Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 37441 - 37460 Napsat příspěvek
reaguje na: davidb
Promítání ne, ale může se to 31. července zapít na Posledním skautovi :) link
688446
Promítání ne, ale může se to 31. července zapít na Posledním skautovi *:)* https://www.facebook.com/events/2064145667159326/
688444
0 0
reagovat

30te vyrocie

premiery Die Hard sa blíži...budete robiť nejakú akciu (premietanie) k tomu? 
688444
premiery Die Hard sa blíži...budete robiť nejakú akciu (premietanie) k tomu? 
30te vyrocie
0 0
reagují: KarelR
reagovat

Bulvár okno

Kit Harington a Rose Leslie mají dnes svatbu.

Zrzka a má svůj hrad.
Někdo si to umí zařídit.
688436
Kit Harington a Rose Leslie mají dnes svatbu. Zrzka a má svůj hrad. Někdo si to umí zařídit.
Bulvár okno
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ja zeru tu verzi s This Bitter Earth ze Shutter Islandu
688419
Ja zeru tu verzi s This Bitter Earth ze Shutter Islandu
688414
0 0
reagovat
A skoro mi tu na MZ chybi diskuzni "kolonka" venovana hudbe... link
688414
A skoro mi tu na MZ chybi diskuzni "kolonka" venovana hudbe... http://www.youtube.com/watch?v=InyT9Gyoz_o
5 0
reagují: vZeč
reagovat
Corden v Londyne byl fantastickej. Nejenom kvuli tomuhle...link
688407
Corden v Londyne byl fantastickej. Nejenom kvuli tomuhle...http://www.youtube.com/watch?v=QjvzCTqkBDQ
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
"Trest smrti bych povolila; ale záleží případ od případu. Nedá se to aplikovat obecně. A zasoutěžila bych si o nějakou kabelku/peněženku nebo nějaký jiný módní doplněk."

"Super video Deni ale ja nemám rada trest smrti je to smutné a bolestivé ale nemám rada smrť ale ináč super si proste best"

Myslím, že dost bylo pro dnešek internetů. :D
688384
[i]"Trest smrti bych povolila; ale záleží případ od případu. Nedá se to aplikovat obecně. A zasoutěžila bych si o nějakou kabelku/peněženku nebo nějaký jiný módní doplněk."[/i] [i] "Super video Deni ale ja nemám rada trest smrti je to smutné a bolestivé ale nemám rada smrť ale ináč super si proste best"[/i] Myslím, že dost bylo pro dnešek internetů. *:D*
688354
3 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
To téma je podle mě v pohodě. Ale ten projev je horší. Volat kvůli tomu sociálku je blbost. 
688359
To téma je podle mě v pohodě. Ale ten projev je horší. Volat kvůli tomu sociálku je blbost. 
688354
1 -1
reagovat
Na některé rodiče bych nejraději poslal sociálku. Posuďte sami.
688354
Na některé rodiče bych nejraději poslal sociálku. [url=https://www.youtube.com/watch?v=cjF8myzcZYA&feature=share]Posuďte sami.[/url]
0 -4
reagují: Memphis, DarkSith
reagovat
reaguje na: popicek
Monica Bellucci.
Jsem hold na starší :+8)
688348
Monica Bellucci. Jsem hold na starší *:+**8)*
688048
0 0
reagovat
reaguje na: okkac
To je úžasný:D8) a hodně pobavilo:+:o
688347
To je úžasný*:D**8)* a hodně pobavilo*:+**:o*
688126
0 0
reagovat
reaguje na: Jamajcan
ok - a co a jak klikáš, když se to tam hodí? Od nikoho jiného jsem to neviděl, ty to ale sypeš celkem pravidelně.
688325
ok - a co a jak klikáš, když se to tam hodí? Od nikoho jiného jsem to neviděl, ty to ale sypeš celkem pravidelně.
688324
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Mozilla Firefox, jsem v knihovně.
688324
Mozilla Firefox, jsem v knihovně.
688322
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Jamajcan
můžeš mi říct proč/jak tam cpeš ten p { margin... kus kódu, možná jaký používáš browser?
688322
můžeš mi říct proč/jak tam cpeš ten [b]p { margin[/b]... kus kódu, možná jaký používáš browser?
688320
0 0
reagují: Jamajcan
reagovat

MANGA/ANIME

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }Chodíte někdo na nějaké anime/manga stránky se seriály? Já za sebe doporučuji
webovku link ,kde stahuji moji guilty pleasure hitovku – Pokémon v ENG
dubingu. Btw, taky jste jako malí o víkendu brzo vstávali, abyste
na Nově stihli Pokémony? A jaký jiný manga/anime seriál byste
mi doporučili?
688320
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }Chodíte někdo na nějaké anime/manga stránky se seriály? Já za sebe doporučuji webovku [url=http://www.kissanime.ac/]http://www.kissanime.ac[/url] ,kde stahuji moji guilty pleasure hitovku – Pokémon v ENG dubingu. Btw, taky jste jako malí o víkendu brzo vstávali, abyste na Nově stihli Pokémony? A jaký jiný manga/anime seriál byste mi doporučili?
MANGA/ANIME
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: kubqo
Je to smutny. V kombinaci s tim, ze z toho udelali TV awards to dost zabili. Pamatuju leta kdy si delali prdel z Toma Cruise a Bena Stillera a oba tam byli v sale. Ted se mam spokojit s detma z It a Stranger Things? Gtfo!
688207
Je to smutny. V kombinaci s tim, ze z toho udelali TV awards to dost zabili. Pamatuju leta kdy si delali prdel z Toma Cruise a Bena Stillera a oba tam byli v sale. Ted se mam spokojit s detma z It a Stranger Things? Gtfo!
688117
1 0
reagovat
reaguje na: popicek
Všechny jsou nádherné, a kdybych mohl strávit nějaký čas s jakoukoliv z nich, tak vím, že bych na to vzpomínal do konce života. 

Ale v tuto chvíli u mě vede Gal Gadot - Eva Green - Morena Baccarrin
688183
Všechny jsou nádherné, a kdybych mohl strávit nějaký čas s jakoukoliv z nich, tak vím, že bych na to vzpomínal do konce života.  Ale v tuto chvíli u mě vede Gal Gadot - Eva Green - Morena Baccarrin
688048
3 0
reagovat

Life after Flash

Zdravíčko, nevítě někdo něco o dokumentu Life after Flash. Na IMDB to již má hodnocení a pěkné hodnocení. Je to dokument o mém guilty pleasure top filmu Flash Gordon. 
688165
Zdravíčko, nevítě někdo něco o dokumentu Life after Flash. Na IMDB to již má hodnocení a pěkné hodnocení. Je to dokument o mém guilty pleasure top filmu Flash Gordon. 
Life after Flash
1 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Cesta Králů je super... původně jsem se toho dost bál, protože Mistborn mě poměrně zklamal po tom všeobecnym hypu, ale tohle jsem zkonzumoval asi za tři dny :+ Zlepšení snad ve všech směrech.
688128
Cesta Králů je super... původně jsem se toho dost bál, protože Mistborn mě poměrně zklamal po tom všeobecnym hypu, ale tohle jsem zkonzumoval asi za tři dny *:+* Zlepšení snad ve všech směrech.
688119
0 0
reagovat
Kolik poznáte původních obalů, které dostaly Star Wars theme threatment link

Za mne 9. A vede názvem jednoznačně Kylo'em All :D 
688126
Kolik poznáte původních obalů, které dostaly Star Wars theme threatment https://www.loudersound.com/features/12-classic-rock-album-covers-given-the-star-wars-treatment Za mne 9. A vede názvem jednoznačně Kylo'em All *:D* 
2 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se