|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 37441 - 37460
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1872
- 1873
- 1874
- .
- 7116
- 7117
reaguje na:
Godlike
Tak tohle me ted dostalo. Mel jsem s ni par predmetu a muzu potvrdit, ze to byla opravdu super zenska a skvělá vyucujici.
|
reagovat
|
reaguje na:
SteKi
Z toho Kechlibarova článku, co CAPS_LOCK odkazuje.
EDIT: A ještě jeden citát k tématu
"V naší společnosti by se lidé neměli tak snadno urážet. Často je to sebevražedné." - Paul Muad'dib
EDIT: A ještě jeden citát k tématu

"V naší společnosti by se lidé neměli tak snadno urážet. Často je to sebevražedné." - Paul Muad'dib
|
reagovat
|
reaguje na:
CAPS_LOCK
"Pokud píšete o své kultuře, budou tvrdit, že tím zneviditelňujete jiné. Pokud píšete o jiné kultuře, odsoudí vás za „kulturní apropriaci“. Budou požadovat, abyste při psaní použili nějaký typ postavy, ale když
tomu vyhovíte, nevyhnutelně vás osočí, že jste ji napsali „špatně“. „Dobře“ je v tomhle případě pohyblivý terč.
Abych uvedl příklad, v jedné z mých knih byl padouchem charismatický psychopatický kriminálník, který byl zároveň gay. Eddie se stal velmi populární postavou a čtenáři jej zbožňují. Ale Vyjící Opice Sociální Spravedlnosti po mně samozřejmě začaly vřeštět, že mám homosexuálního padoucha a bla bla bla… O pár let později ti samí lidé zorganizovali petici, ve které požadovali, aby z Jokera – charismatického psychopatického kriminálníka – byl gay. Protože prý „reprezentace“."
....
"Nesmíte jim [povolit], protože příště to udělají znovu. S hysterickým dítětem nemá cenu mluvit. Pokud to není vaše dítě, prostě ho ignorujte a
jděte dál. Pokud jej máte na starost, řeknete mu, sklapni, rozmazlenče,
nedostaneš nic, protože víš, že kdybych ti ustoupil, příště to schytám
zas."
...
"Pokud dáte právo veta každému, kdo se cítí uražený, stoprocentně se někdo urazí. V situaci, kdy „být obětí“ zvyšuje vaše společenské
postavení a dodává vám to moc, bude lidí, kteří pokřikují, že jsou
uraženi, přebytek. Na faktech nezáleží. Prostě jste náhodné množině
blbců dali právo dělat si s vámi, co se jim zachce, a oni to dělat
budou, protože jsou to blbci."
Tak asi tak, no.
tomu vyhovíte, nevyhnutelně vás osočí, že jste ji napsali „špatně“. „Dobře“ je v tomhle případě pohyblivý terč.
Abych uvedl příklad, v jedné z mých knih byl padouchem charismatický psychopatický kriminálník, který byl zároveň gay. Eddie se stal velmi populární postavou a čtenáři jej zbožňují. Ale Vyjící Opice Sociální Spravedlnosti po mně samozřejmě začaly vřeštět, že mám homosexuálního padoucha a bla bla bla… O pár let později ti samí lidé zorganizovali petici, ve které požadovali, aby z Jokera – charismatického psychopatického kriminálníka – byl gay. Protože prý „reprezentace“."
....
"Nesmíte jim [povolit], protože příště to udělají znovu. S hysterickým dítětem nemá cenu mluvit. Pokud to není vaše dítě, prostě ho ignorujte a
jděte dál. Pokud jej máte na starost, řeknete mu, sklapni, rozmazlenče,
nedostaneš nic, protože víš, že kdybych ti ustoupil, příště to schytám
zas."
...
"Pokud dáte právo veta každému, kdo se cítí uražený, stoprocentně se někdo urazí. V situaci, kdy „být obětí“ zvyšuje vaše společenské
postavení a dodává vám to moc, bude lidí, kteří pokřikují, že jsou
uraženi, přebytek. Na faktech nezáleží. Prostě jste náhodné množině
blbců dali právo dělat si s vámi, co se jim zachce, a oni to dělat
budou, protože jsou to blbci."
Tak asi tak, no.
|
reagují:
SteKi
|
reagovat
|
reaguje na:
CAPS_LOCK
Dementi z SJW mě taky pěkně štvou. Jen neustále škodí a otravují lidem život. Těmto fanatikům je nutné neustupovat. 

|
reagovat
|
|
reagovat
|
Zemřela také paní docentka Lábová. Nevím, jestli je tu někdo z FSV UK nebo s ní měl tu čest přes její díla či fotografický žánr, ale jednalo se o jednu z nejúžasnějších a nejinspirativnějších žen, kterou jsem kdy měl tu čest poznat.
|
reagují:
Bay_watch
|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
Obecně mi ty reakční tlačítka v takových případech přijdou dost zbytečný
|
reagovat
|
TOP Diskuze
30Dočkáme se pětky Matrixu? 25Scary Movie: Trailer 18In a Violent Nature 2 : Teaser 16První reakce: Sci-fi Spasitel je velkolepé mistrovské dílo 16Víkendový výplach #861 o Krvavé nevěstě a Bondovi 15Toy Story 3: Příběh hraček 3D: V.I.M. 11Bastardi: Gde Majer?: Trailer 10Poberta: Recenze 9Na skok do divočiny: Recenze 7Matka: Trailer

jj je to moje