|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 37501 - 37520
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1875
- 1876
- 1877
- .
- 7114
- 7115
Bezna prax na utube. Spravis video, niekto ti ho claimne a ty musis dokazovat, ze je tvoje (oc). Pocas toho idu prijmy tomu kto spravi claim na tvoje video. Utub dava ruky prec. Uplny mindblow ako to na to utube bezi. Je toho plny reddit
|
reagují:
jonnas
|
reagovat
|
Jak Disney ovladá vše.
Nedávno jeden kanadský YTer financoval se svých vlastních peněz krátkometrážní poloprofesionální filmeček (celá historie je mnohem zajímavější). Přestože měl dohodu s Lucasfilmem a jejich oficiální povolení, kdy jejich podmínkou bylo, že na snímku nemohl jakkoliv profitovat, nyní přichází Disney a u Youtube (potažmo Googlu, který ho vlastní) si nárokuje licenční práva na video a veškeré peníze vydělané z reklam. To je až neuvěřitelné... 

|
reagují:
jonnas
|
reagovat
|
Stručná rozhlasová dramatizace Gaimanovy Severské mytologie, vypráví Diana Rigg a v jedné z vedlejších rolí je Natalie Dormer:
link
link
|
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
Sakra, jsem s pritelkyni ctyri mesice... Mel bych setrit na snubak... A ja blbec ji misto svatby objednal Kingdom Hearts 3...

|
reagují:
Ex-SOLDIER
|
reagovat
|
reaguje na:
speedy.mail
Koncem 2017 už s Annou nebyli spolu. S Kateřinou chodí cca 7-8 měsíců.
To není tak málo
To není tak málo
|
reagují:
(=LIFTY=)
|
reagovat
|
reaguje na:
do_Od
Ty koupené lístky už rušit nebudu, budu doufat, že se američtí kritici pletou stejně, jako u Vesnice a Ženy ve vodě...
|
reagovat
|
Jelikož se nám pomalu blíží plešouni, není na škodu si vtipně připomenout jeden majstrštyk.
link
link
|
reagují:
WalkingDude
|
reagovat
|
Golden Globes
V podstate pouzivam iba Netflix a na tych par zvysnych veci mi staci jedna bulharska sajta. Nanestastie tam neviem najst Golden Globes. Tak som skusil vygooglit tri ine stranky a na kazdej mam problem dostat sa cez masivne mnozstva reklam k searchu a najdeniu. Vie mi nejaka dobra dusa poslat nejaku overenu stranku, kde najdem co potrebujem? Pripadne fungujucu proxy na zatoku.
PM pls :)
Danke schon
PM pls :)
Danke schon
|
reagovat
|
reaguje na:
Gorecki
Ta reklama je boží! Jen jsem už čekal kdy se objeví Delorean
a pak jsem vydechnul blahem

a pak jsem vydechnul blahem

|
reagovat
|
TOP Diskuze
44Paramount kupuje komplet Warnery, Netflix vycouval 29Dočkáme se pětky Matrixu? 25Scary Movie: Trailer 18In a Violent Nature 2 : Teaser 16Víkendový výplach #861 o Krvavé nevěstě a Bondovi 15Toy Story 3: Příběh hraček 3D: V.I.M. 14První reakce: Sci-fi Spasitel je velkolepé mistrovské dílo 11Bastardi: Gde Majer?: Trailer 9Deep Water: Trailer 7Matka: Trailer