Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 37521 - 37540 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
Nejspíš, já jsem tolerantní hippie komunista, který se s jakýmikoliv liberály stýká jen v kapalném stavu, ale SJW je úlet i na mě.
704384
Nejspíš, já jsem tolerantní hippie komunista, který se s jakýmikoliv liberály stýká jen v kapalném stavu, ale SJW je úlet i na mě.
704369
1 -2
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
SJWs jsou zase v říji, no. Nic novýho.
704382
SJWs jsou zase v říji, no. Nic novýho.
704319
2 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki

'member?

704379
https://www.youtube.com/watch?v=ndI9vkgw_1Y
'member?
704351
0 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Ani jsem nevěděl, že nějaká taková pseudokauza vypukla. Ten text je podle mě klasické liberální moralizování a nemá cenu brát ho vážně. 
704369
Ani jsem nevěděl, že nějaká taková pseudokauza vypukla. Ten text je podle mě klasické liberální moralizování a nemá cenu brát ho vážně. 
704319
1 -5
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
reaguje na: Gorecki
:D:+:+:+
704353
*:D**:+**:+**:+*
704351
1 0
reagovat
Mila reklama.:+
704351
Mila [url=https://www.youtube.com/watch?v=oGrSw7wK4no]reklama.[/url]*:+*
13 -1
reagují: RainMakeR, speta.jr, okkac
reagovat
kauza toxicita české komiksové komunity. Já jsem tedy online chytil už jenom konec plný výzev k vzájemnému bojkotování nakladatelství, zahořklosti influencerů a vtipných výhrůžek typu ''víme kdo co komu a jak lajkoval a dáme si na něj pozor'', ale mě osobně úvodníky XB-1 nevadí, to spíš vždycky rostu z šéfredaktorských úvodníků Cinemy, když se mi tedy dostane do ruky, tam je to vždycky plný perel typu "kdo nemiluje Bollywood, je uvnitř mrtvý!''...
link
704319
kauza toxicita české komiksové komunity. Já jsem tedy online chytil už jenom konec plný výzev k vzájemnému bojkotování nakladatelství, zahořklosti influencerů a vtipných výhrůžek typu ''víme kdo co komu a jak lajkoval a dáme si na něj pozor'', ale mě osobně úvodníky XB-1 nevadí, to spíš vždycky rostu z šéfredaktorských úvodníků Cinemy, když se mi tedy dostane do ruky, tam je to vždycky plný perel typu "kdo nemiluje Bollywood, je uvnitř mrtvý!''... http://www.h7o.cz/toxicka-zabava-toxickych-kamaradu/
0 -2
reagují: Kostěj, DarkSith
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
:D:+
704268
*:D**:+*
704267
0 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Vsak to vypada jak dve vaginy se šňůrkama:D
704267
Vsak to vypada jak dve vaginy se šňůrkama*:D*
704266
10 -1
reagují: GuidoA.
reagovat
obvykle mi sou trendy u prdele ale tu ruzovou sem si nak oblibil. mozna to bude i tim ze je pak pro ostatni ten muj egoismus snesitelnejsi :D 
704266
obvykle mi sou trendy u prdele ale tu [url=https://static.footshop.com/177677/adidas-sobakov-modern-j-clear-orange-core-black-ash-silver.jpg]ruzovou[/url] sem si nak oblibil. mozna to bude i tim ze je pak pro ostatni ten muj egoismus snesitelnejsi *:D* 
0 -4
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Tak to jsem slepý, nevadi...
704250
Tak to jsem slepý, nevadi...
704249
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Však už vyšly nějaký 3 DVDSCR filmy. Nějaký korsuby už byly dřív. Zbytek bude určitě následovat, jak už to v lednu bývá.
704249
Však už vyšly nějaký 3 DVDSCR filmy. Nějaký korsuby už byly dřív. Zbytek bude určitě následovat, jak už to v lednu bývá.
704245
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Letos si uniky Oscarovek pohlídali nebo je brzo? Ne, ze by me ty hnusne kvality zajimaly, ale v tuto dobu uz toho byl myslim plny internet...
704245
Letos si uniky Oscarovek pohlídali nebo je brzo? Ne, ze by me ty hnusne kvality zajimaly, ale v tuto dobu uz toho byl myslim plny internet...
1 -1
reagují: speedy.mail
reagovat

Musiczone

DONUT COUNTY SOUNDTRACK
704164
DONUT COUNTY SOUNDTRACK
Musiczone
0 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
A to jsem si za svůj best of vysloužil i mínusko :D
704143
A to jsem si za svůj best of vysloužil i mínusko *:D*
704140
1 -1
reagovat
Jak tu někdo v rámci MusicZone best of za uplyný rok jmenoval „Swimming“ od Maca Millera, protože jsem jeho tvorbu neměl naposlouchanou, jede mi tu na noční opakovaně jeho mixtape „Best Day Ever“, super věc :+
704140
Jak tu někdo v rámci MusicZone best of za uplyný rok jmenoval „Swimming“ od Maca Millera, protože jsem jeho tvorbu neměl naposlouchanou, jede mi tu na noční opakovaně jeho mixtape „Best Day Ever“, super věc *:+*
3 0
reagují: Clavius
reagovat
No až na Palacha a Hovory s TGM (ty filmy diplomaticky řečeno nemám rád) s nominacemi velká spokojenost :+
704127
No až na Palacha a Hovory s TGM (ty filmy diplomaticky řečeno nemám rád) s [url=http://filmovakritika.cz/ceny-cfk-2018/]nominacemi[/url] velká spokojenost *:+*
0 -4
reagovat

Vanocni darky

Trosku s krizkem po funuse, ale dam to sem jako pripadnou inspiraci na pristi rok. Letos jsem dostala dva tematicke darky - knizky.
Prvni je The Crown - prvni serie serialu ocima historiku s autentickymi fotkami a fotkami ze serialu k porovnani. Fantasticke cteni, doporucuju. 
Druhou knizku uplne doporucit nemohu, ale zajimave to bylo: Meghan - Hollywoodska princezna. Bulvarne napsany neautorizivany (ehm) zivotopis, ktery ji dela medvedi sluzbu. Krom popisu silene rodiny, vtipnych poznamek o otaceni se v hrobe kralovninych predku a jejiho social climbingu (po te, co zjistila, ze neni chytra, ani talentovana), jsem se tam docetla, ze jeji primy predek pres 25 generaci je Robert Bruce. Outlaw King FTW :D
704116
Trosku s krizkem po funuse, ale dam to sem jako pripadnou inspiraci na pristi rok. Letos jsem dostala dva tematicke darky - knizky. Prvni je The Crown - prvni serie serialu ocima historiku s autentickymi fotkami a fotkami ze serialu k porovnani. Fantasticke cteni, doporucuju.  Druhou knizku uplne doporucit nemohu, ale zajimave to bylo: Meghan - Hollywoodska princezna. Bulvarne napsany neautorizivany (ehm) zivotopis, ktery ji dela medvedi sluzbu. Krom popisu silene rodiny, vtipnych poznamek o otaceni se v hrobe kralovninych predku a jejiho social climbingu (po te, co zjistila, ze neni chytra, ani talentovana), jsem se tam docetla, ze jeji primy predek pres 25 generaci je Robert Bruce. Outlaw King FTW *:D*
Vanocni darky
2 -4
reagovat
reaguje na: malern
Tohle je spíše jak pavouk z Wild Wild West
8):D:o:-
704042
Tohle je spíše jak pavouk z Wild Wild West *8)**:D**:o**:-*
704005
1 -1
reagovat
reaguje na: Clavius
Oni už to říkali kdysi v Battlestar Galactica - All of this has happened before and all of it will happen again. :D
704034
Oni už to říkali kdysi v Battlestar Galactica - All of this has happened before and all of it will happen again. *:D*
703996
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se