
ad Drtinová a spol.
5 -3
reagují: Memphis
reagovat
Podobné reakce jsem v podstatě čekal, jakákoliv kritika je nemístná a kdo kritizuje je debil, hlavně že je v tom českém filmovém rybníčku teploučko, smrad nikdo neřeší. 
Hlavně ať se nic nemění, dál bude hlavní filmová událost roku, když náhodou něco natočí Třeštíková nebo HBO. :+
685412
Podobné reakce jsem v podstatě čekal, jakákoliv kritika je nemístná a kdo kritizuje je debil, hlavně že je v tom českém filmovém rybníčku teploučko, smrad nikdo neřeší.  Hlavně ať se nic nemění, dál bude hlavní filmová událost roku, když náhodou něco natočí Třeštíková nebo HBO. *:+*
1 -10
reagovat
(win)
685392
(win)
8 -1
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
tak já neřeším, kdo to řek, ale co řek.
685391
tak já neřeším, kdo to řek, ale co řek.
685390
0 -1
reagovat
reaguje na: MarvinP
To jsi použil hodně blbý příklad, elektrikářů je málo, prakticky nikdo se na ten obor nehrne a když už to někdo vystuduje, je sakra kvalitní, přeplacený a na trhu se po něm zapráší. ;)

Teď si tu jako budeme hrát na to, že o tom Bartoška nic neví, ááááha. 
685390
To jsi použil hodně blbý příklad, elektrikářů je málo, prakticky nikdo se na ten obor nehrne a když už to někdo vystuduje, je sakra kvalitní, přeplacený a na trhu se po něm zapráší. *;)* Teď si tu jako budeme hrát na to, že o tom Bartoška nic neví, ááááha. 
685389
1 -4
reagují: MarvinP
reagovat
to co řekl je přesně takový pěkně sarkasticky vypointovaný útok, který se musí líbit každému, ať už zná poměry na Famu, nebo ne, ať už je to pravda nebo ne. Šlo by to stejně dobře použít třeba na elektrikáře. A lidem by se to pořád líbilo. Těm samejm lidem, převážně.
685389
to co řekl je přesně takový pěkně sarkasticky vypointovaný útok, který se musí líbit každému, ať už zná poměry na Famu, nebo ne, ať už je to pravda nebo ne. Šlo by to stejně dobře použít třeba na elektrikáře. A lidem by se to pořád líbilo. Těm samejm lidem, převážně.
685388
5 -1
reagují: BarryLyndon
reagovat
reaguje na: Bachy
Šlo by to nějak s reakcí k tomu co řekl, ne kdo to řekl? :)
685388
Šlo by to nějak s reakcí k tomu co řekl, ne kdo to řekl? *:)*
685387
1 -5
reagují: MarvinP
reagovat
Jo, to je podle mě nejsměšnější komentář dneška. Loni sám předá hlavní cenu na svým festivalu po 15 letech českýmu režisérovi, absolventovi FAMU, každej rok tam osobně chválí ty nový soutěžící. Dneska uvede do hlavní soutěže další dva, zase absolventy FAMU. Tak můžeme se bavit o kvalitě konkrétních jmen (Nvotová, Kaderka, Klusák, Omerzu, Bláhovec, Rychlíková) a je to debata zcela relevantní. Ale když se Bartoška pustí do kritiky FAMU a pak se ptá, kde ty lidi jsou...u něj na festivalu, kde je každej rok vychvaluje.
685387
Jo, to je podle mě nejsměšnější komentář dneška. Loni sám předá hlavní cenu na svým festivalu po 15 letech českýmu režisérovi, absolventovi FAMU, každej rok tam osobně chválí ty nový soutěžící. Dneska uvede do hlavní soutěže další dva, zase absolventy FAMU. Tak můžeme se bavit o kvalitě konkrétních jmen (Nvotová, Kaderka, Klusák, Omerzu, Bláhovec, Rychlíková) a je to debata zcela relevantní. Ale když se Bartoška pustí do kritiky FAMU a pak se ptá, kde ty lidi jsou...u něj na festivalu, kde je každej rok vychvaluje.
685384
10 -3
reagují: BarryLyndon
reagovat
Hezky Bartoška uhodil hřebíček na hlavičku :+

„Pravda je, že v posledních letech fakulta produkovala hlavně lidi, kteří sice umějí o filmu mluvit, ale neumějí filmy točit. Což může být docela příjemné v kavárenské společnosti v jedenáct hodin večer, jenže v devět hodin ráno na place to není nic platné,“ 
685384
Hezky Bartoška uhodil hřebíček na hlavičku *:+* „Pravda je, že v posledních letech fakulta produkovala hlavně lidi, kteří sice umějí o filmu mluvit, ale neumějí filmy točit. Což může být docela příjemné v kavárenské společnosti v jedenáct hodin večer, jenže v devět hodin ráno na place to není nic platné,“ 
4 -4
reagují: Bachy
reagovat
Já na Facebooku sleduju Ezokraviny a ona je ještě jedna z těch lepších a chytřejších. Jsou tam kreténi, co dávají pít Savo vlastním dětem. 

A vůbec nejvtipnější je, když tu reportáž odsoudili homeopati. 
685334
Já na Facebooku sleduju Ezokraviny a ona je ještě jedna z těch lepších a chytřejších. Jsou tam kreténi, co dávají pít Savo vlastním dětem.  A vůbec nejvtipnější je, když tu reportáž odsoudili homeopati. 
0 -1
reagovat
právěže Drtinová si to dává dobře, protože do ní nejde stylem "jste banda okultních pošuků", na kterej je ona jistě připravená a vlastně by si určitě přála jí vysvětlit, jak je předpojatá a zabedněná a zmanipulovaná západní biochemií. Ale Drtinová to jede z takové pozice "jsem tomu celkem nakloněná, ale tohle je přece úplně mimo" se kterou si ta paní moc neví rady :-D

S tou epigenetikou to ale chytře vymyslela jak z toho vybruslit. To se jí musí nechat.
685327
právěže Drtinová si to dává dobře, protože do ní nejde stylem "jste banda okultních pošuků", na kterej je ona jistě připravená a vlastně by si určitě přála jí vysvětlit, jak je předpojatá a zabedněná a zmanipulovaná západní biochemií. Ale Drtinová to jede z takové pozice "jsem tomu celkem nakloněná, ale tohle je přece úplně mimo" se kterou si ta paní moc neví rady :-D S tou epigenetikou to ale chytře vymyslela jak z toho vybruslit. To se jí musí nechat.
2 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Hele zrovna mi to jede na pozadí a Drtinová ji (ještě slušně) celkem (ehm) drtí. Každopádně ženská samotná je k popukání.
685298
Hele zrovna mi to jede na pozadí a Drtinová ji (ještě slušně) celkem (ehm) drtí. Každopádně ženská samotná je k popukání.
685296
1 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Já na to asi nemám nervy. Pouští se tam nějak Drtinová do ní nebo jenom přikyvuje?
685296
Já na to asi nemám nervy. Pouští se tam nějak Drtinová do ní nebo jenom přikyvuje?
685263
0 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Tenhle rozhovor vstoupí do dějin televizní zábavy. link :D:D:D
685263
Tenhle rozhovor vstoupí do dějin televizní zábavy. https://video.aktualne.cz/dvtv/rakovinu-leci-treba-rozvod-vyloucit-ji-stolici-ja-neradim-ni/r~045b9ab2627511e88fa90cc47ab5f122/ *:D**:D**:D*
2 -3
reagují: Memphis
reagovat
685207
[url=https://youtu.be/sdnD09M5uj0]james blake - don't miss it[/url] *:+*
1 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Rád tě uvidím, rád s tebou blok zapiju :D Dalsi info v PM
685205
Rád tě uvidím, rád s tebou blok zapiju *:D* Dalsi info v PM
685204
1 -2
reagovat
Vůbec nic neslibuju, ale jestli to klapne, možná, ale fakt možná se přetáhnu. Jen teda nebudu stoprocentně stíhat celý blok, takže más kliku, že si až na konci.
685204
Vůbec nic neslibuju, ale jestli to klapne, možná, ale fakt možná se přetáhnu. Jen teda nebudu stoprocentně stíhat celý blok, takže más kliku, že si až na konci.
685193
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
:+
685200
*:+*
685199
1 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se